Sadiq Khan´s Londen verzinkt in chaos: record aantal misdaden

Screenshot (72)

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

 Bezuinigingen op de begroting van de politie wreken zich

Onder Sadiq Khan als burgemeester van Londen heeft het aantal misdaden in de multiculti hoofdstad een record bereikt, hun oplossing echter een dieptepunt. Reden voor deze catastrofe: Khan bezuinigde £ 110 miljoen op de begroting voor de politie en de brandweer. In plaats daarvan gaf hij opdracht tot het dringend noodzakelijke onderzoek van “racistische monumenten”.

Blick Oostenrijk

Afgelopen met politiek correct politiewerk

David Kurten, lid van de gemeenteraad van Londen, is het zat: “Er moet een einde gemaakt worden aan het politiek correcte politiewerk. Er zijn meer aanhoudingen en controles nodig, meer arrestaties van inbrekers en gewelddadige bendeleden, en minder overvallen op mensen met een “foute mening”, zei hij.

John Apter, voorzitter van de politiebond van Wales en Engeland, sprak van een “tragedie”. Met steeds minder agenten op patrouille zou dit alles geen verrassing zijn. Men zou, meer dan ooit, een zichtbare aanwezigheid en afschrikking van geweldsmisdaden en meer ambtenaren nodig hebben om hun collega´s te ontlasten.

Plus 23% moordzaken

Volgens de actuele statistiek vonden er van maart vorig jaar tot maart 2020 46.265 mesincidenten plaats, een stijging van 6%. Het aantal moorden steeg met 23%, in Londen werden vorig jaar 86 mensen doodgestoken. Bovendien vonden er in 2019 619 aanvallen met bijtend zuur plaats. Het aantal in Engeland en Wales opgeloste delicten daalde naar 7% van alle criminele zaken, waarin een verdachte voor de rechter stond. Vorig jaar bedroeg dit percentage 8%, in 2014-2015 was dit nog 16%. Dat op zijn beurt leidde tot een daling van strafrechtelijke aanklachten respectievelijk rechterlijke dagvaardingen.

Seksuele delicten worden nauwelijks vervolgd

Het aantal seksuele delicten dat tot aanklachten leidde, daalde van 5,2% twee jaar geleden naar 3,3% vorig jaar. Het aantal verkrachtingen dat strafrechtelijk werd vervolgd, bedroeg 1,4%. Het aantal delicten is waarschijnlijk in werkelijkheid nog groter, omdat de politie van Manchester haar data niet doorgeeft aan het Bureau voor de Statistiek.

Bron:
www.wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Allochtonen, anarchisme, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Londen, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politie, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Sadiq Khan´s Londen verzinkt in chaos: record aantal misdaden

 1. verwardeman zegt:

  Dat allahoer akbar volk en die afrikanen zijn blijkbaar overal hetzelfde , dan moet je vooral
  ook nog een moSSlim burgemeester hebben ……………………………goed bezig !

  Geliked door 2 people

 2. verwardeman zegt:

  Toen Winston Churchill zijn volk opriep om grote offers te brengen voor de vrijheid , had hij
  vast een toekomst met moSSlim burgemeesters en politici voor ogen in het vrije Engeland.
  Hij droomde vast van een Engels Kalifaat , compleet met sharia…………………………toch ?
  Welke ” bevrijding ” vieren wij eigenlijk nog ?

  Geliked door 3 people

 3. karton zegt:

  De burgemeester van Londen heeft deze plaats omgebouwd tot een plaats als die waar hij vandaan komt : crimineel, islamitisch, boosaardig én……….straatarm.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Het hele Britse politiekorps is zo rot als een mispel .

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Koddebeier. Het Engelse politiekorps is een afspiegeling van het NL-politiekorps.

   Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Het ging mis in Nederland toen er linkse baasjes kwamen, de laatste echte politie baas was Jan Blaauw.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ koddebeier. Mee eens. Jan Blaauw begon ooit als agent en kende het klappen van de zweep. Een andere échte baas was commissaris Toorenaar, die voorop liep bij rellen en invallen.

    Like

 5. Cathja zegt:

  Dit zijn de gevolgen als men een niet-Europeaan, en ook nog eens een bewust niet aangepaste moslim tot burgemeester maakt. De gevolgen zijn onthutsend! Alles waar wij als Europeanen aan gehecht geraakt zijn, zoals vrede, veiligheid, vrijheid van meningsuiting, en meer van dat soort dingen, zijn totaal niet acceptabel voor deze burgemeester, die het liefst zou zien dat de sharia-wetgeving er in heel GB doorgedrukt zou worden.

  De grootste stommiteit was het dus, dat deze man de touwtjes in handen mocht nemen als burgemeester van Londen.
  Hopelijk zijn de Britten wakker geworden, en stemmen ze dit heerschap met zijn foute beleid weg, zodra ze weer kunnen stemmen.

  Dit soort figuren kunnen we hier niet gebruiken.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  En van je hela, hola, hupfaldera!
  Het wordt overal steeds gezelliger.

  Like

 7. Julia zegt:

  Europa is overgeleverd en vervuild. Niet alleen Engeland kijk naar o.a. Duitsland en Frankrijk waar criminaliteit onder het massale import tuig hoogtij viert en politie en justitie weg kijken. Nederland is dezelfde weg aan het volgen en ziet nu weer kans van die AZC criminelen weg te laten lopen. Ook hier heeft de linkse politiek en justitie er voor gezorgd dat de massale import onze samenleving ontwricht en hebben het nu druk met het langdurig gezeik over racisme maar een zinnig debat en maatregelen blijven uit over de fatale misstappen,,blunders m.b.t. de import en aanpak van al dat binnenkomende tuig en de miljarden aan belastinggeld die in bodemloze putten zijn verdwenen blijft achterwege alsmede de grote problemen binnen onze economie. Zelfs tot op heden wordt met gulle hand miljarden over de balk gesmeten om o.a. die massale import van alles te voorzien en landen als Italië, Frankrijk, Hongarije te faciliteren omdat zij vertikken begrotingstekorten bij te werken en veelal minimale belastingen innen. Tevens de falende linkse burgemeesters die van hun stad of dorp een bolwerk van terreur hebben gecreëerd zonder op tijd in te grijpen. Kortom onze overheid en overige Europese overheden zijn de totale macht kwijt en weten zich geen raad meer met de problemen die zij door hun linkse waanzin hebben gecreëerd. Ik vrees dat de dag niet ver meer weg is dat burgers voor hun eigen veiligheid moeten gaan zorgen zowel tegen de overheid als al het loslopende tuig.

  Like

 8. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/07/islamitisch-terrorisme-opgelost-politie-vk-wil-het-namelijk-slechts-nog-geloof-geclaimd-terrorisme-noemen/

  Islamitisch terrorisme opgelost! Politie VK wil het namelijk slechts nog “geloof-geclaimd terrorisme” noemen

  Aan de overkant van de Noordzee hebben ze binnenkort nooit meer last van islamitisch terrorisme. Niet omdat gewelddadige onverlaten daar nooit meer aanvallen. Dat niet, nee. Wel omdat de politie er semantische speelt en overweegt het beestje niet meer bij de naam te noemen.

  Nou. Daar hebben jihadistische kromzwaardzwaaiers en bomgordeldragende ISIS-liefhebbers niet van terug, zeg. Als ze een aanslag plegen, gaat de Britse politie ze vanaf nu niet meer aanduiden als jihadisten (want negatieve stereotypen), maar slechts nog met een hele waslijst aan omslachtige pseudo-synoniemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s