Chinese staatsbedrijven dwingen werknemers proefkonijnen te worden voor experimenteel Covid-19 vaccin

Screenshot_177

(Door: “Xander”)

Melinda Gates wil zwarte bevolking voorrang geven bij corona vaccinaties –Indirecte verplichting al toegepast in Beijing: Geen werk meer als je niet meewerkt aan DNA/RNA test – Worden mensen toch wakker? Eén derde van Britten heeft twijfels over Covid-19 vaccin

China lijkt reeds te doen waar minister Hugo de Jonge almaar openlijker droomt: alle burgers dwingen om zich met – al dan niet experimentele – Covid-19 vaccins te laten injecteren. Dat de jarenlange pogingen om vaccins te maken voor twee andere coronavirussen, SARS en MERS, tot nu toe faliekant zijn mislukt, laat men gemakshalve maar buiten beschouwing. Uit interne documenten blijkt nu dat tenminste één Chinees staatsbedrijf zeven groepen werknemers verplicht om proefkonijnen te worden voor het in ontwikkeling zijnde vaccin CoronaVac van fabrikant Sinovac. Dichter bij huis lijken de Britten (als eersten?) wakker te worden voor de enorme risico’s; maar liefst één derde heeft de nodige twijfels bij een coronavaccin, of wil zich er sowieso niet mee laten inenten.

In de bijsluiter van Sinovacs vaccin staat openlijk vermeld dat het product nog niet is goedgekeurd door de medicijnen instantie NMPA. ‘Het vaccin kan wel eens niet werken,’ was dan ook de logische waarschuwing van Chan King-ming, directeur van het milieuwetenschappelijke programma van de Universiteit van Hong Kong. In het ergste geval kan het vaccin ‘juist mensen infecteren’ en complicaties veroorzaken.

Lees verder>>>
(h/t “Steven”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Chinese staatsbedrijven dwingen werknemers proefkonijnen te worden voor experimenteel Covid-19 vaccin

 1. Cathja zegt:

  Als de landen binnen de EU dergelijke vaccins verplicht zullen stellen, wetend dat dit ernstige schade aan de volksgezondheid toebrengt (de overheden wéten het..!!), dan zal de Europese bevolking massaal in opstand moeten komen, en pertinent weigeren zich te laten vaccineren.
  En dat zie ik niet snel gebeuren, omdat velen nog niet weten wat voor verwoestende troep deze vaccins bevatten, al worden gelukkig steeds meer mensen wakker.

  Geliked door 5 people

 2. jetse47 zegt:

  Zouden ministersen andere overtuigden dit zelf als eerste willen gebruiken, mijn zegen hebben zij!!

  Geliked door 3 people

 3. vangie1206j zegt:

  Als Men dit vaccin eerste eens verplicht toedienen bij dat BLM tuig en dat Antifa schorriemorrie en na 2 jaar kijken of ze nog leven dan misschien.!?!?!?!?!?

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Hier zal het uiteindelijk subtieler verplicht worden. Wel de woorden dat het niet verplicht wordt, maar dan zullen uiteindelijk de bedrijven iets anders laten zien en dus werknemers doodgewoon niet aannnemen of wegpesten als ze niet ingeent zijn. Daar gaat de Overheid wel voor zorgen.

  Enfin ze hebben al geprobeerd meer macht te krijgen notabene door politie de bevoegdheid te geven huizen binnen te dringen.Nu is daar nog een stokje voor gestoken, maar deze mensen die nu aan de macht zijn zullen blijven proberen en een gaatje vinden als men even niet oplettend is.

  Het valt zo op dat heel veel mensen gaan voor de beeldvorming. Pieter Omzigt heeeft geen X factor en dus moet Hugo de Jonge het worden. (kan beter praten ) Zo erg is het al. Men kijkt niet naar wat iemand echt kan, maar wat iemand laat zien.

  Geliked door 3 people

 5. koosv8 zegt:

  Kijk dat is nou de communistische/ marxistische VRIJHEID die LINKS voorstaat.
  U zet zich in voor de staat, maar u bent ook hun lijfeigenen, en tevens proefkonijn.
  IK BEDANK VOOR AL DIT LINKSE LIBERALE GLOBALISTISCHE GEDACHTENGOED.
  Als we al dit kwaad, laten voor wat het is, zal er weinig VRIJHEID zijn, voor ons en onze kinderen, maar ook voor de generaties daarna.

  Geliked door 4 people

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  En dan de werkelijke reden van de corona hype.

  Het VK leidt 2 miljard dollar naar pesticidenreuzen in het corrupte covid-19-reddingsplan

  Tijdens de covid-19-pandemie vond een historische overdracht van rijkdom plaats in het volle zicht, onder het mom van ‘bescherming van de volksgezondheid’.

  Sinds de sluiting van de regering is begonnen, is de werkloosheid enorm gestegen en hebben kleine bedrijven geleden, waardoor de algemene bevolking met haar handen naar de hemel zwaaide en smeekte om helikoptergeld. Terwijl Amerikanen $ 1.200 cheques ontvingen, haalden vaccinproducenten honderden miljoenen binnen en ’s werelds beste miljardairs verzamelden honderden miljarden meer aan rijkdom .

  Bill Gates, de ‘filantroop’, kon al profiteren van de pandemie voordat deze ooit begon. Hij onderhandelde zelfs drie maanden voordat regeringen mensen gingen opsporen over een contacttraceringsovereenkomst van $ 100 miljard met een democratisch congreslid.

  https://outbreak.news/2020-07-07-uk-funnels-2-billion-to-pesticide-giants-covid-19-bailout.html

  Een reden te meer om weer enkele miljarden in de media te pompen om het “juiste” nieuws te blijven verkondigen

  Geliked door 2 people

 7. Tistochwat zegt:

  Tja, wat moet je doen als er twee ‘stoere politieagenten’ op de stoep staan en je meenemen naar een ‘vaccinatiepunt’, waar je vastgebonden wordt om het heilzame Bill Prick-vaccin te ontvangen?
  Erin is makkelijk, maar hoe krijg je die zooi er ooit weer uit?

  Geliked door 4 people

  • Harry zegt:

   Datzelfde gevoel bekroop me , van die laatste zin , toen mijn vriendin zwanger bleek te zijn , Tistochwat .

   Maar die was er nogal makkelijk van , ” t’ is er ingekomen , het zal er wel weer uitkomen ook , hoor ” .

   Dat wel uiteindelijk , maar dat ding was meteen goeddeels verpest !
   En als je ooit een bevalling meegemaakt hebt , dan is de hele sjeu van seks ook weg .

   Geliked door 1 persoon

   • koosv8 zegt:

    Flink triest, als je zo over een geboorte praat, mag hopen dat het kind gezond is, en dat het een beetje vreugde meekrijgt van de ouders. En niet alleen met zichzelf bezig zijn.

    Like

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat

   Die zooi krijg je er nooit meer uit. Je DNA is de klos…., en wat daaruit voortkomt.
   😦 😦 😦

   Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Tistochwat.Ik weet bijna zeker dat je die rotzooi nooit meer uit je lichaam krijgt,ze willen zelfs iedereen 7 keer vaccineren met dat dodelijk vergif.

   Geliked door 2 people

 8. Henk der Niederlánder zegt:

  En daarbij.
  Corruptie door de gouverneur van Californie met waarschijnlijk het doel om Trump zo veel mogelijk schade toe te brengen in de komende verkiezingen, met de mogelijkheid om een burgeroorlog op gang te brengen.

  Gavin Newsom betrapte de bedrading van een half miljard dollar op het communistische China in een massale witwasregeling voor gezichtsmaskers

  De smerige details van de ongezonde betrekkingen van de gouverneur van Californië, Gavin Newsom met het communistische China, blijven naar voren komen, inclusief de schokkende onthulling dat Newsom stilletjes honderden miljoenen belastingbetalers naar het communistische Chinese regime sluipt in ruil voor politieke gunsten.

  Omdat Californië aantoonbaar failliet is en op het punt staat van een totale economische ineenstorting, lijkt Newsom een ​​achterkamerovereenkomst te hebben gesloten met de Chicoms waarbij hij belastinggeld moet overhandigen in ruil voor politieke bailouts. Deze omvatten het kunstmatig drijven van Californië, evenals Newsom in functie, tenminste totdat China troepen op de grond kan krijgen als onderdeel van een geplande landelijke overname.

  Het blijkt dat China Black Lives Matter (BLM) en Antifa, de twee bekendste binnenlandse terroristische groeperingen, volledig steunt en mogelijk zelfs financiert van, en de ronde maakt met het vernietigen van eigendommen, het afbreken van standbeelden, het verbranden van hele stadsblokken , en onschuldige mensen neerschieten. Met andere woorden, de destabilisatie die deze groepen veroorzaken maakt deel uit van het Chinese overnameplan. Natural News heeft al vastgesteld dat China volautomatische onderdelen voor het upgraden van wapens aan Black Lives Matter levert via een smokkeloperatie die werd verboden door de Amerikaanse douane en grensbewaking (CBP).

  https://outbreak.news/2020-07-07-newsom-wired-half-billion-communist-china-face-mask-money-laundering.html

  Gavin Newsom.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Gavin_Newsom

  Geliked door 1 persoon

 9. boorzalf zegt:

  Wat zijn de zwartjes toch bofkonten, ze krijgen voorrang bij het geven van het covid prikje.

  Geliked door 2 people

 10. BigLJohn zegt:

  Nog NOOIT kreeg iemand een bijsluiter bij een vaccin waar in staat wat er in zit en wat de bijwerkingen zijn. Nu wordt er in 7 haasten een vaccin klaar gestoomd, die wel eens een uiterst giftige coctail kan blijken te zijn. Een vaccin tegen AIDS werd in 30 jaar tijd nog nooit gevonden. Maar een vaccin tegen Corona schijnt al op de plank te liggen, terwijl testen achterwege bleven. Men wil zo snel mogelijk een giftig vaccin op de markt brengen. Bill Gates is al 7 fabrieken voor de productie van het vaccin aan het bouwen. Het vaccin is ook al niet te vertrouwen vanwege het feit dat de NWO politiek zich ermee bemoeid heeft. Een nano chip en schadelijke DNA bestanddelen in het vaccin behoort tot de mogelijkheden ! Eenmaal gevaccineerd is er geen weg meer terug en wordt men geherprogrammeerd, ziek of doodziek, of gaat men er zelfs aan dood. Bill Gates verwoorde het zo; met vaccinatie, medicatie en abortus wil men de wereldbevolking met een 10 tot 15% laten afnemen. Of hij bedoelde; er blijft maar 10 tot 15% van de wereldbevolking in leven. Je zou wel gek zijn als je je eigen laat vaccineren !

  Geliked door 1 persoon

 11. China mag dan de teugels de afgelopen tien jaar wat hebben laten vieren, ze zijn nog altijd een communistisch en dus totalitair land.
  En waar Hugo de Jonge al dan niet van droomt dat is niet interessant, we hebben nog altijd een parlement.

  Like

 12. ronjaspers zegt:

  Het vaccinatie systeem voor de nep corona is waterdicht.Het contant geld wordt afgeschaft,mensen die gevaccineerd worden zullen ook een onderhuidse chip geinjecteerd krijgen.En alleen met deze chip kan je kopen of verkopen.

  Geliked door 1 persoon

 13. guusvelraeds zegt:

  Melinda Gates wil zwarte bevolking voorrang geven bij corona vaccinaties.

  Dan wordt met droge ogen beweerd dat Nederland institutioneel racistisch is.

  Negers krijgen voorrang op covid 19 vaccin.

  De negers zij nog zo dom dit aanbod aan te nemen.

  De neger snapt niet wanneer hij echt inherent racistisch bejegend wordt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s