In Atlanta explodeert het geweld: Gouverneur zet de Nationale Garde in – er nadert een burgeroorlog

Screenshot_182

(Vertaling: E.J. Bron)

De VS zijn weer een stukje dichterbij de burgeroorlog gekomen. De gouverneur van de staat Georgia, Brian Kemp, schakelde de Nationale Garde in Atlanta in, nadat relschoppers het hoofdbureau van politie bestormd hadden. De schietpartijen in de stad zijn in het kader van de “Black Lives Mater”-activiteiten verdubbeld.

Duits - Zuerst

Zoals Kemp bekendmaakte, worden er meer dan 1000 soldaten ingezet om de regeringsgebouwen, de villa van de gouverneur en het afgelopen weekend verwoeste gebouw van het ministerie voor Openbare Veiligheid te bewaken. De gouverneur zei letterlijk:

“Vreedzame protesten worden door criminelen met een gevaarlijke, destructieve agenda ondermijnd. Nu worden onschuldige burgers aangevallen, neergeschoten en voor dood achtergelaten. Deze wetteloosheid moet gestopt en de orde in onze stad hersteld worden.”

De burgemeester van Atlanta, Keisha Lance Bottoms, heeft de inzet van de Nationale Garde tot nu toe nog niet becommentarieerd. Daarvoor had ze de inwoners van de stad er echter toe opgeroepen een einde te maken aan het geweld, waarbij afgelopen weekend vier mensen om het leven kwamen, waaronder een 8-jarig meisje.

Alleen al tussen 31 mei en 27 juni werden in Atlanta 93mensen doodgeschoten, bijna tweemaal zoveel als in dezelfde periode vorig jaar. De stemming in de stad laaide ook daarom op, omdat behalve de crimineel George Floyd nog een andere Afro-Amerikaan genaamd Rayshard Brooks door de politie werd gedood. De man werd dronken en slapend aangetroffen in een ingang van een Wendy´s-restaurant. Hij verzette zich tegen zijn arrestatie en pakte een taser van een politieagent af. Hierop werd de man doodgeschoten.

Als gevolg hiervan staken gewelddadige demonstranten het Wendy´s-restaurant in brand. De blokkades, die rondom het verwoeste restaurant werden opgericht, werden eveneens in brand gestoken.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits dor:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Black Lives Matter", anarchisme, Barbarisme, Communisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

30 reacties op In Atlanta explodeert het geweld: Gouverneur zet de Nationale Garde in – er nadert een burgeroorlog

 1. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/middle-east/2020/07/06/pro-palestinian-blm-rallies-in-u-s-call-for-death-to-israel-and-to-america/

  Bekijk: Pro-Palestijnse BLM-demonstraties in de Amerikaanse oproep tot ‘Death to Israel, Death to America’

  Tijdens pro-Palestijnse Black Lives Matter-bijeenkomsten in New York en Washington werden gezangen gehoord waarin werd opgeroepen tot “Death to Israel”, “Death to America” ​​en “From Gaza to Minnesota, globalize the Intifada!”

  Honderden demonstranten woonden de demonstratie op 1 juli in Brooklyn bij, ook wel een ‘Dag van de Woede’-gebeurtenis genoemd, die zou samenvallen met de vroegste datum waarop Israël kon beginnen met de plannen om de Israëlische wet toe te passen op delen van de Westelijke Jordaanoever en de Jordaanvallei

  Sprekers brachten opruiende oproepkreten uit die varieerden van antisemitisch en anti-Amerikaans tot gewoon absurd. Een pro-Noord-Koreaanse activist riep op tot het einde van de Verenigde Staten van Amerika en hun ‘marionettenregeringen’, de bevrijding van ‘Palestina’ en dat Korea ‘weer één zou zijn’.

  Er zijn meerdere pogingen gedaan om de pro-Palestijnse zaak te verbinden met Black Lives Matter.

  Dequi Kioni Sadiki, de vrouw van de voormalige Black Panther Sekou Odinga, zei: “De Europese Joden die miljoenen Palestijnen bezetten, afslachten en blijven dwingen hun moordgebieden genaamd vluchtelingen- en concentratiekampen te dwingen, zijn de familieleden van de Europeanen … die hebben ontvoerd, afgeslacht en miljoenen Afrikanen en autochtonen tot slavernij gedwongen

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  De ellende is wereldwijd flink aan de gang. Het was te voorspellen dat het op burgeroorlogen uitdraait ook Europa zal niet gevrijwaard blijven. Alles veroorzaakt door de linkse bolwerken binnen de politiek die te laf waren om dergelijke groeperingen te verbieden. De chaos en tweedeling is in volle gang gecreëerd. Ook in Nederland is de tweedeling binnen onze rechtstaat niet meer toelaatbaar. Terroristische groeperingen vrij spel en vanmiddag zelfs bij een vreedzame demonstratie van de boeren jonge kinderen (waaronder kind van 6 jaar) zijn opgepakt. Het is in en in triest hoe landen inclusief ons land in no time tot een politiestaat is omgevormd en de democratie vermoord door bewust tweedeling te zaaien en wetten die geheel tegen onze grondwet ingaan te door te voerendoor het ziekelijke links.

  Geliked door 2 people

  • Bob zegt:

   De nazi’s hadden ook geen doel nodig om mensen te
   arresteren en vermoorden. Tot nu zijn er geen dode gevallen.
   Maar er zijn politieke groeperingen die een burgeroorlog
   willen uitlokke.

   Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Ook de KKK krijgt veel nieuwe aanmeldingen. Met een beetje mazzel waait dat ook over naar Europa.

  Like

 4. koosv8 zegt:

  SHOOT TO KILL. STELLETJE KLOOTZAKKEN.!!!!

  Like

 5. sweetheart zegt:

  Trump zei laat maar gebeuren, de democraten willen geen hulp van de overheid dan wie niet horen wil moet voelen.

  Like

 6. Jan zegt:

  Het grootste stuk drek uit de Amerikaanse geschiedenis, Hussein Obama, prees BLM, verantwoordelijk voor de moord op 4 politieagenten die ook nog eens door het slijk werden gehaald

  video

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   De eerste regel[s] van je reactie *****
   ////
   Heb 2x naar Obama’s woorden geluisterd en hoewel ik ’t ’n vreemde graf/afscheidrede vind, heb ik niet de woorden BLM gehoord.
   Maar zoals een Am. vrouw er reageerde, het is niet bepaald wat je moet zeggen bij zo’n gelegenheid………

   Like

   • Bob zegt:

    Je kun het hondje benoemen zonder zijn naam te noemen.
    Als je naar de politiek luistert en goed bekijkt kan alleen
    tot deze conclusie komen.

    Geliked door 1 persoon

 7. M. Devrindt zegt:

  Vandaag gelezen, dus niet van mijzelf:
  “Not all black lives matter for Black Lives Matter”.

  Like

 8. Blaffertje zegt:

  Dit broeit al veel langer.
  Dit gaat gebeuren en hoe gek het misschien ook klinkt, de huidige generatie zou het goed doen als ze met hun verwende reet en oorlog om de oren krijgen.
  Dan lopen ze niet meer te zeiken over zwarte Piet, het klimaat, milieu of BLM.
  Dan leren ze weer wat er echt toe doet een dat is niet dat gezever van hen.

  Like

 9. jack black zegt:

  Ik beneid USA om hun wapenwet !
  Hier in Europa kunnen wij ons niet
  bewapenen wanneer de pleuris uitbreekt !

  Geliked door 1 persoon

 10. karton zegt:

  Zouden we in Nederland en de EUSSR ver van een burgeroorlog verwijderd zijn ?
  Als je hoort dat vandaag heel veel boeren zijn aangehouden en naar een politiebureau zijn overgebracht omdat zij zich niet hielden aan het z.g. demonstratieverbod, terwijl dat een grondrecht is, en een boete van € 390 p.p. krijgen, kan ik mij voorstellen dat ónze boeren het stoom uit hun oren komt en tot nóg drastischer maatregelen zullen overgaan.
  “Den Haag” denkt dat ze te maken heeft met een stelletje schaapjes, waar je mee kunt sollen, zij zullen het gaan merken !
  De “Haagse Maffia” die zich “regering” noemt, een stelletje ongelooflijk tuig, dat alleen maar mooie woorden spreekt, maar er niks van terecht brengt> Net gezien : gezinnen met kinderen van het water afgesloten, een steeds groter aantal gezinnen in diepe armoede, Voedselbanken die de drukte niet meer aankunnen.
  Maar die gore Haagse zooi blijft schreeuwen dat we een gaaf en cool landje zijn.
  Ruimen die zooi !!!!

  Geliked door 2 people

 11. Alfred zegt:

  “Verdeel en heers” Julius Cesar was degene die dat concept uitermate goed beheerste. blm (zonder hoofdletters) en de groene khmer pakken hun kans. Burgers…pas op uw belang..!!!

  Geliked door 1 persoon

 12. guusvelraeds zegt:

  Wordt tijd dat Trump in zijn 2de termijn het moeras van de KKK partij namelijk de democraten gaat droogleggen. Zoek de dwarsverbanden tussen BLM en de democraten knip ze door en breng de verantwoordelijken in het gevang. BLM is geen grassroot beweging. BLM is georkestreerd geprofessionaliseerd en gefinancierd door NGO’s die onder het oppervlak verbonden zijn met de democratische partij. Het kan niet anders. Met opzet chaos scheppen in het land zodat de Trump zijn verkiezing getorpedeerd wordt. 4 jaar zijn ze bezig gewest Trump te wippen dat is ongezien in de geschiedenis van de V.S.

  Geliked door 2 people

 13. Cathja zegt:

  Het lijkt wel alsof de dood van Floyd de hele wereld ‘in brand’ gezet heeft! Overal is onrust, dreigen burgeroorlogen, zijn donker gekleurde mensen bezig om de blanken ‘de les te lezen’, en ze te dwingen respect voor hen te hebben, en erger nog, excuses te maken voor iets waarvoor de blanken van nu beslist niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden. Waarom zouden wij voor de donkere mensen moeten knielen?

  Ik vrees dat onze democratie niet meer terugkeert, en we gaandeweg steeds meer vrijheden zullen moeten inleveren. Het leven wordt ons moeilijk gemaakt; het wordt opgelegd door mensen die totaal NIETS over welk mens dan ook te zeggen hebben. Niemand hoeft zich verheven te voelen boven een ander, en we zijn ook geen eigendom van de staat. Drong dit nu maar eens door tot de overheid in ons land, die er in de achterliggende maanden een complete puinhoop van heeft gemaakt.

  Wat een ongelofelijke waardering voel ik voor de jaren waarin we in vrede en veiligheid met elkaar samenleefden. Een zoete herinnering….

  Geliked door 1 persoon

 14. Republikein zegt:

  Of je goed verzekerd ben, vragen ze hier.
  Promovendus, dat is het.

  Like

 15. Is dit ernstig ?
  Jazeker, heel ernstig zelfs.
  Maar wat we ondanks alles niet uit het oog moeten verliezen dat we het nog steeds over een minderheidsgroepering hebben.
  Zeker in Amerika lopen die een keer aan tegen de grens van wat de gewone Amerikanen nog accepteren. Wat we hebben gezien met de advocaat en zijn vrouw die gewapend hun huis en tevens hun gazon verdedigden zal vaker gaan gebeuren.
  Er waren al filmpjes van kleine ondernemers die hun zaak met automatische wapens verdedigden tegen eventuele plunderaars en dat zal hand over hand toenemen.
  Noem je dat een burgeroorlog ?
  Nou voor nu denk ik dat dit een te zware term is en ik betwijfel of het echt zover gaat komen, vergeet niet dat patriottisme heel normaal is binnen Amerika, ook de zwaarste relschoppers zullen tot inkeer worden gebracht. Niet goedschiks dan kwaadschiks maar “de Amerikaan” gaat dit niet lang pikken.

  Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  Gemeenteraadslid van Seattle (even knetter als Portland), Kshama Sawant (Socialist Alternative): Amerika moet comunistisch worden en ik zal meehelpen Amerika te verwoesten

  We are coming to dismantle this deeply oppressive, racist, sexist, violent, utterly bankrupt system of capitalism, this police state.

  We cannot and will not stop until we overthrow it and replace it with a world based instead on solidarity, genuine democracy, and equality – a socialist world.
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/07/radical-seattle-city-councilmember-kshama-sawant-vows-overthrow-united-states-replace-socialist-world/

  Like

 17. Jan zegt:

  De BLM’ers zijn nu ook grafschenners geworden (een goed voorbeeld dient immers gevolgd te worden (1)
  Een gedenkteken bij het graf van 17 Zuidelijke soldaten, van wie er 16 nooit werden geïdentificeerd, werd vorige maand ontheiligd in een kerk in de buitenwijk Silver Spring, Maryland


  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/07/grave-17-dead-unknown-confederate-soldiers-desecrated-church-dc-suburb/

  1. Muslim Desecration of Christian Graves: A Global Trend
  https://www.meforum.org/59219/muslim-desecration-of-christian-graves

  Geliked door 1 persoon

 18. Jan zegt:

  Amerikanen beginnen Dems zat te worden die terreur en wetteloosheid omarmen en zich keren tegen de politie. Richten hun aandacht op Trump. Terreur heeft dus het tegenovergestelde effect van wat de terroristen verwachtten
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/07/happening-americans-turn-trump-democrats-continue-embrace-lawlessness-defunding-police-ongoing-street-violence/

  Geliked door 1 persoon

 19. Jan zegt:

  Ook de veroordeelde terrorist en moordenaar Susanne Rosenberg (Weather Underground) helpt mee de terreurorganisatie BLM te financieren

  Bill O’Reilly legde deze week op zijn podcast uit dat Black Lives Matter, een communistische organisatie, wordt gefinancierd door George Soros en soortgelijk schorem.

  Het is niet de bedoeling dat ze geld als non-profitorganisatie ontvangen, maar ze doen het toch via hun alliantie met een zogenaamde extreem-linkse liefdadigheidsinstelling genaamd ‘ThousandCurrents’, die vrijgesteld is van belasting.

  Geld wordt vaak doorgesluisd via ActBlue, een uiterst linkse Soros-organisatie. Het geld wordt witgewassen en krijgt een deel. In feite gaat 71% van de miljoenen die Black Lives Matter Global ontvangt naar hun salarissen en consultants. De consultants kunnen iedereen zijn.

  ActBlue verzorgt de fondsenwerving voor Black Lives Matter en de meeste Democraten. Nadat zij hun deel hebben gekregen lijkt het ingezamelde geld naar ThousandCurrents en uiteindelijk naar BLM te gaan. Hun raadslid is een Amerikaanse terrorist.
  In het bestuur van ThousandCurrents zit Susan Rosenberg is. Zij is Advocaat voor mensenrechten en gevangenen en Vice-voorzitter van de raad van bestuur, adjunct-professor, communicatieadviseur, bekroonde schrijver.
  Als voormalig lid van de Weather Underground zat ze zestien jaar in de federale gevangenis voordat ze in 2001 gratie kreeg van president Bill Clinton. Ze was en is een binnenlandse terrorist die gelieerd is aan Bill Ayers, drie jaar de collega van Barack Obama in Annenberg.

  Rosenberg werd beschuldigd van een rol bij de bombardementen op het Capitool van Verenigde Staten in 1983, het US Naval War College en de New York Patrolmen’s Benevolent Association, maar de aanklacht werd ingetrokken als onderdeel van een pleidooiovereenkomst door andere leden van haar groep.Veroordeeld voor het bezit van explosieven in 1984, kreeg ze een gevangenisstraf van 58 jaar. Ze was betrokken bij de beruchte overval van Brink. Na haar vrijlating werd ze professor in New York en die zet werd fel bekritiseerd door de toenmalige burgemeester Giuliani.

  Clinton en terrorist Rosenberg

  The Dark History of America’s First Female Terrorist Group
  The women of May 19th bombed the U.S. Capitol and plotted Henry Kissinger’s murder. But they’ve been long forgotten.
  https://www.politico.com/news/magazine/2020/05/03/us-history-first-women-terrorist-group-191037

  De Weather Underground terreurorganisatie
  https://www.conservapedia.com/Weather_Underground

  Terrorist Bill Ayers is bevriend met Hussein Obama en getrouwd met terrorist Bernardine Dohrn
  Obama and Bill Ayers: Together from the Beginning
  https://thehill.com/blogs/pundits-blog/presidential-campaign/32072-obama-and-bill-ayers-together-from-the-beginning

  Like

 20. Jan zegt:

  Ging het niet over zwarten?

  BLM vernield beeld van slavin Lucy Higgs Nichols met haar kind in New Albany, Indianana


  https://www.thegatewaypundit.com/2020/07/way-go-blm-idiots-vandalize-statue-former-slave-outside-black-church-kentucky/

  Like

 21. Jan zegt:


  Idiote Black Lives Matter-aanhangers hebben een standbeeld vernield van een slaaf die op de vlucht is met haar dochtertje buiten een zwarte kerk in New Albany.

  De gezichten op het beeld waren rood geverfd, vergelijkbaar met wat we hebben gezien bij standbeelden van Zuidelijke generaals en Christopher Columbus, en getagd met ‘BLM’. Ironisch genoeg is het beeld in de bijna 170 jaar oude Second Baptist Church van de voormalige slaaf Lucy Higgs Nichols, die met haar baby aan de slavernij ontsnapte.

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/07/way-go-blm-idiots-vandalize-statue-former-slave-outside-black-church-kentucky/

  Like

 22. Jan zegt:

  President Trump bevestigt dat de enige reden de burgemeester van Seattle CHOP liet opruimen omdat hij met de Nationale Garde dreigde

  [https://youtu.be/vjtxBFLB6e4]
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/07/breaking-president-trump-admits-reason-seattle-mayor-cleaned-chop-zone-threatened-send-national-guard-video/

  Like

 23. Jan zegt:

  Debiel linksvolk wil de politie afschaffen maar dat willen zwarten helemaal niet

  (Linksmens meent altijd voor het volk te spreken)

  Like

 24. Jan zegt:

  Socialisten kunnen alleen maar haten. Boycotten Goya Foods omdat de CEO president Trump lovend toespreekt om diens Hispanic Prosperity Initiative

  .@GoyaFoods has been a staple of so many Latino households for generations.

  Now their CEO, Bob Unanue, is praising a president who villainizes and maliciously attacks Latinos for political gain. Americans should think twice before buying their products. #Goyaway https://t.co/lZDQlK6TcU
  — Julián Castro (@JulianCastro) July 9, 2020

  This is for all the woke Democrats who want to talk about family separations, kids in cages, Trump calling Mexicans rapists, call border patrol evil and want to call us Latino people latinx. Stop it. pic.twitter.com/GFs9i4oguf
  — Robby Starbuck (@robbystarbuck) July 9, 2020

  Julián Castro was een van de presidentskandidaten die verloor van Trump

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/07/hateful-liberals-boycott-goya-foods-ceo-praises-president-trump-white-house-hispanic-event/

  Like

 25. Hovawart zegt:

  Het is toch opmerkelijk dat men overal ter wereld, als men iets post op een sociale media site, dat men er direct door de censuur word gebanned, het berichtje (hoe onschuldig of sarcastisch ook) direct verwijderd word, maar tegen een fascistische/marxistische en terroristische beweging onderneemt men geen enkele stap, Heck! men dirigeert hun berichten ook nog…….Daar zitten hele kwalijke en gevaarlijke Linksche Looney Brigades achter, die hebben het vermogen om ‘Lentes’ te laten uitbreken, door manipulaties van berichten en het sturen/straffen/belonen van de publieke vrije meningsuiting……politiek bedrijven via de (social)media, de wereld was nog nooit in zo’n groot gevaar, het fascisme heeft de wereld in haar totale macht want men komt er door diezelfde censuur nooit achter wie er echt aan de touwtjes trekken,….of toch wel?
  In tien stappen naar werelddominantie…….gezet door overheden die een vrije samenleving in een politiestaat willen veranderen, van Pinochet tot Stalin, van Hitler tot Mao, allemaal hebben ze ooit deze 10 stappen gezet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s