Onlusten in Oregon: Portland Police Association door “Black Lives Matter”-activisten in brand gestoken

Screenshot (68)

(Door: Zachary Stieber – Vertaling: E.J. Bron)

In de VS gaan de onlusten na de dood van George Floyd verder. In Portland werd het gebouw van de Portland Police Association (PPA) door “Black Lives Matter”-activisten in brand gestoken. Portland is de grootste stad in d eamerikaanse staat Oregon. De onlusten begonnen na de dood van Afro-Amerikaan George Floyd, die eind mei in politiebewaring om het leven kwam.

epoch times

Volgens informatie van het politiebureau Portland braken enkele vandalen zaterdagnacht (18-07-2020) in het bureau van de vereniging in, terwijl anderen in de buurt met vuilniscontainers de straten blokkeerden en de containers daarna in brand staken.

Korte tijd na de inbraak stichtten de relschoppers, die met helmen, knuppel;s en schilden waren uitgerust, brand. Tijdens de brandstichting riepen enkelen van hen “Black Lives Matter”.

Videomateriaal toont een brandend bureau in het gebouw, dat politieagenten laten konden blussen.

Toen de politieagenten arriveerden om op de inbraak en de brandstichting te reageren, sloegen de meeste relschoppers op de vlucht. Het politiebureau Portland verklaarde dat er een opstand van een grote gewelddadige groep zou hebben plaatsgevonden, die een groot gevaar voor de openbare orde gevormd zou hebben.

Bij de actie kwam het ook tot botsingen tussen politieagenten en relschoppers. De mensen in de menigte bekogelden de agenten met stenen, rookbommen en met verf gevulde ballonnen. Enkele agenten raakten gewond. De politie kon de onlusten uiteindelijk onder controle brengen.

Activisten vallen federaal gerechtsgebouw aan

Op datzelfde moment bevond zich een uit honderden mensen bestaande meute in de binnenstad van Portland en blokkeerde de deuren in het gerechtsgebouw Mark O. Hatfield. Bovendien probeerden ze met hekken, die rondom twee parken in de stad waren opgericht, een “autonome zone” te installeren.

Terwijl het grootste deel van de groep zich op het gerechtsgebouw concentreerde, blokkeerden anderen een toegangsdeur naar de gevangenis, waarin zich normaal gesproken meerdere honderden gevangenen en politieagenten bevinden.

Daarop zetten federale agenten traangas en andere maatregelen in om de meute onder controle te krijgen. Dat laten videobeelden uit het gebied zien. “De mensen bleven nog urenlang in de binnenstad”, verklaarde de politie. De Portland Police Association reageerde niet op een oproep tot een standpuntbepaling.

Portland wil geen hulp van federale agenten

Ondertussen proberen agenten uit Portland de door de Amerikaanse president Donald Trump gestuurde federale agenten ertoe te bewegen geen arrestaties meer te verrichten en de stad te verlaten.

De federale agenten hebben zich tot nu toe veeleer ingehouden. De minister van Homeland Security, Tsdchad Wolf, die afgelopen donderdag de stad bezocht, zei dat hij de agenten geen bevel zou geven om zich terug te trekken.

“Een federaal gerechtsgebouw is een symbool van de rechtvaardigheid – het aan te vallen, betekent Amerika aan te vallen. In plaats van zich tot de geweldplegers in hun gemeenten te richten, concentreren de lokale leiders en die van de staat zich erop om de schuld af te schuiven op de strafvervolging en minder agenten in hun gemeente te eisen”, zei hij in een verklaring: “Deze foute reactie heeft de gewelddadige meute alleen maar aangemoedigd en het geweld escaleert iedere dag verder.”

Ondertussen beweerde Ted Wheeler, de Democratische burgemeester van Portland dat de situatie al tot rust zou zijn gekomen voordat de federale agenten zouden hebben ingegrepen.

De president van de Portland Police Association, DAryl Turner, sprak zich inmiddels tegen Wheeler en de gemeenteraad van Portland uit. In een verklaring van 8 juli zei hij dat de PPA er “geen vertrouwen in zou hebben dat de gemeenteraad de onlusten en plunderingen zal stoppen en de veiligheid en de levensfundamenten van alle mensen in Portland zal beschermen.”

Politieagenten zouden door de activisten “moordenaars”, “varkens” en “blanke racisten” zijn genoemd, zei Turner. Hij riep de autoriteiten in Portland op de mensen er aan te herinneren dat agenten ook mensen zijn. Zij zouden moeten opstaan en het geweld veroordelen, dat zich afspeelt in de straten van Portland.

Bron:
www.epochtimes.de
Door: Zachary Stieber

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Black Lives Matter", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Donald Trump, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, politie, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

20 reacties op Onlusten in Oregon: Portland Police Association door “Black Lives Matter”-activisten in brand gestoken

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Goed u weer terug te zien, heer Bron. Ik begon net ontwenningsverschijnselen te krijgen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 2. Gienekehado zegt:

  Defund Defund Defund DEFUND … the Police!!
  ‘Minimaal 49 mensen zijn neergeschoten, waaronder zeven dodelijk, bij incidenten in Chicago dit weekend, zei de politie, die een trend van verhoogde schietpartijen en moorden in de stad voorziet. Zeven tieners, allen jongens, behoren tot de gewonden van meerdere schietpartijen sinds vrijdagavond, zei de politie’.

  Like

 3. karton zegt:

  U bent juist op tijd terug heer Bron, ik kreeg een begin van cold turkey !

  Like

 4. bobzelf zegt:

  BERT IS BACK !! YIPPO

  ik heb niks gestuurd , omdat je vermelde dat je met een schone lei ging beginnen
  en alle boxen, in 1 x leeg zou kieperen

  dus 1 net antwoord OP EENSERIEUSE VRAAG , en 1 AFZEIKER tegen een graftak
  zonder humor
  MAAR DIE WILDE IK TOCH NIET LATEN ONTSNAPPEN
  MET ZIJN GEWELDIGE WAARDELOZE REACTIE , WHAHAHA ,

  DUS LEES MET PLEZIER, OF NIET, ,,,,, WHAHAHA

  Chris Dirick zegt:
  12 juli 2020 om 00:42

  HALLO GEGOEDE VRIEND , BERT IS OP VAKANTIE
  DUS IK SCHRIJF DIT OP 12 JULI 2020
  IK WIL MENSEN DIE GEINTERESSEERD ZIJN , GRAAG EEN FATSOENLIJK ANTWOORD GEVEN
  UW VRAAG WAS :
  Was het ook niet zo dat er een uur eerder (of later) een vliegtuig met President Putin dezelfde route volgde? Dit is eventjes in de pers geweest maar later hoorde je daar niets meer over. Kan het zijn dat de oom van Bobzelf het beoogde doelwit was? Waarom is dit spoor niet verder gevolgd?

  ALS ZE DAT VLIEGTUIG NEER HADDEN GESCHOTEN , waren we allemaal al “”gesmolten ”
  dan was de laatste wereld oorlog opgestart , en was corona ook gelijk voor eeuwig verdwenen ..
  kijk ze zochten een nieuwe vijand in de EU EN USA de USA en EU EN USA zijn bankrupt ….
  dus moet je de aandacht afleiden en Ukraine moet bij de EU….
  dan kunnen ze bij de NAVO , EN KUNNEN ER RAKETTEN OP MOSKOU NEERGEZET WORDEN , LEKKER DICHTBIJ !!!
  DUS DAT GAAT NIMMER EN NOOIT GEBEUREN !!! DAT PIKKEN DE RUSSEN EN MIJN OOM DUS NOOIT !!
  dus zal dan Ukraine DAN binnen 48 uur weer russisch zijn ..

  HET HELE BUKRAKETTEN VERHAAL IS DUS GEEN FABEL, MAAR EEN VOOROPGEZET DOM PLAN VAN ONZE USA BEVRIJDERS, EN DE EU LOOPT ALS MAK SCHAAP MEE .. om het uit te voeren !!!
  UW OOM FRANS IS DUS EEN BOODSCHAPPER DIE KIND AAN HUIS IS EN WAS IN KIEV EN DE KIEV EMBASSY
  DUS U KON HET ZIEN EN HOREN , !!

  22 MINUTEN NA DE MOORD OP 300 ONSCHULDIGEN ,, MET VOORBEDACHTE RADE ,,, KWAMEN DE DADERS EN MEDEPLICHTIGEN OP TV . MERKEL, HOLLANDE CAMERON EN ZELFS DIE AUSTRALISCHE ZEILOOR OP 24.000 KM AFSTAND
  Putin did it, HET WAS EEN BUKRAKET, EEN RUSSISCHE !!
  dat kon helemaal niemand weten , zelfs niet als het waar was geweest !!!
  in alle gevallen na zo’n crash roept de wereld dan, we moeten de daders achterhalen en veroordelen !!
  maar ze wisten na 22 minuten al wie het gedaan had ????????????????

  DUS IS DAT VOORAF AFGESPROKEN !! SNAPPU
  1 UUR NA DE MOORD, KWAM HET USA NIEUWS !!
  ZE HADDEN ONWEERLEGBARE BEWIJZEN ????????????????????

  DUS NU 5 JAAR EN 360 DAGEN LATER ?????
  WELK BEWIJS ????

  RADAR BEELDEN ??????????????? NONONONONONONONO
  SATELIET BEELDEN ???????????????????? NONONONONONONONONO
  GELUIDS OPNAMES ??????????????? NONONONONONONONONONONONO

  alle ukraine radars stonden toevallig net uit ? wegens onderhoud ? JA HET IS OORLOG
  DAN KAN DAT VOORKOMEN, WHAHAHAHA
  1400 werkende satelieten !!!!!!! niemand iets gezien ???????????????
  wel eens het geluid van een afgeschoten BUKRAKET GEHOORD, ????????????? DAT DOOR MERG EN BEEN GAANDE SNERPENDE GELUID ?? NONONONONONONONONOON

  WACHT !!!!!!!!!!!!!!!!!! MISSCHIEN HET ROOKSPOOR , ?? IEMAND EEN OPNAME VAN HET ROOKSPOOR van de afgevuurde bukraket, dat 15 minuten zichtbaar blijft hangen ??
  Iemand ??? nee he !!

  16 MILJOEN INWONERS OP DAT STUKKIE EN OOK ALLEMAAL EEN I=PHONE TELEFOON MET CAMERA, ETC ETC , ooit 1 foto gezien ?? nononononononon

  er waren op het moment van de moord , dus oefeningen bezig, en er waren 3 AWCS TOESTELLEN MET ZO’N PANNENKOEK BOVENOP , IN DE LUCHT ..
  DIE MAKEN OPNAMES B.V. VAN 3 MENSEN EN KUNNEN U VANUIT DE LUCHT VERTELLEN WIE ER EEN SNOR HEEFT EN STAAT TE ROKEN !!
  BEELDEN ??? OPNAMEN ?? NONONONONONONONONONON
  NOU IK HEB NOG MEER OPNAMES VAN DE PLEK DES ONHEILS HOOR
  MAAR HOEVEEL 30 MM KOGELGATEN ZIJN GENOEG OM HET TE GELOVEN DAT DE BUK RAKET ER NOOIT WAS !!

  EN UKRAINE DE DADERS !!! voelden natuurlijk overal nattigheid, dus overal kwamen de gelijk onderuitgehaalde films naar boven
  DE RAKETTEN OP DE VRACHTWAGEN DIE RICHTING RUSLAND VLUCHTEN????
  uiteraard aangeleverd door de ukrain veiligheidsdienst
  opgenomen minimaal 1 maand voor de moord, met de bewijzen daarvan BIJ OME BOB
  en/of rijden richtin KIEV !!
  geluidopnames van de legerleiders over het neerschieten !!
  ze zijn zo dom daar , dat de datum van zo’n gesprek meegezonden wordt en dat dan gewoon te zien is !!!
  HET GESPREK WERD VERSTUURD OP 16 JUL 2014 ,1 DAG VOOR THE CRASH
  NOU KAN IK NOG 250 PAGINA’S VOLSCHRIJVEN b.v.
  b.v. HET WAS EEN BUKRAKET ??
  1e volgens de producent van deze bukraket, past de opgegeven warhead op de bukraket dus niet OP dit type …….!!!!!
  DUS DE MENSEN DIE DEZE RAKET PRODUCEERDEN !! BEWEREN DAT DUS !!
  2e een bukraket , heeft in de kop een lading “”SCHROOT “” DAT ZIJN STUKKEN IJZER VAN 4 X 4 cm !!!
  HEEFT U OOIT VAN EEN STUK STAAL DAT AFGEVUURD WORD ,DOOR DE ONTPLOFFING OP 10 KM HOOGTE DUS VAN 4 X 4 CM !!!
  EN DAT DAT RONDE GATEN LAAT ZIEN, ?? VOLGENS DE RUTTE BENDE WEL ??

  MAAR BEGRIJPT U WAT ER GEBEURDE ??
  ER WERD EEN NIEUWE VIJAND GECREERD , PUTIN DID IT
  EN IK SLUIT AF , MET DE OCHTEND NA DE MOORD MET VOORBEDACHTE RADE IN ALLE KRANTEN KOPPEN !!!
  PUTIN MOORDENAAR , IN NEDERLAND EN EUROPA EN de UK
  DUS OVER AFGESPROKEN WERK GESPROKEN ?????
  we hadden pietertje omtzigt cda, , DIE BEGON ER EVEN OVER, EN WERD DEZELFDE DAG NOG DOOR RUTTE c.s. terug het pluche ingeslagen en was doodstil voor maanden
  dus ook paardenlul
  USA , MSS CLINTON NOEMT ZOIETS GEWOON “”COLLATERAL DAMAGE ”
  DUS 300 DODEN ??

  DUS UW NIEUWE VIJAND IS ER NU !!
  EN DE SANCTIES VLOGEN DE RUSSEN OM HUN OREN ,,,
  die u nu dankbaar zijn …
  en gelijk orde op zaken stelde !!

  Donbass , dus oorlog in Ukraine en een land in oorlog kan niet bij de navo
  liet verkeizingen houden op de Krim ,, en die wilden bij Rusland na democratische verkiezingen
  met de Donbass , afgescheiden , nam mijn oom alles wat geld opleverde van Ukraine af , de wapenfabrieken, alle export komt naar rusland vanuit de Donbass en !!! alle kolenmijnen liggen daar ….
  U betaald nu voor usa kolen in Ukraine , geinig he, en peperduur
  Gazzzzzzz, rusisch gazzzzz wordt nu niet meer spotgoedkoop geleverd aan ukraine, maar 3 x duurder via via doorgeschoven ,!! SLIM HE ??? en u betaaalt het gazzzz
  pleurde de IMF ERUIT , ……
  RUSSISCHE STAATSSCHULD NAAR 0 TERUG GEBRACHT !!!
  MONSANTO ER UIT GEGOOID , DE VERGIF BENDE
  EN DE GROOTSTE LEVERANCIER EN PRODUCENT VAN GRANEN TER WERELD….
  DE NEDERLANDSE BEDRIJVEN STAAN HONDERDUIZENDEN m3 AAN GLAZEN HUIZEN TE BOUWEN
  DE TOMATEN LEVERANCIES KUNNEN WE OP ONZE BUIK SCHRIJVEN
  DE BLOEMEN KOMEN NU VANUIT KENYA BINNEN GEVLOGEN
  DUS IK HOOP DAT U HIER WAT AAN HEEFT, ??

  VRAGEN U ROEPT MAAR HOOR

  DIKKE HUG OME BOB

  Peter Rissing zegt:
  11 juli 2020 om 17:30

  Gelul van een dronken aardbei. ????????????????????????????????????????

  OME BOB EFFE OP 12 JULI
  ,
  omdat deze klootviool , deze man zonder 1 gram humor ,,, zonder 1 argument , dus helemaal niks , noppes,
  even wakker was geschrokken van mijn open en bloot reactie op het sprookjesboek van onze gelovigen , zoals ik het zie !!!!

  komt de paardenlul, met bovenstaande regel
  dus overval mij met tegenargumenten
  wat ik dan allemaal verkeerd zie ?

  GELUL ?? DUS GEEN HUMOR ,EN IK HAAL EEN SPROOKJESBOEK AAN ….
  DAN VERVOLGT DE KLOOTVIOOL MET DRONKEN ??
  DE LAATSTE KEER AANGESCHOTEN WAS IN APRIL 1984 WHAHAHAHA
  EN DAN
  ZELF HET WOORD AARDBEI NIET KUNNEN SCHRIJVEN ,, DRONKEN AARBEI ???

  NOU VOORUIT, MIJN HUMOR VOLLE ANTWOORD KOMT ER AAN DROEFTOETER …

  DUS 42 JAAR DOOR DE WOESTIJN ALS STRAF ???????
  EN NIEMAND MAG HET BELOOFDE LAND IN ?????
  ZELFS MOSES DIE GEEN FLIKKER GEDAAN HAD MOCHT ER NIET IN ?????
  OMDAT JE IETS HAD GEDAAN WAT NIEMAND WIST ,
  DAT HET NIET MOCHT ??
  KLOOTZAK !!

  EN DAN EVEN GAUW , WANT , want bert gaat over 7 uur met vakantie en deze dropveter denkt dus hier mee weg te komen
  DUS NIET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DUS MET OPEN OGEN GEWOON OME BOB AANVALLEN MET ARGUMENTEN ..
  MAAR DIE HEEFT JAN LUL NIET, DAN WEL DE MOED ER NIET VOOR ..
  dus dan roep je gewoon ????
  GELUL VAN EEN DRONKEN AARBEI !! JOHHHHHH !!!!!!!!!!!

  MET ALLE STRAFREGELS : van zijn kerk …..

  DE DENK EROM ….. DOE DAT NIET :!!!
  HIJ ZIET ALLES ??
  BROOD MET ZEEP
  BROOD MET SPIJKERS ALS VARIATIE met pindasaus van de LIdl
  HEL EN HELLEVUUR ook wel vagevuur genoemd
  EEUWIG BRANDEN IN DE HEL
  hij zal je straffen ??

  dan denk ik altijd ,waar was onze humorist dan , toen een 6 miljoen van zijn favoriete volk , de gaskamers inliepen , verzopen werden of gewurgd , of als ze mazzel hadden in de douche werden doodgeschoten door een nekschot door een gaatje in de douche wand ???

  ze hadden het verdiend ??? , hij had daar een bedoeling mee ???

  JE MOET JOUW VRIEND naar NEURENBERG SCHOPPEN !!

  wat was de bedoeling van deze aardige man, toen mijn moeder ziels alleen, mijn vader was afgevoerd , achter op een vrachtwagen naar Duisland, ..
  en mijn broertje stierf zonder vreten aan diftery in 1944 ??

  had die kleine of mijn moeder dat verdiend ?
  of had die enge man daar ook een bedoeling mee ???
  sterf toch klootviool

  GEINIG ZO’N HEERLIJKE VRIENDELIJKE PLEURIS SACHARIJN !!

  aardige gosert zou ik zo maar zeggen whahahahaha

  dus onze geweldige reageerder ??? Peter Rissing
  de man zelf nog nooit 1 fatsoenlijke reactie zien schrijven dus een gluipert uit de kerk !!!
  KIJK DIT IS NOU WAAROM IK DEZE KERKGANGERS ZO BEN GAAN HATEN !!

  DEZE DROEFTOETER, GOOIT DEZE REACTIE OP MIJN FENOMENALE grappige KIJK OP DE BIJBEL EFFE GAUW OP E.J. BRON ,want bert gaat zo op vakantie
  dus denkt er mee weg te komen
  ALS SCHRIFTGELEERDE,en HET ACHTER JE ELLEBOGEN TE HEBBEN
  DAN HEB IK DAT EFFE GEZEGD , GOED HE ??
  en dan weg wezen ???

  nou vriend ik denk persoonlijk ,
  dat Moses dus die 3e tafel niet per ongeluk in het ravijn heeft laten glippen
  MAAR NADAT HIJ 11 T/M 15 HAD GEZIEN ….
  EN DENKENDE JE KAN DE PLEURIS KRIJGEN , OUWE SACHARIJN

  DE 3E TAFEL DUS ZELF HET RAVIJN IN GEPLEURD HEEFT !!

  GEBOD 11 ,, U ZULT NOOIT LACHEN IN UW LEVEN
  GEBOD 12 ZOEK OOK GEEN VRIENDEN DIE LACHEN
  GEBOD 13 ALS U IEMAND KUNT VERRADEN , WACHT GEEN SECONDE
  GEBOD 14 MAAK GEEN PLEZIER, EN NEUK WEINIG ,ALLEEN OM HET ECHIE
  GEBOD 15 ALS U PETER RISSING ZIET, ZEG DAT HIJ DOOD KAN VALLEN

  DUS U IS EEN LAFBEK
  EEN LAFAARD
  EN EEN KLOOTVIOOL

  GEGROET ,,, KOM EENS MET EEN ARGUMENT ENGE MAN

  GEGROET OME BOBZELLUF

  WELTERUSTEN IK DUIK ERIN , BERT WELKOM ,
  IK DACHT 14 DAGEN ??

  HUGGIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Wat mogen wij ons als eenvoudige E.J.Bron lezers/essen toch gelukkig prijzen dat we gratis kosteloos en voor niks de bijna literaire en niet te vergeten uiterst intellectuele bijdragen van ene bobzelf kunnen lezen.

   Like

   • bobzelf zegt:

    JE BENT JALOERS HE , LEUK OM TE ZIEN ,
    de boosheid knalt uit je reactie whahahahaha

    DIT STUKKIE PROZA, SCHUDDE IK ZO UIT MIJN MOUW ZONDER COPY / PAST
    MET MIJN EIGEN FENOMENALE GEWELDIGE HERSENCELLEN DAAr BOVEN

    MET DAARNAAST my nothing box, for losers zoals jij…..

    schrijf ook eens iets ,
    waar mensen om vragen
    b.v. . AAN OME BOB zoals nu ,
    van weet u hoe het zat ?? met dat vliegtuig van Putin ??

    je blijft gewoon een enge vervelende ouwe druiloor, dan wel droeftoeter
    in die geweldige islam ,, allah el hakkenbar buurt
    mooi en blijf er maar lekker zitten , je laatste dagen

    OUWE ISLAM 3 HOEK LOVER , IN DIE OUWE ROLSTOEL

    de jaloersheid knalt van je kut reactie af,
    geen enkel argument, nee zeiken en zeuren

    HEERLIJK , OM TE ZIEN , JE GEEN RAAD WETEN IN JE LEVEN

    WHAHAHAHA

    geen vrienden niks noppes , wat een armoedig leven toch

    fijn voor je

    gegroet king bob whahahaa

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Kennelijk heeft u niet helemaal goed opgelet, u schrijft;

    “schrijf ook eens iets ,
    waar mensen om vragen
    b.v. . AAN OME BOB zoals nu”

    Voor uw informatie, ik schreef artikelen voor “De Vrije Chroniquer” en op het vervolg “Fenixx”, was auteur en maakte deel uit van de redactie en ben zelf opgestapt wegens onenigheid over de nieuwe en antisemitische koers.
    Een aantal van de huidige lezers/essen van E.J.Bron kennen mij nog uit die tijd en dhr Bron heeft een aantal van mijn stukjes doorgeplaatst op zijn eigen site dus zo heel erg slecht zal het niet geweest zijn.

    Like

   • bobzelf zegt:

    ja droeftoeter
    WE HADDEN HIER EEN MEVROUW , DIE LEED AAN HETZELFDE SYNDROME

    EINDELOZE JALOERSHEID

    alles WAT JE NU SCHRIJFT in de verleden tijd

    IK SCHREEF, . NOU DROPVETER IK SCHRIJF ….

    DUS ALS IEMAND ANDERS MIJN VOETBAL FOTO’S PLAATST

    is je kut reactie, eigen roem stinkt ????

    ja want trots zijn , de beste zijn in heel nederland
    OP VOETBAL EN CRICKET GEBIED, DAT WILLEN WE NIET HEBBEN HE
    ZAKKENWASSER
    ja dan kom je met je kop boven het gras uit

    paardenzwiep

    als ik op 67/68/69/70 jarige leeftijd 2 marathons PERJAAR uitloop met mijn mooie meissie
    heb je ook wat tezeiken
    pomp je banden op dan , en doe mee aan een straten race,
    LIEFST EEN GROTE HOL AF, KOM IK FOTO’S MAKEN
    ZEIKENDE ZEUR TROL

    EN MENEER, HEEFT FENIXX VERLATEN

    NEE HIJ HEEFT JE ERUIT GEPLEURD, MAFKEES

    ZELFS DE WAARHEID SCHRIJVEN , IS TE MOEILIJK VOOR JE

    NOU neem je hoge bloeddruk tabletten effe in , boven de 200
    is nooit goed hoor

    whahahaha

    oom recht door zee hoezeeeee

    Like

  • Tistochwat zegt:

   bobzelf 19 juli 2020 om 22:23

   Nou, u hebt er weer veel werk van gemaakt.
   Bij ons zeiden ze altijd: ‘Hij heeft er weer flink aan zitten trekken.’ 😆

   Like

 5. BigLJohn zegt:

  Alleen een harde hand kan een eind maken aan deze zeer criminele agressors. Maar de overheden hebben een hardhouten plank voor hun kop. Ze laten nog liever alle politiebureaus platbranden dan een vinger uit te steken naar het tuig. Het verhaal van de zachte heelmeester die stinkende wonden achterlaat ! Schiet ze massaal naar de eeuwige jachtvelden, en ze zullen geen volgende – demonstratie – meer aandurven !

  Geliked door 1 persoon

 6. John van antwerpen zegt:

  En volgens BLM hadden alleen de blanken slaven, imperialisme en discriminatie.
  Ze zien volledig over het hoofd dat slavernij nog welig tiert (door wie worden die voetbal
  stadions in Qatar gebouwd ? Imperialisme en discriminatie in Afrika nog steeds tot ernstige
  ongeregeldheden leid. Ethiopie, Rwanda, Congo en het zwarte racisme in zuid Afrika.
  Offeren, slaven, barbarij en oorlog is universeel en zelfs niet bepekt tot alleen mensen.
  Complete sterrenstelsels verdwijnen in zwarte gaten en in uw eigen ingewanden
  spelen zich microoorlogen af.
  BLM heeft dus geen enkel historisch perspectief, weten niets van hun eigen verleden
  en willen ons een spiegel voorhouden. Wat een schijn heiligheid.

  Geliked door 2 people

 7. Julia zegt:

  Begin met politici flink af te straffen die het BLM activisten bolwerk niet durven of willen aanpakken door ze nu werkelijk keihard aan te pakken en desnoods het leger in te zetten. Hoe kun je als politici deze terroristische daden nog langer toe laten. Het is onvoorstelbaar wat een zwarte crimineel die te hard is aangepakt wereldwijd heeft veroorzaakt. Die zwarten moeten nu eens flink worden geconfronteerd met eigen wanddaden en moordpartijen o.a. het uitmoorden van blanke boeren, verkrachtingen en slachtpartijen onder de diverse zwarte stammen dat op heden nog steeds plaats vindt. Het BLM terreur is het grootste gif onder de samenleving dat dient te worden uitgeband met keiharde hand. Ook in Nederland geeft de media en met name de politiek teveel aandacht aan het gezeur over discriminatie maar geeft geen enkele aandacht aan de moordpartijen die zijn gepleegd op blanke boeren. Ook Turken, Marokkanen en de rest van de import die zich voelen gediscrimineerd moeten eerst eens handen in eigen boezem steken en vooral eens kijken wat voor een barbaarse daden en discriminatie in land van afkomst plaats vindt en indien men zich zo zwaar voelt gediscrimineerd niet meer langer van ons sociaal stelsel profiteren en vertrekken naar eigen land.

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Waanzinnig racistisch gezwets

  “Blanke mensen” zijn harteloze “dieren”

  Like

 9. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Communistische burgemeester Ted Wheeler die samenspant met terreurorganisatie antifa (meende zo Trump weg te kunnen treiteren) smeekt de bende nu om op te houden met de vernielingen en het mishandelen van bejaarden (1) zodat Trump zijn geruïneerde stad niet in een reclamecampagne kan gebruiken

  1.

  Like

 11. Jan zegt:

  Politie weigert om in Portland ingezet te worden omdat zij niets mag doen als zij door terroristen worden bekogelt en beschoten en later nog eens justitieel worden vervolgd als zij wel iets doen

  De gouverneur van Oregon Kate Brown (duidelijk geestelijk gestoord)
  https://tinyurl.com/y2jbbvjj

  Now, @WCSOOregon Sheriff Pat Garrett saying he too will not be sending his deputies to Portland despite @OregonGovBrown‘s plan. #LiveOnK2 pic.twitter.com/pSqLW3fcRk

  — Kellee Azar (@KelleeAzar) September 1, 2020

  Strong statement from @ClackCoSheriff Roberts who says they will not send deputies to Portland after @OregonGovBrown released a plan saying they would.

  Instead, he says “the criminal justice system will need to do its part and hold offenders accountable.”#LiveOnK2 pic.twitter.com/DETlaPzTCN

  — Kellee Azar (@KelleeAzar) August 31, 2020

  Like

 12. Jan zegt:

  Candidaatsburgemeester Portland sympathisant van Mao, Lenin, Stalin, Pol Pot, Castro, Guevara, kortom van iedere socialistische massamoordenaar

  Quite possibly my favorite “I voted this way” photo to date (tho I 😍 them all) #pdxmayor #forcetherunoff pic.twitter.com/1lEFSWf15y

  — vote sarah iannarone for mayor (@sarahforpdx) May 2, 2016

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/10/bernie-endorses-pro-antifa-portland-mayoral-candidate-voted-stalin-mao-pol-pot-lenin-castro-write-candidates-2016-ballot/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s