Na hetze door de ARD: Armeense christen in Berlijn door “islamisten” met messen aangevallen

Screenshot_170

(Vertaling: E.J. Bron)

De Syrisch-Armeense parlementsmedewerker Kevork Almassian (foto) is gisteren door twee “islamisten” in Berlijn met een mes aangevallen en kon ternauwernood het vege lijf redden.

journalistenwatch

Kevork Almassian is een Armeens christen en erkend vluchteling in Duitsland. Sinds 2018 werkt hij voor de AfD-parlementariër Markus Frohnmaier in de Duitse Bondsdag. Sinds hij vorig jaar door hoofdredacteur Lars Wieland van T-Online, het ARD-magazine “Kontraste” en de Syrische “islamistische” activiste Nahla Osman uit Rüsselsheim werd gedoxt, wordt hij met moord bedreigd (lees hier).

Gisteren hebben twee “islamisten” toegeslagen en Almassian met een mes op straat aangevallen. De “islamisten” hadden het blijkbaar op zijn leven voorzien. Almassian kon aan hen ontsnappen door ongeveer 10 minuten achter elkaar voor zijn leven te rennen en om hulp te roepen. Niemand op straat in Berlijn reageerde.

De mensenjagers Lars Wienand en Silvio Duwe en Georg Heil van “Kontraste” hebben zich nooit bij Almassian verontschuldigd. Volgens de door de omroepbijdrage gefinancierde belasterende berichten wordt Almassian steeds opnieuw enorm door “islamisten” bedreigd. Frohnmaier verzoekt om informatie over de daders.

Screenshot_171

Foto van een van de daders.

Almassian schreef op Twitter: “Ik heb zojuist een moordaanslag in Berlijn overleefd. (…) Dit is niet de eerste keer dat iemand me in Duitsland probeert aan te vallen en de belangrijkste reden daarvoor is een bericht van het ARD-programma “Kontraste” van februari 2019, dat veel leugens en bedenksels bevat… Mocht mij iets overkomen, dan maak ik het ARD-programma “Kontraste” en zijn haatcampagne tegen mij vorig jaar daarvoor verantwoordelijk, dat radicale ´islamisten´ provoceerde en er bij hen op aandrong ´wraak´ te nemen.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, ChristenUnie, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, establishment, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Moslims, nieuw fascisme, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Na hetze door de ARD: Armeense christen in Berlijn door “islamisten” met messen aangevallen

 1. R Thomasson zegt:

  Duitsland is geen normaal land meer. Het land is Verscheurd door politieke tegenstellingen, etnische en religieuze spanningen. Men kan vaststellen dat de situatie nu is ingewikkelder en zelfs gevaarlijker dan tijdens de Weimar Republiek. Tijdens de Weimar Republiek was het land etnisch homogeen. Tegenwoordig wordt de autochtone bevolking bedreigd door miljoenen allochtone migranten en (nep)vluchtelingen uit de Derde Wereld, en verraderlijke laffe regering anderzijds. De open grenzen politiek en het beleid van regering Merkel hebben Duitsland dicht bij de rode lijn gebracht. Op zondag werd op de TV de film “ER is Wieder Da” vertoond. Het moest een soort komedie voorstellen waarin Adolf Hitler is op mysterieuze wijze teruggekeerd naar het Duitsland v.d. 21ste eeuw. De film begint in een Turkse wasserette waar hij zijn uniform wast. Hij loopt door de straten van Berlijn en spreekt met mensen. Aanvankelijk wordt hij uitgelachen. Mensen denken dat hij is een komiek. Later werd hij door een filmmaker ontdekt die een film over hem wil maken. Van dit punt, lijkt de film een beetje op de films van Sascha Baron Cohen, waar de tekst ter plekke wordt verzonnen. De cineast laat Hitler spreken met mensen in de kroeg, snackbar op straat enz. De verbluffende gelijkenis met de echte Hitler qua uiterlijk, spraak en gezichtsuitdrukkingen, laat de mensen “terug gaan in de tijd”. De film laat zien dat de “normale andere Duitsland” is een façade. Als men wat dieper graaft, komen de nazi’s uit de schaduwen. Mensen waren helemaal met “Hitler” eens dat het land heeft weer een sterke man nodig. Dat mensen moeten opgesloten worden in werkkampen. Dat buitenlanders moeten hardhandig eruit worden gesodemieterd. Duitsland is in feite een tikkende tijdbom. De moslims voelen zich in Duitsland veilig. Ze zien de Duitsers als laffe, zwakke mensen. Dus, ze durven smerige praktijken uit te vreten. Ze nemen niet in rekening dat Duitsland kan binnen 24 uur veranderen. Her regime kan omver worden geworpen, en velen van hen zouden in concentratiekampen landen of zelfs worden vermoord. Kleine minderheden zoals Armeniërs of Joden kunnen beter het land verlaten zolang het kan. Ze zouden tussen twee vuren zitten, die beide vuurgevaarlijk zijn.

  Like

  • droevige mof zegt:

   “Gevaarlijker dan tijdens de Weimar Republiek”
   “Duitsland kan binnen 24 uur veranderen”
   Dat klinkt als een thriller en zou betekenen dat er hier een soort van tot nu toe onbekende macht is, die Duitsland weer in een totalitair Nazi-regime verandert.
   Nu hebben we nog wat meer bewijs nodig voor deze bewering.

   Geliked door 1 persoon

   • R Thomasson zegt:

    @Droevige Mof. Je schrijft: “Dat klinkt als een thriller en zou betekenen dat er hier een soort van tot nu toe onbekende macht is, die Duitsland weer in een totalitair nazi-regime kan veranderen”. Ja! Dat kan. Regering Merkel doet haar uiterste best om iedereen te overtuigen, dat ze bij machte is de boel bij elkaar te houden. Dat deden ook de autoriteiten van de Weimar Republiek. Als jij de film “Cabaret” op DVD hebt, dan zie je hoe een nazi in uniform wordt uit een Berlijnse nachtclub eruit gegooid. Tijdens de Weimar Republiek bestonden in Duitsland uitsluitend politieke spanningen: socialisten en communisten aan de ene kant, nazi’s en verzameling van rechtse partijen aan de andere kant. Onder rechtse partijen waren religieuze christenen, royalisten en patriotten van alle soorten en maten. Duitsland kende toentertijd geen spanningen met minderheden die gevaarlijke religieuze opvattingen op na hielden; zoals de moslims nu. Daarom duurde het tamelijk lang totdat de nazi’s salonfähig werden. Het is nu anders. Behalve terugkerende periodes van economische crisis, worden steeds meer autochtone Duitsers slachtoffers van islamitische terreuraanslagen, grof islamitisch fysiek geweld tegen burgers op straat, aanvallen op Duitse kinderen op school enz.
    DEEL 2

    Geliked door 1 persoon

   • R Thomasson zegt:

    DEEL 2
    @Droevige Mof. De vraag is hoe lang zullen de Duitsers in hun eigen land het migranten en vluchtelingengeweld tegen hen en hun kinderen accepteren? Hoe lang zullen burgers accepten dat hun regering ze in de steek laat? Het islamitisch geweld tegen autochtone Duitsers wordt persoonlijke haat tegen niet westerse allochtonen. Men kan het vergelijken met de verspreiding van de Corona pandemie. Iedere aanval op Duitse burger infecteert met haat minstens 10 personen in zijn omgeving. In de binnenste ring staan: zijn familieleden, vrienden, buren enz. Nu met het internet wordt deze haatinfectie veel sneller verspreid. Ook bij mensen die het slachtoffer helemaal niet kennen, maar ook zij voelen zichzelf als slachtoffers. De AfD kan nooit zo hard groeien zouden als er niet zo veel Duitsers zouden zich bedreigd voelen. In de AfD zitten ook elementen met gedachtegoed met weinig verschil van de nazi-ideologie. Wat de mogelijkheid van coupe d’etat zie de volgende links: https://english.aawsat.com/home/article/2304251/number-far-right-soldiers-rise-german-army, https://www.nytimes.com/2020/07/03/world/europe/germany-military-neo-nazis-ksk.html, https://eu-ocs.com/nearly-2000-cases-of-far-right-extremism-investigated-in-germany-army/
    https://www.dw.com/en/german-far-right-crimes-rise/a-53053279
    https://www.youtube.com/watch?v=ebSb64BcDgc (German Far-Right Terror: Support for far-right political parties on the rise). Duitsland is een tikkende bom.

    Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    laten we het hopen dat Thoamassen gelijk krijgt. Of is het wens denken?

    Like

  • Julia zegt:

   Niet alleen Duitsland maar ook Frankrijk is een complete chaos en ik vrees dat Nederland aan de voet staat dat het hier ook toeslaat. Wat is het een enorme verrijking die massale import van Islam barbaren en zwarte afrikaantjes. Ook faciliteert onze politiek de eisen en wensen die die import stelt en behandelt ze met voorkeur binnen onze rechtstaat. Haat en tweedeling zal alleen maar meer toenemen veroorzaakt door de waanzin van het linkse bolwerk. al die linkse machtswellustelingen moeten worden opgepakt en levenslang worden opgesloten vanwege de maatschappelijke schade die ze binnen Europa hebben veroorzaakt. Vooral Merkel, Macron, Guy Verhofstadt, Timmmermans lopen al te lang vrij rond alsmede de land- en volksverrader Rutte met al zijn mooie praatjes,leugens en het negeren van zijn kiezers. Er heerst momenteel uitsluitend staatsterreur en terreur van terroristische organisaties dat het grootste gevaar is voor onze samenleving.

   Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ R.Thomasson, Eenvoudig gezegd : de Duitsers die de nep-Adolf tegenkwamen redeneerden vanuit het nú. Zij zien wat er in Duitsland gaande is (net als in Nederland) en wensen een “sterke man of vrouw” aan de leiding, die orde op zaken kan stellen in eigen land, zoal de heer Orbán in Hongarije; en niet dansen naar de pijpen van dat stelletje ongeregeld dat zich “leiders van de EUSSR” durft te noemen. Óók Nederland heeft echte leiders nodig, nietsnutten hebben we wel voldoende.

   Like

 2. “Mocht mij iets overkomen dan…”
  Nou ik zou niet zo lang wachten maar het gelijk doen, als je dood bent heeft het weinig zin meer.

  Like

 3. Rob zegt:

  Wat boeit mij het. Ze komen allebei uit het oosten.
  Weg ermee!!!😬😬😬

  Like

 4. karton zegt:

  Duitsland is geen normaal land meer, Frankrijk is geen normaal land meer, Zweden is geen normaal land meer, België is geen normaal land meer maar óók Nederland is geen normaal land meer. Negers mogen in dit landje schreeuwen, beledigen en dreigen zónder beletsel maar zodra er twee tractoren verschijnen komen de z.g. Veiligheidsraden bijeen en worden de boeren de scherpste verwijten gemaakt, “ze brengen álles in gevaar” zeggen de Veiligheidsbazen !
  Meten met twee maten heet dat in normaal Nederlands.
  Hongarije is nog een normaal land, Tsjechië is nog een normaal land, Polen voorlopig ook nog.
  Een groot aantal EUSSR-staten zijn géén normale landen meer, zij zijn verworden tot “vluchteling-oorden” waar de meest waardeloze, gevaarlijke, moordzuchtige en criminele “vluchtelingen” kunnen verblijven op kosten van de oorspronkelijke bewoners. Oorspronkelijke bewoners, die vervolgens als tweede rangs burgers worden behandeld door hun resp. “regering”.
  “Regeringen” die hun landen hebben veranderd in dictaturen, geleid door de meest roofzuchtige, laaghartige , lachwekkende en gevaarlijke sujetten die men zich kan bedenken, zoals daar zijn : Adolfina Merkel , Adolf Macron , Adolf Rutte enz. enz.
  Een enkele échte leider houdt stand tegen een stelletje bloedhonden én geldwolven, zetelend in Brussel en/of Straatsburg, deze leiders, Orbán, Zeman, Duda (Polen) enz. verdienen ons aller steun en waardering

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s