Boerenrealisme . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, onwetendheid, Overheid, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Boerenrealisme . . .

 1. Stef zegt:

  Wat een belediging voor de echte varkens. Het zijn snotapen of criminelen daar in Den Haag.( behalve Geert Wilders en Baudet

  Geliked door 3 people

 2. een varken geeft nooit een paspoort aan Turk of Marokkaan

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Sterker nog: in Den Haag zitten gewoon een kudde zwijnen (niet letterlijk bedoeld) maar gewoon een roedel blauwe jakhalzen die geen snars verstand hebben over wat zich hier in Nederland afspeelt! Anders zijn het gewoon een meute blinde paarden met oogkleppen op!

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Niemand werkelijk niemand heeft het over het feit dat boeren moeten verdwijnen om huizen te kunnen bouwen en er intussen hele horden per week migranten binnen gelaten worden. Niemand helemaal niemand zegt er iets over. Ook de boeren hoor ik er niet over. Zal wel aan mij liggen dan. En dan zitten ze te emmeren over stikstof en intussen weet je dat de regering er niet mee zit als binnen een aantal jaren Nederland tegen de 22 miljoen inwoners aan zit. Krankzinnig. Waarom zou je je nog met millieu bezig houden met deze wetenschap vraag ik me af.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Rensk. Ho ho ho Rensk toch ! Shame on you, ik heb al enkele keren aangegeven dat de Nederlandse boeren worden weggepest opdat er woningen kunnen worden gebouwd voor “vluchtelingen” i.p.v. voor jongere Nederlanders ! U én ik zijn vast niet de enigen die dit vinden en zeggen,

   Geliked door 1 persoon

 5. bobzelf zegt:

  KIJK ZO KAN HET OOK ….. ATHENE

  AFP
  NOS Nieuws • Buitenland • Vandaag, 00:42 • Aangepast Vandaag, 06:59
  Rellen bij betoging in Athene tegen strenge demonstratiewet

  Bij een grote betoging in Athene tegen een nieuwe, strenge wet die het makkelijker maakt om demonstraties te verbieden, zijn gisteravond rellen uitgebroken. Negen betogers zijn aangehouden. Nog eens vijftien mensen zijn meegenomen voor verhoor.

  Rellen in Athene bij protest tegen demonstratieverbod

  Een meerderheid van de parlementsleden stemde voor de wet. Buiten het parlementsgebouw gooide een groep van enkele tientallen betogers benzinebommen naar de oproerpolitie. Zes politieagenten raakten gewond. Betogers werden met traangas uiteengedreven.

  In het centrum van de hoofdstad waren ruim 10.000 mensen bijeengekomen. Onder hen waren veel aanhangers van de Communistische Partij van Griekenland en leden van linkse organisaties. Ze droegen spandoeken met teksten als: ‘Handen af van demonstraties’.
  Nieuwe wet

  Ook in andere Griekse steden werd gedemonstreerd tegen de wet van de centrum-rechtse regering. De wet moet ertoe leiden dat demonstraties “minder snel het openbare leven, winkels en bedrijven ontregelen”. Betogingen kunnen makkelijker worden verboden als lokale autoriteiten ze als een bedreiging zien voor de openbare veiligheid.

  Ook worden organisatoren verantwoordelijk gehouden voor eventueel aangerichte schade en worden betogers vervolgd die, ondanks een verbod, demonstreren. Critici zeggen dat voor die maatregelen de juridische basis ontbreekt.

  ik ben even wezen kijken ,,,, maar die MOLOTOV COCKTAILS WERKEN ECHT PERFECT TEGEN MENSEN DIE SLAAN MET 3 UUR LAGERE SCHOOL
  START …. HET OEFENEN ,,,, WERKT OOK TEGEN NEGERS …
  u zult verbaasd opkijken , ze smaken naar kip

  HIER LOOPT EEN PARLEMENTARIER ZOALS PIPO DE SNUIFFFFFFFFFFFFF UW HUGO

  DUS NIET OP ZIJN PIPO SCHOENEN DOOR HET CENTRUM

  CORONA BESMETTINGEN GREECE 3672 DODEN 193

  HEERLIJK ZO ZONDER RIVMoordenaars

  is de 750 miljard al gestort ondertussen , whahahaha

  oom dropveter

  Like

 6. verwardeman zegt:

  Wie de boer niet eert , is zijn vreten niet weert !

  Geliked door 2 people

 7. Jean zegt:

  De gevaarlijkste zwijnen zitten in die EU stal in Brusselallabath, die stal moet asap gesloten en de zwijnen verwijderd worden zonder troggen vol geld. Laat ze maar woelen in het mulle zand in Afrika dan zijn ze bij hun vriendjes.

  Like

 8. Bas zegt:

  Diefstal?

  Rode cirkel”De overheid wil de boeren uitkopen en wil hun gronden tegen agrarische waarde €3,- /m2 Binnen de korste keren is er een wijziging bestemmingsplan. Dan kan er op gebouwd worden voor €300,- /m2 Winst maken over de rug vd boer Dat is witteboordencriminaliteit?”

  Femke Marije
  @FemkeMarijeW
  Maar stel dat het overheid (ism met aantal politieke partijen) lukt dat veel boeren willen stoppen. Ze kopen hun gronden tegen agrarische waarde op, en oeps: ineens bestemmingsplanwijziging. Dan kan er plots op worden gebouwd.

  Dan is dat toch gewoon witteboordencriminaliteit?

  Geliked door 1 persoon

 9. BertG. zegt:

  In België moet vanaf morgen iedereen VERPLICHT een mondmasker dragen in de winkel, bioscoop en theater.

  Like

 10. Bas zegt:

  https://www.nu.nl/economie/6063627/boerenprotest-afgelopen-albert-heijn-verwacht-zaterdag-tekorten-in-kwart-winkels.amp?redirect=1

  Boerenprotest afgelopen, Albert Heijn verwacht zaterdag tekorten in kwart winkels

  Een boerenprotest bij een distributiecentrum van Albert Heijn nabij Zwolle heeft vrijdag de bevoorrading van zeker 230 supermarkten gestokt. De supermarktketen verwacht dat klanten in Noordoost-Nederland daar vrijdag nog geen last van hebben, maar dat het effect zaterdag zeker gevoeld wordt.
  In hoeverre inwoners van Overijssel, Drenthe, Groningen en een deel van Gelderland last zullen hebben van de verminderde bevoorrading, is niet duidelijk. Volgens een woordvoerder hangt dat af van hoe snel de werkzaamheden opgepakt kunnen worden zodra de blokkade in zijn geheel is opgeheven.

  Boeren kregen van de Zwolse burgemeester Peter Snijders een ultimatum. De agrariërs waren sinds vrijdagochtend vroeg aanwezig op het terrein en moesten van Snijders vóór 13.30 uur vertrokken zijn. De gemeente bevestigt in gesprek met NU.nl dat boeren rond dat tijdstip langzaamaan leken te vertrekken.

  Like

 11. Bob zegt:

  De PVDD protesteert niet het zijn echte dierenvrienden.
  In Den Haag zetelt een veel koppige vraatzuchtig monster.

  Like

 12. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/07/olie-op-het-vuur-ook-ministers-schouten-en-ollongren-doen-aangifte-tegen-boeren/

  Olie op het vuur: ook ministers Schouten en Ollongren doen aangifte tegen boeren!

  Landbouwminister Carola Schouten (CU) en minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren (D66) doen ook aangifte tegen boerenorganisatie Farmers Defence Force (FDF). Daarmee lijkt olie op het vuur te zijn gegooid wat betreft het conflict tussen beide partijen.

  Dit doen de ministers in navolging van D66-Kamerlid Tjeerd de Groot, waarover lelijke dingen (zoals bedreigingen en (potentiële) oproepen tot geweld) zijn gezegd in een besloten Facebookgroep. Minister Schouten moest kennelijk zelfs een werkbezoek in Zeeland afbreken omdat haar veiligheid anders in het geding zou zijn gekomen.

  Like

 13. BigLJohn zegt:

  Die in Den Haag zijn geen varkens maar vieze drekzwijnen die heel Nederland aan het bevuilen zijn. Elimineren is de boodschap want zachte heelmeesters maken stinkende wonden !
  In Zuid Holland overigens leven meer varkens dan mensen. Sommige mensen zijn ook varkens.

  Geliked door 1 persoon

 14. boorzalf zegt:

  In den haag zitten geen varkens, maar ratten, ze lurken allemaal uit één ruif. Ons belasting geld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s