GB: Politie wil gebruik van “islamitische terreur” en “jihadist” schrappen

Screenshot (14)

(Vertaling: E.J. Bron)

De politie in Groot-Brittannië gaat weer eens grondig te werk in de strijd voor multiculturalisme, politieke correctheid en de gender-ideologie. Terwijl “dissidenten” met de volle kracht van de wet en sociale minachting te maken krijgen, bijvoorbeeld wanneer men zich inzet voor “All Lives Matter”, probeert men al op een bijna onderdanige manier in ´t gevlij te komen van migranten en in het bijzonder van de islam. Opdat de aanhangers van de “religie van de vrede” maar niet boos zullen worden, zal men er in het vervolg van afzien om islamitische terreur als zodanig te benoemen. En dat is in Groot-Brittannië hard nodig met het oog op de bijna al wekelijks plaatsvindende terreurdaden door moslims.

Mitteleuropa  

“Islamitische terreur” en “jihadist” schadelijk voor samenleven

Daarom dient de politie in het vervolg bij terreurdaden niet meer van “islamitische terreur” of “jihadisten” te spreken, die de misdaad pleegden. Dat zou namelijk “alleen maar de betrekkingen met de migrantengemeenschappen schaden”.

Hiertoe werd overigens opgeroepen door een islamitische belangenvertegenwoordiging (!) binnen de Britse politie. Het gaat om de 3000 man sterke “National Association of Muslim Police”. De terminologie zou tot “negatieve waarnemingen, stereotypes, discriminatie en islamvijandigheid” leiden. Aan deze machtsdemonstratie kun je nadrukkelijk zien dat ook de veiligheidsautoriteiten in Groot-Brittannië inmiddels islamitisch ondermijnd zijn.

In het vervolg “op geloof gebaseerde terreur”

De “orthodoxe” moslims binnen de Britse politie willen in het vervolg graag termen als “op geloof gebaseerde terreur” of zelfs het Arabische woord “Irhabi” gebruiken, dat in het Midden-Oosten als benaming voor extremisten gebruikt wordt.

Onlangs keurde men ook af dat het woord “jihad” door zijn overdrachtelijke betekenis van de “strijd” om trouw onjuist gebruikt zou worden. Het is waarschijnlijk nog slechts een kwestie van tijd, totdat dergelijke eisen ook op het vasteland van Europa gesteld worden.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, moralisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politie, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op GB: Politie wil gebruik van “islamitische terreur” en “jihadist” schrappen

 1. koddebeier zegt:

  Het is en blijft toch een clubje landverraders !

  Geliked door 1 persoon

 2. Sabentant zegt:

  Dat doen ze al jaren.
  “islamitische terreur” = incident
  “jihadist” = verwarde man

  Like

 3. Julia zegt:

  In Engeland moet men ook absoluut niet meer zijn. Totaal onderdanig aan terreur en volkomen de weg kwijt. Hoe zullen we het dan wel een terreurdaad moeten noemen het was een liefdadige daad in naam van Allah en belonen? Men zou terreurdaden ook keihard kunnen afstraffen zodat er geen discussie achteraf meer nodig is. Doorgeslagen en knettergek laten we hopen dat de Haagse Maffia hier absoluut niet achter staat.

  Geliked door 1 persoon

 4. Je lacht je toch te barsten als je zo iets leest.
  Dus zal het zo zijn als je Islamitische terreur en jihadist niet meer benoemd zal het zeker ook verdwijnen.
  Wat er allemaal niet gedaan wordt om dingen zeker niet bij naam te noemen.
  Niet dat Ik het de Engelsen gun maar Ik denk dat ze weer eens een aanslag als Manchester nodig hebben want ze vallen daar nogal snel in slaap.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Cultuurverijking Zuid-Yorkshire

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s