Na Frankfurt: We hebben geen racismeprobleem, maar een probleem met migranten en linksextremen

Screenshot (78)

(Door: Prof. Jörg Meuthen – Vertaling: E.J. Bron)

De schokkende videobeelden van de nacht met onlusten in Stuttgart zijn nog maar vier weken geleden. Ze deden herinnerden eerder aan op burgeroorlog lijkende toestanden dan aan een geciviliseerde en vooral veilige grote Duitse stad: een vooral uit migranten bestaande meute vernielde niet alleen de binnenstad van Stuttgart (ook onder het roepen van “Allahu Akbar”), maar viel ook de te hulp geroepen politieagenten bruut aan.

philosophia perennis

Dat alles zou onbegrijpelijk zijn, was te horen uit de gelederen van de gebruikelijke personen die de problemen niet willen zien – op de een of andere manier zou de plaatselijke “party- & event scene” waarschijnlijk uit de band zijn gesprongen. Enkele dagen later bleek toen dat drie vierde deel van de nog diezelfde avond gearresteerde relschoppers met een buitenlands paspoort zogenaamde “beschermingszoekers” waren.

Afgelopen weekend ging het in Frankfurt verder: ook daar schopte een vooral uit migranten bestaande meute (wellicht de plaatselijke party- & event scene?) herrie en ging met meedogenloos geweld tekeer tegen honderden ingezette politieagenten.

De politie spreekt van 500 tot 800 relschoppers, die actief werden toen de politie probeerde een slachtoffer te helpen dat in elkaar geslagen was. De agenten werden bekogeld met stenen, glazen en flessen, andere “feestvierders” applaudisseerden voor de geweldplegers en beledigden de politie met de gebruikelijke spreekkoren. Duitsland in het 15e jaar onder Angela Merkel.

Onrecht en chaos

De aanvallen waren deels zó heftig, dat het bijna flessen regende. Deze meute probeerde dus de ingezette politieagenten, onder het op de koop toenemen van zware verwondingen van de agenten, tot iedere prijs af te houden van hun taak, namelijk de handhaving van recht en orde.

Waar recht en orde echter niet meer te handhaven zijn, heersen onrecht en chaos. Zoals zo vaak vraag ik aan u, beste lezer: kent u zulke meldingen uit het Duitsland VOOR het kanselierschap van Merkel?

Duitsland zou veranderen en ze zou zich daar op verheugen, zei Katrin Göring-Eckhard, Merkel´s Groene geestelijke zuster – het zou bonter en meer divers worden, ook religieuzer.

 • Vonden de protagonisten van dit bonte Duitsland het vroeger eigenlijk te saai in ons vaderland?
 • Dachten deze naïeve mensen dat de politie te weinig werk had?
 • Hebben burgers bij zulke politici geklaagd dat ze het op de een of andere manier “te veilig” in onze binnensteden zouden vinden en dat ze eindelijk echte rellen voor hun huisdeur willen hebben?

Vermoedelijk moeten alle drie de vragen met “nee” worden beantwoord, maar de rampzalige resultaten van deze fatale politiek zijn voor iedereen nu duidelijk. Men moet nu helaas zijn ernstige bezorgdheid erover uitdrukken dat recht en orde in de bonte republiek Duitsland steeds verder naar de haaien gaan.

Ongecontroleerde massa-immigratie van cultuurvreemde migranten

En zelfs niet eens met het oog op zulke meldingen zoals uit Frankfurt zijn diegenen die voor deze toestanden verantwoordelijk zijn bereid de realiteit onder ogen te zien en de burgers de waarheid te vertellen: de roze olifant, die voor iedereen goed zichtbaar midden in de kamer staat en naar de naam “ongecontroleerde massa-immigratie van cultuurvreemde migranten” luistert, moet doodgezwegen blijven worden, en wel vooral in de CDU.

Natuurlijk – haar bij de naam te noemen, zou immers betekenen dat men nu toch vraagtekens plaatst bij de vreselijke nieuwe koerswijziging van de onfeilbare eindeloze bondskanselier van vijf jaar geleden.

In zoverre is het de secretaris van de CSU in de Duitse Bondsdag, Stefan Müller, wel degelijk aan te rekenen dat hij het zwijgkartel probeert open te breken. Na de onlusten in Frankfurt zei hij tegenover de “Bild-Zeitung” namelijk het volgende:

“Frankfurt is de Afterparty van Stuttgart. Bij de verwerking hoort nu het duidelijk benoemen van de oorzaken – een mislukte integratie en het ontkennen van wantoestanden door linkse elites. Dat moeten we veranderen. Ik wil niet gewend raken aan deze toestanden.”

Natuurlijk, meneer Müller, zo is het. En voor een ieder die kan zien en ook bereid is om te kijken, zijn deze verbanden glashelder.

Wie daarentegen niet bereid is de realiteit te zien, discussieert om af te leiden van de eigenlijke problemen in onze straten en pleinen liever over een vermeend “racismeprobleem” van de Duitse politie. Wat een absurde ignorantie van linksgroene ideologen!

En precies met deze linksgroene ideologen wil de CDU na de volgende parlementsverkiezingen een coalitie gaan vormen. Voor deze waanzin zal ons vaderland (en zodoende helaas wij allemaal) in de daaropvolgende vier jaar een zeer hoge prijs moeten betalen.

Hoogste tijd om de linksgroene ideologen weg te houden van de macht in plaats van een pact met hen te sluiten. Hoogste tijd om Duitsland weer veilig te maken.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Prof. Jörg Meuthen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, christendemocraten, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Na Frankfurt: We hebben geen racismeprobleem, maar een probleem met migranten en linksextremen

 1. karton zegt:

  Zojuist op de Duitse t.v. : van de 40 arrestanten waren er 39 met een migratie-achtergrond. Maar het gaat allemaal geheel volgens plan-Merkel, die vetnek blijft in Brussel proberen om o.a. óns geld binnen te harken i.p.v. naar Frankfurt te gaan en haar excuses voor ‘t ongemak aan te bieden a.d. slachtoffers van die ongeletterde holbewoners. ( zij lijkt hiermede op koningin Wilhelmina: weg wezen als er narigheid dreigt en terugkeren als “overwinnaar”)

  Geliked door 2 people

  • hannah zegt:

   iedereen weet dat het lui zijn met migratie-achtergrond, alleen niemand wil het benoemen, zie artikel met interview in de Bildzeitung

   Like

 2. dit is niet alleen in Duitsland zo ; in Frankrijk, Italie en Engeland exact hetzelfde

  Like

 3. Republikein zegt:

  Het waren toch wel lege flessen, maak me ernstige zorgen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Wat mooi toch, al ‘die mensen die ons geschonken zijn’ en die ‘waardevoller zijn dan goud’.
  Ik schiet helemaal vol. 👿

  Geliked door 2 people

 5. Ik ken de Opernplatz goed ivm. met mijn werk in Duitsland.
  Tegenover de Alte Oper staat namelijk een kantoorgebouw van een stuk of 30 verdiepingen hoog waar Ik tijdens de eerste keer dat Ik voor werk naar Duitsland ging op de hoogste verdiepingen aan heb mee gebouwd
  Dat was in 1971 of 72 Ik weet het jaartal niet meer precies en in die tijd was men begonnen met de restauratie van de Alte Oper.
  Het schijnt dat op het einde van ww2 er een bom door het dak ging en binnen in het gebouw ontplofte en daardoor het hele dak weg blies, met het gevolg dat wij vanaf de bovenste verdiepingen van de bouw waar wij werkten zo binnen konden kijken.
  Vele jaren later ben Ik er terug geweest en ben met een rondleiding door het operagebouw gegaan.
  Het pand was prachtig gerestaureerd en zoals hier bekend kwam Ik tot voor 2 jaar regelmatig in Frankfurt en ging ook regelmatig kijken in de omgeving van dat prachtige gebouw.
  Nou op dezelfde plaats dit soort ongeregeldheden in de omgeving.
  Ik ben namelijk heel erg bang dat deze barbaren er niet voor terug zullen deinzen om het gebouw in brand te steken, wat een regelrechte ramp zou betekenen voor het Duitse culturele erfgoed.
  Dit gajes heeft namelijk niks met erfgoed van welke aard dan ook en Ik hoop echt dat de stad Franfurt dan ook het hele plein daar af gaat zetten en er de nodige bewaking bij gaat zetten eventueel met een aantal honden en wapens

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Nu de klimaat mythe onder hun voeten weg brokkelt grijpen de roodgroenen zich gretig vast aan de tak van het vermeend racisme. Het racisme discours zal de komende jaren de nieuwe agenda worden van het rood groene crapuul. Na de val van het communisme en binnenkort de val van de klimaat waanzin zal nu de boom van racisme opgetuigd worden als plaatsvervangende agenda voor de realisatie van hun marxistische nieuwe wereldorde.

  Geliked door 1 persoon

 7. ronjaspers zegt:

  Ik waarschuw al decennia lang voor links en het extreem linkse nageboorte.Het zijn nazi,s (socialisten) facisten (afa) racisten (antiblank) Ze zijn geestelijk gestoord,onderzocht door gerenomeerde psychologen,levensgevaarlijk,geweldadig,staatsgevaarlijke landverraders.Ik ben in 1966 geboren en heb dit linkse en extreem linkse nageboorte op zien komen in de jaren 70 en niet alleen in nederland.

  Like

 8. Jean zegt:

  Alle ellende is begonnen met dat misdadig open grenzen beleid w.w.z. heel snel de grenzen sluiten zodat vreemd gespuis niet meer binnengeraakt en dadelijk stoppen met vreemdelingen in de watten te leggen maar starten met “return to dender”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s