VIDEO´S: Onlusten in Frankfurt

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, anarchisme, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO´S: Onlusten in Frankfurt

 1. guusvelraeds zegt:

  Hoor veel Arabisch geschreeuw. Wist niet dat zoveel Duitsers Arabische spreken. De Kunter Bunt Gesellschaft krijgt steeds meer kleur. Der Kampf gegen rechts geht weiter.

  Geliked door 1 persoon

 2. R Thomasson zegt:

  Wat zou Merkelina toch blij zijn? Straks gaat ze Rutte vragen of hij paar duiten in het zakje kan doen voor de Corona Solidariteitsfonds! Frankfurt heeft door de rellen veel schade geleden, en de ‘domme kaaskoppen’ mogen ervoor Zoete Lieve Gerritje spelen . https://www.youtube.com/watch?v=YqaDomT8xks Let op! Die gozer gaat het nog ook doen, in de naam van goede vriendschap.

  Geliked door 3 people

 3. Gienekehado zegt:

  Wedden dat die STOEPHOER die een fles wegsmijt, een ordinaire STEUNTREKKER is. De kogel, niks aan verloren! Opgeruimd staat netjes en 100.000en euries bespaard! (kan zo opgespoord worden en …. ja, en dan??)

  Like

 4. koddebeier zegt:

  ?????? Waar blijft de politie ???? Flink de lat erover dan zijn ze heel snel genezen !!

  Like

 5. droevige mof zegt:

  Waar is de politie? Er zou geen enkel probleem moeten zijn om met deze dronken relschoppers om te gaan. In Frankfurt zijn vanwege de luchthaven een aantal eenheden van de federale politie gestationeerd. De Hessische minister van Binnenlandse Zaken moet het bevel geven. Maar dat deed hij niet. Waarom niet?
  Politieke redenen, ongetwijfeld. Welke redenen? Er is er maar één: Ordo ab chao. (Orde uit de chaos.)

  Geliked door 4 people

 6. Onze vredige wereld is nauwelijks nog herkenbaar…

  Geliked door 1 persoon

 7. wat zijn de kosten hiervan ?

  Geliked door 1 persoon

 8. ronjaspers zegt:

  Het zijn hoofdzakelijk soldaten van allah,ze worden massaal europa binnengehaald voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeese burgers.Rivieren van bloed zullen door europa stromen.

  Geliked door 2 people

 9. Pingback: Milde straffen voor rellen: 20-jarige met migratieachtergrond moet boek lezen (dat zal ´m leren…!) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s