VIDEO: Rutte “heeft nooit nagedacht over de veiligheid van vaccins”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: Rutte “heeft nooit nagedacht over de veiligheid van vaccins”

 1. karton zegt:

  Rutte heeft nog nóóit ergens over nagedacht.

  Geliked door 5 people

  • Rensk. zegt:

   Idd ik heb hem er nog nooit op betrapt wat nadenken betreft. Hij ratelt op wat hem door 700 spindokters voorgekauwd is en als ie zenuwachtig (is hij zelden) heeft ie de mogelijkheid Carolientje te roepen. Ik denk ook dat ie daarom gekozen is. Hij kan een hele tekst opratelen zonder zich te verslikken in de leugens.

   Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   karton; als je wilt nadenken heb je hersens nodig, en die heeft Rutte niet. Zijn lege kop is gevuld met zaagsel, houtkrullen en oude lappen. Zelfs de poppendokter vond hem een hopeloos geval !

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Goed luisteren wat deze twee zeggen.
  Maar ze blijven gewoon aan de macht, hoor.

  Het is net een klucht, een griezelige klucht.

  Geliked door 4 people

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat op 6 juli om 17:28

   Die Hugo de Jonge weet eigenlijk niets van vaccinaties en medicijnen, maar verdedigt een vaccin te vuur en te zwaard, want hij ziet zijn verdienmodel in gevaar komen als Nederland vaccins zou afwijzen en op medicatie zou inzetten.

   Hugo de Jonge is VOLKSVERTEGENWOORDIGER, en dat betekent dat je het volk DIENT, en niet negeert. Er zijn zeer veel mensen die vaccinaties om verschillende redenen afwijzen, maar er wordt niet geluisterd. in plaats van aandacht te schenken aan de gegronde bezwaren, en de zorgen van mensen serieus te nemen, antwoordt hij op een arrogante manier op de aan hem gestelde vragen m.b.t. vaccinatie.
   Deze man hoort niet thuis op het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Als alleen ZIJN wil wordt doorgedrukt, ontneemt hij zeer veel mensen hun recht op zelfbeschikking. Want dat hij die vaccinaties verplicht wil stellen, reken daar maar gerust op.
   Ik vind hem een walgelijke man, met een veel te groot ego.

   Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat om 17:26

   Ik heb getekend. Elke stem kan het verschil maken. Zolang het vaccin niet verplicht wordt maak ik me nog geen zorgen, maar verplichte vaccinaties zal ik beslist afwijzen.
   Hopelijk houdt iedereen met dezelfde overtuiging de rug recht, en wijken we geen duimbreed voor de misschien dwingende ‘adviezen’ van de overheid.

   Geliked door 1 persoon

 3. Steven zegt:

  Het is ook NIET de bedoeling dat mensen beter worden, want deze hele corona waanzin is één groot GENOCIDE plan!
  Waarschijnlijk hebben de chemtrails en de chemicaliën in je eten niet voldoende effect..of gaat het te langzaam.
  Die genocide Bill zei eerder al dat ze een reductie van 10-15% kunnen behalen met vaccinaties. Waar hij dan eigenlijk al aangeeft van plan is om een miljard mensen te laten verdwijnen.

  Geliked door 4 people

  • R Thomasson zegt:

   @Steven. Het is inderdaad de bedoeling dat veel mensen zouden niet beter worden. Het gaat vooral om mensen die zo wie zo moeten worden afgeschreven! Zij genieten TE LANG van hun pensioen, of zij hebben zwakke gezondheid en gebruiken te veel medicijnen; een doorn in het oog van de Zorgverzekeraars. OUD EN ZIEK MOETEN WEG! Hier geldt dezelfde principe als in de NWO consumptiewereld. Voor elektronische apparaten werden goede oplossingen gevonden. Steve Jobs gaf Apple opdracht de compositie van soldeermateriaal in Apple tablets, smartphones en laptop zo samen te stellen dat ze binnen 5 jaar kapot zouden gaan. https://www.onemorething.nl/2011/10/tros-radar-apple-sjoemelt-met-garantie/?utm_source=google&utm_medium=organic. Ook Bill Gates wil graag dat Microsoft gebruikers zouden niet al te lang met een Windows programma werken. Na X aantal jaren (niet lang!) begint de OS problemen te vertonen. Een teken dat men weer een nieuwe laptop moet aanschaffen, of een nieuwe Windows. De omgang van NWO geldvampiers mensenleven is identiek aan de omgang met producten die zij fabriceren. Bill Gates is de moderne dokter Mengele die graag experimenten voert met mensenleven https://commonsensetv.nl/bill-gates-een-kwaadaardige-levensgevaarlijke-psychopaat/ De twee opgeblazen stinkers: Mark Rutte en dandy boy Hugo de Jonge weten dat hun ambtstermijn loopt ten einde. Ze moeten NU een manier vinden hun verdere carrière door te stuwen. Rutte misschien bij de EU of zelfs bij de VN (als een Corona expert). Hugo de Jonge heeft bescheidener ambitie ; slapend rijk worden. Als hij nu een deal sluit met de farmaceutische industrie over vaccins voor Nederland, zal zeker wat in zijn zakken rollen. Hij zal de rest van zijn leven, zonder schroom, vele paren mooie schoentjes kunnen kopen.

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Als alles zou gauw defect zou raken, waarom doe ik dan overal ontzettend lang mee.
    Een wasmachine, ijskast wordt hier minstens 20 jaar oud, net zo als mijn stofzuiger, ook alweer zeker 23 jaar. Het is alleen zoeken naar stofzakken.
    Het meeste is hier pas 1x vervangen zolang ik op mezelf woon.
    Computers vervang ik omdat ze te zwaar verouderd zijn voor de besturing, niet omdat ze defect zijn.

    Maar misschien ga ik er wel anders mee om, sloop niks en laat niet alles uit mijn klauwen vallen.
    Bij de meeste mensen ligt het altijd aan de spullen, nooit aan hun eigen gedrag.
    En je moet je spullen niet bij de Action kopen.

    Like

 4. sweetheart zegt:

  rutte en de jong zijn duivels

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @BertG. “Een wasmachine, ijskast wordt hier minstens 20 jaar oud, net zo als mijn stofzuiger, ook alweer zeker 23 jaar. Het is alleen zoeken naar stofzakken”. U brengt goede voorbeelden van apparaten die zeer lang meegaan. Dat geldt voornamelijk voor witgoed. De witgoed in een gemiddelde NL huishouding is van Europees fabricage; meestal Duits, maar en ook Italiaans en Zweeds. Kleine huishoudelijke apparaten zijn vaak van Franse fabricage (Tefal, Moulinex). Al deze producten zijn gemaakt door mensen die trots zijn op wat ze vervaardigen. Na de oorlog had iedereen de pest aan de Duitsers, maar hun producten werden massaal verkocht. Waarom? Duits was kwaliteit. De rottigheden en zwendelpraktijken horen vooral bij de generatie NWO geldvampiers van Steve Jobs en Bill Gates. De kenmerk van deze mensen is: a) totale gebrek aan menselijkheid en b) pathologische geldzucht. Noch Steve Jobs, noch Bill Gates hebben iets zelf uitgevonden of gecreëerd. Beide parasiteerden op de creatieve vaardigheden van anderen. Bill Gates is de meest succesvolle dief aller tijden. Hun gedrag lijkt op die van meeuwen en roeken die op resten eten uit een geschuurde vuilniszak vechten. Bill Gates eiste in zijn topdagen astronomische bedragen voor iedere product die gerelateerd is aan OS Windows. Toen kwam de Fin Linus Thorwald met Linux als open source, die iedereen gratis kon gebruiken; inclusief een versie van Office. Ook de mobiele telefoons van het Finse bedrijf Nokia kunnen jaren meegaan. Dat kan men absoluut niet zeggen over de producten van Apple. Ze zijn duur en zwak. Hun naam berust voornamelijk op een reclame hype en de film industrie.

   Geliked door 2 people

 5. n.a.denker zegt:

  Goed gedaan Frank Ruesink, leg ze maar het vuur aan de schenen deze smerige satanist de Jonge die zich ook nog christen noemt .

  Like

  • George1984 zegt:

   De man die even gaat bepalen dat iedereen zich in Nederland verplicht moet vaccineren. Laten ze hem, rutte en grapperhaus maar eerst volspuiten met die rotzooi. Wel met camera erbij.

   Like

   • R Thomasson zegt:

    @George1948. Je zet ons aan het lachen! Toy Boy Hugo de Jonge, Ratte en de Grappenmaker van Justitie zijn absoluut niet van plan de drek die ze ons aanbieden zelf te spuiten. Ze zijn net als drugsdealers, ze laten anderen de rotzooi spuiten. Enkel goedgelovige idioten gaan de zooi van Bill Gates en consorten in hun lichaam spuiten.

    Like

 6. duinsnip zegt:

  Dit zijn de twee grootste schoften ooit aan de macht in Nederland. Mijn God waarom moet dit?

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Duivels66 heeft haar doodscultus voor de Pays-Bah klaarliggen, gelijk als de ramp die ooit op Paaseiland plaatsvond, daar had de Linksche Looney Brigade ook een milieuramp veroorzaakt door al hun bomen te kappen, om ze op te stoken. Toen de vegetatie opgebruikt was en er op een dag een sterker kartel van vleeseters aan land kwam waren er helaas geen bomen meer om achter te verschuilen……..Want hoewel het eigenlijk al te laat is, hoewel we leven tussen de brokstukken, we gaan toch nooit strijden, samen. omdat we weten dat dat niet meer zal veranderen. Nee dan liever ‘scheeps gaan’ op zoek naar een betere toekomst, ergens waar men nog gewaardeerd word, en we niet langer krijgsgevangenen van de Linksche Looney Brigade in eigen land zijn.

  Like

 8. Steven zegt:

  Farrakhan beschuldigt Bill Gates ervan ‘de aarde te willen ontvolken’ met coronavaccin

  Laat je niet vaccineren. Ze hebben een lange geschiedenis van verraad,” zei hij tijdens zijn speech. “Neem hun medicijnen niet.”

  https://www.ninefornews.nl/farrakhan-beschuldigt-bill-gates-ervan-de-aarde-te-willen-ontvolken-met-coronavaccin/

  Like

 9. M. zegt:

  Omdat niemand de vuiligheid van de vaccins mag weten hebben ze het maar staatsgeheim gemaakt.
  Net zoals men de zwarte dozen van de MH17 ook maar geheim hebben gemaakt omdat de russen ontbraken.
  In de vader van de leugen waarvoor ze allemaal dansen is geen waarheid en die zal er niet komen ook bij die vieze corrupte bende.

  Breng maar een gewapende held met een spuit, make my day !

  Like

 10. Cathja zegt:

  @ BertG. op 7 juli om 08:31

  Bert, even een reactie op jouw opmerking dat je nogal eens moet zoeken naar passende stofzuigerzakken. Misschien heb ik een tip voor je.

  Ik bestel mijn stofzuigerzakken ALTIJD bij http://www.stofzuigerzakken.nu. Voor elke stofzuiger hebben ze passende zakken. Gratis verzending en achteraf betalen via acceptgiro.

  Misschien wil je de site eens bekijken, en kun je daar slagen?
  Succes, groetjes,
  Cathja.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s