“Black Lives Matter”: Red Bull doet niet mee aan hypocriete deugterreur

Screenshot (9)

(Vertaling: E.J. Bron)

Veel mensen verbaasden zich er de afgelopen weken over hoe het toch mogelijk kon zijn dat vanwege een criminele zwarte, die in het kader van zijn arrestatie om het leven kwam, de hele westelijke wereld gewoon over z´n toeren raakt. Op dit moment bloeit er een omgekeerd racisme op. Alles wat blank is, wordt nu op de een of andere manier als misdadig belast voorgesteld, om het even of de “daders” Emanuel Kant of John Wayne heten, of meer dan 500 jaar geleden geleefd hebben, zoals bijvoorbeeld Christopher Columbus.

Mitteleuropa

Tot de openbare bid- en schaamteorgiën behoren ondertussen ritueel, berouwvol knielen, het liefst voor zwarten, bedrijven veranderen hun logo´s en beloven beterschap door te verzekeren blanke medewerkers deels door “diversiteit” aan te vullen of onmiddellijk te vervangen. En wie daar niet aan meedoet, wordt ertoe gedwongen “waardigheid” te tonen en “signalen” af te geven.

Red Bull doet niet mee aan de antiracismewaanzin

Bij Red Bull wil het hypocriete zotte vertoning echter niet echt functioneren. Integendeel: daar nam men afscheid van hoge Amerikaanse medewerkers, die plotseling vonden dat de firma niet divers genoeg, oftewel te blank, was. De centrale van de producent van de energy drank in Fuschl (Salzburg) zou niet echt blij geweest zijn met de doorgesijpelde informatie en de daarmee gepaard gaande onrust in het Amerikaanse filiaal van de onderneming. Zo meldde het Ö1-“Middagjournaal” onder verwijzing naar de Amerikaanse nieuwssite “Business Insider” dat honderden Amerikaanse medewerkers van Red Bull geëist zouden hebben om een duidelijk standpunt voor de BLM-beweging in te nemen. Men zou bekritiseren dat Red Bull in het openbaar zou zwijgen, maar wel degelijk verworvenheden van de zwarte cultuur zoals basketball, breakdance en hip-hop zou gebruiken om zijn producten te promoten. Zou het concern dat dan niet moeten doen? Zou dat niet pas echt “racistisch” zijn?

Geen opnamecriteria volgens religie en huidskleur

Zo zou het langjarige en nu ontslagen hoofd marketing van de Noord-Amerikaanse tak van het bedrijf, Amy Taylor, zich voor meer diversiteit bij de afkomst, de huidskleur en de religie van de medewerkers ingezet hebben, berichten media. Religie (!) of huidskleur als opnamecriteria voor bedrijfsmedewerkers? Dat Red Bull zoiets afwijst, onderstreept een memo van de producent van energy drankjes aan “Business Insider”, waarin Red Bull zich duidelijk uitspreekt tegen welke vorm van racisme dan ook.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Black Lives Matter", belangenverstrengeling, demoniseren, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

29 reacties op “Black Lives Matter”: Red Bull doet niet mee aan hypocriete deugterreur

 1. guusvelraeds zegt:

  Ik heb de oplossing. Neem alleen nog zwarte Joden aan. Het mes snijdt dan van twee kanten. Je doet aan diversiteit op basis van kleur en je doet aan diversiteit op basis van religie. Het grote voordeel hierbij is je haalt ook nog een stuk intellect in huis.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @guusvelraeds. De intelligentie bij het Joodse volk zit vooral bij de Oost Europese Joden. De West Europese Joden zijn intelligent; vooral de Duitse Joden. Iedere Joodse diaspora heeft de intelligentie, mentaliteit en eigenschappen gekregen van de volk uit het land waar ze wonen of woonden. Daarom zijn ze zo verschillend.

   Geliked door 1 persoon

 2. A. de Koning zegt:

  Welke idioten gaan knielen voor zwarten, zwarten knielen toch ook niet voor blanken, de wereld is gek geworden. Aks je dan een slogan wil gebruiken moet het zijn “ALL lives matter” en NIET : “Black lives matter” maar breng dat het stelletje idioten maar eens aan het verstand.

  Geliked door 3 people

 3. Bas F zegt:

  Tjaaa, Ik heb zelf ook een bedrijf, en vind het enorm lastig.
  Als ik geen neger aanneem, dan ben ik een rascist.
  Als ik een neger aanneem ben ik een slavendrijver.
  Tenzij, de neger baas wordt van mijn bedrijf en elke dag zegt wat ik wel niet allemaal moet doen.

  Er zitten enorme haken en ogen aan het in dienst nemen van een kleurling.
  bijvoorbeeld, de IQ kloof, ja die bestaat echt, kan ondervangen worden door (deels) te automatiseren. Dit kost investeringsbudget welke niet door de staat gesubsidieerd wordt, dus door de kleurling moet worden terug verdient. En zo verder met werktempo, beroepsethiek, juiste begin en eindtijden, ziekteverzuim etc.
  Kijk je kunt investeren in een normaal iemand, en hopen dat ie blijft.
  Maar investeren om een cultuur een paar honderd jaar te evolueren is another piece of cake.
  Terwijl met normale werknemers, kun je je klanten ook iets toezeggen, omdat je daarop kunt bouwen. Als je organisatie aan alle kanten rammelt, doordat iemand moe is of thuisblijft vanwege misselijkheid of hoofdpijn, kun je je klanten niets beloven…
  Al met al een moeilijk vraagstuk (als je er iets mee wilt, tenminste).

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   @Bas F. Een ondernemer heeft zware verantwoordelijkheden tegenover zijn klanten, zijn toeleveranciers, zijn financiele verplichtingen, zijn werknemers, en als kostwinnaar tegenover zijn eigen familie. Om zijn onderneming zo goed mogelijk op de markt laten opereren, heeft hij werknemers nodig die hij kan vertrouwen. Mensen die als een goed gemotiveerd team werken. NIEMAND heeft het recht van een ondernemer te eisen dat hij mensen in dienst neemt, enkel en omdat andere mensen het nodig vinden. Buitenstanders die hoog van de toren blazen en met ideologie komen waar de onderneming niets aan heeft. De ondernemer of zijn HR manager hebben het recht mensen aan te nemen die het meest geschikt zijn.

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    De eerste taak van een ondernemer is het maken van winst. Als er geen winst gemaakt wordt, kan de onderneming niet blijven bestaan en kan de ondernemer al die andere verantwoordelijkheden niet op zich nemen. Alle taken die een ondernemer uitvoert, import, export, personeelsbeleid, productie, etc. dienen in eerste instantie gericht te zijn op het maken van winst. Winst is goed, ook al denkt het linkse deel van de natie daar heel erg negatief over.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  • Meine zegt:

   Dat is precies het probleem. Er is een correlatie tussen pigment en competenties. In de US of A worden op universiteiten de “meer-gepigmenteerden” schaamteloos voorgetrokken en Aziaten krijgen min-punten voor toegang…. Socialisme schrijft voor dat iedereen even dom moet zijn. Dus, als je een neger als dokter in het ziekenhuis krijgt, dan weet je dat die aan minder eisen heeft voldaan, dan een aziaat.

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ Meine.
    In Nederland is ’t niet veel anders hoor.
    Slecht Nederlands sprekende allochtonen bij de politie, handhaving en (bijna) overal voorrang bij ’t verkrijgen van werk, áls ze al willen werken. Mogelijk is dát het begin van het volledige socialisme in Nederland ? Iedereen even dom en iedereen even “rijk” ?
    Óók het beperken van de medische behandelingen in ziekenhuizen is met het socialisme in overeenstemming, uiteraard gelden die beperkingen NIET voor de z.g. “elite”, evenmin als het “even rijk zijn” als de werkenden, dáár gelden voor de “elite” héél andere normen zoals inmiddels óók in Nederland al wel duidelijk is geworden.
    Wat ik dan wel weer vreemd vind : in de voormalige échte “socialistische heilstaten” als DDR, Roemenië, Hongarije enz. hadden negers en ander gespuis , géén leven, en dát is in de EUSSR juist andersom : hier hebben negers en ander gespuis het “voor ’t zeggen”.

    Like

  • BertG. zegt:

   Als je 1 van je gekleurde medelanders aanneemt, dan moet je er ook eentje de hele dag naast zetten.
   Die elke dag weer opnieuw alles weer moet gaan uitleggen wat nou eigenlijk de bedoeling is wat hij of zij komt doen.
   En de volgende dag zijn ze het weer vergeten en begint alles weer van voor af aan.
   Niet echt rendabel als je een bedrijf moet runnen.
   De meeste hebben het geheugen van een goudvis.

   Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het is dat ik die rotzooi niet drink, maar het zou nu aanleiding zijn om een blikje Red Bull te kopen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 6 people

 5. Nou schiet mij maar eventjes lek.
  Een gelukszoeker kan onder geen enkele omstandigheid verdachte zijn.

  Lees en huiver.

  https://tpo.nl/2020/07/21/raar-brand-in-kathedraal-nantes-fr-nu-ineens-toch-niet-aangestoken/

  En dan te bedenken dat Macron graag in vreemdelingen holletjes zit te roeren.
  Dat land is nog verder naar de kloten dan ons eigen land.
  Mijn god wat worden we genaaid.

  Geliked door 4 people

  • BertG. zegt:

   Gevalletje zeldzame zelfontbranding dus, op 3 plaatsen tegelijk.

   Like

  • Harry zegt:

   Het lijkt mij volstrekt ondenkbaar dat er op drie plaatsen tegelijk brand zou ontstaan .
   Onmogelijk zelfs ! En zonder aantoonbare redenen ?
   Als er met elektriciteit gerommeld wordt , gelast of met open vuur gewerkt – dakdekkers – zou het nog kunnen .
   Hoewel de gelovigen in wonderen geloven en dat soort onzin ook wel zullen kunnen billijken en verklaren , wil dat er bij mij echt niet in .
   Maar hoe ze zo stom kunnen zijn om dergelijke figuren aan te nemen , onbegrijpelijk .
   Gebruikt er nou niemand meer zijn verstand ?

   Ze zullen in het kader van de politieke correctheid en de vrome lafheid de dader wel uit de wind willen houden .

   Er gaan wel erg veel kerken in de fik , tegenwoordig .
   Toeval ?

   Maar wee degene die een waxinelichtje richting zo’n onbrandbare kutmoskee gooit ,
   die sluiten ze meteen jaren op !
   Niks gebrek aan bewijs .

   Like

   • bobzelf zegt:

    JA HARRY OF NOG ERGER

    DUS IK KOOP , LEKKER VAN TE VOREN 2 VOLLE DOZEN WAXINELICHIES

    RIJDT DIE GOUWE KOETS HELEMAALS NIET

    ZIT IK GLOEIENDE GLOEIENDE HIER MET 2 HELE DOZEN

    VAN DIE KUT KAARSIES

    OOM T LICHIE

    Like

  • Julia zegt:

   Rutte laat zich toch graag naaien door vriend Macron en gaat hier toch met liefde onder door omdat dat Franse schepsel boos werd. Daarmee laat hij toch liever zijn eigen volk bloeden dus naait hij ook nog eens zijn eigen volk door o.a. zijn schenking van miljarden.

   Like

 6. John van antwerpen zegt:

  Joden worden nog steeds het meeste gediscrimineerd. Over de hele wereld, van oudsher
  en tegenwoordig niet minder.
  Het opkomende anti semitisme bij moslims neemt schrikbarende vormen aan.
  Het deed me enorm veel deugd toen die (gelukkig) mislukte aanslag op een Synagoge in
  Duitsland de mensen niet alleen kaarsjes aanstaken maar keppeltje,s droegen.
  Daar zullen best wel deugd mensen tussen gezeten hebben, maar ik heb er weet van
  dat er ook vele anti anti semiet zijn, zoals er ook velen anti Antilliaan zijn.
  (dit laatste was een grap van Theo Maasen).

  Like

 7. Julia zegt:

  Respect voor Red Bull. Waarom zouden überhaupt werkgevers en bedrijven onder deze waanzin door gaan. Misschien een voorbeeld voor o.a. LÓrial, Albert Heijn, Gilette en alle bakkers die die de namen van producten hebben veranderd omdat dit zogenoemd racistisch is. De arrogantie en het top van discriminatie voeren die idioten zelf Black Lives Matter waar haal je het vandaan. Daarbij is het aan de werkgever zelf wie hij in dienst neemt hetzij een blanke, zwarte, vrouw of man. Het is toch van de zotte dat een links bolwerk voorschrijft dat bedrijven meer aan diversiteit moeten gaan doen. Het gaat om kwaliteit en niet om discriminatie geleuter. All Lives Matter dat is wat geldt en als men zich niet wil aanpassen of niet van zelfmedelijden en een ver verleden van zich af kan zetten en aan een gezonde toekomst waar All Lives Matter is vertrek a.u.b. maar profiteer dan ook niet langer van onze sociale voorzieningen en bezet a.u.b. niet onnodig langer onze woningen. Een gezonde samenleving bouwt men alleen maar op door het woord racisme eens te schrappen en elk leven hier belangrijk is en niet BLM deze racistische benaming dient per direct te worden verboden en dient geen claim te zijn op Black Lives Matter. Over discriminatie gesproken waarom moeten bedrijven namen van creme’s, gebak e.d. veranderen voor wie? Uiteindelijk helpen juist dit soort bedrijven mee aan discriminatie door alles wat nu met blank te maken heeft om te vormen. Terroristische groeperingen zoals o.a. BLM, ANTIFA, KOZP en haar linkse onnadenkende blanke aanhang maken meer kapot dan ons lief is en hebben totaal geen enkele zinvolle toegevoegde waarde binnen onze samenleving. .

  Geliked door 2 people

 8. koddebeier zegt:

  TOP RED BULL !!!!! Een bedrijf met lef en ballen, waren er maar meer……..

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Veel zwarten doen niet mee

  Ik ben er klaar mee dat mijn ras elk weekend wordt vernietigd DOOR MIJN EIGEN RAS. Het is een cultuurprobleem.

  Like

 10. Bas zegt:

  NYC
  Democraat gerunde stad
  Zwart op zwarte misdaad
  Geweld
  De armen zijn slachtoffers
  NYC-leiders geven er niet om

  GEEN WONDER ZWARTEN PISSED ZIJN!

  Stopteken STOP MET STEMMEN IN DEMOCRATEN !!

  Like

 11. Bas. zegt:

  Alle supermarkten verwoest
  Ik kan geen eten voor mijn kinderen kopen, ik ben geen dief…ik wil gewoon betalen

  Like

 12. Bas zegt:

  Like

 13. Thoth zegt:

  FBI in 2016, de moorden :

  Total White Black Other Unknown
  ==================================================================
  White 3,499 2,854 533 40 72
  Black 2,870 243 2,570 17 40

  Moorden, het totaal van de zwarten is veel meer (5,5 keer zoveel als blanke) dan het percentage – t.w. 13% – in de USA. Ook vermoorden ze een stuk meer (90%) de zwarte mensen.

  Nu het aantal doodgeschoten mensen van 2017 tot 2020:

  https://www.statista.com/statistics/585152/people-shot-to-death-by-us-police-by-race/

  Veel meer blanken, veel minder zwarten. Maar eh… die gaan niet protesteren zoals Hamilton.

  Like

 14. Jan zegt:

  Seattle, terreur door linksvolk, blm en antifa, met toestemming van het ‘bestuur’.

  https://mobile.twitter.com/MrAndyNgo/status/1285017241503891457

  Geliked door 1 persoon

 15. Bas zegt:

  Moedwillig en anti-blank racisme
  https://blog.ap.org/announcements/why-we-will-lowercase-white

  Waarom we wit in kleine letters zetten ( maar zwart met een hoofdletter)

  AP-stijl zal de term wit in raciale, etnische en culturele zin blijven drukken in kleine letter. Deze beslissing volgt op onze zet vorige maand om Black in dergelijk gebruik te kapitaliseren. We hebben met een brede groep mensen intern en extern over de hele wereld geraadpleegd en hebben bij het nemen van deze beslissingen rekening gehouden met verschillende commentaren.

  Er was een duidelijke wens en reden om Black als hoofdletter te gebruiken. Met name mensen die zwart zijn, hebben sterke historische en culturele overeenkomsten, zelfs als ze uit verschillende delen van de wereld komen en zelfs als ze nu in verschillende delen van de wereld leven. Dat omvat de gedeelde ervaring van discriminatie die uitsluitend te wijten is aan de kleur van iemands huid.

  Er is op dit moment minder steun voor het kapitaliseren van wit. Blanke mensen delen over het algemeen niet dezelfde geschiedenis en cultuur, of de ervaring dat ze worden gediscrimineerd vanwege huidskleur. Bovendien zijn we een wereldwijde nieuwsorganisatie en in een groot deel van de wereld is er veel onenigheid, dubbelzinnigheid en verwarring over wie de term omvat.

  We zijn het erover eens dat de huidskleur van blanke mensen een rol speelt in systemische ongelijkheden en onrechtvaardigheden, en we willen dat onze journalistiek deze problemen grondig onderzoekt. Maar het kapitaliseren van de term wit, zoals wordt gedaan door blanke supremacisten, riskeert subtiel legitimiteit over te dragen aan dergelijke overtuigingen.

  Like

 16. delamontagne zegt:

  In Ohio in de US roept een foto van een man die met z’n knie op de nek van een jong kind knielt, controverse op.
  Het kind huilt en een tweede man houdt de armen van ’t kind op de rug.
  De foto gaat vergezeld van de tekst:”BLM en MF = motherf***er
  Het lijkt of ze de politie-aktie in Mineapolis van een paar weken eerder willen imiteren…..

  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2020/07/Vincent-James-1.png?iv=74

  Whio.com
  BRON:
  https://www.whio.com/news/crime-and-law/sheriffs-office-investigating-social-media-post-showing-man-kneeling-childs-neck/7GREMQGUZNC6DBZAFQCVDVZXKI/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s