OPEN JE OGEN, VOORDAT DE ISLAM=COMMUNISME=MARXISME=FASCISME ZE SLUIT!

Screenshot_181

(Door: “Balkanske priče”)

Er waart een marxistisch en islamitisch spook – de kracht van links – door het Westen. De cultuurmarxisten hebben de weg vrijgemaakt voor de opkomst van de islamisering van de Westerse samenleving. De door het cultuurmarxisme zwak gemaakte Westerse identiteit en cultuur zou overgenomen zijn door moslims, die met een ‘heersersmoraal’ vol vertrouwen het Westen onderwierpen aan hun sharia cultuur. Kortom, het cultuurmarxisme zou direct of indirect leiden tot de soumission (onderwerping) van de Westerse samenleving. De marxisten en “islamisten” zien verschillende utopieën voor zich, utopieën die in strijd lijken te zijn met elkaar, maar zij zijn het erover eens dat de westerse beschaving geëlimineerd moet worden. De belangen van deze twee verschrikkelijke ideologieën botsen met de Westerse joods-christelijke beschaving. Zowel het Marxisme als het “islamisme” zijn antinationalistisch, antikapitalistisch, antidemocratisch en antimenselijk…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Religie van de vrede", Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, dictatuur, Fascisme, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

17 reacties op OPEN JE OGEN, VOORDAT DE ISLAM=COMMUNISME=MARXISME=FASCISME ZE SLUIT!

 1. Eppo zegt:

  Wij als Poortwachters kunnen dat elke DaG melden maar de rest van de StaatSmongolen in dit Land blijft maar stemmen op de Clubs die Ze zelf met nog meer Islam opzadelt en opscheept.
  Zal lang duren bij die Hollanders voor Ze het zien en snappen.

  Like

 2. Marc zegt:

  Ach, volgens het CBS is in 2050 40% allochtoon. Dit betekent dus dat de Nederlandse cultuur ten dode is opgeschreven.

  Het enige wat ik nu nog wil is berechting van meerderheid politici en meerderheid der Nederlandse bevolking voor NSB angehaucht verraad!

  95 jaar strafkamp!

  Ach, wat ratel ik toch: het heeft allemaal geen zin meer.

  Ik moet Douglas Murray alsnog gelijk geven, toen hij antwoordde op de vraag wat vrijheidslievende mensen nu nog kunnen doen: genieten van het leven zolang het nog kan!

  Maar ik moet erkennen: ik vind er geen lol meer aan, mijn eigen samenleving noodgedwongen te moeten overdragen aan hen die het Nederlands, maar vooral de Nederlandse cultuur en omgangsvormen, hoe langer hoe minder verstaan, begrijpen, spreken.
  En dat is niet hen die ons komen vervangen kwalijk te nemen, maar al diegenen die dat hebben toegestaan!

  Geliked door 2 people

  • Bas zegt:

   Ik meen gehoord te hebben dat het dan 40% van de BEROEPSBEVOLKING betreft, dus de ouderen, kinderen en mensen die niet werken zijn niet meegeteld?

   Like

   • Bas zegt:

    Klopt dus…40% vd beroepsbevolking
    https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/07/wilders-na-bericht-dat-straks-40-werkende-nederlanders-migrant-is-vreemden-in-eigen-land-mag-nooit-gebeuren/

    Wilders na bericht dat straks 40% werkende Nederlanders migrant is: ‘Vreemden in eigen land! Mag nooit gebeuren!’

    Hoe Nederland er over 30 jaar uitziet? In bevolkingsgroei gespecialiseerd onderzoeksinstituut NIDI onderzocht het op verzoek van de Tweede Kamer, en kwam tot enkele opmerkelijke conclusies: in 2050 heeft 42% van de Nederlanders tussen de 20 en 65 jaar een migratieachtergrond. Tegelijkertijd daalt het aantal Nederlanders zonder een dergelijke achtergrond met 1 miljoen. Verder zullen er in 2050 zo’n 19,3 miljoen mensen in ons land leven. Maar dat kunnen er ook 20 miljoen worden als zowel immigratie, het aantal geboren kinderen en de levensverwachting hoger zullen zijn dan nu geraamd

    Like

   • Heniusz zegt:

    Als je dat parasietenvolk er ook nog bijtelt kom je gerust boven de 60% of nog meer. Die 40% zal vermoedelijk toch wel het totaal behelzen, waarmee de term “beroepsbevolking” tot de gebruikelijke politiek correcte feiten draaierij behoort.

    Like

 3. Bas zegt:

  Video
  https://www.breitbart.com/videos/v/zNIQA4oa/?pl=quJSYtQt

  Allah Hu Akbar’: Black Lives Matter Protest sluit zich aan bij ‘Save Yemen’ Demo in Londen
  Black Lives Matter-demonstranten en pro-Jemenitische activisten bundelden hun krachten in Londen om te demonstreren tegen “blanke kapitalistische slaveneigenaars”, systemisch racisme en de oorlog in Jemen

  Like

  • Bas zegt:

   De burgeroorlog in Jemen begon als strijd tussen de Jemenitische overheid en sjiitische Houthi’s, maar inmiddels wordt deze burgeroorlog strategisch gebruikt in het landelijke conflict tussen Saoedi-Arabië en Iran.

   Like

 4. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/07/08/majority-of-swedes-say-they-want-fewer-asylum-seekers/

  De meerderheid van de Zweden zegt minder asielzoekers te willen

  Een meerderheid van de Zweden zegt minder asielaanvragen te willen zien dan het land in 2019 zag, en het aandeel van die mening stijgt van een vergelijkbare enquête die vorig jaar werd gehouden.

  Stembureau Novus ontdekte dat 63 procent van de Zweden minder asielzoekers wil opnemen dan vorig jaar, toen het land zo’n 22.000 nieuwe aanvragen accepteerde.

  Like

 5. Bas zegt:

  Krankzinnig
  https://tpo.nl/2020/07/08/horror-interrupting-internalized-racial-superiority-and-whiteness-training-session-in-shocking-detail/

  Horror: ‘Interrupting Internalised Racial Superiority and Whiteness’-training, in schokkend detail
  De natte dromen van Stalin en Mao komen eindelijk uit

  Like

 6. Bas zegt:

  Wie is hier de ware racist?
  https://tpo.nl/2020/07/08/antiracistische-ophefdrammers-slopen-jort-kelder-om-huidskleur-willen-dat-npo-bukt/

  ”’Antiracistische”’ ophefdrammers slopen Jort Kelder om huidskleur, willen dat NPO bukt
  Opperbretel Kelder mag geen debat over racisme leiden want ‘psychopathische witheid’, staat in brief aan Shula Rijxman

  Wij van het collectief Black Renaissance maken ons ernstige zorgen over de motieven van de NPO om op 12 juli een zogenaamd racisme debat te organiseren in het kader van een themadag rond racisme en discriminatie.Een debat is een discussievorm waarbij het de bedoeling is een stelling te verdedigen of juist te bestrijden. Wij vinden dat racisme geen stelling is om te verdedigen of te bestrijden. Racisme is geen mening maar een moorddadig systeem wat al eeuwenlang stelselmatig Zwarte mensen uitbuit, uitsluit, onderdrukt en generationele trauma’s heeft veroorzaakt. Door Jort Kelder het debat te laten leiden zijn wij van mening dat er dus kennelijk iets verdedigd moet worden bij witte mesen (sic, TPO) om zich racistisch te mogen uiten?”
  (…)
  Witheid is een proces dat is geworteld in de sociale structuur, een proces dat een vorm van psychose veroorzaakt die wordt ingekaderd door zijn irrationaliteit, die elke rationele betrokkenheid te boven gaat.

  De absurde keuze voor Jort Kelder is hier een duidelijk voorbeeld van.”

  Hier staat: racisme is geen debat. Er mag voorts geen debat over racisme zijn, want dat betekent medeplichtigheid aan een ‘moorddadig systeem’. Bovendien lijdt Jort Kelder aan een soort psychopathie wegens zijn ‘witheid’.

  Like

 7. koosv8 zegt:

  Als we het KWAAD de ruimte geven, zullen de goede door NIETS te doen het onderspit delven. Met hoeveel ze ook zijn.

  Like

 8. Jean zegt:

  Volgens bepaalde experts zit Nederland én de rest van Europa opgescheept met ± 45% vreemdelingen waarvan ± 95% islamitische achtergrond heeft, dat zal fataal zijn voor onze westerse seculiere samenleving en de veroorzakers van al die ellende blijven decadent door parasiteren en onze seculiere samenleving schade toebrengen….

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/07/genuanceerde-jort-kelder-krijgt-stank-voor-dank-boze-blm-activisten-jort-sympathiseert-met-het-fvd/

  Genuanceerde Jort Kelder krijgt stank voor dank… Boze BLM-activisten: ´Jort sympathiseert met het FVD!´

  Black Lives Matter-activisten zijn woedend op (de bretels van) Jort Kelder. De reden voor al die woede? Kelder had het in zijn hoofd gehaald om op zondag een programma te willen maken over racisme. Daarbij zouden zowel voorstanders maar ook critici- aan het woord komen. Volgens de activisten is Kelder een bevooroordeelde FVD´er (?!) dus zou hij hier geen programma over mogen maken.

  De boze activisten stellen dat de NPO met de ¨absurde keuze van Kelder als gespreksleider het onderwerp niet serieus neemt.¨ Tamelijk bizar, want het hele programma is nog niet eens op TV geweest, maar nu al proberen de extreme activisten de NPO te dwingen tot censuur. Een kwalijk iets in een vrij land als Nederland.

  Maar het kan nog sterker: Volgens de demonstranten sympathiseert VVD´er Kelder met het Forum voor Democratie

  Like

 10. Bas zegt:

  Iets anders

  Breaking
  Onder ede stelt Planned Parenthood’s partner voor het oogsten van organen (ABR) “we doen een dissectie” van baby’s, terwijl ze organen oogsten, ook al hebben ze een kloppend hart

  “Ik kan harten zien die niet in een intacte [baby] zitten die zelfstandig kloppen”

  Like

 11. andre zegt:

  “Hitler, Mao, Stalin zaken die ze niet leuk vonden werden gewoon gewist.” Nee het is eerst rotzooi schoppen (300 miljoen lijken) en dan de macht grijpen.

  Het is geopolitieke vorming wat ze doen naar een NWO. Iets opbouwen om daarna de poen eruit te trekken en iets nieuws bouwen. Rome………..Constantinopel………Wenen……Het centrale banken systeem…….. WO1………WO2……..de EU……….Amerika is klaar en moet kapot…………BRI (China) en de NWO is een feit.

  Henk Sneevliet had een bijnaam bij het oprichten van de CPC “马林” niet maling of maring nee dit is Marin. De Chinees geeft graag een bijnaam van je komaf en Marin staat voor San Marino.

  Hier hun vlag met de welbekende kleuren zwart wit rood een ster (de kroon) boven de 3 city states en daaronder het communistme om de boel in hun macht te kunnen houden.

  San Marino is een micro staatje dat geen lid is van de EU en hun communistische partij werd in 1921 opgericht, gelijk met de CPC (China) In 1990 of 9191 werd het communisme in Rusland maar afgechaft en dat deden ze dus ook maar in San Marino ja je verzint het niet het werden Democraten!

  Hier de wiki https://en.wikipedia.org/wiki/Sammarinese_Communist_Party

  En dan nog iets raars in San Marino, voor ons een normaal Italie stadje had iedereen cojona! oh en in 1929 ook alles in puin natuurlijk werd er Vaticaan stad opgericht. Gelooft er nog iemand of de paus katholiek is?

  Like

 12. Steven zegt:

  Politiek volgt ‘handboek’ Marxistische machtsovername

  Fase 1: Onrechtvaardige wetten en ongelijke behandeling
  Fase 2: isolering en steeds meer geweld
  Fase 3: groepen creëren en verdedigen hun eigen zones
  Fase 4: de tirannen presenteren zich als herstellers van orde, vrede en rust

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/politici-volgen-dit-historische-handboek-bij-hun-tirannieke-machtsovername/

  Like

 13. Mary zegt:

  Het lijkt me toch echt dat diegene die dit allemaal mogelijk maken, financieren etc, de NWO waaronder VN/EU etc.etc., dus die belanghebbende 2% van de aardbodem moeten verdwijnen, de oorzaak wegnemen!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s