Uitputting van de aarde en overbevolking is de kapstok waar alles aan hangt

Screenshot_205

(Door: “Weethetwel”)

Toen de Club van Rome in de zeventiger jaren de hel en verdoemenis preekte over de toekomst van de aarde had niemand in de gaten welke ontwikkeling daarmee in beweging werd gezet. Het is het begin geweest van steeds drastischer toekomstvoorspellingen. Toen ging het nog om onschuldige waarschuwingen dat de grondstoffen uitgeput zouden raken. Spoedig bleek dat niet het geval, want de meeste grondstoffen worden alleen maar verplaatst en steeds vaker opnieuw gebruikt. De trend werd al spoedig om rampen te voorspellen die in de toekomst lagen en niet direct te verifiëren. Zure regen, gaten in de ozonlaag waren de nieuwe boosdoeners, maar ook dat bleek niet waar. Daarom werden steeds draconischer voorspellingen in de strijd geworpen en ook steeds verder in de toekomst: de zeespiegel zou meters stijgen en de temperatuur op aarde zou tot onleefbare hoogte stijgen. Allemaal door toedoen van de mens. Steeds meer werd de hoeveelheid mensen erbij betrokken. Dat waren er veel te veel.

Naar nu blijkt heeft dit alles zijn uitwerking niet gemist. Het grootste deel van de westerse mensen onderschrijft na vijftig jaar constante milieupropaganda dat de aarde bedreigd wordt en er teveel mensen zijn. Ze onderschrijven dat er aan dit probleem iets gedaan moet worden. Daar staan ze helemaal achter. Het enige dat ze nog niet door hebben, is dat ze dan zelf geruimd moeten worden. Dat tijdperk is nu aangebroken. Het is bijna amusant om waar te nemen dat de meeste mensen in volle blijheid meewerken aan het instellen van de nieuwe wereldorde die dat mogelijk moet maken. Ze laten zich op een doorzichtige manier heel erg bang maken en accepteren dan de meest stompzinnige regels voor een “nieuwe toekomst”. Collectief en blij van gemoed stappen ze in de trein richting Auschwitz.

De natuur wordt ingezet om de overbevolking op te lossen

Voordat we het in een volgende bijdrage gaan hebben over de drijvende krachten achter deze ontwikkelingen eerst even een beschrijving van de eerste klap. Daar is goed over nagedacht. Parallel aan de snelheid waarmee wetenschap en techniek zich ontwikkelen, is ook de gedachte losgelaten dat de weg der geleidelijkheid een oplossing zou bieden voor de overbevolking. Tienjarenplannen zijn op alle terreinen achterhaald, de toekomsthorizon in de hele maatschappij ligt nu maximaal bij een paar jaar. In dit tech-tijdperk houdt men van opschieten. Als je dan iets aan de overbevolking wilt doen moet je het snel en efficiënt doen. Maar het moet ook een oplossing zijn die humane trekjes lijkt te hebben. Een paar atoombommen op dichtbevolkte gebieden gooien krijgt de handen niet op elkaar. Bovendien wonen er in ieder gebied wel mensen die van mening zijn dat zij bij de gelukkigen horen die de dans moeten ontspringen. Om op grote schaal de “deplorables” een spuitje te geven, past ook niet bij onze hoogstaande cultuur. Wat is er dan logischer om de “natuur” gewoon zijn gang te laten gaan en die waar nodig een handje te helpen. Iedereen is inmiddels fan geworden van de aarde dus de acceptatiegraad van wat de aarde doet is erg groot. Als moeder aarde haar kinderen doodt, is dat acceptabel.

De eerste klap is een daalder waard

Dus wordt de jaarlijkse griep in 2020 met de uitdrukkelijke hulp van de media omgedoopt in een dodelijk virus en zo zaait de natuur ineens dood en verderf. De leugenachtige voorspelling dat 3,4% van de mensen gaat sterven, leidt tot grote paniek. Het grootste deel van de niets vermoedende massa verwacht dood te gaan en verliest zijn zelfbewustzijn en eigenwaarde. Massaal worden de mensen “vrijwillig” thuis opgesloten en de economie wordt stilgezet. De vissers en de boeren wordt het werken onmogelijk gemaakt, zelfs met inzet van het leger. De wereldeconomie zakt in, wat in de armste landen spoedig over zal gaan in een hongersnood. Deze armste landen zijn voor hun inkomsten in belangrijke mate afhankelijk van het rijke Westen en dat valt bijna allemaal weg. Een jaar van geringe oogsten en een bewust ineengestorte economie en reiswereld is veel effectiever om ergens een bevolking te decimeren dan welke oorlog of atoombom dan ook.

Voor de organisatoren van dit alles is het belangrijk om tijd te rekken, zodat moeder natuur ondertussen haar werk kan doen. Regeringen verzinnen de meest stompzinnige regels en wetten  om de bange bevolking in slaap te houden. Er worden “belangrijke” discussies gevoerd over racisme en black en white lives (hoe ironisch). De  overheid betaalt ondertussen de salarissen door van de mensen die straks ontslagen gaan worden om ze het ultieme vakantiegevoel te geven. En met alle angsthazen is afgesproken dat ze komende winter ook weer in het hok mogen gaan zitten. Wanneer daarna de rookwolken optrekken, is het vanzelfsprekend gedaan met miljoenen “lives” in de wereld. Op talloze plaatsen op aarde zullen de mensen als ratten sterven van de honger. Ze zullen elkaar afmaken op rooftochten om het laatste leefgoed te bemachtigen. In veel gebieden is op dat moment ook geen geheimzinnig virus meer nodig om de “natuur” de laatste klap uit te laten delen, want tyfus en difterie doen de rest. Opgeruimd staat netjes.

Wordt vervolgd

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

PS: Hier vindt u alle artikelen van “Weethetwel” op de site “E.J. Bron”, waaronder vanaf 6 maart meer dan veertig relativerende cojona-artikelen voor een snelle terugkeer in de realiteit.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Uitputting van de aarde en overbevolking is de kapstok waar alles aan hangt

 1. Kees zegt:

  Tja, Goebbels kende de macht van de propaganda al. Als je een leugen maar vaak genoeg herhaalt, gaat (bijna) iedereen erin geloven!
  Het boek 1984 van George Orwell wordt als blauwdruk gebruikt door o.a. onze regering!

  Geliked door 4 people

 2. verwardeman zegt:

  Als ze de overbevolking hadden willen aanpakken hadden ze dat corona gewoon uit moeten
  laten razen , niets zeggen – laat maar lekker heen doen .
  Hadden ze de afgelopen decennia genoeg tijd gehad om Afrika aan kapotjes te helpen en
  voor te lichten hoe die te gebruiken.
  Hadden ze Aids uit kunnen laten razen , niets zeggen – laat maar lekker heen doen.
  Hadden ze – net als MAO – overal een EEN kind politiek kunnen voeren .
  Wat hebben die slaapzakken dan de afgelopen decennia eigenlijk gedaan , als je dan
  zonodig van 90 procent van de bevolking af wilt ?
  Nee , volgens mij willen ze vooral van de BLANKEN af !
  Wij zijn te vrij , wij hebben een TE GROTE BEK , met de rest hebben ze blijkbaar niet zo’n
  ” problemen ” , zijn blijkbaar makkelijk te ONDERWERPEN !
  Kalergi-plan !

  Geliked door 1 persoon

 3. andre zegt:

  Weet je wie niet gewoon lid is van de club van Rome maar erelid? Beatrix!

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Uitputting van de aarde en overbevolking is de kapstok waar alles aan hangt (2) | E.J. Bron

 5. Pingback: Uitputting van de aarde en overbevolking is de kapstok waar alles aan hangt (3) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s