Meneer Rutte ging naar Brussel

Screenshot (18)

Premier Rutte in gesprek met de voorzitter van de Europese Raad, Charles Michel.

(Door: George van Bergen)

Analyse van een mislukte missie

Eergisterochtend vroeg hebben de regeringsleiders van de EU-landen een akkoord bereikt over het zogenaamde Corona-herstelfonds van de Europese Unie. Het Corona-herstelfonds bedraagt een oorverdovende € 750 miljard. Dat is meer dan tweemaal de hele Nederlandse begroting per jaar.

Onderhandeld werd over de voorwaarden waaronder (zuidelijke) lidstaten van de EU geld zullen krijgen om de economische schade, die zogenaamd het gevolg is van de Coronacrisis, te bestrijden. En over de EU-begroting voor de komende zeven jaar. Totaal zit in de pot € 1.820.000.000.000!

Lees verder>>>
(h/t K.J.A.M. W.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Brussel, EUSSR, Graaien, Krankzinnigheid, Nederland, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Meneer Rutte ging naar Brussel

 1. karton zegt:

  Laat het woord “meneer” maar achterwege. Een échte meneer gedraagt zich niet zoals dit weekdier.

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Als ik die Charles Michel wel eens op tv zie moet ik steeds aan Urbanus denken ; déze Michel lult nét zo stom als de échte Urbanus.

  Like

  • Blaffertje zegt:

   D’r is een verschil met Urbanus, Urbanus is leuk maar Michel niet.

   Geliked door 1 persoon

  • hannah zegt:

   Urbanus is tenminste nog te verstaan, dat kun je van Michel niet zeggen …. hij zou even naar de nonnen in Vught kunnen gaan

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   De vraag is waarom de EU zo verzot is op mislukte Belgische politici.
   Guy Verhofstadt
   Herman van Rompuy
   En nu weer Charles Michel.
   België is wereldkampioen wat betreft de lengte van de formatie van een coalitie, niet een keer, niet twee keer maar ontelbare keren en maar al te vaak krijgen ze op het eind een Franssprekende Waal als premier (Let wel; de Vlamingen zijn een grotere bevolkingsgroep!)
   In eigen land niet in staat orde op zaken te stellen dus dan maar naar de geldpotten van de EU !!

   Geliked door 1 persoon

 3. Jules Vismale zegt:

  En die hele EU-elite in Brussel durfden zelfs nog te beweren dat de eenheid in Europa was teruggekeerd met dat akkoord! Als ik echter lees en zie hoe talloze burgers zich afreageren op het gezag en de politici dan is er niets anders dan verdeeldheid over en weer! Die EU is nog zwaarder mislukt dan dat uitschot daar verwacht!

  Geliked door 2 people

 4. bobzelf zegt:

  EFFE VOOR DE HUMOR …….

  ZOUDEN ONZE BRITSE VRIENDEN AL UITGELACHEN ZIJN ..

  OMDAT ZE NIET MEE BETALEN AAN DIE 1.800.000.000.000

  vraag het effe aan THE LONE RANGER ,,, my friends NIGEL THE GREAT

  WHAHAHAHAHAH

  PROOST NIGEL , ik heb 20 jaar van je genoten !!

  wat een durf, wat een moed, wat een doorzettingsvermogen
  wat een kennis, wat een geniale humor
  WHO ARE YOU , ? U HEEFT DE UITSTRALING VAN EEN NATTE DWEIL
  who voted for you ???

  WHAHAHAHAHAHAAH

  EN DIE GOLDMAN SACHS LUL, DIE DAPPERE BELGIISCHE DODO
  herman von rompuy

  moest zijn tranen wegpersen

  kijk nog even , en denk dan , aan RUTTE ,

  KOMT TIE , GENIET NOG MAAR EFFE , 20010 OFZO

  https://youtu.be/bypLwI5AQvY ..

  OOM TOMMY COOPER

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Ja ome BOB was ook grote fan van hem, hij is ook een van de weinigen die aan de orde gesteld heeft dat Griekenland schandalig behandeld is, en het Griekse volk totaal in de armoe gestort is voor een Duitse banken reddingsoperatie en mensen hier maar roepen over de grieken, die moeten terugbetalen, die mensen hebben nooit een cent gezien maar er is nu in Italië ook een dame die geen blad voor de mond neemt en hele vervelende ware dingen zegt in het parlement… kijk effe of ik het vinden kan; Ja hier is ze… er zijn trouwens meer vids van haar op bitchute;
   https://www.bitchute.com/video/hgCrXsyM08G2/

   Like

 5. Geronimo zegt:

  Wat heeft Urbanus u persoonlijk misdaan dat je hem die vergelijking en oneer meent te moeten aandoen?
  Urbanus is een echte komiek, nou ja, maar sjarel michel, dat is pas een echte sjarel, en alllesbehalve een komiek. Wees daar maar zeker van. Wel zot van glorie.
  Een gehaaid politiek profiteur, dat wel, behorende tot de bende netjes geklede politieke gangsters met stropdas. Niks komisch is daar aan. Die kerels doen ons de das om. Met de glimlach. Zoals ik zei: zot van glorie en een mateloze pretentie.
  Dat is Urbanus alvast niet.

  Like

  • karton zegt:

   @ Geronimo.
   Urbanus heeft mij persoonlijk nog nooit iets misdaan, beste Geronimo.
   Ik begrijp uit uw reactie dat u zich nogal opwindt over de mijne; ik wil u daarvoor mijn zeer nederige verontschuldiging aanbieden……..humble humble ! Het was uiteraard nóóit mijn bedoeling om de geachte heer Urbanus en/of u , te beledigen.

   Like

   • Geronimo zegt:

    Beste Karton,

    Ik heb mij helemaal niet opgewonden hoor, en ik neem u alvast niets kwalijk. Geen excuses dus van uwentwege.

    Ik ben ook niet direct een fan van Urbanus te noemen, tenzij mijn appreciatie voor het feit dat hij kortgeleden nog heeft getoond dat hij het valse, parasitaire Belgisch/Waalse plaatje eindelijk heeft gesnapt, en vindt dat dit “apenland”, dit door de grote mogendheden gefabriceerde onland, maar beter ophoudt te bestaan in zijn huidige vorm. Dit heeft hij op de VRT verteld, en daar is moed voor nodig. De meesten houden zich op de vlakte.

    Alleen, die Waalse sjarel/beroepsprofiteur van de MR met zijn oerlelijke kop en valse glimlach, daar word ik iedere keer opnieuw ongemakkelijk/razend van. Je kan die kerel alleen maar vergelijken met zichzelf, dit Waals onbenul en EU-gatlikker, die in zijn mateloze pretentie meent dat hij aan de goede kant van de geschiedenis staat. Zum kotzen !

    Like

 6. Bas zegt:

  De premier van #Italië is er trots op dat hij door de slappe houding van
  @MinPres #Rutte alle Nederlanders eens lekker voor miljarden euro’s heeft kunnen afpersen. Deze ongelooflijk grote bak met gratis geld mag hij nu gaan uitdelen aan de Italianen

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Italie krijgt 209 miljard. Nog geen 2 jaar geleden weigerden ze uberhaupt aan de begrotingsdicipline te voldoen van de EU. Maar nu wel de hand ophouden. Weet dat de gemiddelde italiaan 3 keer rijker is dan de gemiddelde Nederlander….

  2018
  https://www.trouw.nl/nieuws/italianen-eerst-italie-zet-de-hakken-in-het-zand-nu-de-eu-de-begroting-heeft-afgekeurd~b1acf905/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

  ‘Italianen eerst’: Italië zet de hakken in het zand nu de EU de begroting heeft afgekeurd

  De Italiaanse regering lijkt niet onder de indruk van het pak slaag dat het dinsdag kreeg van de Europese Commissie. Die heeft de Italiaanse begroting voor volgend jaar als te spilziek beoordeeld en afgekeurd, een primeur in het bestaan van de Europese muntunie.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Italië heeft de grootste goudreserve van de EU en toch miljarden aan steun nodig? ,…(Vaticaanstad niet meegerekend, is geen EU-lid).
  Hoe desastreus is het dan wel niet gesteld met alle andere lidstaten?

  Like

 9. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/07/duits-parlementslid-wil-mark-rutte-benoemen-tot-duitse-volksheld/

  Duits parlementslid wil Mark Rutte benoemen tot Duitse volksheld

  Zucht, die Duitsers lijken soms het spoor helemaal bijster. Florian Toncar, een gezaghebbende politicus binnen de Duitse liberale beweging, is helemaal verzot op onze premier Mark Rutte. Hij gaat zelfs zo ver in zijn idolaat van Rutte om hem een Duits lintje te geven. Rutte moet benoemd worden tot de Orde van Verdienste van de Bondsrepubliek Duitsland.

  Toncar is van mening dat Rutte recht heeft op een Bundesverdienstkreuz vanwege zijn inzet binnen de EU. Toncar is van mening dat Rutte juist probeert de schuldenberg in Europa behapbaar te houden.

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  Het zogenaamde corona herstelfonds is een grote leugen.Het is gewoon het klimaatakkoord in een ander jasje.Jarenlang probeerde ze ons angst aan te praten dat de mensheid zou vergaan als we niets aan het klimaat deden.Er werdt zelfs een meisje met psychische problemen misbruikt om ons angst aan te jagen dat plan mislukte.Toen kwam plan B de coronahoax psychoterreur missie geslaagd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s