Zwarte Piet haters

Screenshot_233

(Door: Hugo Bos)

Uit een e-mail van “Cultuur onder Vuur”:

De gemeente Amsterdam geeft uw en mijn belastinggeld aan Zwarte Piet haters. Help mij dit te stoppen! Herinnert u zich de demonstranten op de Dam, die moord en brand schreeuwden over racisme en onderdrukking? Ze worden van uw en mijn geld betaald:

Cultuur onder Vuur

 • Demonstranten Jerry Afriyie en Mitchell Esajas krijgen vette subsidies van de gemeente Amsterdam.
 • Jerry Afriyie krijgt zelfs subsidie om lespakketten te maken die onze kinderen indoctrineren met haat jegens Zwarte Piet.
 • Deze drammers zijn niet alleen verbeten Zwarte Piet haters, ze verheerlijken ook het geweld en de plunderingen van hun geestverwanten in Amerika!

Als er iets is waar gemeenten geen gemeenschapsgeld aan moeten geven, dan is het de ondermijning van de Nederlandse cultuur waar Zwarte Piet onderdeel van is. Daarom doe ik een dringend beroep op burgemeester Femke Halsema. En ik nodig u als trouw medestander uit om u hierbij aan te sluiten. Stuur een bericht naar burgemeester Halsema, zodat zij stopt met het subsidiëren van Zwarte Piet haat!

U heeft de mogelijkheid een Whatsapp-bericht, Facebook-bericht of klacht op de website van de gemeente in te dienen:

Met verbazing keek Nederland op 1 juni toe hoe duizenden linkse demonstranten samenkwamen op de Dam. Hun boodschap: Nederland is racistisch. Want Zwarte Piet. De demonstratie was één grote overtreding van de coronamaatregelen. Maar burgemeester Halsema vond dat geen probleem. Daarvoor vond ze de radicale boodschap van de Zwarte Piet haters te belangrijk. De onpartijdigheid die een burgemeester past, was bij Halsema volledig verdwenen. De hypocrisie van de demonstratie werd breed uitgemeten in de media. Waardoor er geen oog was voor wat er nu gezegd werd op de Dam.

Ik heb toen, samen met mijn team van de campagne “Cultuur onder Vuur”, de video-opnames van het protest bekeken. Wat ik zag, verontrustte mij zeer. Ik vertel het u, want de media verzwijgen het. En ik hecht er waarde aan dat u als medestander op de hoogte bent van wat er echt gebeurd is op de Dam.

Ik hoorde een van de sprekers, ene Akwasi, luid zeggen: “Op het moment in november dat ik een Zwarte Piet zie, ik trap hoogstpersoonlijk op zijn gezicht.” Deze Akwasi meent dat hij ‘onderdrukt’ wordt door ‘witte mensen’. Ik had deze man nog nooit gezien. Ik heb hem op internet opgezocht en ontdekt dat hij subsidies van de publieke omroep krijgt om kinderprogramma’s te maken. Tot zover zijn ‘onderdrukking’.

Terwijl Akwasi zijn geweldsdaad aankondigde, stond naast hem Mitchell Esajas. Hij bleek een van de organisatoren van de demonstratie. Esajas ken ik wel, omdat we met “Cultuur onder Vuur” al jarenlang onderzoek doen naar de personen en geldstromen achter de oorlog tegen Zwarte Piet. In dat onderzoek kwam hij al eerder naar voren. De fervente Zwarte Piet hater Mitchell Esajas zit in het bestuur van Meldpunt Discriminatie Amsterdam. Gemeentesubsidie in 2020: wel € 525.550,-! Doordat hij niet op eerlijke wijze met hard werk zijn brood hoeft te verdienen, heeft Esajas meer dan genoeg tijd om te stoken en te drammen.

Laat Halsema vandaag nog de subsidie aan het linkse activisme van Esajas stopzetten. Stuur een bericht naar burgemeester Halsema!

Naast Esajas zag ik ook Jerry Afriyie op de Dam staan. Moet ik nog uitleggen wie hij is? De Ghanees is berucht in heel Nederland. Onderhand haalt hij Sylvana Simons in als grootste Zwarte Piet hater van het land. Afriyie’s subsidievanger is de club “Nederland Wordt Beter”. Deze stichting is speciaal opgericht om Zwarte Piet de nek om te draaien. “Nederland Wordt Beter” kreeg in 2017, 2018, 2019 én 2020 subsidie van de gemeente Amsterdam. In 2021 zal ze zeker weer ons belastinggeld krijgen. Tenzij we samen met alle medestanders van “Cultuur onder Vuur” Halsema’s bureau overladen met berichten. Help daar aan mee door uw bericht op te sturen aan burgemeester Halsema!

“Nederland Wordt Beter” krijgt de overheidssubsidie voor de “Dag van Empathie”. Op deze jaarlijkse dag moeten schoolkinderen “in dialoog gaan over controversiële onderwerpen” als Zwarte Piet. Maar het lespakket van de “Dag van Empathie” bevat alleen argumenten TEGEN Zwarte Piet. Kinderen mogen dus maar één richting op denken. Richting afschaffing van de zwarte kindervriend! Dat Zwarte Piet haters subsidie krijgen om op debatavonden voor volwassenen los te gaan op de Nederlandse cultuur, dat is al erg genoeg. Maar dat ze onze kinderen indoctrineren, dat is onbestaanbaar!

Nederlanders houden van Zwarte Piet en hekelen het politiekcorrecte gedram. Ze willen er geen cent aan geven. Daarom moet er een spoedig einde komen aan de subsidieslurpende clubjes van Afriyie en Esajas, zodra Halsema de subsidiekraan dichtdraait. Probleem opgelost!

Hoe krijgen we Halsema zo ver? Zij is een GroenLinkse en steunde de demonstratie op de Dam van harte… Maar Halsema’s positie is wankel. Eerst het gedoe met het wapenbezit van haar man Robert Oey, toen de onthulling dat zij o zo multicultureel haar kinderen bewust naar een blanke school stuurde. En dan nu dit schandaal. . Grote partijen in de Amsterdamse gemeenteraad stellen openlijk de vraag of Halsema niet beter aftreedt. Premier Rutte en minister Grapperhaus waren woedend op haar toen de demonstratie uit de klauwen liep en zij niets deed. Halsema dreigt aangeschoten wild te worden. Zij zal zeker ontvankelijk zijn voor onze lokroep om steun aan linksideologische drijverij stop te zetten. Om zich de onpartijdigheid en terughoudendheid aan te meten die van haar burgemeesterschap een succes kan maken. Om toe te geven aan het dringende verzoek van u en mij, al is het maar om van de druk van al die tienduizenden briefkaartstuurders af te zijn! Daarom moeten we directe druk uitoefenen op Halsema. We moeten een tsunami van briefkaarten over haar bureau laten uitstorten.

Daarom vraag ik u het volgende te doen:

Stuur een bericht naar de gemeente Amsterdam en laat van u horen!

Voorbeeldtekst:

Geachte burgemeester Halsema,

De demonstratie op de Dam van 1 juni heeft weerzin gewekt in heel Nederland. Jerry Afriyie en Mitchell Esajas, de drijvende krachten achter dit protest, verheerlijken geweld en haten Zwarte Piet. Ze ontvangen zelfs subsidie van uw gemeente voor hun oorlog tegen Zwarte Piet. De belastingbetaler moet meebetalen.

Dit misbruik van gemeenschapsgeld is verwerpelijk. Ik verzoek u daarom met klem om de subsidie aan Afriyie en de zijnen met onmiddellijke ingang stop te zetten.

Hoogachtend,

(Uw naam)

Mocht u familieleden, vrienden of buren hebben die uw en mijn liefde voor Zwarte Piet delen, laat ze dan ook de gemeente Amsterdam overspoelen met berichten. Samen zorgen we dat Halsema e-mail na e-mail krijgt.

Ik heb een steunverklaring opgesteld. Laat mij weten dat u achter mij staat bij deze urgente actie: cultuurondervuur.nu

Samen staan we sterk. Samen stoppen we de verkwanseling van ons belastinggeld aan de hopeloze strijd tegen Zwarte Piet!

Met strijdbare groet, Hugo Bos – Campagneleider Cultuur onder Vuur

Screenshot_234

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Zwarte Piet haters

 1. BertG. zegt:

  Ik weet het, we betalen mee aan onze eigen ondergang.
  En we kunnen er geen moer meer aan doen dan een boze brief schrijven.
  En dat was het dan……………………………………….

  Geliked door 2 people

 2. Gienekehado zegt:

  Ik kijk nog weleens naar North Sea Jazz op de buis. Ahw ik NSJ vroeger interessanter vond, meer echte jazz. Maar tijden veranderen, de jazz ook. Dit jaar kijk ik zeker niet. Vuilspuwer AlKwakki treedt daar vanavond ook op. Kreeg altijd de kriebels van hem bij de DWDD, WEEKDIER! Na alles wat hij heeft uitgebraakt hadden ze bij NSJ hem moeten laten vallen! North Sea Jazz is ook al FOUT!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Rob zegt:

  Op een smal landweggetje reed een vrachtauto en een paar boeren met trekkers. Toen ze langs elkaar gingenviel de vrachtwagen met negerzoenen om. Overal negerzoenen. Zeggen die boeren tegen elkaar, vlug erop trappen want er zijn et al een paar uitgekomen.

  Like

 4. Rob de mars zegt:

  Fijn dat de negerzoenen afgeschaft zijn.

  Er zijn er al genieg uitgekomen

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Moorkoppen hadden ze toch ook afgeschaft in de Hema en die zouden daar zelfs voorgoed mogen verdwijnen omdat die dingen, in tegenstelling tot echte Bossche bollen, totaal NIET te pruimen zijn!
   Het verdwijnen van tradities en feestdagen zal er juist voor zorgen dat hier in Nederland een hele meute ontevreden, zure, wraakzuchtige en agressieve massa ontstaat die hierdoor hun frustraties niet meer in toom kunnen houden!
   Laten al die linkse en allochtoonse Zwarte Piet haters dadelijk zelf maar eens bedreigd en afgetuigd worden en ik zal zelf GEEN enkel medeogen meer voor hen voelen!

   Like

 5. Gienekehado zegt:

  De politie kan geen verklaring geven over de toename van FOUTE agenten!! Hahahahahaaha… laat weer MOOI zien hoe onnozel en naïef (geveinsd???) ze zijn!! Hier op ‘Bron’ weten wij dat al jaren!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/veel-meer-agenten-ontslagen-om-lekken-en-misbruiken-gevoelige-informatie/ar-BB16BTt0?ocid=mailsignout

  Like

 6. Bas zegt:

  https://www.ad.nl/den-haag/aangifte-tegen-onvindbare-directeur-migratie-museum-die-administratieve-en-financiele-chaos-achterliet~a32b2da5/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  Aangifte tegen ‘onvindbare’ directeur Migratie Museum die ‘administratieve en financiële chaos’ achterliet

  De raad van toezicht van het Haagse Migratie Museum heeft aangifte gedaan tegen haar directeur Wim Manuhutu. Dat laten ze weten in een verklaring op hun website. De man zou het museum in juli in een financiële chaos hebben achtergelaten en sindsdien onvindbaar zijn.

  Like

 7. Bas zegt:

  Schunnig
  https://www.geenstijl.nl/5154425/goedemorgen-u-moet-op-cursus-van-de-vn/

  Goedemorgen. U moet op diversiteitscursus

  De Verenigde Naties hebben zich eventjes losgemaakt van hun negatieve obsessie met Israël, en de blik op Polderland geworpen. Ze hebben een vrouw met een neusring overgevlogen uit Zambia om ons te beoordelen. Zambia is een Afrikaans land dat bekend staat om zijn homohaat, politieke corruptie, beperkte vrijheid van meningsuiting, gemuilkorfde pers en dat een centrale bron is voor mensenhandel voor slavenarbeid en gedwongen seksindustrie

  We zijn te blank en te racistisch, xenofoob en “islamofoob”, dus alle ambtenaren moeten op diversiteitstraining. Over oplaaiend antisemitisme heeft VN-rapporteur morele oplichter Tendayi Achiume het overigens niet, want “bij de uitwerking van het rapport was ze gehouden aan een maximaal aantal woorden.” En die woorden werden allemaal gekoloniseerd door de duiding van ons vreselijke xenofobe racisme, in een verwijtvod (.docx) van iemand die juichte voor Robert Mugabe. Maar dat terzijde, want het ging niet over haar erfzonden, het gaat over ONZE witte schuld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s