Bosnië: open migrantenkampen zijn slechts doorgangsstations

Screenshot_212

(Vertaling: E.J. Bron)

Een heel typerend artikel uit de Bosnische lokale pers:

De oprichting van nieuwe “ontvangstkampen” in het grensgebied met Kroatië ha tot doel om de lokale bevolking het gevoel te geven dat het probleem van de overal rondhangende migranten in ieder geval gedeeltelijk onder controle gebracht zou zijn. Dit doel werd niet bereikt.

Mitteleuropa

Open migrantenkampen, waarin enorme geldsommen geïnvesteerd worden, zijn namelijk slechts doorgangsstations, waarin de migranten uitrusten en gratis kost en medische verzorging krijgen, om daarna hun reis naar Midden-Europese doelen voort te zetten.

Om deze redenen zien we nog steeds dagelijks nieuwe colonnes migranten in vooral de stedelijke gebieden, en dat onder omstandigheden van een toenemende bedreiging van onze samenleving door het coronavirus. Het is slechts een kwestie van tijd totdat er nieuwe restrictieve wettelijke maatregelen ingevoerd worden, die echter alleen de lokale bevolking treffen, niet echter de migranten, omdat er gewoon geen systemische maatregelen en strategieën bestaan die dit kunnen bewerkstelligen.

Op dit moment kunnen we dus alleen maar hopen dat er vanzelf oplossingen komen, omdat het onze politici blijkbaar niet lukt om op adequate wijze met de realiteit om te gaan.  

(Bron: “Krajina.ba”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Bosnië-Herzegovina, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Kroatië, Midden-Europa, Naïviteit, politici, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s