Salvini: “Sociale woede zal het systeem ten val brengen”

Screenshot_218

(Vertaling: E.J. Bron)

Boodschap van Matteo Salvini aan de huidige Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Luciana Lamorgese (kleine foto):

“Hebt u niet van sociale woede gesproken, die in september kan exploderen? Ik hoop natuurlijk niet dat uw regering zich niet houdt aan de beloftes op hulp bij ontslagen, geld voor zelfstandigen en bankleningen… maar maakt u eens een ritje door Rome om te zien waar de werkelijke problemen liggen”, zei Salvini, de voorganger van Lamorgese, tijdens een demonstratie samen met Ligurische parlementariërs van de LEGA op het Piazza Colonna.

Mitteleuropa

“In plaats van hulp te betalen bij ontslagen, is de regering bezeten van veiligheidsmaatregelen: de prioriteit van minister-president Giuseppe Conte en zijn coalitie van de Vijfsterrenbeweging en de Partito Democratico bestaat er niet in om families in nood en ondernemingen financieel te steunen, maar financiële ondersteuning naar de coöperatieve verenigingen te leiden die illegale migranten opnemen”, aldus Salvini´s doelgerichte beschuldiging. “De regering – benadrukt hij – heeft er daarentegen helemaal geen haast mee om ondernemingen, handwerkers en mensen met vrije beroepen te helpen, die voor het risico van een totale economische ineenstorting staan. Integendeel, ze versnelt de opheffing van de geldboetes voor al diegenen die illegale immigranten ons land binnenbrengen. Deze regering bedreigt Italië!”

De gebeurtenissen in de afgelopen dagen overtuigen steeds meer Italianen ervan dat de enige oplossing erin bestaat om de ineenstorting van het heersende systeem van de linkse regering te wensen. Volgens hen is de Italiaanse staat niet meer te hervormen, omdat veel parasieten het levenselixer van het Italiaanse volk uitzuigen.

Conclusie van “VoxNews”: het is de tijd van de zondvloed, niet van de hervorming. Sociale woede is niet iets waarvoor men bang moet zijn, maar waarop men moet hopen. In plaats daarvan zal ongeïnteresseerdheid ons naar het uitsterven leiden.

(Bron: “VoxNews”)  

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, discriminatie, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, LEGA, Links fascisme, Marxisme, Matteo Salvini, Naïviteit, Nationalisme, NGO´s, nieuw fascisme, Patriottisme, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Salvini: “Sociale woede zal het systeem ten val brengen”

 1. Htsk day zegt:

  Italiaans Parlamentslid vertelt de ongemakkelijke Corona-Waarheid

  Shocking Speech about Bill Gates by Sara Cunial, deepstate, agenda21, ENGLISH SUBTITLES” on YouTube

  Like

 2. Rensk. zegt:

  De linkse regering van Italie gokt op de pot van de Noord-Europese landen. Gaan ze krijgen, want de EU moet kost wat kost overeind gehouden worden.

  Like

 3. Ravian zegt:

  Salvini slaat, zoals gewoonlijk, de spijkers op de koppen.
  Dit is ook de reden dat er volgens de EU 750 miljard naar Zuid Europa moet, de pro-EU regering in Italië moet koste wat het kost in het zadel gehouden worden, en enkel grootschalig omkopen van de kiezers gaat dat mogelijk nog voor elkaar krijgen.
  Uiteindelijk is en blijft het allemaal uitstel van executie, maar in de gekochte tijd gaat de EU wel weer ontstellend veel meer schade aanrichten.
  Het is hoog tijd dat we dit monster verslaan, en daarna duchtig opruiming houden onder het tuig dat ons met dit monster opgezadeld heeft.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s