Wil de politieke mainstream burgeroorlog en chaos?

Screenshot_158

(Vertaling: E.J. Bron)

Nadat de crimineel uit gewoonte George Floyd op 25 mei 2020 in Minneapolis in de Amerikaanse staat Minnesota als gevolg van een arrestatie, waarbij overdreven politiegeweld werd gebruikt, om het leven kwam, vinden er sindsdien al wekenlang in de hele wereld woedende demonstraties plaats, die zich niet alleen tegen “racisme” in het algemeen, maar ook tegen de politie richten.

Mitteleuropa

Haat tegen de politie wordt systematisch aangewakkerd

De haat tegen de politie deinst voor niets terug. Zelfs de kinderserie “Paw Patrol” werd door “activisten” aangevallen, omdat ze er een te vriendelijk imago van de politie bij onze kleintjes op na zou houden. Bij de kleintjes zou er vanaf het begin ingestampt moeten worden dat de politie in principe slecht zou zijn.

George Floyd als moderne martelaar zoals destijds John Brown

De crimineel uit gewoonte George Floyd verkreeg inmiddels in de mainstream media een soort martelaarsrol. Op een bepaalde manier krijg je de indruk dat deze crimineel door de mainstream op eenzelfde wijze tot held wordt gemaakt als destijds de burgerrechtenactivist John Brown, die zich in Amerika inzette voor de bevrijding van de slaven, maar uiteindelijk een opstand onder zwarten wilde aanwakkeren en daarvoor terechtgesteld werd.

Wikipedia” schrijft over John Brown:

“Ondanks het mislukken van zijn militaire actie zorgde  zijn opstand voor bewustwording van het slavernijprobleem in de VS, verdiepte het conflict tussen Noord en Zuid en was zodoende een van de gebeurtenissen die leidde tot de uitbraak van de burgeroorlog in de VS. Al tijdens zijn proces scheidden de geesten zich aan John Brown; hij werd – met een constant toenemend aantal aanhangers – de grote held van de abolitionisten in de noordelijke staten, terwijl de meeste mensen uit de zuidelijke staten hem als misdadiger en moordenaar beschouwden.”

John Brown werd voor de oorlogsvoorbereiding tegen de zuidelijke staten als instrument gebruikt

In duidelijke taal was de zaak John Brown deel van de propagandistische voorbereiding van de oorlog van de noordelijke staten tegen de zuidelijke staten. In werkelijkheid ging het bij dit conflict in de eerste plaats ook helemaal niet om de bevrijding van slaven, maar om de invoerrechten die de noordelijke staten nodig hadden om hun jonge industrie tegen de goedkopere Britse concurrentie te beschermen. De agrarische zuidelijke staten wilden natuurlijk de goedkopere Engelse waren.

Wat is er deze keer ophanden?

De vraag is dus alleen nog maar waarvoor de zaak George Floyd als instrument gebruikt moet worden. De zaak Floyd werd intussen een katalysator voor een cultuurstrijd van de “goede zwarten” tegen de “slechte blanken”. Hij past in het lang onderhouden schema om de westerse cultuur te belasteren en te verwoesten.

Geweld van de “beschermingzoekers” wordt geïgnoreerd

Geweld dat van zwarten of ook van “beschermingzoekers” uitgaat, wordt gebagatelliseerd en gerelativeerd, hoewel hun criminaliteit ongeveer vijfmaal zo hoog is als die van de blanken. Bijvoorbeeld de mesaanval op 20 juni in de Engelse stad Reading, gepleegd door een meermaals veroordeelde Libiër, die drie mensen vermoordde en drie anderen willekeurig zwaar verwondde. Enkele “kwaliteitsmedia” zoals “Der Standard” schaamden zich niet en probeerden de herkomst van de moordenaar te betwijfelen. Ondertussen werd de misdaad door de Britse autoriteiten als terreurdaad gekwalificeerd, zodat alle twijfel uit de weg geruimd is.

De mainstream propaganda valt in vruchtbare aarde

Welk zaad door de media gezaaid werd, is te zien aan de jongste gebeurtenissen in Stuttgart, waar na een drugscontrole door de politie honderden “jongeren” uit de “partyscene” zich spontaan solidair verklaarden met een door de politie aangehouden en grondig gefouilleerde “Duitse staatsburger met een blanke huidskleur” en niet alleen de politie in het nauw brachten, maar in blinde vernielzucht de hele stad teisterden. De politie was er echter als de kippen bij om vast te stellen dat de gewelddadigheden geen enkele politieke achtergrond zouden hebben. Wie zich echter de campagnes van de media in de afgelopen weken herinnert, kan hier alleen maar om lachen.

Eerst het klimaat, daarna corona en nu “Black Lives Matter”

Wie denkt dat de actuele economische en maatschappijpolitieke chaos “op de een of andere manier” toevallig, eigen dynamisch, dus zonder concept en zonder agenda plaatsvindt, is niet in staat complexe samenhangen te begrijpen. Het doel is heel duidelijk het veroorzaken van de complete chaos in de westelijke samenlevingen door vernietiging van de economie, westelijke waarden en de bevordering van op opstand lijkende onlusten. Het blijft te hopen dat de in veel machtige kringen heersende voorstelling “ordo ab chao” (“orde uit chaos”) door de actuele chaotische omstandigheden niet zal eindigen in een “orde”, waarin het leven niet meer leefbaar zal zijn. Tenzij men tot de getalsmatig piepkleine minderheid van de superrijken behoort, die sowieso op de achtergrond aan de touwtjes trekt. En er niet voor terugdeinst de rechtsstaat uit te hollen, zoals we op dit moment moeten meemaken.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Wil de politieke mainstream burgeroorlog en chaos?

 1. droetker zegt:

  Ook in Friesland demonstratieverbod voor boeren met trekkers, net gelezen in de krant van wakker vernederland. willen ze (het kabinet) oorlog, dan krijgen ze die juist niet, er zijn legio andere mogelijkheden om af te rekenen met dat crapuul dat het binnenhof al sinds mensenheugenis bezet houdt. Dit land is het zat, ik ben het zat, c’est ca! Klaar met dat zootje

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   Respect voor en trots op onze boeren kortom Boeren Lives Matter!!! Zij zijn de helden onder ons volk die zich niet meer storen aan het ondemocratisch verbod van dat linkse bolwerk en de discriminerende rechtstaat. Sterkte boeren ik hoop voor juliie op heel veel steun. Mevrouw Schouten ging in ieder geval niet naar Zeeland haar lafheid en onvermogen is nu wel gebleken. Hopen dat velen onder de politie ook wakker worden en zich niet meer langer laten gebruiken tegen een laag loontje door de dictatuur van de vet gehonoreerde korpsleiding en de Haagse Maffia om zich tegen eigen volk te keren. Uiteindelijk zijn zij nu de gebeten hond terwijl de linkse politici en linkse bestuurders zichzelf hebben beveiligd Ook de straatagent en hun gezinnen worden zwaar de dupe van de desastreuze economische- en maatschappelijke gevolgen die door de linkse machtswellustelingen is gecreëerd.

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   De Nederlandse jeugd, of beter gezegd een aantal scholieren die op vakantie gaan in België en Portugal, lijken zich niets meer aan te trekken van de corona-maatregelen en beginnen daar herrie te schoppen omdat deze generatie teveel vrijheid gewend is, niet of nauwelijks met normen en waarden zijn opgegroeid, geen ontzag meer heeft voor het gezag en menen dat zij het virus niet kunnen oplopen!
   Die jeugd kun je zelfs (en dat zal hopelijk NOOIT plaatsvinden!) niet eens in een EU-leger krijgen omdat ze daar gewoon met speelgoedgeweren en klapperpistolen worden uitgerust! Hadden ze in Brussel verwacht dat ze ons echt allemaal in een enkel volk konden veranderen? Ze hebben alles totaal verpest en krijgen daar nou de rekening voor gepresteerd!

   Like

 2. Bas zegt:

  Geestesziek links…
  https://summit.news/2020/02/12/survey-finds-people-who-identify-as-left-wing-more-likely-to-have-been-diagnosed-with-a-mental-illness/

  Onderzoek vindt dat mensen die zich identificeren als linkse mensen vaker de diagnose psychische aandoening hebben gekregen

  Uit een nieuw onderzoek onder meer dan 8.000 mensen is gebleken dat bij degenen die zich identificeren met linkse politieke overtuigingen, vaker een psychische aandoening wordt vastgesteld.

  Ann Coulter’s slogan “liberalisme is een mentale stoornis” is een soort clichématige meme geworden, maar de gegevens lijken het te ondersteunen.

  De online enquête, uitgevoerd door Slate Star Codex, verzamelde een schat aan gegevens van respondenten over hun opleiding, demografie, levensstijl en politieke opvattingen.

  De resultaten tonen aan dat mensen die zich aan de linkerkant van het politieke spectrum bevinden, eerder “formeel gediagnosticeerd zijn met depressie, borderline persoonlijkheidsstoornis, bipolaire stoornis of schizofrenie”.

  Bovendien laten de resultaten zien dat het hoogste percentage van de respondenten (38%) die toegeven dat er vormen van een psychische aandoening zijn vastgesteld, zich politiek ook als marxisten identificeert.

  Ter vergelijking: slechts 12,1% van de conservatieven zegt de diagnose psychische stoornis te hebben.

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   De resultaten tonen aan dat mensen die zich aan de linkerkant van het politieke spectrum bevinden, eerder “formeel gediagnosticeerd zijn met depressie, borderline persoonlijkheidsstoornis, bipolaire stoornis of schizofrenie”

   Kan ik beamen met mijn jarenlange ervaring binnen de psychiatrie. Praktisch alle mensen met een psychische aandoening hadden voorkeur voor linkse, milieu en klimaat propaganda partijen.

   Psychopaten hadden geen politieke voorkeur. Zij volgen alleen dat wat binnen het moment voor hun het voordeligste is.

   Geliked door 2 people

 3. vangie1206j zegt:

  Wanneer komt het omslagpunt dat de GOED BLANKEN in opstand komt om af te rekenen met de SLECHTE BLANKEN oa. ANTIFA en de zwarte vernielers

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  Ja

  Like

 5. Julia zegt:

  De hoofdschuldigen van deze onrust in ons land is de Haagse Maffia en de nog niet meer te vertrouwen en ongeloofwaardige rechtsstaat die provoceert en bewust tweedeling en chaos zaait en geen enkele tegenspraak duldt. Vandaar dat het politiegeweld oplaait door een totale provocerende machtsvertoon te gebruiken in opdracht van regering en justitie. Demonstratie verbod geldt alleen voor mensen die terecht tegen deze vorm van tweedeling en dictatuur demonstreren. Zelfs de boeren die strijden om het hoofd boven water te houden en de desastreuze nadelige maatregelen van mevrouw Schouten niet tolereren met haar voorstel om koeien meer ziek te maken dan op te komen voor de boeren die in onze voedselvoorziening moeten voorzien is een demonstratieverbod opgelegd door de linkse ziekelijke waanzinnige politiek die land en volk verraadt. Kortom onze democratie is bewust vermoord en dient alleen terechte democratische demonstraties worden verboden en de demonstraties van linkse oproerkraaiers, BLM en de rest van dit links gespuis mogen doorgang vinden. De rechtstaat en de politiek is op dit moment het grootste gevaar voor onze samenleving omdat zij volgzaam de elitaire ziekelijke machtswellustelingen met haar geheime agenda ten volste steunen en ten uitvoer brengen en het volk een groot rad voor ogen draait. Wie had ooit vorig jaar nog gedacht dat (na 75 jaar vrijheid) t een vrij en democratisch Nederland in no time is omgevormd tot een politie- en militaristische staat waar de linkse politiek een dictatuur heeft ingevoerd en deze verder zal bewerkstelligen en een rechtstaat waarin alle geloofwaardigheid is verloren. Een ieder weet nu al dat dit smerig spel nog niet is voltooid en het najaar strengere wetgevingen komen die onze vrijheid, bestaanszekerheid nog meer in gevaar brengt en miljarden van ons belastinggeld verspilt aan het meer en meer binnenhalen van de invasie migranten terwijl het geld voor onze gezondheidszorg op is en onze veiligheid niet meer kan worden gegarandeerd en niet te vergeten onze pensioenpotten worden weggesluisd naar het miljardenbolwerk Brussel. Helaas hebben velen zich laten indoctrineren door angst en hebben het lef niet om nu massaal keihard verzet tegen deze ondergang te leveren. Het is onvergeeflijk wat de huidige politiek ons land inmiddels heeft aangedaan o.a. ouderen laten sterven door eenzaamheid, achterstallige gezondheidszorg, economische en maatschappelijke schade en heeft overgeleverd aan Islam en de EU. Dan is nu toch echt de hoogste tijd aangebroken dat het volk nu daadkracht toont en laat zien wie de macht heeft. Samen staan we sterk om met deze dictatuur af te rekenen.

  Geliked door 4 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Dit artikel laat nogal wat mistbanken ontstaan. Lincoln wilde in zij geheel geen oorlog maar werd gedwongen toen de Zuidstaten zich onafhankelijk gingen maken van de Noord staten. Dat was het sein dat een oorlog onvermijdelijk was wilde de Unie in stand blijven. In het Zuiden lag het zwaartepunt van de economie op landbouw en de slaven die nodig waren om de landbouw draaiende te houden. In de Noord staten begon de industrie zich te ontwikkelen. Beide waren nodig voor de welvaart van de Unie. Een afsplitsing toestaan zou catastrofaal voor de toekomst van de V.S.

  Geliked door 1 persoon

 7. koosv8 zegt:

  Als het te laat is hoogstwaarschijnlijk.
  Te netjes volk, verbod op demonstreren, dus gaan ze niet. Einde oefening.

  Geliked door 1 persoon

 8. Blaffertje zegt:

  JA!

  Like

 9. Bas zegt:

  Een andere impasse eindigt op dezelfde manier als altijd

  Italië en Malta weigerden het Franse NGO-schip #OceanViking van boord te laten gaan met 180 migranten die ze uit Libië hebben geplukt

  Na een bezoek van globalistische artsen, die zeiden dat de migranten depressief zijn, stortte Italië in en nam ze allemaal mee

  Like

 10. Bas zegt:

  De Britse politie ziet er zoals altijd zwak uit

  Like

 11. Bas zegt:

  Wat ze bedoelde was … “Ik heb een paar auto’s zien wegkomen toen demonstranten ze probeerden te stoppen, hier is een hulpmiddel dat hopelijk hun raam zou moeten inslaan en hun veiligheidsgordel zou moeten doorsnijden zodat we ze eruit kunnen slepen en ze kunnen verslaan” probleem opgelost

  Like

 12. Jan zegt:

  Antifa geeft via internet ‘voorlichting’ hoe autoruiten kapotgeslagen moeten worden en de inzittenden er uit gesleurd kunnen worden

  What she meant was…. “i’ve seen some cars getting away when protesters tried to stop them, here’s a tool which should hopefully smash their window and cut their seatbelt so we can drag them out and give them a beat down” problem solved 🤦‍♂️🤷‍♂️ pic.twitter.com/UtVqCLAHvX

  — Antifa Public Watch (@antifa_public) July 7, 2020

  Like

 13. vangie1206j zegt:

  Ik hoop dat het moment is aangebroken dat de goede blanken zich zwaar gaan bewapenen en al dat schorem van zich afschieten.
  De overheden en politie heulen met dat linkse schorem dus zal.men toch zich zelf moeten beschermen.
  Dus koekje van eigen deeg.

  Like

  • BertG. zegt:

   En hoe gaan die Nederlanders die wapens dan vinden?
   Dan zal ik mij toch eerst binnen moeten zien te slijmen bij een ploeg van schietgrage criminelen.
   Je kan lid worden van een schiet club om een wapen te bemachtigen.
   Maar dan weet de politie ook dat jij er 1 thuis heb liggen.
   Gebeurt er iets in jouw buurt, dan staan zij voor de deur om te controleren of er niks mee gebeurt is.

   Like

 14. Jan zegt:

  Smoelen van in Portland gearresteerde antifa-terroristen. Aangeklaagd door de staat wegens vernieling van eigendom, brandstichting, plundering, openlijke geweldpleging tegen politieagenten en vandalisme.
  Aanklagers zijn: U.S. Marshals Service; FBI; U.S. Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms, and Explosives; Federal Protective Service; U.S. Customs and Border Protection; and Homeland Security Investigations.

  https://tinyurl.com/ybvonjrp
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/07/seven-antifa-terrorists-arrested-federal-charges-weekend-carnage-portland/

  Dat wordt een mooie kamertje op Rikers Island
  https://tinyurl.com/ybptkqwh

  Like

 15. Bas zegt:

  https://summit.news/2020/07/07/150-top-intellectuals-sign-open-letter-decrying-cancel-culture/

  Top Intellectuals Sign Open Letter Decrying Cancel Culture
  Top Intellectuelen ondertekenen open brief voor afwijzing van Cancel Culture

  Talloze publieke figuren, waaronder Noam Chomsky en Salman Rushdie, zijn tegen totalitaire mars van “ideologische conformiteit”.

  150 van ’s werelds beste intellectuelen, auteurs en activisten hebben een open brief ondertekend waarin de linkse annuleringscultuur, censuur en de totalitaire opmars van’ ideologische conformiteit ‘worden afgewezen..

  Ondertekenaars zijn onder meer het liberale icoon Noam Chomsky en ‘Satanic Verses’ auteur Salman Rushdie.

  De brief, uitgegeven door Harpers Magazine, is mede ondertekend door J.K. Rowling, Fareed Zakaria, Garry Kasparov en, misschien verrassend, de feministische activiste Gloria Steinem.

  “De democratische inclusie die we willen, kan alleen worden bereikt als we ons uitspreken tegen het intolerante klimaat dat zich aan alle kanten heeft voorgedaan”, zegt de brief en benadrukt hoe “de vrije uitwisseling van informatie en ideeën, het levensbloed van een liberale samenleving, is dagelijks meer vernauwd ‘als gevolg van’ een intolerantie voor tegengestelde opvattingen, een mode voor publieke schaamte en uitsluiting en de neiging om complexe beleidskwesties op te lossen in een verblindende morele zekerheid ‘.

  ‘Editors worden ontslagen omdat ze controversiële stukken draaien; boeken worden ingetrokken wegens vermeende onechtheid; journalisten mogen niet over bepaalde onderwerpen schrijven; professoren worden onderzocht voor het citeren van literair werk in de klas; een onderzoeker wordt ontslagen wegens het verspreiden van een peer-reviewed academische studie; en de hoofden van organisaties worden verdreven voor wat soms gewoon onhandige fouten zijn ‘, zegt de brief.

  Like

 16. Bas zegt:

  Defund, de politie doet het goed in NY

  Net zoals @Cernovich
  altijd zegt, we leven in Joker

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s