Palestijnse NGO´s verlangen meer Duits belastinggeld voor terreur

Screenshot_167

Terroristen van het “Volksfront voor de Bevrijding van Palestina” (PFLP).

(Door: Collin McMahon – Vertaling: E.J. Bron)

230 Palestijnse NGO´s wijzen EU-richtlijnen af, volgens welke EU-belastinggeld niet voor terreur gebruikt mag worden, aldus “Al-Jazeera”. Veel van deze NGO´s worden met Duits belastinggeld gefinancierd. De campagne wordt geleid door het “Volksfront voor de Bevrijding van Palestina” (PFLP), dat contacten onderhoudt met de Groenen en Die Linke.

philosophia perennis

In een statement online roept het PFLP alle Palestijnse NGO´s op om de antiterreur richtlijnen van de EU “met alle middelen” af te wijzen. De EU antiterreur richtlijnen, die in 2017 aangenomen en in 2019 aangescherpt werden, zouden “een klap tegen de fundamenten van de burgersamenleving zijn, die de Palestijnse nationale identiteit belichamen en onafscheidelijk met de vrijheidsstrijd van het Palestijnse volk tegen de bezetting verbonden zijn.”

Geen EU-geld naar terroristen in de Palestijnse autonome gebieden!

De conservatieve partijen in het Europees Parlement van de fracties van “Europese Conservatieven en Hervormers” en “Identiteit en Democratie”, waartoe ook de AfD behoort, hebben beide de EU ertoe opgeroepen om ervoor te zorgen dat er geen EU-geld naar terroristen in de Palestijnse autonome gebieden gaat. De EU betaalt jaarlijks ongeveer € 300 miljoen aan de “Palestijnse Autoriteit” (PA). “Palestinian Media Watch” heeft gedocumenteerd dat daarvan  alleen al in de eerste helft van 2020 minstens € 52 miljoen naar zulke NGO´s ging.

In 2018 heeft de AfD in een kleine interpellatie geprobeerd erachter te komen welk Duits belastinggeld naar Palestijnse NGO´s gaat. Volgens de Duitse regering zijn deze cijfers “op grond van bijzonder te beschermen belangen van de handelende spelers” onderworpen aan het 2e geheimhoudingsniveau “vertrouwelijk”. Dat het gebruik van Duits belastinggeld voor zogenaamde liefdadige NGO´s een staatsgeheim is, doet niets goeds vermoeden.

Belastinggeld voor “islamistische” terreur

“Het is een schandaal dat ons belastinggeld er door de EU, de Duitse regering en de partijstichtingen nog steeds voor wordt gebruikt om terreur, boycot en oproepen tot vernietiging tegen Israël te financieren”, aldus de parlementariër Joachim Kuhs, die voor de AfD in de begrotingscommissie van het Europees Parlement zit. “De oproep van de NGO´s laat zien hoe brutaal de pretentieuze houding van deze terreurgroepen is geworden. Deze terreurfinanciering moet onmiddellijk stoppen!”

Het PFLP, dat de proterreur campagne leidt, onderhoudt al 50 jaar nauwe contacten met de voorloper van Die Linke, de SED, en de generatie oprichters van de Groenen, zoals Joschka Fischer en Dieter Kunzelmann. In augustus 2019 bracht de hoofdboekhouder van het PFLP, Samir Arbid, een bom tot ontploffing bij de bronnen van Ein Buvin, een populair doel voor uitstapjes in Samaria, die de 17-jarige Rina Shnerb doodde en haar broer en vader zwaar verwondde. Arbid werkte als hoofd financiën voor de NGO “Addameer”, die volgens NGO-Monitor in het verleden door de “Heinrich-Böll-Stichting” (Groenen) werd gefinancierd, en voor de “Union of Agrucultural Work Committees” (UAWC), die door de “Rosa-Luxemburg-Stichting” (Die Linke)  gefinancierd wordt.

Screenshot_168

Israëli´s tegen Heiko Maas: “Rot op uit Israël”

In december werden ongeveer 50 verdachten betreffende de moord op Rina Shnerb gearresteerd, van wie velen voor uit Duitsland gefinancierde NGO´s werken.

Tijdens het bezoek van de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Heiko Maas (SPD), aan Israël twee weken geleden demonstreerden woedende familieleden van slachtoffers, die kinderen en familieleden aan de uit Duitsland gefinancierde terreur hebben verloren, voor het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken en schreeuwden: “Heiko Maas, schaam je!” en “Rot op uit Israël!” in het Duits. In de Duitse media werd daarover niet bericht.

Verleden week vrijdag demonstreerden in Keulen en Berlijn activisten van de aan het PFLP gelieerde NGO´s “Samidoun”, “Hirak” en “Jewish Voice for a Just Peace” tegen Israëlische soevereiniteit in Judea en Samaria en eisten de vernietiging van Israël. Het PFLP wordt door de EU als terreurorganisatie geclassificeerd, maar door een netwerk van Europese NGO´s gefinancierd.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Collin McMahon

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Weg met ons!", "Westbank", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Brussel, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, EUSSR, gezond realisme, Graaien, Groenen, Heilige Land, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, NGO´s, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Racisme, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Palestijnse NGO´s verlangen meer Duits belastinggeld voor terreur

 1. scherpschutter1943 zegt:

  mevrouw Kaag zal bij de gift van de miljoenen uit nederland wel hebben bedongen dat dit geld uitsluitend aan terreurdaden tegen Israël moet worden besteed want mevrouw is met een Palestijn getrouwd en ze kan dus haar schoonfamilie niet in de steek laten.

  Geliked door 1 persoon

  • Heniusz zegt:

   Om die reden alleen al zou deze terroriste geen P.M. mogen worden. Terroriste? Zeker, naar goed links gebruik; Guild by association.

   Like

 2. fleckie zegt:

  HOEVEEL. slorpen de PALESTIJNEN op per jaar, van andere landen, en dank zij mevrouw KAAG, ( die ONS. dom vond) ook nog eens. ,miljoenen, ( absorberen) hoeveel eigenlijk?) , …….wordt het niet de hoogste tijd dat wij dat mogen weten waarnaar ons belastinggeld wordt gesluisd?!…….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

  • fleckie zegt:

   Ze worden in feite ‘onderhouden’ door donorlanden, …….EN. hebben ook nog een. . GROTE. BEK, ,,,met. hun. EISEN, voor. NOG. MEER. GELD,( waarom geeft men uberhaupt toe aan diverse. zaken?!, zijn per slot van rekening een. ‘samenraapsel’. uit andere Arabische landen, , toen bleek dat de Joden. PALESTINA. gingen ‘ ‘ONTWIKKELEN’, ( en die Arabieren zich als zogenaamde. arbeiders daar vestigden, :
   dus in feite waren het gewoon. ‘gastarbeiders‘.)’…….<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 3. karton zegt:

  Het z.g. Volksfront voor de bevrijding van Palestina verlangd méér Duits belastinggeld ? Als zij Duits belasting geld verlangen dan maak ik mij daar niet druk om. Als ’t om EUSSR-geld gaat, zou ik zeggen : Ik verlang heel veel gedode terroristen.
  Zal ze wel zijn ingefluisterd door Quag !!! Smerige NSB’er.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Politieke partijen in Europa die welbewust terrorisme belonen…….nee toch!, dat past niet bij het businessmodel van de Europese Unie, of het imago van Brussel……………maar wel van de Linksche Looney Brigade.

  Like

  • fleckie zegt:

   Dat. gebeurt dus wel, daar zorgt madam Kaag ( via Brussel? wel voor, )……. daarom: UIT. de. EU,,::: er wordt al genoeg op allerhande manieren, beroep op onze ‘ goedgeefsheid ‘. gedaan, zoals tegenwoordig. ‘Save the children’. , :::ze kunnen nu ‘ OOK. ‘ aankloppen’ ’ bij. de CHINEZEN. die zich . ‘ONTFERMEN’ !!! over. delfstoffen. In. AFRIKA, ……. EN. beroep doen op de zeer. groot- KAPITALISTEN. van./ in. hun landen‘,!!!!!…….<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 5. Blaffertje zegt:

  Waar halen ze het gore lef vandaan?
  Verlangen meer belastinggeld?
  Flikker op, ze hebben niks te verlangen.
  Lat ze de berrie berrie krijgen.
  Als ze nu eens iets anders gingen doen dan oorlogje voeren hebben ze dat geld ook niet nodig en kunnen ze hun land in welvaart laten leven.
  Maar nee hoor, ze hangen liever aan de tiet van Europa, want die sukkels betalen wel.

  Geliked door 1 persoon

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Ja die Linke en de groenen hebben wel een en ander met antifa en andere terroristen.
  Dat is niet van vandaag of gisteren.

  Geliked door 1 persoon

 7. Meinder Kramp zegt:

  Das Herrenvolk heeft niets geleerd van de geschiedenis. Het stort Europa weer in de afgrond.

  Like

 8. Julia zegt:

  Wat hebben wij met die Palestijnen te maken laat ze elkaar onderling te lijf gaan maar zeer zeker niet gesteund door ons belastinggeld. Wat zal Kaag dit weer deugd doen en reden voor haar zijn ook meer geld vanuit Nederland naar die Palestijnse terroristen te storten. Het enige verstandige is om zo snel mogelijk Brussel vaarwel te zeggen en die ziekelijke machtswellustelingen te laten stikken in hun bullshit en dergelijke linkse politici in Nederland te verbannen. Dat zal een weldaad zijn voor ons land en volk. Als we niet oppassen wordt de linkse Kaag de zogenoemde eerste vrouwelijke MP dan zijn we helemaal reddeloos verloren omdat we dan miljarden aan belastinggeld zien verdampen voor steun aan o.a. de Palestijnen en nog meer van die ontwikkelings bodemloze putten..

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  palestijnen hebben nooit bestaan,het zijn arabieren uit omliggende landen.Ze zijn in israel gedumpt om wereldwijde politieke druk op de israeliers te houden,en de jodenhaat aan te wakkeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s