Linkse leugens: de apenstreken van PETA

Screenshot_2

(Door: H. Numan)

PETA is een extreemlinkse actiegroep in Amerika. De naam staat voor People for the Ethical Treatment of Animals. Deze terroristen voeren zowel politieke als regelrecht terroristische acties uit. Hun doel is een marxistische samenleving. Dat klinkt een beetje ouderwets of uit de Koude Oorlog. Dus vertaal het rustig in ‘een groenlinkse diverse samenleving’, als u dat minder eng vindt. Het is precies hetzelfde. Op dit moment ligt Thailand onder vuur.

Wat is er gebeurd? PETA beweert dat Thaise makaken uitgebuit worden. In Thailand worden inderdaad makaken opgeleid en gebruikt om kokosnoten te plukken. Dat klopt. Volgens PETA worden die aapjes gedwongen om 1000 kokosnoten per dag te plukken, waar mensen niet verder dan 80 noten komen. Dat moeten die apen doen onder mens aaponterende omstandigheden. En dat klopt dan weer niet. Om die krankzinnige hoge quota te halen, worden die apen vreselijk gemarteld. Dat moet direct stoppen! Boycot Thaise waar, dan helpen wij elkaar PETA.

Als u even met me meerekent, begrijpt u dat dit complete onzin is. Die aapjes moeten dan 10 uur per dag non stop iedere 36 seconden een noot plukken om dat quotum van 1000 noten te halen. Het is niet eens mogelijk om een makaak zo hard te laten werken. Verder zijn die aapjes niet goedkoop. Het trainen van een aap duurt meer dan een jaar. Zelfs de ergste dierenbeul zal zijn dure investering niet zo behandelen. Kortom, het verhaal is apekool. Van a tot z gelogen.

Maar… grote bedrijven zoals Albert Heijn hebben al aangekondigd dat ze hun kokosnoten voortaan niet meer in Thailand gaan bestellen. Want dat is niet meer politiek correct. De linkse kerk heeft een oekaze afgekondigd tegen Thailand, dus daar moeten we aan gehoorzamen.

Nou is er best een hoop mis in Thailand. Alleen niet met die makaken. Ze worden over het algemeen zeer goed verzorgd en vaak behandeld alsof ze letterlijk de kinderen van de eigenaar zijn. Zwaar mishandelde apen kun je beter niet achterop de brommer laten rijden, of in een bakje op het stuur. Dat is de meest gebruikelijke methode om naar het werk te gaan. De boeren die gebruik maken van apen zijn meestal niet de rijkste boeren. Een eenvoudige pick-up truck is vaak te duur voor ze. Vaak zijn die boeren geen boer, maar kokosnotenplukker. In Nederland is het beroep kokosnotenplukker een grap, in Thailand is het een serieus beroep. Het enige wat die mannen doen is de kokosnoot plukken, en vaak ook schillen. In opdracht van de eigenaar van de plantage.

Dus wat doet PETA? Het verspreidt een ongefundeerd verhaal dat kleine boeren kapot maakt en Thailand grote reputatieschade bezorgt. Het is politiek actievoeren, maar het komt pijnlijk dicht in de buurt van echt terrorisme. Voor de boeren en de plukkers zelf maakt het weinig uit of hun plantages verwoest worden met benzine of met leugens.

Weet u wat ik zo erg vindt? Dat grote bedrijven direct overstag gaan. Als u een klacht heeft, kunt u de boom in. Als links klachten verzint, weten ze niet hoe snel ze zelf de boom in kunnen klimmen. Feiten controle is overbodig. We werken tegenwoordig met emoties. Bovendien, het gaat om zielige dieren. Dan is het altijd goed.

PETA en andere marxistische actiegroepen doen dat niet op eigen kosten. Ze krijgen donaties van oliedomme, maar goedwillende mensen. En in Europa in ieder geval betaalt U ze. En royaal ook. Uit de belastingen. In Amerika (PETA) zijn giften aan goede doelen aftrekbaar van de belasting, dus ook daar betaald de belastingbetaler mee aan socialistische propaganda.

U dacht dat het communisme niet meer bestaat? Helaas. Het enige wat ze gedaan hebben is de kleur rood verwisselen voor groen. Intern is er niets veranderd in Groen Links en de Socialistische Partij. Vroeger voerden ze actie ‘voor’ de arbeiders om de macht in handen te krijgen. Nu de arbeiders er niet meer intrappen zijn ze overgestapt op het milieu. Veel te veel mensen willen graag (lees: dat andere mensen) een offer brengen voor dat milieu.

Trap er niet in.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Communisme, Desinformatie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Thailand, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Linkse leugens: de apenstreken van PETA

 1. fleckie zegt:

  Voor hoeveel actiegroepen, worden wij. EUROPEANEN. eigenlijk tot onze . Belastingafdrachten behoorlijk. gedwongen.? ,….. als we alleen al maar kijken. naar de miljoenen per jaar, die via madam Kaag, hier in NL naar de zich Palestijnen noemendeN, (; in feite VRIJWILLIGE. GASTARBEIDERS!!)waren, bij / in DE. opnieuw opbouwendeJOODSE STAAT,! in ogenschouw nemen!,…….<~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Wil je in Nederland tegen de linkse leugen en linkse propaganda actie voeren stop dan met deelname aan de postcode loterij. Zij is de grote financier achter links in het algemeen en linkse
  milieu en klimaat groepen in bijzonder. Niet zomaar een beetje. Het gaat om miljoenen.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/nederlandhatende-postcodeloterij-sponsort-lamleggende-milieu-en-stikstofgekte-met-miljoenen-euros/

  Geliked door 2 people

 3. John van antwerpen zegt:

  De meeste mensen zijn meer aap dan de mensen zelf (Nietzsche).
  Het zijn niet alleen apen die veel dichter staan bij ons maar ook een hoop
  andere dieren en zelfs planten.
  Zo was jaren geleden zomergasten met Frans de Waal nog interessant,
  nu is het alleen nog maar linkse propaganda. Beter over slaan zou ik zeggen.

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Dan moet je dit muzieknummer maar eens lezen van de Surinaamse popgroep Trafassi waarin deze zongen dat de Lief uit een pbananbooom moest komen en dan goud en zilver zou krijgen en pannenkoeken met varkenspoten!

  Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  De moordenaar van pim fortuijn was een huurmoordenaar van millieudefensie. Hij werd waarschijnlijk betaald door de linkse partijen. Hij kreeg een lullig gevangenisstrafje en daarna werd hij door de politiek en de rechterlijke macht in de watten gelegd. Misschien dat we over 50 jaar horen dat melkert van de pvda persoonlijk opdracht heeft gegeven voor deze liquidatie. Of dat Marcel van Dam hoogstpersoonlijk een donatie heeft gedaan in het moordfonds. (het moet toch ergens van betaald worden)

  Geliked door 1 persoon

 6. BertG. zegt:

  Volgens mij heeft H. Numan aandelen in de kokosnoten industrie.

  Vroeger hadden sommige mensen een grote hond als kracht bron om hun karretje te trekken omdat ze geen paard konden betalen.
  Dat heeft ook even geduurd voordat mensen dat toch best wel zielig vonden voor die honden.
  Er zullen toen vast ook wel mensen geweest zijn die beweerde dat die honden zelf niks anders wilden dan een kar trekken.

  Like

  • H. Numan zegt:

   Ik zou willen dat ik aandelen ergens in had. Al was het maar in een kokosnoot plantage. Wat ik probeer, is zo feitelijk mogelijk te schrijven. Niet op het gemoed zoals jij nu doet. Dat rijmt nog ook.

   Like

   • BertG. zegt:

    Dus als ik honden arbeid vergelijk met apen arbeid is het in eens op je gemoed werken.
    Ik vind olifanten die verplicht met boomstammen moeten sjouwen ook niet zo leuk.
    Of is het dan weer wat anders.
    Je moet dieren niet dwingen om iets te doen, vind ik.
    Als je kokosnoten wil verzamelen, dan klim je zelf maar in een boom.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s