WAT WAS HET TOEN VREDIG…

Screenshot (69)

De jaren-50.

(Door: “Driek”)

Je zou toch denken wat een verworvenheid het is om te leven in een stabiel, vrijheidslievend en vreedzaam Nederland. We zouden dan van blijdschap dagelijks een vreugdegezang moeten aanheffen. Doch niets van dat al. Die linkse Nederlanders blijven maar doorgaan het eens zo geliefd Vaderland te besmeuren met hun onzalig gedachtegoed. Openlijk landverraad en protestdemonstraties door onbetekende randfiguren zonder enige inhoud maken van Nederland een dorre woestenij waar geen normaal leven mogelijk is.

Binnen niet al te lange tijd is Nederland verarmd en verloederd, dan is de burger afhankelijk van de voedselbank en heeft geen cent meer te verteren. Ons eens zo vrolijk en welvarend land is naar de verdoemenis dankzij de leugenaars in Den Haag die de kunst verstaan iedere keer weer het Nederlandse volk een worst voor te houden. Lieden uit Ghana die ons komen vertellen dat we ons schuldig maken aan discriminatie. We lijken wel gek. Komt de Nederlander dan nooit eens in opstand tegen dat geteisem uit Afrikaanse landen? Is onze regering dan blind en doof voor dat imbeciele gedoe over racisme?

Lezer, de koortsthermometer van Nederland stijgt tot schrikbarende hoogte. Er heerst een vijandige sfeer in Nederland. Gewetenloze criminelen maken in ons eens zo vredig Vaderland de dienst uit. Doch de Nederlandse de burger beschikt niet over de stoutmoedigheid om die aanstormende Turkse, Somalische, Syrische, Irakese, Afghaanse, Ethiopische, Marokkaanse, Algerijnse, Tunesische, Bulgaarse, Palestijnse, Ghanese en Nigeriaanse gelukszoekers te verdrijven.

Hardnekkig blijft de naïeve burger enthousiast over de prestaties van Mark Rutte in de Coronacrisis. Die man wordt nog eens met de lauwerkrans omhangen. Door de zwakke houding van onze veertien politieke partijen, die overal mee akkoord gaan wanneer het vluchtelingen betreft, zie ik de toekomst somber tegemoet.

Ik wens U allen nog een mooie zomerdag.

PVV nieuw

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, gezond realisme, Krankzinnigheid, Nationalisme, Patriottisme, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op WAT WAS HET TOEN VREDIG…

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Hardnekkig blijft de naïeve burger enthousiast over de prestaties van Mark Rutte in de Coronacrisis. Die man wordt nog eens met de lauwerkrans omhangen.”

  Maar de kiezer zal toch wel ooit eens een keer het licht zien, Driek? Zal toch eindelijk een keer in de gaten krijgen dat de fouten van de ploert Rutte en zijn trawanten, Van Dissel, De Jonge, Schouten, etc. geen ongelukjes waren, maar opzet? Of blijven ze gezellig dromen van hun (all inclusive) vakantie naar Turkije, hun tweede auto en hun derde of vierde grootbeeld televisie?

  “Mon Dieu, ayez pitié de moi et de mon pauvre peuple”

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

  • bobzelf zegt:

   ???? mijn god, wat een slechte kwaliteit kinder postzegels , wat moet ik daar nu mee ??

   ja als je goed opgelet hebt op DE REHOBOTH ,, is zo’n vertaling een makkie

   goedemorgen allemaal

   ome bobzelluf

   Like

 2. BigLJohn zegt:

  Ten eerste; Mijnheer Bron. Ik hoop dat u een hele prettige vakantie heeft gehad samen met uw vrouw. En bent u al op de koffie geweest bij Tistochwat, en heeft u misschien al een klusje gedaan voor haar ? Ze kan zich geen betere klusjesman treffen. En goed gezien Driek. Helemaal mee eens. Die lui in Den Haag krijgen er een kick van als ze ons leven zo ver mogelijk kunnen verwoesten. Geheel in de lijn van The New World Order. In mijn optiek kunnen zelfs de verkiezingen van 2021 hier geen verandering ten goede in kunnen brengen. Zowat alle politieke partijen (Geen PVV en FVD) omarmen het Marxisme. Inderdaad Driek, het eens zo wonderschone Nederland gaat naar de verdommenis toe !

  Geliked door 4 people

 3. John van antwerpen zegt:

  Als je het in Nederland niet bevalt en met een uitkering op de autochtone bevolking
  scheld rot dan op naar je eigen land. Of dezulken zijn hier omdat ze in hun land
  worden uitgekotst, of ze willen hun kots hier verspreiden. Ik ben er helemaal klaar mee.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   John. Helemaal mee eens. Helaas vertrekken ze niet omdat het nergens zo een goudmijn voor ze is als in dit slappe Nederland waar ruggengraat en daaddracht tonen vreemd is maar ons belastinggeld laat verdampen om deze rotte appels te huisvesten, eigen cultuur laten behouden en met watten handschoentjes worden aangepakt maar ondertussen rijkelijk belonen met uitkeringen, toeslagen en vele extra’s. Wij halen de broekriem hier verder wel voor aan en nemen genoegen met een kapot bezuinigde gezondheidszorg en een enorme woningnood. Nederland zal over een niet teveel aantal jaren meer een kleine provincie van het bolwerk EU zijn waar dictatuur overheerst en het één grote samenraapsel is van veel verschillende bevolkingsgroepen en een grote rasvermenging inmiddels is gerealiseerd en een Nederlander niet meer bestaat. Wit zal uitsterven en Christenen zullen zijn verdreven. Ooit was dat een land dat Nederland heette en ooit welvaart heeft gekend. Kortom door linkse waanzinnige machtswellustelingen vergane glorie.

   Geliked door 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Achterom kijken en bedenken waar het is misgegaan.
  Denk dat velen dit met enige regelmaat doen.
  Eigenlijk kun je stellen dat het met de bevolking na de grote crisis van de dertiger jaren en met een onderbreking door de oorlog langzaamaan steeds beter ging, het socialisme leek een mooie manier om de stijgende welvaart zo eerlijk mogelijk te delen.
  Maar dan hebben we het wel over de échte socialisten zoals bijv Drees, daarna is in de loop der jaren het socialisme gekaapt door academici. Als een van de eerste natuurlijk Joop den Uyl maar daarna volgde een hele colonne, academici die nog nimmer een dag in het bedrijfsleven hadden gewerkt en met hun hoofd in de wolken liepen.
  Contact met hun achterban ? Ach zo heel nu en dan op een partijbijeenkomst maar van een echt gesprek kwam het natuurlijk nooit.
  Communisten vormden een kleine fanatieke splintergroepering die niet echt serieus genomen werden. Uiteindelijk zagen die zelf ook wel in dat het communisme maar beter uit hun partijnaam geschrapt kon worden om zo de mensen zand in de ogen te strooien. Dat is ze trouwens met GroenLinks wonderwel gelukt.
  Geen van al die salonsocialisten had in de gaten dat de door hen bevochten sociale wetgeving niet kon zonder scherp toezicht op de uitkeringen.
  Niet de uitkeringen waren verkeerd, het gebrek aan controle was de weeffout.
  Het eerst kwam dat bovendrijven bij de arbeidsongeschiktheid, in eerste instantie een riante uitkering die door werknemers én werkgevers driftig werd misbruikt.
  Iedereen kende wel iemand in zijn omgeving iemand die totaal onnodig van die regeling misbruik maakte.
  De mentaliteit was echter volslagen gedraaid, werd je er vroeger voor met nek aangekeken als je in de steun liep draaide naar ‘je bent wel gek als je het niet doet als je de kans krijgt’.
  De rest is geschiedenis, eerst de gastarbeiders en toen ze van den Uyl een permanente verblijfsvergunning kregen ‘allochtonen’ ontdekten massaal ons sociaal vangnet met de bekende gevolgen.
  Waarom niemand protesteerde ? Ach ondanks de stijgende lastendruk kregen we het toch steeds beter, men ging van de fiets naar de Solex, daarna de Berini gevolgd door de eerste tweedehands autootjes, van het huurhuis naar de hypotheek, van de camping naar de buitenlandse vakantie.
  Wat zou je je druk maken om die paar Arabieren?
  En zo zijn we aanbeland in het heden, er is en wordt gestrooid met onze nationaliteit en om alles een beetje te verbloemen in de statistieken rommelt men maar wat aan met de aantallen in ons land aanwezige allochtonen waardoor het op papier lijkt mee te vallen.

  Like

 5. Japio zegt:

  Wie o wie vanuit de Haagse politiek gaat ons verlossen van die verschrikkelijke tirannieke corona maatregelen? Ik heb nog geen geruststellende geluiden gehoord van uit die kant. Ik (en velen met mij) maak mij ongerust over de toekomst van ons land en mijn kinderen en kleinkinderen.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Japio. Niemand van de Haagse politiek zal ons verlossen van de tiranie rondom de corona maatregelen. Ik vrees dat het de hoogste tijd wordt dat u zich gaat verdiepen in hetgeen waar het werkelijk om gaat. Het gaat niet om het virus het gaat om het vervullen van de geheime agenda voor het bewerkstelligen van de nieuw Wereld Orde. Uw kinderen en kleinkinderen zullen een toekomst tegemoet gaan waarin totale controle op de bevolking wordt uitgeoefend, geen enkel tegengeluid wordt geduld sterker nog wordt gestraft, basisinkomen om totaal afhankelijk te zijn van de overheid, dictatuur en onderdrukking en niet te vergeten een schrale toekomst waar hoofdzakelijk armoede hoogtij zal vieren. Oud worden of ziek zijn mag niet meer want dat kost het geld. De bedoeling is de wereldbevolking drastisch te verminderen. Dat is hetgeen waar de wereldwijde overheden mee bezig zijn onder druk van de meest waanzinnige elitaire machtswellustelingen. Helaas mooier kan ik het niet maken maar neem het wel kwalijk dat volkeren nu onderdanig zich neerleggen bij bijvoorbeeld het eeuwig duren masker dragen, verplichte vaccins te ondergaan en sociale kontakten zoveel mogelijk vermeden moeten worden. Het volk zelf heeft niet op tijd ingegrepen en alles over zich heen laten komen door indoctrinatie zonder dat zij zich hebben verdiept in de werkelijke achtergronden en blijkbaar nog geloven dat alles nog goed komt. Voor wat betreft het bestaan van ons land zal het niet rooskleurig uitzien als dat wij een provincie van het bolwerk EU worden en geen enkele soevereiniteit meer behouden en het een mengelmoes is van massaal geïmporteerde barbaren etc. Wie heeft het ooit kunnen dromen hoe de linkse waanzin een eens zo mooi en welvarende land totaal hebben overgeleverd en verkocht terwijl miljoenen helden hebben gevochten en hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid.

   Like

   • Japio zegt:

    Juist Julia, ik ben bang dat je gelijk hebt. Maar ik had verwacht dat er wel een partij zou zijn die het voor ons zou opnemen, voor ons zou vechten maar helaas. Schijnbaar zijn ze het eens met de genomen maatregelen.

    Like

 6. verwardeman zegt:

  Fijn he , leven in een ” Bilderbergocratie ” ………………………………….stem PVV !

  Like

 7. Jackholland zegt:

  De enige troost die ik heb is dat we met z n ALLEN naar de sodemieter gaan , dus inclusief Turk Marokkaan Afghaan en ander gespuis. En ook hier geldt de enkele hardwerkende welwillende Turk of Marokkaan is helaas ook de pineut. Het kan gewoon zo niet doorgaan steeds minder werkenden moeten betalen voor een steeds groter wordende groep niet -werkenden .Je hoeft geen econoom te zijn om dat te voorspellen . Het arbeidsethos van de gemiddelde niet westerse allochtoon is ver te zoeken Ze hebben een totaal andere mentaliteit mbt de Nederlandse staat. De staat is er volgens islamitisch addergebroed om er van te plukken en op te parasiteren je bent een held en krijgt respect in de ogen van andere niet westerse handophouders als jij onterecht uitkering en subsidie ontvangt. De nl regering maakt hier de grove fout tov het niet westerse islamitische addergebroed .ze denken nl dat dit addergebroed net zo denkt en handelt als de gemiddelde Nederlander. Niets is minder waar! Zodra u te maken krijgt met islamitisch addergebroed moet u er altijd van uit gaan dat de islamiet u probeert te besodemieteren. Zij zien En ervaren dit nl niet als fout gedrag . Degene die zich laat besodemieteren (u, of nl staat) had niet nl zo dom moeten zijn Om zich te laten besodemieteren . Door schade schande en ervaring wijs gewordenHanteer ik bij moslims de moslimbehandeling . Ik laat ze weten merken dat ik weet dat ze zullen proberen me te naaien dmv van een grap voorbeeld jij denkt toch niet dat ik dit ga leveren zonder dat jij vooraf betaalt ? En ik straks op mijn centen wachten zeker dacht je dat ik gek ben. Op zich zeer direct en klantonvriendelijk maar het gekke is bij moslims krijg je dan respect . En zo moet de nl staat dat ook doen met uitkering subsidie en persoonsgebonden budgetten. Ze moeten er vanuit gaan dat er gefraudeerd gaat worden zeker door moslims. En bij constatering fraude keihard aanpakken dmv inhouden uitkering en stoppen subsidie en driedubbel terug laten betalen wat ze reeds ontvangen hebben anders huisuitzetting en in beslagname auto inboedel.

  Geliked door 1 persoon

 8. Eppo zegt:

  Dit komt nooit meer goed .
  Enkel en alleen nog maar aan Je zelf denken .
  Wat een zooitje hebben die Haagse Hippies o.l.v. PvdA en VVD en nog wat Clubs er van dit Land gemaakt.

  Like

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Er zijn miljoenen Nederlanders met de juiste mentaliteit. Om nu collectief fysieke weerstand te bieden lijkt me niet verstandig. De fase van de revolutie waar we nu in verkeren is daar nog te prematuur voor. Geduld in dezen is dan ook een schone Saeck. Onze tijd komt. En dat gaat geen jaren meer duren.

  Like

 10. A. de Koning zegt:

  Driek, zoals zo vaak heb je helemaal gelijk maar ik reageer nogal eens ook in de krant maar als iemand mij een racist noemen dan kan mij dat helemaal niet meer schelen, ze zorgen er juist voor dat mensen racist worden maar dat mensen zich al die beschuldigingen aan laten leunen ze zouden inderdaad Rutte eens weg moeten stemmen.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Heb me net als zovelen weleens afgevraagd of dit ooit nog goed komt.

  Een rondje krant op de maandagochtend geeft het onverbiddelijke antwoord; NEE !!

  Oost-Europese bendes hebben al 1400 katalysators onder auto’s vandaan gestolen, een groep van 150 ‘jongeren’ vernielen vakantiepark en stichten brand in duinen bij Brouwersdam: Politie spreekt van ‘warzone’.
  Meldingen over in brand gestoken auto’s halen het nieuws niet eens meer, overlastgevende asielzoekers uit veilige landen lopen zo het aso-opvang uit, distributiecentrum Bol.com urenlang overvallen?!?
  En zo gaat het maar door.
  Leuk detail; een van de gedupeerden waar de katalysator van was gestolen, enkele uren later werden twee Bulgaren in de buurt aangehouden met drie katalysators in de achterbak, de politie moest ze laten gaan want ze zeiden dat ze ‘gewoon’ wat onderdelen vervoerden.
  Naar alle waarschijnlijkheid liggen de Bulgaren nu nog te gieren van het lachen….
  Kortom het is om compleet hopeloos van te worden, politie en justitie zijn een lachertje en als nette oppassende burger ben je overgeleverd aan het noodlot.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Ik hoorde op de radio dat Rutte ergernis had opgewekt bij Macron en Merkel. Het fijne weet ik er niet van, want als ik de naam ‘Rutte’ hoor, word ik misselijk.

  Ik denk dat Rutte net heeft gedaan of hij zijn rug rechthield.
  Jahaaa, want de verkiezingen komen er weer aan.
  Wedden dat iedereen er weer instinkt en kiest voor deze ‘grote, daadkrachtige staatsman’?

  Geliked door 2 people

 13. Gerrit zegt:

  Nederland was inderdaad veilig toen. Ik ging voor de baas op de fiets naar de GIRO met vaak onder de snelbinders een geldloperstas met 40.000 gulden. Niemand dacht eraan dat dit mis kon gaan……
  Maar nu: “Binnenvallend gespuis en een bende lafaards in de regering.” Uitspraak Brigitte Bardot.
  Maar het is helaas overal in Europa zo, behalve in landen waar niets te halen valt.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s