CITAAT

Screenshot_186

“Een volk van schapen zal een regering van wolven veroorzaken.”

(Edward R. Murrow)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op CITAAT

 1. Jean zegt:

  We hebben reeds véél wolven, levensgevaarlijke wolven en ze worden ook nog beschermd………

  Geliked door 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  Het barst nog steeds van de schapen.
  Ze kunnen niet wachten tot Bill hen komt ‘Pricken’.
  Onnozele halzen!

  Geliked door 3 people

 3. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/07/08/eu-commission-declares-asylum-rejections-borders-illegal/

  EU-Commissie verklaart asielafwijzingen aan grenzen illegaal

  De Europese Commissie heeft verklaard dat lidstaten van de Europese Unie asielaanvragen aan hun grenzen niet kunnen afwijzen of hun grenzen voor asielzoekers niet kunnen sluiten.

  Ylva Johansson, commissaris voor Binnenlandse Zaken en Migratie, verklaarde dat landen migranten niet van de grens mogen terugdringen en dat alle asielaanvragen binnen het grondgebied van de Europese Unie mogen plaatsvinden.

  “Afwijzingen zijn illegaal. Niet iedereen heeft recht op asiel, maar iedereen heeft het recht om behandeld te worden in overeenstemming met onze waarden. Wanneer mensen in de EU asiel aanvragen, doen ze een beroep op Europese waarden. En dat beroep moeten we honoreren,” Zei Johansson, aldus Il Giornale.

  Johansson voegde eraan toe dat de EU onderzoeken zou uitvoeren naar lidstaten die migranten aan hun grenzen hebben afgewezen. De commissaris zei: ‘We kunnen de EU-grenzen niet beschermen door de rechten van mensen te schenden. Naar mijn mening is het tijd om de mogelijkheid te overwegen om een ​​nieuw mechanisme op te zetten om grensafwijzingen te monitoren. We moeten ervoor zorgen dat de lidstaten de EU-wetgeving respecteren. “

  Like

 4. rene zegt:

  Je bedoeld schapen neuzen dat zijn zij die de lijder hebben gelooft tot op het bot in de maling zijn genomen en hun leven hebben gegeven voor niets de zakken zijn gevuld en het volk zit diep in de
  problemen en on omkeerbaar.

  Like

 5. Ben zegt:

  Rutte ziet er toch echt uit als een koekenbakker, overigens klopt het dat Nederlanders over het algemeen makke schapen zijn.

  Like

 6. koosv8 zegt:

  En weer de monumentale spreuk. EEN VOLK DAT VOOR TIRANNEN ZWICHT ZAL MEER DAN LIJF EN GOED VERLIEZEN…… DAN DOOFT HET LICHT. WE …..WIJ ALLEN MOETEN OPSTAAN, EN NIET ALLEMAAL ALS APARTE GROEP. HET IS NIET ALLEEN DE BOEREN, HET RAAKT ONS ALLEMAAL . ZOLANG WIJ VERDEELD ZIJN, WORDT ER OVER U GEHEERST, MAAR EIGENLIJK ZIJN WE NIET VERDEELD, MAAR IEDEREEN HEEFT ZIJN EIGEN WERK , BEDRIJF, HOTEL, OF WINKEL
  EN SAMEN ZORGEN WIJ VOOR DE PEGELS DIE DE REGERING OP ZEER NONCHALANTE WIJZE IN DE RONTE STROOIT, OOK EN MENSEN EN INSTANTIES DIE HET HELEMAAL NIET VERDIENEN. ZOLANG U HET PIKT BLIJVEN DE MACHTHEBBERS U DE LAATSTE CENTEN EN UW VRIJHEID AFPIKKEN.

  Like

 7. Bas zegt:

  https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/kinderen-opgepakt-protest-wijster/

  Opgepakte boer: ‘Iedereen bij mijn bedrijf is opgepakt, ook de kinderen’

  Bij de boerenprotesten in het Drentse Wijster zijn vanmorgen vijftig mensen opgepakt. Een van hen is de eigenaar van het loonbedrijf waar de boeren zich verzamelden, nadat ze eerst afvalverwerker Attero hadden bezet.

  “Ik zit nu zelf ook op het bureau. Alle mensen die bij mijn bedrijf rondliepen zijn opgepakt, inclusief kinderen van een jaar of twaalf”, vertelt de eigenaar aan Hart van Nederland. De arrestanten zitten nu op het politiebureau in Assen. Volgens de opgepakte boer zijn er in elk geval een stuk of drie à vier kinderen meegenomen.

  Like

  • Bas zegt:

   Johan Derksen
   @Derksen_Gelul
   ·
   4 u
   Jesse klaver de man die het oproepen tot geweld cq dreigen met geweld door Akwasi persoonlijk in de kamer heeft goedgepraat veroordeeld nu wel boeren, die zover ik weet nog nergens hebben opgeroepen tot geweld cq hebben gedreigd met geweld, hypocrisie ten top!! #BOERENOPSTAND
   Tweet citeren

   Jesse Klaver
   @jesseklaver
   · 5 u
   De minister kan niet veilig op werkbezoek vanwege agressieve FDF-boeren? Waar houdt het op?

   Dit zijn geen protesten meer, dit is intimidatie. Tijd dat politieke partijen als FvD en PVV afstand nemen van deze praktijken van de Farmers Defence Force.

   Like

 8. Bas zegt:

  Hugo de Jonge maakt duidelijk dat we de komende jaren ‘geweldig gaan groeien’ en maar liefst 1 miljoen inwoners er bij krijgen. Deze passen niet meer in de randstad dus zal ‘de regio’ aangepast moeten worden. We weten allemaal welk soort mensen ‘de regio’ dan zullen overspelen.

  Like

 9. Bas zegt:

  Ondertussen in Assen: boeren opgesloten in een cel… mannen, vrouwen en kinderen (?!)

  Like

 10. Bas zegt:

  Luister naar merkhel…..neue ordnung

  Like

 11. Bas zegt:

  #Politie #Amsterdam zegt dat ik de #Dam moet verlaten omdat ik
  @DanielGerritsen ben, pro-#IsraëlVlag van Israël

  Like

 12. Bas zegt:

  Yup…huizenbouw voor de import..
  Dit is het dus mensen! Hiervoor worden boeren opgeofferd.

  Like

 13. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/EcGi2N6XQAQMd5O?format=jpg&name=small

  Ik weet nog wel de datum dat 15 jaar geleden een overweldigende meerderheid in een raadgevend referendum NEE tegen de EU heeft gezegd. Het ‘teleurgestelde kabinet’ heeft zich hier echter niets van aangetrokken.

  https://mobile.twitter.com/Gerard1945X/status/1279482830330966016/photo/1

  Like

 14. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/07/right-now-honderden-boze-boeren-trekken-naar-schiphol-en-gaan-confrontatie-met-de-politie-niet-uit-de-weg/

  Right Now: ´Honderden boze boeren trekken naar Schiphol en gaan confrontatie met de politie niet uit de weg´

  Honderden boeren zijn onderweg naar Drenthe, nadat daar vandaag ongeveer zestig boeren werden aangehouden door de opgetrommelde politie. Ondertussen zijn ook tientallen boeren onderweg naar luchthaven Schiphol om hun protest extra luister bij te brengen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s