BREAKING!: Coronacrisis – VS uit de WHO gestapt

Screenshot_173

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Na meerdere dreigementen van president Trump zijn de Verenigde Staten zojuist officieel uit de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gestapt.

philosophia perennis

De daartoe benodigde verklaring kwam vandaag bij de secretaris-generaal van de VN, António Guterres, binnen. Aldus welingelichte kringen van de regering-Trump tegenover persbureaus.

In juni had Trump een kritische brief aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gestuurd. Op meerdere pagina´s kon de Amerikaanse president in de brief aantonen hoe de nabijheid van de VN-organisatie WHO tot China ertoe heeft geleid dat het coronavirus zich in de hele wereld zo snel kon uitbreiden.

In de brief stelde Trump ook een ultimatum: mocht de WHO binnen een maand niets aan haar opvatting veranderen, dan zou hij alle betalingen van de VS aan de WHO permanent stopzetten en met de VS uit de organisatie stappen.

Dat zou voor de organisatie wel eens voor grote financiële problemen en een nog grotere afhankelijkheid van het onrechtregime China kunnen zorgen. De VS gold immers tot nu toe als de grootste donateur van de WHO.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in China, Donald Trump, gezond realisme, Verenigde Naties, VS, WHO. Bookmark de permalink .

40 reacties op BREAKING!: Coronacrisis – VS uit de WHO gestapt

 1. Monalisa zegt:

  Dus toch, hij maakt zijn woorden waar.

  Geliked door 6 people

 2. Eric zegt:

  Bill Gates verdubbelt nu zijn bijdrage en vergroot zijn invloed. Maar Trump heeft gelijk: dit corrupte, criminele kliekje kan een rechtgeaard man niet blijven financieren.

  Geliked door 6 people

 3. Pingback: VS uit de WHO gestapt - Nieuws van morgen

 4. Pingback: Coronacrisis – VS uit de WHO gestapt! | JDreport.com

 5. koosv8 zegt:

  Dat is karakter, en wat doen wij ? Wij gaan Bill Gates nog effe rijker maken. Wat een KUT lui zitten er in onze, en vele andere regeringen. Zeker in het Marxistische WESTEN.

  Geliked door 1 persoon

  • Ziejewel zegt:

   Ik kan nu met zekerheid zeggen dat Den Haag aan de PROZAC zit en dus aphatisch zijn en niet weten waar ze mee bezig zijn.

   Geliked door 2 people

   • Ivanneau zegt:

    Was dat maar zo dan kun je ze nog in een verslaafdenkliniek opsluiten. Ze weten heel goed waar ze mee bezig zijn. Ze hebben hun ziel aan satan verkocht en voeren nu zijn bevelen uit om zoveel mogelijk burgers de vernieling in te helpen. Er wordt altijd lacherig gedaan over de Demonen 666 pil maar velen zullen in een situatie terechtkomen dat ze er om zullen smeken.

    Like

   • guusvelraeds zegt:

    Heb je de ogen van Hugo de Jonge goed bekeken. Hij zit gegarandeerd aan de speed.

    Like

  • C zegt:

   Wat is dit geweldig…..
   Het beste nieuws sinds maanden.
   TRUMP IS EN MAN VAN ZIJN WOORD, van welke president kun je dat zeggen.
   obama valt in het niet, sterker nog, het is een griezel met een duivelse agenda.
   MOGE TRUMP BESCHERMD EN GEZEGEND ZIJN DOOR DE ALLERHOOGSTE GOD.

   Geliked door 6 people

  • ronjaspers zegt:

   koosv8.Dat doen wij de nederlanders niet,maar onze vijanden en landverraders die in den haag zitten.Een enkele uitzondering daar gelaten.

   Like

   • koosv8 zegt:

    Daar heeft u wel gelijk in, maar zolang wij, eigenlijk ,,de zwijgende meerderheid,, niets doen, komen we heel dichtbij een gezegde van George Orwell.
    EEN VOLK DAT OP CORRUPTE POLITICI, BEDRIEGERS, DIEVEN EN VERRADERS STEMT, IS GEEN SLACHTOFFER MAAR MEDEPLICHTIGE.
    Voor mij een waarheid als een koe, met het juiste voer uiteraard.

    Like

 6. Tom zegt:

  Vindt nou echt niemand het raar dat China in TOTAAL zo’n 83.000 besmettingen heeft en dat er in de VS DAGELIJKS 40.000 tot 50.000 besmettingen bijkomen? In zowel democratische staten als republikeinse…

  China heeft naar mijn idee allang een vaccin op de plank liggen.

  Mensen blijven maar volhouden dat het virus fake is terwijl wereldwijd het aantal besmettingen omhoog knalt, behalve in China!

  Zelfs Zweden heeft meer Coronadoden te betreuren dan China!

  Of het virus nou gevaarlijk is of niet doet er niet toe. De belasting op het zorgsysteem en de paniekreacties hebben een zeer negatief effect op de wereld. Het effect is dat van een terroristische aanslag maar dan miljoenvoudig…

  En intussen begint de Chinese economie weer op gang te komen terwijl de rest aan de vooravond staat van een recessie.

  1+1…

  Like

  • Eric zegt:

   @Tom: de Chinezen hebben het virus in hun laboratorium ontwikkeld en het nadien naar West-Europa geëxporteerd. Ze wisten dat in West-Europa alles toegelaten wordt, van miljoenen criminelen tot de vreselijkste ziektes, dus hebben ze het virus gestuurd. Onze open grenzenpolitici hebben dat met open armen verwelkomd, dan de lockdown afgekondigd waarna de economie in West-Europa volledig op instorten staat. En wie zal de verzwakte bedrijven voor het faillissement behoeden, wie zal de West-Europese economie ‘redden’? Juist, de Chinezen. Het is een geniale strategie en het toont hoe dom, corrupt en crimineel onze beleidsvoerders zijn. West-Europa wordt overgeleverd aan Chinezen en Arabieren. Gedaan met rechten en vrijheden, een EU-slavenstaat is op komst!

   Geliked door 2 people

  • FlorisJan zegt:

   Lieve Tom, denk je echt dat de cijfers die naar buiten komen uit China ook maar in de buurt van de waarheid komen? De communistische overheid duldt niets wat hun in een negatief daglicht zet.

   Geliked door 2 people

   • Tom zegt:

    Uiteraard liegt het communistische regime.

    Mijn vraag is dan ook waarom niemand dit raar vindt? Ik doel hier op de media.

    Waarom wordt op tv en andere media dit feit nou eens niet ter discussie gesteld. 83.000 in totaal tegen 50.000 besmetting PER DAG in de VS kan gewoon niet. Echter de media neemt dit aan ter kennisgeving.

    Dat er miljoenen dood gaan in China interesseert het communistische regime daar niet.

    Waar ik mij druk om maak is dat straks China veeeeeeeel sterker uit de coronacrisis komt! En dan zijn wij de Sjaak…
    De media schijnt dit niet te beseffen.

    Like

  • Qvic zegt:

   @ Tom,
   Denk je nu werkelijk dat er zoveel besmettingen er zijn? Als je gaat kijken waar ze mee testen, dan zie je dat het met de zogenaamde P.C.R. test wordt gedaan. Waar ze neus en/of wangslijm met een wattenstaafje bij jou afnemen. Met dit soort testen kun je enkel het DNA consenteren, daar kun je geen virussen mee consenteren. (een virus is een parasiet en die kunnen alleen overleven in levende cellen. Overdracht kan alleen maar plaats vinden, als je langdurig in een niet geventileerde en afgesloten ruimte bent, waar je ook nog lichamelijk contact hebt waarbij lichaamssappen over gedragen kunnen worden aan een ander persoon. Die ander persoon moet dan ook nog eens een slechte immuunsysteem hebben, om besmet te kunnen worden.) Dus de reguliere media en overheid instanties kunnen er elke draai aan geven die ze maar willen. De bedoeling is om iedereen bang en angstig te houden, vandaar die constante paniek propaganda. Want bange en angstige mensen zijn heel makkelijk te (be)sturen en zo kunnen regeringen er misbruik van maken. Door zogenaamd te rechtvaardigen om ver gaande maatregelen te treffen, zoals een lock-down en/of quarantaine en mondkapjes verplicht stellen en 1,5 meter afstand voor iedereen. Zodat al onze (grond)rechten ontnomen kunnen worden. Zogenaamd allemaal voor onze gezondheid. Als de overheid jou DNA hebben, kunnen ze het toekomstige vaccin erop aanpassen, zodat de bewuste programmeerbare nanodeeltjes in het vaccin jou DNA op nieuw kunnen programmeren. Dit is geen grap of zo, de techniek bestaat al en Bil Gates/Microsoft heeft er zelfs patent erop, laat nu net ook Bill Gates zijn die het vaccin promoot en laat produceren zo ook de grootste donateur is van de WHO. Die de lock-down wereldwijd promoot. Hier zie het klassieke voorbeeld van het verdeel en het heers spel om aan de macht te blijven en de macht verder uit te breiden. Van veroorzaak een probleem, laat het probleem escaleren. Na verloop van tijd zal de bevolking zelf er om vragen/smeken om maatregelen te treffen en bied vervolgens een oplossing aan. Dan zal het grootste deel van de bevolking die oplossing accepteren zonder morren en verketteren zij diegene die hen erop wijzen, dat het een valstrik is van de heersers. Zo gaat het al eeuwen lang met het verdeel en heers spel.

   Geliked door 2 people

   • Tom zegt:

    Nee maar China is straks de nieuwe wereldmacht en wij mogen dan naar de pijpen dansen van het communistische regime…

    ‘Verdeel en heers’ passen ze hier ook deels toe gezien alle demonstraties.

    Like

  • Blaffertje zegt:

   @Tom.
   Dat het aantal besmetting als een speer omhoog gaan is niet verwonderlijk omdat ze zich nu de pleuris testen en dan vind je logischerwijze ook veel meer besmettingen, maar deze besmette personen hebben het misschien in zijn geheel niet door dat ze het hebben omdat het niet meer is dan een verkoudheid voor hen.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Besmettingen doen er niet toe. Hoe meer besmettingen hoe beter. Het gaat om de mortaliteit. Ebola heeft een mortaliteit van 80 %. Van elke 100 besmettingen gaan 80 mensen dood. Covid 19 heeft gezien de cijfers die nu gegeven worden een mortaliteit van 0,23 %. Als nog meer besmettingen komen zal de mortaliteit alleen maar afnemen. De gemiddelde griep is ernstiger.

   Like

 7. Qvic zegt:

  Een meester zet, want nu kan Trump zijn eigen medische aanpak realiseren. Hiermee zet hij ook direct het gehele opgezette Bil Gates plan op losse schroeven.

  Geliked door 2 people

  • willie zegt:

   Hiermee zet hij ook direct het gehele opgezette Bil Gates plan op losse schroeven.
   A ja ?? Wat is dan Operation WarpSpeed??? En nee, heeft niks met Star Trek te maken,wel met vaccinaties , door MILITAIREN , wss onder bedreiging van geweerlopen ????

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Qvic 7 juli 2020 om 22:58

   Hiermee zet hij ook direct het gehele opgezette Bil Gates plan op losse schroeven.

   Dat is heel mooi, maar hebben wij hier ook iets aan of krijgen wij het verplichte gif-vaccin onder dwang tóch toegediend?

   Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    @Tistochwat.
    Vrees het.
    Ik verwacht dat ze het als pressiemiddel gebruiken als we van de 1,5 meter samenleving af willen.

    Geliked door 1 persoon

 8. Alex Delarge zegt:

  Prima actie.

  Geliked door 1 persoon

 9. Juanito zegt:

  Dat zou ieder zichzelf respecterend land moeten doen. Een WHO gefinancierd door een totalitair land als china, vaccin-psychopaten als pill gates en vertegenwoordigd door een somalische crimineel als thedros, is geen voorbeeld om te volgen. Nooit en in geen enkel opzicht.

  Geliked door 2 people

 10. Wakkere Joost zegt:

  Mooiiiiii eindelijk, en nu de VN nog en de Turken NATO-OTAN.

  Geliked door 1 persoon

 11. Henk der Niederlánder zegt:

  De Donald zou eerst eens moeten beginnen met Fauci een stamp onder zijn zetters moeten geven en aan tonen dat de vuile hond veel aandelen heeft in Pharma dan kom je pas ergens

  Geliked door 2 people

 12. sweetheart zegt:

  super Kerel die Trump, een man een man een woord een woord, daar kan je tenminste op aan i.p.v de leugenaars in de Haag

  Geliked door 3 people

 13. Republikein zegt:

  “Dr. Alexov: In this case, now there is the WHO that doesn’t want us to do autopsies. I’m not clear why the WHO doesn’t want us to do autopsies when we need to prove what is the strength of the virus … I don’t know why the WHO doesn’t really want us to do autopsies; I assume they have the information that the virus is not deadly.

  Dr. Katsarov: Is this the reason that in Bulgaria we’re not doing the autopsies?

  Dr. Alexov: Yes. We’re required to follow the WHO. And I’m really sad that we need to follow those instructions without even thinking about them. But in Germany, France, Italy and England they’re starting to think that we shouldn’t follow the WHO so strictly, and when we’re writing the reason for death we should have the pathology [results to back that up] and we should follow the protocol. [That’s because] when we say something we need to be able to prove it.”

  “Dr. Alexov: In dit geval is er nu de WHO die niet wil dat we autopsies doen. Ik weet niet waarom de WHO niet wil dat we autopsies doen als we moeten bewijzen wat de sterkte van het virus is… Ik weet niet waarom de WHO niet echt wil dat we autopsies doen; ik neem aan dat ze de informatie hebben dat het virus niet dodelijk is.

  Dr. Katsarov: Is dit de reden dat we in Bulgarije de autopsies niet doen?

  Dr. Alexov: Ja. We zijn verplicht de WHO te volgen. En ik ben echt verdrietig dat we die instructies moeten volgen zonder er zelfs maar aan te denken. Maar in Duitsland, Frankrijk, Italië en Engeland beginnen ze te denken dat we de WHO niet zo strikt moeten volgen, en als we de reden van de dood schrijven moeten we de pathologie [resultaten om dat te ondersteunen] hebben en we moeten het protocol volgen. Als we iets zeggen, moeten we het kunnen bewijzen.

  https://thefreedomarticles.com/no-one-has-died-from-the-coronavirus-bulgarian-doctor/

  Geliked door 2 people

 14. fleckie zegt:

  Tja, hoeveel is dan. PER. LAND, (O.a. het ONZE.) DAAR weer. aan AFGEDRAGEN?! Hoe is het toch mogelijk dat wij, via de. EU.? ZOVEEL. . verplicht: zijn ‘af te dragen’, aan diverse instanties, die dan ook nog beslissen over. Hoe, Wat. , Waar. ( … Oh ja, wie beweerde ook weer dat WIJ. dom. zijn, ( moet het niet zijn ‘worden …’ONWETEND ‘, GEHOUDEN’‘? . Madam Kaag. , was misschien van mening dat ‘ dom zijn, ‘ hetzelfde is als onwetend gehouden? , betr. diverse zaken, en vooral haar ‘goedgeefsheid‘ aan. ANDERE. LANDEN, die in feite een BODEMLLOZE. PUT. vertegenwoordigen?! ……
  <~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 1 persoon

 15. Steven zegt:

  Het Frankenstein gehalte van coronavaccinaties nog erger dan gedacht.

  Op het moment dat je wordt geïnjecteerd met een coronavaccinatie verandert je DNA en daarmee ook je bewustzijn.

  https://niburu.co/het-complot/15304-het-frankenstein-gehalte-van-coronavaccinaties-nog-erger-dan-gedacht

  Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  De WHO samengevat in 1 foto

  Geliked door 1 persoon

 17. Jan zegt:

  Dit gaat pijn doen

  https://www.npr.org/sections/goatsandsoda/2020/04/15/834666123/trump-and-who-how-much-does-the-u-s-give-whats-the-impact-of-a-halt-in-funding?t=1594185391954

  WHO-parasieten: “Maar nu kunnen wij onze villa’s en auto’s niet meer betalen, kunnen wij niet meer naar het casino en call girls betalen”

  Geliked door 2 people

 18. Julia zegt:

  Echt een grote fan van Trump ben ik niet maar respecteer hem wel dat deze man woord bij de daad voegt. Heel verstandig om te kappen met de corrupte WHO ditzelfde geldt uiteraard dat bijdrage aan de VN nodeloze geldverspilling is.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s