Gestolen Kosovo; een jihadistisch-terroristische maffia-“staat”

Screenshot (95)

(Door: “Balkanske priče”)

De speciale rechtbank voor Kosovo in Den Haag heeft de Kosovaarse president -een monster – Hashim Thaçi en enkele andere politici aangeklaagd wegens oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid. Volgens Carla Del Ponte, de voormalige hoofdaanklaagster bij het Joegoslavië-tribunaal in Den Haag, waren de Kosovaars-Albanese leiders, onder wie de huidige president Hashim Thaçi, bij orgaanhandel betrokken. En het is onbegrijpelijk dat zo’n monster 20 jaar Kosovo heeft geregeerd met steun van het Westen… In 2008 schreef Carla Del Ponte, de voorgangster van de Belg Serge Brammertz als hoofdaanklager van het Joegoslavië-tribunaal in Den Haag, in haar memoires dat in de zomer van 1999, net na het einde van de NAVO-oorlog, tussen de 100 en 300 gevangen Serviërs naar Albanië werden gebracht. Daar werden ze in een geïmproviseerde kliniek met een kogel door het hoofd afgemaakt en ontdaan van hun organen, die internationaal te koop werden aangeboden… 

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Balkan, Barbarisme, Historie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Jihad, Justitie, Kosovo, Rotzakken, Servië, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Gestolen Kosovo; een jihadistisch-terroristische maffia-“staat”

 1. karton zegt:

  Kan iemand mij vertellen wat er in deze wereld nog wél goed gaat ?

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  Deze Kosovaars-Albanese junta heeft Dom66 op ideeën gebracht, geld verdienen via de internationale orgaanhandel, de kogel vervangen door een virus.

  Geliked door 2 people

 3. Peter zegt:

  Een filmpje moest verdwijnen,Mladic moet boeten ,en wordt weggezet als oorlogsmisdadiger,terwijl hij niks anders deed dan zijn land verdedigen tegen de Moslims ,dat waren namelijk de indringers,de geschiedenis zal zich herhalen,en we zijn zeer hard op weg ,met dank aan Merkel.

  Geliked door 2 people

 4. Gienekehado zegt:

  Kan het niet helpen, ga al jaren dansend door het leven op muziek uit Kosova en was ten tijde van de Balkanoorlog op de hand van de (albanese) Kosovaren. De beelden van opgejaagde, vluchtende moslimKosovaren, Albanezen, staan nog steeds op het netvlies. De Balkan was en is een wespennest en West-Europa gaat die kant ook op!! Met dank aan… vul zelf maar in!

  Like

 5. Republikein zegt:

  Eerst ontdoen van organen, en dan de kogel, misschien een optie?
  Als het lichaam sterft zijn er toch geen aanbiedingen meer?
  Iets anders dan bij nier- of longtransplantatie, door of bij een familielid b.v., en hersendood is niet dood, enfin, het kwam hier al eerder voorbij.
  http://www.esoterischchristendom.nl/index.php/levenshouding-en-keuzes-2/euthanasie/183-de-grote-leugen-hersendood-is-niet-dood
  Maar dit terzijde, het ging om Kosovo.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Heel scherp weer van jou Rep.
   Je kan iemand niet eerst dood schieten en daarna de onderdelen nog verkopen.

   Like

   • karton zegt:

    @ BertG.
    Met belangstelling uw reactie gelezen ; maar……je kunt wel eerst de organen d’ruit halen en daarna de donor alsnog dood schieten ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s