Stop de lockdown-dictatuur; de Nederlanders kunnen het niet meer aan

Screenshot_215

(Door: “Balkanske priče”)

WERELDWIJDE LOCKDOWN IS EEN GEORGANISEERDE MISDAAD! Begin 2020 gebeurde het ondenkbare: de hele mensheid werd gezamenlijk in de afgrond van totale paniek gestort door een virus: Covid-19. Media en overheden verklaarden dat vele miljoenen een vreselijke dood zouden sterven. Extreme maatregelen werden getroffen en de hele samenleving werd een grote gevangenis. Niemand mocht nog naar buiten en elk nabij contact met medemensen werd verboden. Totale lockdown voor de totale mensheid. Niet alleen werd de wereldbevolking opgesloten, bovendien is er een verregaande tirannie toegepast. Over de hele wereld worden onschuldige mensen bont en blauw geslagen door politie, die met lange stokken, geweren, traangas en zwepen de bevolking te lijf gaat. Mensen die snel even wat voedsel gaan kopen, medicijnen brengen naar een zieke moeder of wat onschuldig sporten in de buitenlucht moeten het zwaar bekopen. Velen worden hevig geslagen, gearresteerd en opgesloten. Het lijden door de lockdown is erger dan wat honderd corona-crises bij elkaar zouden kunnen aanrichten. Dit is globale misdaad!…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Stop de lockdown-dictatuur; de Nederlanders kunnen het niet meer aan

 1. Hovawart zegt:

  De Nederlandse politiek en media blijven hameren op de ‘verduurzaming’ van onze maatschappij.
  Heeft er dan niemand in de gaten dat er in ALLE dorpen en steden in Europa een enorme kaalslag plaatsvindt, de middenstand verzuipt, kleine bedrijven massaal failliet en het aantal werkelozen stijgt de pan uit,……en de stompzinnige staatszenders maar hun refrein van klimaatleugens herhalen, véél meer steun (belastinggeld) naar iedereen met een zonnepaneel op z’n dak, geld naar bedrijven die duurzaamheid verkopen, hoe en wie gaat dat betalen? Onze Kinderen natuurlijk!! ,……mensen, word toch wakker, alstublieft!

  Geliked door 3 people

 2. BertG. zegt:

  De ,Lees verder, link loopt niet echt lekker.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Het “ophokken” van mensen, om de zogenaamde Klimaatdoelstellingen af te kunnen dwingen, ten koste van alles waar honderden jaren aan gebouwd is, afgebroken in twee decennia…..
  De grootste leugen is Groene Energie, het word onze ondergang, straks allemaal gedwongen thuiszitten met z’n allen onder die ene speciale ledlamp boven de eetkamertafel………..
  Mogen we niet meer zonder ‘geldige’reden meer de straat op….het is ons de laatste drie maanden opgelegd en er kwamen geen protesten, dus zal de politiek met noodwetten ons leven gaan bepalen met hun verboden en opgelegde regels,..quelle horreur !
  (zullen de resolute maatregelen tot het massale (op)ruimen van Corona-verdachte-nertsenfokkerijen straks ook gelden voor dorpen en Vinex-wijken?)
  Mogen wij een nieuwe regering? deze is klaarblijkelijk gecorrumpeerd door de Brusselse maffia.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Als ik klik op ‘Lees verder’ kom ik terecht op ‘Enkele reis . . .’

  Like

 5. pepo Copyright zegt:

  Dit “virus” is pas een voorproefje.
  De echte lock down zal later dit jaar plaatsvinden.
  Het zal ineens ( met een klap) gebeuren dmv bommen (virus) die boven diverse grote steden worden gedropt door “terroristen”
  Wees voorbereid!!!

  Like

 6. Steven zegt:

  De ‘lees verder’ link werkt niet

  Like

 7. Albert zegt:

  Kan er iets mis zijn met de link op ‘lees verder…’?
  Het resulteert nu in ‘lees opnieuw’.

  Like

 8. Htsk day zegt:

  EU-actieplan tegen “desinformatie”

  Opmaat naar een DDR censuur wetgeving: Ramon Bril Column” on YouTube

  Geliked door 3 people

 9. Htsk day zegt:

  De “Big Reset” is een feit en de democratie is afgeschaft!

  https://freesuriyah.eu/?p=4426

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Zoals jonge kinderen in Sinterklaas geloven, geloven vele volwassenen in het gelieg wat Rutte en de MSM uitbraken. Het heeft nog nooit gedraaid om de Corona griep, het werd alleen maar gebruikt om de massa te bespelen. Met als uiteindelijk doel om de totale dictatuur te realiseren. Rutte zit er al 10 jaar, en volgens mij zit hij er in het komende kabinet alweer. Dictators verdwijnen maar op een manier; executie. Eens zal iemand hem omleggen. Alle andere methoden zullen falen. Daarna zal geen enkele linkse smeerlap het nog wagen om op de voorgrond te treden, bang als ze zullen zijn om afgeknald te worden.

  Like

 11. Htsk day zegt:

  Ring Van Staal Rond MELBOURNE Na Ingaan Tweede Lockdown

  Negen woontorens, bestaande uit 3.000 sociale huurwoningen, worden 24/7 bewaakt door 500 man politie.

  https://commonsensetv.nl/ring-van-staal-rond-melbourne-na-ingaan-tweede-lockdown/

  Like

 12. Htsk day zegt:

  Ring Van Staal Rond MELBOURNE Na Ingaan Tweede Lockdown

  Negen woontorens, bestaande uit 3.000 sociale huurwoningen, worden 24/7 bewaakt door 500 man politie.

  https://commonsensetv.nl/ring-van-staal-rond-melbourne-na-ingaan-tweede-lockdown/

  Like

 13. Htsk day zegt:

  Ring Van Staal Rond MELBOURNE Na Ingaan Tweede Lockdown

  Negen woontorens, bestaande uit 3.000 sociale huurwoningen, worden 24/7 bewaakt door 500 man politie.

  https://commonsensetv.nl/ring-van-staal-rond-melbourne-na-ingaan-tweede-lockdown/

  Like

 14. Henk der Niederlánder zegt:

  Wacht even.
  China geeft een waarschuwing af dat er in Kazachstan een nog dodelijker virus uitbraak is dan het covid 19 virus.
  Het lijkt me dat ze er bij de regeringen achter gekomen zijn dat een tweede lockdown niet meer te verkopen is aan de burgers dus moest er een heftiger virus komen zodat ze hun agenda verder af kunnen werken want daar is wat tijd voor nodig om deze zogenaamde New world order op te tuigen.
  Dus maar een nieuw virus verzonnen en hopen dat het lukt zullen ze gedacht hebben.

  Like

 15. Lost Johnny zegt:

  Mij fascineert de houding van politici….terwijl in Dijon en Stuttgart allachtone bendes overnemen en de politie op de vlucht slaat om pas dagen later weer te komen kijken blijven ze volharden dat er niets aan de hand is. De pers idem, geen of nauwelijks enig bericht, en altijd NADAT iets is gebeurd, door iets uit te stellen tot het over is word opzettelijk gedaan, daarmee halen ze de angel er steeds uit….
  Hoe treffend was het dat er ruim tachtig mensen in Nice werden kapotgereden door een vuil stuk vreten om vervolgens binnen een dag totaal uit het nieuws te verdwijnen. De zogenaamde coup in Turkije was groter nieuws….de aandacht afleiden, het probleem elders plaatsen….steeds weer doen ze het. Hoe kan iemand met zichzelf leven door dit soort dingen te doen! Dan heb je nul moraal…

  Het verbaasd me steeds weer….iemand vroeg zich ooit af hoe het mogelijk was dat er mensen andere mensen in kampen vernietigden, afmaakten. Wat voor soort iemand ben je dan? Het antwoord kan ik nu geven, iemand die gisteren groepsgewijs een hond invalide tasert en trapt, iemand die vandaag bejaarden met zijn gummiknuppel mept of onder het traangas spuit….dat is het soort dat morgen mensen een eigen grap laat graven en ze vervolgens een nekschot geeft. Dat is het soort mensen….

  Als eigen volksgenoten niet het minste respect meer voor het eigen volk hebben spreek je over een vijand. Die vijand werd vroeger als je beste vriend verkocht….

  Mijn zoon begint in augustus aan een opleiding, op een regionale school waar ook veel allachtonen zitten. Van iemand anders gaat er ook een zoon heen. Gemotiveerde kinderen die een allachtoon ratten nest in moeten omdat politici de realiteit afwijzen….kinderen die straks de toekomst zijn maar nu niet moeten knokken om een opleiding af te maken maar om er een te overleven…..dit is realiteit.

  De weg naar en van school is voor vele spitsroeden lopen, worden gepest, afgeperst, in elkaar geslagen, beroofd, verkracht en neergestoken, door kuddes allachtoon tuig in elkaar getrapt….
  We hebben het hier godverdomme over schoolgaande kinderen, niet over een schaakwedstrijd tussen Antifa en Stormfront. Dat veel kinderen depressies hebben heeft alles te maken met een onveilige leefwereld, waarin er geen bescherming meer is, zelfs niet vanuit huis. Een wereld waarin politie mensen in elkaar slaat omdat ze hun bejaarde ouders te dicht benaderen. Welke waanzin zit er in de politici?

  En gaan demonstreren in Den Haag? Noem me een demonstratie in de laatste 40 jaar waarbij de burgers hun gelijk hebben gekregen en de overheid terug trok….en nee, niet de kruisraketten noemen, het was al bekend dat die er niet kwamen voordat er demonstraties kwamen…..een farce…

  Overal in Europa word scholing en opleiding moeilijk en gevaarlijk tot zelfs onmogelijk gemaakt voor autochtone kinderen en welwillende allochtone, door allachtoon tuig…..zowel in de klaslokalen zelf als buiten, als op weg naar huis. Aanvallen vinden constant plaats, maar zolang het intimidatie is zonder fysiek contact of iemand zonder getuigen word afgeslacht is er niets dat er aan word gedaan…aangiften worden bijna afgeraden “als u aangifte doet weer de tegenpartij ook wie u bent”….” had u zelf soms geen aanleiding gegeven?….”
  Politie vlucht steeds vaker, het is zlefs een blinde duidelijk dat er steeds sneller terrein word verloren, en het beste dat de gemeenten kunnen bedenken is meer geld voor “jongeren” werk en extra kick box lessen om de agressie te kanaliseren( lees effectiever iemand kapot maken).
  Hebben ze niet door dat afkopen met minder dan er te roven valt geen optie meer is? Waar zitten die hersenen bij die lui?

  Bij de eerst problemen ga ik zelf de zaken oplossen, geen waarschuwing of discussie meer met politie en co, hun kans orde te handhaven is over, hun slogan “recht” is geen recht maar gewoon een lange stok met politieke waanzin die ten koste van alles moet doorgaan….
  Er rest ons niets, niets meer dan vol op het orgel, kwestie van overleven. Dat staat in het handvest van de mensen rechten en al stond het er niet, als mijn kinderen hun bestaansrecht word ontzegd gaan we in oorlog. Fysiek. Een andere optie is er niet meer….

  Dat is wat de realiteit is, niet meer knokken om een opleiding te kunnen volbrengen maar om er een te kunnen overleven.

  Als de VVd volgens jaar nog meer dan 10 stemmen krijgt is er fraude gepleegd of heeft men bij een psychiatrische kliniek stemmen geronseld.

  En mijns inziens moeten politiemensen nu heel goed bij zichzelf te raden gaan, of ze deel zijn van het Nederlandse volk of de moordenaars ervan willen zijn….
  Het zou handig zijn als ze duidelijk kenbaar maken of ze voor of tegen de eigen mensen zijn, want met alles wat ik zie lijkt het of ze zelf zo bang zijn dat ze enkel nog met overdadig en ongeleid geweld de straat op durven….de zoveelste groep criminelen die de boel wil afpersen…is dat het nieuwe “normaal” bij de politie? Er is nooit een monopoly op geweld, enkel een burgerij die tot op zekere hoogte een kleine groep in het algemeen belang toestaat tot het proportioneel gebruik van geweld. Proportioneel is reeds overleden…geweld op tafel leggen kan iedereen, de een wat beter en meer bezield dan de ander, maar toch…

  Ooit zag ik politie als iets goeds, als mensen met een roeping, hulp in nood, betrouwbaarheid. Wat was ik godverdomme naief….

  Zo ver is het gekomen, steeds een stukje verder, steeds een stukje meer….het nieuwe normaal…gewoon….de norm, absurditeit.

  En hoe draai je het schip om, hoe kun je dit kenteren, stoppen? Enkel honderden mensen in dit land zorgen ervoor dat het kan doorgaan, de waanzin, enkel tienduizenden garanderen dat het door kan gaan. Een staatsgreep door politie en leger is wat nu nog zaken kan stoppen, want via de stembus gaat het nooit meer worden, was al enkel decennia kansloos trouwens…wie te groot word moet dood, of in stukken….
  Maar hoe kun je ooit denken dat een politie of leger waarvan de top door de politiek word gevormd iets gaan veranderen? Het zal uit het middenkader moeten komen, want enkel daar is er nog contact met de echte wereld. De kans dat we in een burgeroorlog komen doordat er niets gebeurd word elke dag groter, alsof het de politieke agenda is om alles kapot te maken.

  Corona en anderhalve meter afstand houden en wel met 6 man naar de hoeren mogen maar niet op een terrasje iets drinken, ouderen die alleen dood moeten gaan omdat ze misschien wel Corona hebben, we zijn tot dieren gereduceerd door figuren die op ons parasiteren.
  Waar is de Deet?

  Begraaf mijn hart bij de bocht van de rivier…

  Lost Johnny…

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Johnny.
   Een staatsgreep door politie en het leger??
   Heb je die watjes wel eens goed aan gekeken.
   De mareschaussee maakt de dienst uit met zijn knokploegen genaamd oproerpolitie en hebben er al van oudsher flink de wind onder in het leger.
   Maak jezelf niks wijs man en als je je kind wilt verdedigen moet je niet bang zijn om enkele maanden zo niet langer door te brengen achter de tralies.
   Ik weet daar namelijk al alles van dus je moet overdenken is het het waard.
   Zeg je ja dan ga ervoor zeg je nee hoop dan alleen maar dat het goed af loopt met je kind.
   Begrijp me goed Ik dring je niks op maar Ik zeg je alleen eerst overdenken.

   Like

   • Lost Johnny zegt:

    Geen angst meer om te sterven en voor zover mogelijk ingesteld dat ik een goede kans maak in de toekomst mijn kinderen door allachtoon geweld te verliezen. Ik heb al een afstand genomen om zelf niet in te storten maar terug te kunnen slaan. Geen illusies hier, als de bel gaat zullen we zien hoe dingen lopen. De een word betaald om geweld te leveren, de ander heeft er een door Allah geprezen plezier in en hier zal het zijn om te overleven. We zullen zien, de enge regel is zelf niet de aanstichter zijn….Er zijn geen tweede kansen als je eenmaal tot geweld word geforceerd. Er is geen overgave en menselijke behandeling, geen begrip of solidariteit, er is enkel de angst madht kwijt te raken en daarvoor mag tegen een loonschaal vergoeding gemoord worden, met de zegen van de staat….zoude we gerespecteerd worden door de overheid en politiek zou geweld nooit een optie zijn…dan leefden we in een ander soort samenleving….

    De politiek wil dat wij burgers geweld gaan gebruiken, liefst een beetje hier en een beetje daar, zodat ze voorbeelden kunnen stellen en zonder het risico hun voetvolk op de vlucht te zien slaan. Sla een burger onnodig met absurd veel geweld en er zullen er honderd sidderen….
    Er is de wesp en er is de op hol geslagen kudde, daartussen zit enkel nederlaag…
    Africhten naar het “nieuwe normaal” noem je dat….absurditeiten en onredelijkheid tot norm verheffen.

    We zullen zien wat de dag van morgen brengt….en laten we liever sterven met trots dan leven als gedierte…

    Lost Johnny’s out there…..

    Geliked door 1 persoon

 16. Henk der Niederlánder zegt:

  De N Z Herald heeft er het volgende over te melden.

  Covid 19 coronavirus: ‘Onbekende longontsteking’ dodelijker dan coronavirus dat Kazachstan overspoelt, waarschuwt Chinese ambassade

  De Chinese ambassade in Kazachstan heeft gewaarschuwd voor een dodelijke ‘onbekende longontsteking’ nadat de voormalige Sovjetrepubliek sinds juni een piek in longontsteking meldde.

  ‘Het sterftecijfer van deze ziekte is veel hoger dan bij het nieuwe coronavirus. De gezondheidsafdelingen van het land doen vergelijkend onderzoek naar het longontstekingsvirus, maar moeten het virus nog identificeren’, zei de ambassade in een waarschuwing aan Chinese burgers in het land.

  Terwijl de Chinese ambassade de ziekte omschreef als een “onbekende longontsteking”, hebben Kazachstaanse functionarissen en media alleen gezegd dat het longontsteking is.

  Het was niet duidelijk waarom de Chinese ambassade de ziekte als ‘onbekend’ had beschreven of welke informatie ze had over de longontsteking.

  https://www.nzherald.co.nz/world/news/article.cfm?c_id=2&objectid=12347159

  Like

 17. Torsten Himmelstoss zegt:

  Maurice de Hond weet het zeker…
  https://www.trouw.nl/wetenschap/maurice-de-hond-weet-het-zeker-er-is-geen-enkele-basis-voor-de-huidige-coronamaatregelen~b01612fd/
  Corona wordt gebruikt om u en mij nog meer bestuurs-WAANZIN door de
  strot te persen. KOM IN VERZET..!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s