Aan de deugers van de NPO

Screenshot_209

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste deugers van de NPO,

Geweldig, die NPO-themadag over racisme zondag! Zin in. Ik hoop dat jullie ter voorbereiding niet alleen hebben gesproken met de ‘mensen van kleur’ in de kantoren en de grachtenpandjes, maar ook met die ‘van de straat’. Heel belangrijk hoor, de mening van de man in de straat. Daarvan leer je wat er echt leeft onder de bevolking.

Screenshot_210Als ik die van in Nederland wonen ‘afro-Surinamers’ wil weten, ga ik altijd even langs de Facebook-pagina ‘Waarover Praat de Surinamer’. Die leert mij best veel over racisme. Voor het geval jullie die Facebook-groep niet op jullie divilijsten hebben staan, zal ik zo wat meningen van ‘de afro-Surinamer op straat’ met jullie delen.

Omdat ik niet mijn white privilege wil gebruiken, laat ik alles wat ik in mijn blanke onschuld ‘taal- en tikfout’ zou noemen gewoon staan en heb ik niets ‘verbeterd’. Voor je het weet komt Akwasi je immers in je gezicht trappen.

Klaar voor?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, NPO, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Racisme, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Aan de deugers van de NPO

 1. Peter zegt:

  De NPO filmt en knipt,en werkelijk alles wat ze niet past gaat eruit,
  Schande dat de belastingbetaler verplicht wordt voor deze rotzooi te betalen .

  Geliked door 7 people

 2. BertG. zegt:

  De NPO heeft weer eens helemaal niets begrepen van hoe je Nederlanders dichter tot elkaar brengt op een heuse dag tegen het racisme, en nodigt gewoon zo’n beetje de meest polariserende rapper uit die ze hebben kunnen vinden: Akwasi, die Zwarte Pieten naar hun “hoerenmoeder” gaat sturen en ze daarna op hun bek slaat.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/07/bizar-npo-boekt-meedogenloze-pietenrammer-akwasi-gewoon-in-voor-een-verbindend-anti-racistisch-optreden/

  Like

 3. Bas zegt:

  Reacties…
  Ene Conny Conny schrijft: “Omdat onze voorouders veel kennissen bezaten en de witte vonden dat niet leuk en probeerden het tot hun eigen te maken.dan komen ze ons nu uitleggen dat ze dit en dat hebben onderzocht en ondekt.terwijl het niet waar is.”

  En gelukkig hebben ze ook in afro-Surinaamse kringen zo hun aluhoedjes. Patricia Irene Mijnals is de naam. Zij schrijft: “Wat mijn verstand te boven gaat is dat er zwarten zijn die met deze mensen gaan. Dit noem ik geen liefde meer, dit noem ik domheid! En waarom wij nog steeds tegen elkaar vechten heeft te maken met de verdeeldheid die de witten hebben aangebracht in onze DNA. Ze hebben zelfs onze DNA gemanipuleerd, waardoor wij altijd tegenover elkaar zullen staan ipv naast elkaar. Ze hebben gewoon geknoeid met onze genen. Wat deden ze vroeger? De zwarten werden geopereerd zonder enige vorm van narcose. Want men ging ervan uit dat het zwarte ras iedere pijn aankon! Door deze excessen hebben zij ook met onze DNA kunnen knoeien! (…) Deze generatie weet wat hij wilt en dat is zichzelf zijn en niet dienstbaar zijn aan geen enkele vorm van slavernij. Daar is de witte niet blij mee. Ik vraag mij af wat zij doen als wij als zwarten geopereerd worden. Doen zij misschien nog steeds knoeien met onze DNA? Zijn er soms medicijnen die zwarten voorgeschreven krijgen ook niet fataal voor onze DNA, waardoor wij verhit zijn naar elkaar toe? Er moet iets zijn! Want het is maar raar dat de haat wat wij voor elkaar voelen, maar niet wilt ophouden. Vind je niet?”

  Like

 4. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/07/bizar-npo-boekt-meedogenloze-pietenrammer-akwasi-gewoon-in-voor-een-verbindend-anti-racistisch-optreden/

  Bizar! NPO boekt meedogenloze pietenrammer Akwasi gewoon in voor een ‘verbindend’ anti-racistisch optreden

  De NPO heeft weer eens helemaal niets begrepen van hoe je Nederlanders dichter tot elkaar brengt op een heuse dag tegen het racisme, en nodigt gewoon zo’n beetje de meest polariserende rapper uit die ze hebben kunnen vinden: Akwasi, die Zwarte Pieten naar hun “hoerenmoeder” gaat sturen en ze daarna op hun bek slaat.

  Het blijkt namelijk wel weer uit de gastenkeuze. Want wie komt er optreden met z’n polariserende kop? Juist ja, Akwasi. De man die op de Dam stond te gillen dat hij Zwarte Piet persoonlijk op z’n gezicht ging slaan, nadat hij hem eerst naar zijn “hoerenmoeder” gestuurd heeft. En die man moet een zogenaamde NPO-racismedag dan meer cachet geven. Met z’n zogenaamde woordkunstenaar-vaardigheden.

  Like

 5. Bas zegt:

  Nohammed had slaven…

  https://summit.news/2020/07/09/video-new-yorkers-sign-petition-to-topple-slave-owner-washington-statue-but-not-muhammad/

  Video: New Yorkers tekenen petitie om ‘Slave-eigenaar’ Washington Beeld omver te werpen, maar niet Mohammed
  Sociaal experiment wijst op ongebreidelde hypocrisie

  Een sociaal experiment van Ami Horowitz laat zien dat New Yorkers vrolijk een petitie ondertekenen om beelden van ‘slaveneigenaren’ zoals George Washington te verwijderen, maar plotseling terughoudend worden wanneer Horowitz de profeet Mohammed noemt.

  “Ik wil alle standbeelden van mensen die slaven bezaten in dit land verwijderen”, vertelde Horowitz aan potentiële ondertekenaars en benadrukte hoe hij het standbeeld van George Washington in DC wilde verwijderen.

  Alle mensen die in de video te zien waren, tekenden vrolijk de petitie om beelden van ‘slaveneigenaren’ zoals Washington en Jefferson te verwijderen.

  Toen het echter om een ​​andere beruchte historische slaveneigenaar ging, nam hun enthousiasme plotseling af.

  ‘Ik wil een standbeeld van Mohammed, de grondlegger van de islam, neerhalen omdat hij ook slaven bezat’, zegt Horowitz tegen een zwarte vrouw.

  “OK, ik wil dit niet ondertekenen”, antwoordt ze

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  https://t.co/6CHW7C9OJa?amp=1

  Toch wel heel fout volk bij de
  @NPO
  om van ons belastinggeld, tijdens een #racisme dag, deze racist te laten optreden die publiekelijk aanzet tot geweld in onze samenleving

  Like

 7. Gienekehado zegt:

  SMOOR om mij in die hele DiscrimiNAZIzooi!! De allergrootste CRIMINELEN zitten in Den Haag, Brussel etc etc!! Heel West-Europa hebben ze naar De Kloten geholpen, het Land van Onze Voorouders VERKLOOT!! De ene na de andere grote stad vervalt tot SHITHOLE, die alleen nog met AFGEJATTE miljarden overeind kan worden gehouden!! SMOOR om mij in die hele DiscrimiNAZIzooi!!

  Like

 8. Bas zegt:

  Like

 9. verwardeman zegt:

  Voel je je gediscrimineerd en achtergesteld ?
  Ga leren en vervolgens aan de slag , stop met janken .
  Heb je daar ” geen zin an ” , pak je koffers en FLIKKER OP !

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Tjonge, jonge, wat een IQ.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Wat een niveautje…..

  https://pbs.twimg.com/media/Eb7jK_oU0AEawNg?format=jpg&name=medium

  Schokkend politiedossier: Davids schopt vriendin half uur lang

  edgar davids
  @esdavids
  Op uitnodiging van het ministerie van BZK ben ik toegetreden tot het adviescollege dialooggroep slavernijverleden! Wauw

  Like

 12. Bas zegt:

  Schandalig
  https://mobile.twitter.com/demo_demo_nl/status/1281133398115913731/photo/1

  “Op de universiteit is geen plaats meer voor politieke diversiteit.”
  Insider
  @meindertfennema
  – emeritus hoogleraar politieke theorie aan de UvA en GroenLinks-politicus – over de woke angstcultuur aan de universiteit.

  Like

 13. Adriaen zegt:

  Haha, hilarisch.
  Maar waarom lach ik eigenlijk?
  Om deze getinte folklore of om de stupiditeit van onze voorouders die deze lieden in ons land hebben toegelaten?

  Like

 14. Ton Ruygrok zegt:

  80 jaar terug kwamen er hele nare mensen uit ons Duitse buurland met heel enge ideeen ons vertellen hoe en wat wij moesten denken en leven en daar mee ons te knechten met alle gevolgen van dien……, en nu 80 jaar verder ( is al veel langer aan de gang natuurlijk
  ) komen er weer van die enge figuren over onze grenzen en bepalen wederom hoe en wat wij mogen denken , spreken en leven…., geholpen door … , de jongste lichting NSB verraders van mussertjes .., van tonningjes .., blokzijltjes… zoals femke , markje , hugootje.., enz.
  Nou ja een schrale troost is … we weten hoe het met hun voorgangers is afgelopen…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s