EEN ANDER SOORT MENSEN…

Screenshot_175

Regering Den Haag (1950).

(Door: “Driek”)

Toch vond ik die Haagse lieden in de jaren vijftig serieuzer dan die geldverspillers van tegenwoordig. Er werd in die naoorlogse jaren geen geld over de balk gesmeten, laat staan dat er miljoenen werden gespendeerd aan kansloze gelukszoekers uit Afrikaanse landen. Dat was toen ondenkbaar.

Inmiddels zijn we beland in een tijd van verval en armoe en degeneratie, ik vind het nog altijd onbegrijpelijk dat mensen hun stem uitbrengen op dat linkse gedachtegoed dat ons land donkerder van kleur maakt. De poverheid en armoe die in de grote steden heerst, is niet te beschrijven. Doch lijdzaam laat de Nederlander zich knechten door allerlei vreemd uitschot dat hier niks heeft te zoeken. Soms, spitse lezer, lees ik met een brok in de keel de verschrikkelijke gewelddadigheden welke plaatsvinden en veroorzaakt worden door vreemdelingen die maling hebben aan de Nederlandse burger. Doch misschien, heel misschien zal de dag komen dat die verzameling narren en misdadigers in Den Haag hun gerechte straf krijgen.

Er zal een dag komen waarop de brave kudde ontgoocheld en verarmd zich van die ijdeltuit Rutte zal afwenden om zich weer aan de zijde van het recht te scharen. Mijn haat geldt al die schreeuwende opruiers die gewetenloos onze Vaderlandse Geschiedenis minachten. Let wel, lezer, er wordt een historische fout gemaakt, die Haagse lieden trachten een idee te verwezenlijken dat alreeds is verwrongen. Lezer, het is mij zwaar te moede.

Ik wens U allen nog een schone gedachte.

PVV nieuw

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op EEN ANDER SOORT MENSEN…

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Tja Boze.
  In die tijd hadden ze nog geen groen slinks en d66
  Toen werd een en ander nog niet bij de basis afgebroken.
  Daar is dan alles mee gezegd.

  Geliked door 3 people

 2. koosv8 zegt:

  En ze waren ouder, dus meer LEVENS ERVARING , en HOOFDREKENEN is op de scholen van nu verleden tijd. Alleen dat zie je al terug in de kamer, en bij de regering. Te veel jonge broekies, geen levenservaring maar wel UTOPISCH DENKEN. WAAR DIT NAAR TOE GAAT OP DEZE WIJZE IS AL GOED TE ZIEN.🤮

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Op een hoogstandje en daadkracht binnen de huidige politiek kunnen we absoluut niet rekenen. Nimmer zo een stel onbenullen en onkundige linkse waanzin bij elkaar gezien. De hele politiek hangt aan elkaar van blunder op blunder. Justitie Grapperhaus komt er nu na jaren achter dat Nederland op nummer één staat m.b.t. het walgelijk verspreiden van kinderporno en gaat nu boetes uitdelen aan bedrijven die dit via haar servers verspreiden Goedemorgen!!! onbenul, recht kletst wat krom is en geen enkele daadkracht bezit alsmedes zijn voorgangers Teeven en Opstelten, De Jonge (Gezondheidszorg) belangenverstrengeling en te traag met voorzieningen voor medisch personeel namelijk de inmiddels welbekende mondkapjesaffaire maar wel miljoenen investeert aan nog niet bewezen werkende vaccins tegen Covid, Wiebes de voormalige verantwoordelijke bij de chaos belastingdienst en nu de valse beloften t.o.v. aardbevingen in Groningen niet na komt en vooral de missers op het gebied van klimaat , een naar voren geschoven Kaag met haar voorliefde voor de Palestijnen en miljardenverspilling aan ontwikkelingshulp, Rutte valse beloften en leugens die onze soevereiniteit totaal heeft overgeleverd aan Brussel en miljarden van ons belastinggeld schenkt aan de bodemloze putten van Brussel (ga er maar vanuit dat onze pensioenpotten worden weggesluisd naar Brussel) een smerige achterkamertjespolitiek er op na houdt. De totaal onverantwoorde bezuinigingen met toestemming van de algehele Haagse Maffia heeft toegepast en nu de geheime agenda vervult die door de geldbeluste elitaire macht is opgelegd en niet schroomt om zijn land achter te laten met een enorme economische en maatschappelijke schade.
  Kortom kabinetten Rutte en aanhang hebben niet veel goeds gebracht en we zijn er nog lang niet. Resultaat Rutte straks naar Brussel en het volk en land achtergelaten in chaos en ellende. Dat is het niveau en domheid van onze politici. Het geklungel m.b.t. dividendbelasting leidt er nu toe dat zelfs multinationals zoal Unilever en hoogstwaarschijnlijk ook Shell Nederland vaarwel zeggen en zich gaan vestigen in het VK dat volgens Rutte met zijn vooroordelen schade zou leiden vanwege het uitstappen EU. Hoe geloofwaardig het zelfde als de onderste steen m.b.v. de vreselijke ramp MH17 ligt na jaren nog op de bodem. Niet MP waardig dus.

  Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  Luns, Biesheuvel, de Quay, Andriessen, Mevr. Klompé etc.
  alleen de ouderen weten de namen gekijk op te noemen………
  Het waren eigenlijk REGENTEN die met “Excellentie” werden aangesproken.
  Het enige wat zo’n [ toen onderdanige ] journalist aan zo’n hoogstaande durfde te vragen, onderaan de vliegtuigtrap ( met de hoed afgenomen en in de hand ) “en excellentie, waar gaat Uw reis ditmaal heen”.

  Geliked door 1 persoon

 5. verwardeman zegt:

  Tsja , prinske Bernhard von Lippe Biesterfeld heeft rond 1954 in het geniep zijn
  Bilderberg-globalisten groepje opgericht , hiermee is waarschijnlijk het gelazer begonnen ,
  met dat Kalergi-plan en die kut-EU , en vooral dat NIEUW LINKS .
  Dat de smeerlap nog lang moge rotten !

  Geliked door 5 people

  • BigLJohn zegt:

   verwardeman; Prins Bernard droomde al in 1954 van het Derde Rijk door Bilderberg op te richten. Tijdens de tweede wereldoorlog heeft hij dus komedie gespeeld. Tijdens de oorlog werden er al plannen gesmeed, mocht Duitsland de oorlog verliezen, om na de oorlog een beweging in gang te zetten die Duitsland opnieuw in de picture van de macht zou zetten. Al die Europese samenwerkingen die hun wortels in Duitsland hadden (De Europese gemeenschap van kolen en staal, de EEG) leidden tot de verderfelijke E.U. en tot de oppermachtige Angela Merkel.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   verwardeman.U bent mij voor met u reactie.Inderdaad nazi/sser nepprins bernhard is medeoprichter van de nazi bilderberg groep.Hun ultieme plan een N.W.O. waarvoor eerst 90% van de wereldbevolking uitgeroeid moet worden.

   Like

 6. Adriaen zegt:

  De getoonde regeringsfoto stamt uit het midden van de jaren zestig.
  Niet uit 1950.

  Like

  • Roeland zegt:

   Tja, dat gevoel had ik ook al moet midden jaren 60 zijn. Maar tegenwoordig zijn zelfs “de zich wakker en de zich hardwerkende noemende Nederlanders” al ingeslapen om dat nog te bemerken. Nu lekker doorwerken tot 68 ! Helaas door de positieve discriminatie van de jaren 90, is de witte man een wegwerp artikel geworden en zijn velen aan de kant geschoven. Participatiewet bijstand betekent nu voor 60 + en wit , alles inleveren dus. Betekent arm de ouderdom in. Het is een straf , om als witte man geboren te zijn in dit vreselijke land. Wie komt “ons” helpen? Ik vrees , dat ik het antwoord al weet. Niemand.

   Like

 7. Voorbije tijden, in die dagen werd een minister nog aangesproken met excellentie, er was meer afstand, dat hebben we tegenwoordig niet meer, ministers lopen ook niet meer in jacquet bij officiële gelegenheden.
  Of er in die dagen geen geld over de balk werd gesmeten is een ander verhaal, het werd in ieder geval niet aan de grote klok gehangen.
  Feit is in elk geval wel dat we tegenwoordig respectlozer met elkaar omgaan en dat vind ik geen goede zaak, toen ik vroeger als kleine peulenbroek met mijn moeder in de tram zat en ik stond niet onmiddellijk op voor een volwassene dan kreeg ik een draai om mijn oren en tegenwoordig moet je als volwassene oppassen dat ze je niet ondersteboven lopen.
  Ook een simpel woordje als “u” lijkt uit ons woordenboek geschrapt te zijn.
  Persoonlijk ben ik voor wat meer hoffelijkheid in de omgangsvormen maar daarmee schijn je ouderwets te zijn.
  En toch…. kortgeleden werd ik gebeld vanuit het ziekenhuis omtrent een afspraak, de juffrouw aan de telefoon begon van meet af aan te jijen en te jouwen waarop ik vroeg of wij elkaar kenden waarop ze verbaasd vroeg “hoezo”?. Toen ik zei “nou u spreekt mij aan met jij” was het geruime tijd stil aan de andere kant waarna ze alsnog toch maar overschakelde….!

  Geliked door 4 people

  • BertG. zegt:

   Nou kijk eens, dat pleit dan weer voor mij.
   Iedereen boven de 75 spreek ik automatisch nog steeds met U aan.
   In middels ben ik ook tegen de 60, dan ga ik niet iemand van 60 met U aanspreken meer.

   Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Ja potjandoppie, ik ben recent 70 geworden dus dan moet ik nog vijf jaar wachten tot u “U” tegen me zegt !
    😀

    Like

   • BertG. zegt:

    JIJ blijft gewoon JIJ voor mij.
    Want over 5 jaar ben ik ook weer 5 jaar ouder.
    Al wordt je 100, dan ben ik ook tegen de 90.

    Like

   • BertG. zegt:

    Delamontagne is een U voor mij als ik ‘m zou ontmoeten.
    Maar op internet is voor mij iedereen een JIJ.

    Like

  • delamontagne zegt:

   Heel, héél erg onmogelijk hier in Fr.
   Je kunt pas gaan “tu-en” als je de ander heel
   goed kent.
   Vooral Engelsen maken die fout doordat ze alleen maar “you”kennen………..

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Tijl Niet zeuren we hebben nu minister De Jonge die heel veel leuke gekleurde schoentjes draagt. Kortom deze dictator kan zich beter bij zijn schoenenleest houden dan onderdrukkende en een communistische noodwet door drammen. Onbetrouwbaar, voorstander voor nog eens een miljoen extra import van Islam gespuis voor 2030 te realiseren en een grote meespeler aan de ondergang van eigen volk. Pas op die huichelaar draait nu zogenaamd een paar regels uit de sneltreinvaart in elkaar geflanste ondemocratische nieuwe wet terug maar zodra hij op zijn partijleiders post CDA is geplaatst voegt hij er in het najaar nog meer drastische maatregelen aan toe. De hele Haagse Maffia hangt van leugens aan elkaar.

   Like

 8. A. de Koning zegt:

  De enige partij waar we hoop uit kunnen putten is de PVV van Wilders en de grenzen sluiten voor alle gelukzoekers want ik denk dat ze daar zowat allemaal onder vallen, alleen de regering heeft hoofdkleppen op en natuurlijk een hoop Nederlanders, kijk alleen maar eens wat een onschuldige opmerking van Johan Derksen teweeg brengt. En figuren als AKWASI en die andere zwarte Piet haters zoals Sylvana Simons en die Jeffrey die maken dat iemand die niet racistisch was het alsnog zal worden.

  Geliked door 1 persoon

 9. BertG. zegt:

  Maar wie zijn dan die Haagse lieden in de jaren vijftig die elke schandaal en roof partij van de oranje afdekte en wegmoffelde.
  Dat moeten dan hele andere mensen geweest dan die toen hier de baas waren.
  Corruptie heeft altijd bestaan, alleen viel het toen nauwelijks op omdat de mensen weinig tot niets wisten wat er allemaal gebeurde daar.

  Geliked door 3 people

 10. Eppo zegt:

  In Den Haag is een gemeenteambtenaar
  ontslagen die voor ruim twee miljoen
  euro had gefraudeerd.De man kon jaren
  zijn gang gaan.De gemeenteraad was in
  maart al op de hoogte,maar gisteren is
  het nieuws bekendgemaakt.De gemeente
  probeert zoveel mogelijk van het geld
  terug te halen.Op bezittingen van de
  ontslagen ambtenaar is beslag gelegd.
  Het onderzoek kan nog maanden duren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s