Uitputting van de aarde en overbevolking is de kapstok waar alles aan hangt (3)

Screenshot_1

(Door: “Weethetwel”)

 Klik HIER voor het eerste deel van deze beschouwing, en HIER voor deel 2.

Er gebeuren vreemde dingen in de wereld. De mensheid lijkt zijn eigen ondergang te willen. Als verdoofd worden ze naar het altaar gevoerd om geofferd te worden aan de redding van moeder natuur. Een beperkt aantal mensen ziet wat er gebeurt, maar het gros is zich van geen kwaad bewust. Nu is de aanpak ook bijzonder professioneel en goed voorbereid. Het is de strijd van een kleine groep puissant rijke mensen samen met de hardliners en de domme meelopers uit de milieubeweging tegen de rest van de wereldbevolking. Zij vinden dat er te veel mensen op de wereld zijn en dat daar met spoed iets aan gedaan moet worden. Het is echter maar een gering aantal mensen dat die mening zal delen als de ernst ervan zichtbaar zou worden. Daarom is er al decennia voor gekozen de mensen tegen elkaar op te zetten en een beloningssysteem op te zetten voor degenen die loyaal aan deze transitie meewerken.

Belonen wie beloning toekomt

Om de hele democratische wereldorde omver te gooien en vrijheid te vervangen door dwang  heb je in ieder geval de medewerking nodig van de leiders van die wereld. Er is in dat verband één dikke vette worst te verdelen en dat is de belofte aan de regeringen dat ze in de periode van de overschakeling en daarna absolute macht krijgen “om alles ordelijk te laten verlopen”. Nu zit daar doorgaans al een stelletje figuren bij elkaar die politiek als beroep hebben gekozen en niet uit roeping en dienend aan de mensheid.  Aan deze personen wordt absolute macht beloofd. Dat is niet tegen dovemansoren. In ieder mens schuilt wel de fascist als hem beloofd wordt om als alleenheerser te mogen doen en laten wat hij wil en dat allemaal zonder érgens verantwoording af te hoeven leggen. Absolute macht: vroegere heersers konden er alleen maar van dromen. En nu ligt het binnen handbereik van miezertjes als Rutte, Merkel, Macron, De Jonge om er maar een paar dicht bij huis te noemen.

Maar ook dezen kunnen het niet alleen en vinden in de door hen aangestuurde ambtenaren en overheidsdienaren dankbare discipelen. In de huidige coronamaatschappij is al meteen waarneembaar hoe gemakkelijk onbenullige ambtenaren en burgemeesters zoals de dikke Bruls van Nijmegen hun NSB-talenten kunnen activeren en zich massaal verlustigen in de hen toegeschoven macht. Hoe ze mensen kunnen verplichten om zich te gedragen zoals zíj het willen. Je mag het natuurgebied niet in, o nu weer wel, nee nu weer niet, hahaha. De onproductieven in de maatschappij hebben de macht gegrepen en heersen nu over hen die werken voor het dagelijkse bestaan. Eigenlijk vooral om dat werken onmogelijk te maken.

Verdeel en heers

Om met een paar man een strijd tegen de hele mensheid te winnen, is er, behalve het zoeken van nuttige idioten die om één of andere reden mee willen doen, maar één mogelijkheid: verdeel en heers en laat ze vooral elkaar afmaken. Daarom worden al decennia lang álle organisaties en actiegroepen die érgens ook maar iets nastreven dat verdeeldheid kan bevorderen vorstelijk gesubsidieerd door Gates, Soros, Postcodeloterij en verder iedereen die ook aanhanger is van de nieuwe communistische wereldorde. In de media vinden ze een grote medestander en dat is zeer belangrijk om het vuurtje der tegenstellingen steeds verder op te stoken. De mensheid is inmiddels onderverdeeld in alleen maar groepen minderheden die allemaal tegen elkaar opgestookt zijn. Zo hoort iedereen ondertussen wel bij een minderheid die op één of andere manier ernstig tekort wordt gedaan en vervolgens wordt opgejut om dat niet te pikken.

De laatste groep die nog onderuit moet gaan, is het blanke ras. In dit ras blijken nu álle slechte eigenschappen van alles en iedereen bij elkaar te komen, maar zónder dat de blanken dat zelf weten en beseffen. Toch  moeten ze er wél voor gestraft worden. Allemaal onzin natuurlijk, maar het is niet voor niks dat het blanke ras juist op dit moment gesloopt moet worden, want het leidt de aandacht af van wat er wérkelijk gaande is; namelijk het vestigen van die Nieuwe Wereld Orde, lees wereldanarchie. Dat is wat de échte corona-crisis voorstelt. Vergeet in dit verband natuurlijk de meeste regeringen niet, die al jaren reikhalzend uitkijken naar de nieuwe wereldorde en ook al jaren bewust bezig zijn bestaande sociale structuren af te breken en mensen tegen elkaar op te zetten. Het hele systeem van ongebreidelde immigratie, no go area’s, criminaliteit, onveiligheid en criminele bendes  kon in een paar maanden opgerold zijn als de wil er was. Maar die wil is er niet. De politie en het leger worden wél zonder scrupules gebruikt tegen de eigen bevolking of om de boeren te intimideren.

De crisis komt ook op het moment dat het systeem van het opzetten van de mensen tegen elkaar voltooid begint te raken in ultieme perfectie. Waren het eerst nog rassen en geslachten die tegen elkaar werden opgezet; het systeem is steeds verfijnder geworden. De tegenstellingen zitten al binnen de families. Kinderen en ouders worden tegen elkaar opgezet. Vol begrip worden bejaarde mensen door hun kinderen vrijwillig in de steek gelaten en moeten in eenzaamheid sterven. Maar het ultieme doel van verdeeldheid is nu ook bereikt: ieder mens is de potentiële moordenaar van ieder ander mens: blijf anderhalve meter uit de  buurt van iedereen, want het kan je je leven kosten. Het toppunt van mensen tegen elkaar opstoken: iedereen is je vijand, je staat er helemaal alleen voor. Niets is natuurlijk gemakkelijker dan al die éénlingen te manipuleren en precies te laten doen waar de fascist zin in heeft. Ze genieten daarvan met volle teugen en…. ze dienen ook nog het hogere doel dat de goddelijke wereldredders voor ogen staat: het verminderen van het aantal mensen.

Het was toch nog even wennen met het startschot van de corona-crisis

Vorig jaar is er nog een generale repetitie gehouden voor een mogelijke virus-crisis en in het verslag op internet staat dat deze zeer succesvol was verlopen. Ondanks die bemoediging waren niet alle regeringen gerust op de goede afloop van het Corona-festijn. Het was per slot van rekening een soort wereldrevolutie en dat was nooit eerder vertoond. Het móest goed lukken, want een tweede kans zouden ze waarschijnlijk niet meer krijgen, omdat bij de eerste poging de nodige mensen wakker zouden schrikken en als dat er genoeg zouden zijn, liepen ze ook nog de kans met pek en veren op de marktplaats terecht te komen.

Aan de andere kant drong de tijd. Er was een duidelijke tendens waarneembaar dat het volk genoeg begon te krijgen van de eindeloze reeks linkse sprookjes. Het geloof in dalende en stijgende zeespiegels en regelbaar klimaat begon te tanen. Daarnaast is dit het verkiezingsjaar van de Amerikaanse president Trump die in álles het tegendeel is van wat de wereldredders voor ogen staat. Hij is de voorvechter van zelfbeschikking, vrijheid, saamhorigheid, nationalisme, welvaart en werkgelegenheid. Bovendien negeerde hij de éénzijdige linkse berichtgeving niet alleen, maar bestreed hij de leugens en verdraaiingen daadwerkelijk. De media vielen mede daardoor op steeds grotere schaal door de mand en hun leugens werden steeds minder geloofd. Ook Merkel in Duitsland voelde deze hete adem in de nek, terwijl het “Nieuwe Deutschland Orde” draaiboek al sinds 2012 klaar lag. Het werd dus nu of nooit.

Het is nog steeds niet duidelijk of de jaarlijkse griep toevallig of opzettelijk van de corona-stam afkomstig is, maar de 19e corona-variant werd in ieder geval opgeblazen tot enorm dodelijke proporties. Toen de Chinese regering voor het gebied van Wuhan een lock-down afkondigde, kon Bill Gates zich niet meer inhouden. Hij gaf de door hem aangestelde directeur van de WHO, Tedros, opdracht met een serieus gezicht kenbaar te maken dat 3,2 % van de wereldbevolking zou sterven. De rest van het verhaal kennen we. In de paniek die volgde, grepen de regeringen de beloofde macht, de NSB´ers voerden de bevelen uit, de economie werd overal stilgelegd en het is nu zaak door te zetten. Mocht het mislukken, dan is de kans definitief verkeken. Dus álles wordt van stal gehaald om de maatschappij definitief in een dwangvorm om te zetten. De eerste optredens van de diverse regeringen was niet erg overtuigend, maar gaandeweg zag je dat ze er lol in kregen hoe het plebs in doodsangst door de modder kroop om maar gered te worden. Zelf hadden ze nooit verwacht dat het zó gemakkelijk zou gaan, ondanks dat deskundige psychologen dit verzekerd hadden naar aanleiding van eerdere angsten met SARS en Ebola. En terwijl iedereen braaf aan het discussiëren is over zoveel stomme en idiote regeringsmaatregelen, tikt de bom die de economie op aarde vernietigt vrolijk door. Na een lange en ingewikkelde discussie geven de regeringen eindelijk toe dat de sterfte geen 3,2% is geweest maar 0,03 procent, iets minder dan de jaarlijkse griep. Bill Gates lacht in zijn vuistje, want de sterfte door hongersnood en anarchie zal binnen korte tijd wellicht 10% of meer bedragen. Dat is nog eens andere koek dan die schamele 3,2%. De nuttige idioten hebben hun werk goed gedaan. Bruls krijgt een lintje en is bedankt.

Zielige Tweede Kamer

Het is inmiddels duidelijk dat de Tweede Kamer volstrekt is afgeserveerd. Die passen helemaal niet meer in het systeem. Iedereen vroeg zich af waarom ze “met z’n allen” niets meer van zich lieten horen, maar waarschijnlijk waren ze al voldoende ingelicht. Volksvertegenwoordigers stammen uit de prehistorie, uit de tijd dat het volk nog een stem had. Dat is niet meer en daar hebben ze zich bij neergelegd. In de symbolische functie die ze nu nog hebben, zijn ze in ieder geval nog verzekerd van hun salaris en mogen ze in volle overtuiging discussiëren over mondkapjes en racisme. Over boekverbranding en zeehelden. Over straatnamen en de wenselijke social distance.  Over democratie en vrijheid hebben ze het niet meer, das war einmal.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

PS: Hier vindt u alle artikelen van “Weethetwel” op de site “E.J. Bron”, waaronder vanaf 6 maart meer dan veertig relativerende cojona-artikelen voor een snelle terugkeer in de realiteit.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Uitputting van de aarde en overbevolking is de kapstok waar alles aan hangt (3)

 1. Alfred Mol zegt:

  Alles wordt opgeofferd tgv de economie.,
  De leiders van 𝐄𝐔, 𝐔𝐒𝐀, 𝐉𝐚𝐩𝐚𝐧, 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐬 𝐞𝐧𝐳 𝐰𝐢𝐥𝐥𝐞𝐧 𝐞𝐜𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐠𝐫𝐨𝐞𝐢. 𝐄𝐧 𝐝𝐚𝐭 𝐠𝐚𝐚𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐬𝐭𝐞 𝐦𝐞𝐭 𝐛𝐞𝐯𝐨𝐥𝐤𝐢𝐧𝐠𝐬𝐠𝐫𝐨𝐞𝐢. Het is een criminele aanpak, maar zo gaat dat.

  Het spreekwoord is: de wal keert het schip.
  Dan is het wel te laat voor een goed leven, maar de multinationals kunnen dan de overlast van zeeniveaustijging enz aanpakken.
  Business is business….

  Like

 2. Htsk day zegt:

  “President van Ghana over de Rothschilds, Rockefellers, Gates en de grootste zwendel allertijden:COVID19

  Nana Akufo-Addo, de President van Ghana, legt exact uit wat de plannen zijn van de elites. Wat ze met ons gaan doen.

  Like

 3. Bas zegt:

  Agenda 21

  Like

 4. Bas zegt:

  Like

 5. Realist zegt:

  Sietske neemt je mee naar de martelkamers van Rutte

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s