VIDEO Café Weltschmerz: “Opmaat naar een DDR censuur wetgeving”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO Café Weltschmerz: “Opmaat naar een DDR censuur wetgeving”

 1. Hovawart zegt:

  De Europese Unie heeft de Berlijnse Muur om Europa herbouwd, om de bewoners het vluchten nog meer te beletten,….maak je op voor een Oostblokmentaliteit en politiek.

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  Dit omvat ook de herrijzenis van de DDR-televisie. In het heute-journaal van 8.7.2020, vanaf 14:10, wordt gemeld dat 130 miljoen mensen in de VS zijn overleden aan Covid-19. Ter herinnering: de VS heeft 328,2 miljoen inwoners.
  Wat de dimensie van de leugens betreft, zijn we nu in april 1945, dus het einde is nabij.
  https://www.zdf.de/nachrichten/heute-journal/heute-journal-vom-8-juli-2020-100.html

  Like

 3. Peter zegt:

  droevige mof De haat van de Duitse media op Amerika is intens, nooit iets goeds over Trump,terwijl Merkel er een grote klerezooi van maakt,maar daar hoor je ze niet over,die betaalt de media namelijk, hoop van harte dat Trump herkozen wordt.

  Like

 4. waarom niks gemeld over die andere 99 virussen? En waar zijn de bacterien gebleven? Dit EU-rapport is dus waardeloos en ook nog schadelijk

  Like

 5. R Thomasson zegt:

  De overgang naar een DDR-censuur is, eigenlijk, vanzelfsprekend. Het past perfect bij de BILDERBERG/NWO agenda voor Europa; en als het kan, ook voor de wereld. De Corona geeft deze vampiers club een gouden gelegenheid het proces naar de Kalergi-Plan te bespoedigen. Dankzij de Corona kan Europa sneller onder dictatoriaal Sovjet-achtig regime worden geplaatst. Mensen zoals Rutte, Macron en Merkel bieden graag en helpende hand. https://www.youtube.com/watch?v=8S8_wiFWSDo Rutte is een begenadigde (en pathologische) leugenaar. Helaas, ook de beste leugenaars kunnen door de mand vallen. Dat gebeurde in de laatste jaarlijkse Veiligheidsconferentie op 18 februari 2020 in München. In deze Münchner Sicherheitskonferenz voor westerse landen, namen staatshoofden, ministers van defensie, hoge ambtenaren van veiligheidsdiensten en NAVO deel. Vreemd genoeg was er nog een gast erbij DIE IS GEEN EUROPEAAN, EN HEEFT NIETS MET VEILIGHEID TE MAKEN. De naam van deze gast is: Alexander Soros; de zoon van de bekende NWO-geldvampier George Soros. Wat doet Alexander Soros in de “Münchner “Sicherheitskonferenz” met Emmanuel Macron, Angela Merkel, Secretaris EU Ursula Von der Leyen, NAVO hoofden en ministers van Defensie van Europese landen? Wat voor verstand heeft hij van defensie? Hij bekleedt geen enkele ambtelijke functie in geen enkele ministerie of veiligheidsdienst?
  DEEL 2

  Like

 6. R Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Onze premier Rutte deed zijn uiterste best te laten zien, hoe goed bevriend hij is met Soros junior . https://www.ninefornews.nl/foto-rutte-zoon-george-soros/ Hoe hij zijn best doet, contact te leggen met deze dubieuze persoon. De aanwezigheid van Alexander Soros op een conferentie van dit niveau, spreekt boekdelen. https://www.welingelichtekringen.nl/anp/wereldleiders-bijeen-in-munchen-voor-56e-veiligheidsconferentie
  Rutte lijkt een beetje op Jazzer Arafat. Tegen de Nederlanders zegt hij in het Nederlands dingen die ze graag willen horen, tegen zijn vrienden in Brussel en NWO-leden zegt hij in het Engels het tegenovergestelde. Dat deed Jasser Arafat ook. Niet in het Nederlands, maar in het Arabisch.
  De hele affaire geeft duidelijk aan dat geruchten over BILDERBERG/NWO zijn geen “conspiracy theory”. Ze zijn echt. Zo moeten wij ook zien het bestaan van de Kalergi-Plan. Als de goden van BILDERBERG/NWO (of liever gezegd monsters) een kardinale fout hadden begaan, dan was het op 18 februari 2020. Zij hebben vergeten dat ook mensen zonder miljarden op hun bankconto, denkvermogens bezitten. Wij kunnen nu ook begrijpen waarom onze politieke leiders niet onze kant kiezen. Zij spelen de rol van mutant wetenschapper Dr. Ash uit de film Aliens (1979). https://www.youtube.com/watch?v=VA8jv1M6Y2g Dat geldt voor een groot deel van de meeste politieke leiders van westerse Europese landen. Men kan Donald Trump van alles betichten. Maar wat hij zegt over de duisteren sekte van zgn. “Democratische” miljardairs is waar. Zij bedienen zich met leugens, veinzen aan onze kant te staan, maar hebben duistere plannen die zelfs niet genocide en ontvolking schuwen. Zij dromen over een dictatoriale DDR-achtige regime die ze gehoorzame, bange loonslaven zal leveren. Denk maar aan de werkomstandigheden bij de Chinese Foxxcom die leuke spulletjes voor Apple maakte, en al de werkers die de dood kozen i.p.v. leven als loonslaaf. Mark Rutte en zijn regering zijn een schoolvoorbeeld voor slijmerige, laffe vazalen die met alle winden meewaaien en het welzijn van hun landgenoten staat op de laatste plaats. Rutte heeft een langdurige verhouding met Bill Gates (al sinds 2014). Hij speelde de gulle premier en doneerde aan deze moderne Dr. Mengele miljoenen van onze belastinggeld. https://commonsensetv.nl/mark-rutte-stort-honderden-miljoenenen-aan-bill-gates-who-en-unicef/ Hij had bijna de hele voorraad aan medisch apparatuur en attributen heeft hij aan China gedoneerd. Aan zijn eigen volk dacht hij niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s