EU-maffia


(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Jan van Groningen“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op EU-maffia

 1. ben zegt:

  Obelix kan beter die narcist Timmermans een draai om zijn oren geven

  Like

 2. Monalisa zegt:

  De Eu gaat NOOIT meer weg, al zouden we willen dat het gisteren al opgedoekt was. geld is de macht daar.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Elk wereldrijk soort ooit eens in elkaar door hoogmoed en machtslust, gelijk naar de gehate EU, omdat ze niet eeuwig kunnen bestaan!

   Like

 3. Rensk. zegt:

  De EU maffia en de farmaceutische maffia. Gisteren op de buis (dacht dat het op rtl was) een man die vindt dat mensen op hun 40 ste een ct scan moeten hebben, omdat hart en vaatziekten nummer 1 op de dodenlijst staat. Ik weet dat het normaal is dat mensen vanaf hun 30ste onregelmatigheden in hun aderen gaan krijgen. Dat is een normaal proces, wat helemaal geen probleem hoeft te worden. Echter met name de grootste factor stress en de manier van leven van mensen tegenwoordig kan een bloedprop gaan veroorzaken. Daar zou wat aan gedaan moeten worden. Mensen die geen huis kunnen krijgen door het krankzinnige beleid van deze regering (afrikanen huizen geven) en stress ondervinden. Ik weet van een fysiotherapeute dat veel mensen, die bij scania werken burn-outs krijgen door de manier waarop er met het personeel omgegaan word door de vieze honden van managers.

  Dus met zn allen een ct scan op je veertigste en vervolgens vol douwen met statines, die dan weer de nodige bijwerkingen geven, waardoor weer andere pillen gegeven worden en de ziekten die daar weer uit voort komen hoge kosten met zich meebrengen.

  Regeringen (met name die ongelofelijke achterlijke dozen als Kaag/Ploumen/Ollongren etc etc)die vrouwen ophitsen dat ze carriere moeten maken. Kinderen krijgen en wegbrengen naar de opvang. Tuurlijk wat zijn we hier toch ontzettend goed bezig. Als ik die houten kisten buiten zie (waar baby´s in gelegd worden)bij die kinderenopvang dan word ik er verdrietig van.
  Erwink Koeman liegt. Hij heeft een licht harinfarct gehad en zegt dat ik nu nergens last meer van heeft en 1 pil slikt tegen ontsteking. (die pil is dus de statine) Hij liegt dat ie barst, want hij moet absoluut ook bloedverdunners slikken en met name het eerste halfjaar tot een jaar (zware pillen zijn dat en dat weet ik van iemand in de omgeving, die een stent heeft gekregen) en vervolgens een bloedverdunner levenslang. Met 1 pilletje per dag zoals ie zegt is ie er niet. Vraag me af of ie dat moet zeggen (voor geld) of dat ie dat zelf verzint.
  Die statinen is wat mee. Lijkt alsof er heel veel belang speelt en volgens mij word er goud mee verdient. Ik zou wel eens de kosten willen zien wat de kosten zijn van de bijwerkingen van het vol douwen met pillen bij mensen.

  Geliked door 2 people

 4. Jean zegt:

  Please laat dat “realiteit” worden want de toegevoegde waarde van die stal “door niemand verkozen” zakkenvullers is nul, noppes, zero maar kost ons jaarlijks miljarden en dat om leeglopers aan de vreet te houden. Afvoeren die waardeloze handel en dadelijk stoppen met er nog één eurocent aan te verknoeien.
  Die omhoog getrapte eikel mag landen op de noordpool, als wij hem maar kwijt zijn en de drie M’s dadelijk nasturen.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Guy met de “Twintowers in mie bek” en Kabouter Klimaplop moeten we eren en op het schild hijsen en dan de lont eronder aansteken en ze een bon voyage toewensen!!

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Afbeelding…….Dat zou de beste oplossing zijn, maar ook de mooiste !!

  Like

 6. Frauke zegt:

  De ho*renloper van Gent … bij hoeveel bezoekjes zou tijdens het b*ffen een klit tussen zijn tanden-spleet zijn vast komen zitten ? De Walgelijke .

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  De E.U. mafia is het uitvoerend kantoor van de nazi bilderberg groep,het zijn ongekozen overbetaalde marionetpoppen.Ze voeren de N.W.O. agenda uit van de bilderbergers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s