Animatie: De staat . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Republikein”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Animatie: De staat . . .

 1. karton zegt:

  Ik heb een ongelooflijk grote haat in mij jegens Rutte. Deze opgeblazen ballenhapper, die zich gedraagt als de “nieuwe Adolf H.” mist elk gevoel met de samenleving. In Brussel een beetje moeilijk lopen doen om uiteindelijk te tekenen bij ‘t kruisje en ons wijsmaakt : “Ik heb een prachtig resultaat geboekt mensen !” Een dag later horen we dat diverse belastingen worden verhoogd. Dit laffe weekdier mist de moed
  om een “veto” uit te spreken.

  Geliked door 6 people

  • Yvonne zegt:

   Idd Karton kan iemand hem net zoals zijn vriendje bloemenman de Jonge als 2 kwallen naast elkaar op het strand liggend in elkaar knutselen ?ik zou die eeuwige rotgrijns wel van zijn gezicht willen meppen
   Zijn moeder was 43 jaar toen ze hem kreeg God hebbe haar ziel maar ik denk dat hij klem heeft gezeten of zo iets, wie wordt er premier van een volk dat hij haat? Moet je die arrogante kop zien als hij naast Merkel of Macron staat zo van wat ben ik toch interessant

   Geliked door 5 people

   • karton zegt:

    @ Yvonne. Fijn om te lezen dat ik niet de enige ben die de pest heeft aan Rutte en co.

    Geliked door 2 people

   • LUCIA zegt:

    Beste pleidooi voor 43jarige vrouwen met een verdwaald ingenesteld zaadje svp aborteren voordat je de wereld met zo’n MarDolf RutLer Opscheept !!!!Bedenk jij bent niet de enige die hem niet overleeft als hij zijn globalistische eugenistische* zin krijgt en tot nu toe is dat aardig gelukt..
    * geen hydroxycloroquine mogen voorschrijven = Moord met voorbedachte rade

    Like

   • karton zegt:

    @ Yvonne.
    In mijn kwaadheid heb ik uw reactie niet eens 100% gelezen, sorry. Zo lees ik nú pas dat z’n moeder (van Rutte dus) 43 jaar oud was toen ze van hem beviel. Als moeder van zo’n minkukel schaam je je toch helemaal kapot ? Misschien is zij wel van schaamte overleden.
    Gezien de leeftijd van de moeder is de kans heel groot om een gehandicapt kind te baren, ik wil daar beslist niet rottig over doen (ben zélf opa van een gehandicapt kleinkind en weet wat dat betekent); maar ik vermoed wél dat dat bij het Rutte het geval is geweest, deze man mist menselijke uitstraling, heeft géén, of een zeer slecht werkend geweten, lijdt aan een vreselijke zelf-overschatting , en is voor de rest………ook finaal de weg kwijt.
    Onbegrijpelijk dat deze schertsfiguur nog enkele aanhangers heeft, maar die zullen dan waarschijnlijk van hetzelfde niveau zijn als hun “grote leider”.

    Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   De landverrader !

   Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/Raymond_vT/status/1285236233321488384/photo/1

  #Nederland grootste nettobetaler #EU deze eeuw (tussen 2000 en 2015) ten opzichte van alle andere EU-leden. ‘ #EUCO #EUtop #eurotop #RecoveryFund

  Like

 3. Hovawart zegt:

  De Staat is een bron van al onze ellende, “Twee voormalige medewerkers van een Palestijnse organisatie die worden verdacht van een bomaanslag kregen een deel van hun salaris uitgekeerd met Nederlands belastinggeld. Dat heeft minister Sigrid Kaag (Ontwikkelingssamenwerking) laten weten aan de Tweede Kamer….doe nog maar een Bananencocktail………en het zomerreces gaat ongehinderd door….

  Geliked door 3 people

 4. droevige mof zegt:

  Een troostende, misschien wat kitscherige visie uit de VS. Als het komt zoals het hier wordt aangekondigd, dan is er hoop.

  Geliked door 2 people

 5. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/Modderpoel7/status/1284931882124292097/photo/1

  What do you think happens with the € 9,000 that the car is more expensive with us? That is used every time to save Southern Europe when they make a mess of it again. But no more.

  Wat denk je dat er gebeurt met de € 9.000 die de auto bij ons duurder is? Dat wordt elke keer gebruikt om Zuid-Europa te redden als ze er weer een zooitje van maken. Maar niet meer.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Waarom de Pays-Bah steeds voor Sinterklaas blijft spelen terwijl Zwarte Piet niet meer mag?…

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  Ik hou niet van lieden met gebalde vuistjes; dat zijn dwingelanden.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Tistochwat.Het zijn nuttige idioten die straks,als de tijd daar is als eerste opgeruimd worden.

   Like

  • karton zegt:

   @ Tis. Met u eens. In mijn ogen zijn dat heel kleine mensjes die niks voorstellen en niet kunnen beargumenteren wát zij willen of zouden willen. Met gebalde knuistjes denken zij hun woorden kracht bij te zetten, niet wetende dat ze ontzettend stom bezig zijn. Adolf H. te D. was ook zo’n knuistjesman, Cubaanse Catro stond ook altijd te zwaaien als een molenwiek. Dat soort mensen missen iets fundamenteels : fatsoen én inlevingsvermogen. Trieste figuurtjes.

   Like

  • Monalisa zegt:

   U geeft het mooi in beeld klasse. Dus dan maar zo het like 👍👍👍👍

   Like

  • koddebeier zegt:

   Dat soort lieden horen in een inrichting !!

   Like

 8. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/07/fvd-legt-het-grote-geld-verdienen-onder-asielzoekersopvang-bloot-zo-ziet-asielindustrie-als-verdienmodel-eruit/

  FVD legt het grote geld verdienen onder asielzoekersopvang bloot: ‘Zo ziet asielindustrie als verdienmodel eruit!’

  Forum voor Democratie, de partij van Thierry Baudet, is het zeer oneens met de hoge salarissen die verdiend kunnen worden bij overheidsinstanties die zich bezighouden met asielzoekers. Op social media spreekt de partij van een “verdienmodel” en wordt een vacature getoond waarmee jaarlijks meer dan een ton verdiend kan worden.

  Voor hoge salarissen hoef je echt niet per sé manager bij een bedrijf te worden: ook in de publieke sector valt meer dan genoeg te verdienen. Dat toont Forum voor Democratie aan, die een vacature laat zien voor de functie van “Regiomanager Bijzondere Opvang, regio Noord en Midden-Noord.” Er worden maar liefst twee van deze personen gezocht, die ieder jaarlijks maximaal € 103.145 kunnen verdienen, inclusief lease-auto.

  Like

 9. LUCIA zegt:

  Tja als ik zo tussen de regels door lees zijn we hier allen op dit forum schuldig aan gedachten moord ..gelukkig denkt iedereen..ben ik niet de enige!!!

  Like

 10. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/EdXa5LcXsAA89IF?format=jpg&name=900×900

  Forum voor Democratie
  @fvdemocratie
  Regiomanager worden bij het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers? Salaris: max. € 103K bruto + leaseauto.
  Zo ziet de #asielindustrie als verdienmodel eruit.
  Hier een einde aan maken? Op 17 maart 2021 #FVD stemmen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s