VIDEO: Corona – de waarheid in 7 minuten

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO: Corona – de waarheid in 7 minuten

 1. Blaffertje zegt:

  We krijgen onze vrijheid pas terug als we allen zijn ingeënt en een bewijs op zak hebben net als bij een hond, waar je inentingspapieren van moet overleggen als er om gevraagd word.

  De muilkorf hebben we al.
  Nu het inentingsbewijs nog.

  Geliked door 6 people

  • Tistochwat zegt:

   Blaffertje 22 juli 2020 om 09:26

   Ik ga nog liever hartstikke dood!

   Geliked door 4 people

   • Blaffertje zegt:

    Ik net zo Tis.
    Over mijn lijk dat ze er bij mij een vaccin in jassen.
    Tot dusver zijn alle proefdieren dood gegaan.
    Ik kies als ik het krijg voor beproefde medicatie.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Blaffertje 22 juli 2020 om 21:00

    Wedden dat het straks ook verplicht wordt om je te laten testen op çojona’?
    Krijg je een wattenstaaf van een halve meter door je neus geduwd.
    Ja, ze zijn al volop bezig om ‘een tweede golf’ te creëren.
    Grapperhaus heeft tijdens zijn persconferentie de schapen al in de juiste vorm gekneed. En ze trappen er allemaal weer in, behalve de niet-hersendoden

    – Muilkorf (privégaskamer)
    – 1,5 m-afstandflauwekul
    – Verplichte ‘cojonatest’
    – ‘HET VACCIN’ van Bill Prick (VERPLICHT)

    Van al die ‘cojonamaatregelen’ word je pas écht ziek.
    Ik kan niet leven onder drang en dwang.
    Ik ben een mens, GEEN robotslaaf!

    Like

 2. Hovawart zegt:

  Het Coronavirus is natuurlijk een prachtig excuus om te misbruiken om de desastreuze gevolgen van de woekerende economische pandemie door geo-politieke machtsspelletjes en wurgende EU-klimaatverdragen onder te scharen……
  De zogenaamde “maakbare samenleving” is de mate waarin de maatschappij door overheidsingrijpen fundamenteel dient te worden veranderd naar de eigen ideologie….de Linksche Looney Brigade met hun klimaatideologie zijn onze grootste bedreiging.

  Geliked door 6 people

 3. Hovawart zegt:

  Met achttien miljoen mensen leven we op een postzegeltje, na twee weken zomerweer zonder regen al chronische drinkwatertekorten, het gasverbruik moet omlaag maar het elektriciteitsnet is ontoereikend voor de transitie (ongeacht de slimme meters in de meterkast), de achtertuinen vol met zwaar-gesubsidieerde windmolens en de daken vol met onrendabele zonnepanelen. De massale files die dagelijks de economie en maatschappij platleggen, de steden autoluw en onbereikbaar, dus thuiswerken word het nieuwe normaal en het reizen ontmoedigen om toch vooral de uitstoot te beperken, maar de uitgaven en bestedingen door consumenten blijven uit, de btw-verhogingen naderen rap en trappen ons in een neerwaartse spiraal de armoede in…….de EU brengt ons zeker geen voorspoed of welvaart…..enkel leugens.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Wat hebben slimme meters nou te maken met een ontoereikend elektriciteitsnet?
   Een slimme meter heet zo omdat ze automatisch de meterstand door geven.
   Of je daar ook op zit te wachten is een ander onderwerp.

   Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Snel gedownloaded en bewaard. ik denk dat hij voor het weekend al verwijderd wordt van youtube onder de noemer misleidende informatie. Stel je voor de miljoenen vooruitbetaalde vaccin Euro’s zijn voor de kat zijn viool. De burgers mogen geen rare gedachten krijgen nu Rutte en Co zo formidabel scoren als redders van het vaderland. Never waste a good crisis.

  Geliked door 2 people

 5. Hovawart zegt:

  Een studie van de Universiteit van Utrecht voor het bestrijden van virusinfecties word wereldwijd gehanteerd, met drie simpele methodes, namelijk Handjes wassen, Afstand houden, en Mondkapjes als afstand houden niet mogelijk is,……maar hier in de Pays-Bah roept men iedereen op om vooral een vaccin te nemen, (met eventueel paracetamol tegen de bijverschijnselen van het vaccin),….het heeft alle schijn tegen dat men de vaccinatie niet vanwege het voorkomen van een griepgolf wil invoeren maar omdat er nog tekort is getest op proefpersonen……..de Pays-Bah is tenslotte het beste proeflaboratorium om te testen, vooral de ouderen zijn de best-gedocumenteerde proefkonijnen.(zijn de complicaties en bijwerkingen van het vaccin in combinatie met andere medicijnen ook getest)…………De Pays-Bah is een droom voor elk groot farmaceutisch bedrijf….zucht.

  Geliked door 2 people

 6. BertG. zegt:

  In verschillende landen zijn inmiddels corona-apps uitgerold, maar het aantal installaties is nog altijd vrij beperkt. Dat blijkt uit onderzoek van analyticsbedrijf SensorTower dat naar de dertien dichtstbevolkte landen keek waar een corona-app beschikbaar is.

  De Australische corona-app CovidSafe, die eind april door de Australische overheid werd gelanceerd heeft het hoogste percentage aantal gebruikers. 21,6 procent van de bevolking ouder dan veertien jaar heeft de app geïnstalleerd, aldus de cijfers van SensorTower, dat zich baseert op downloads van de Apple App Stor en Google Play Store. Turkije volgt op een tweede plek met 17,3 procent, gevolgd door Duitsland op een derde plek (14,4 procent).
  Lees verder…………………..
  https://www.security.nl/posting/665286/Onderzoek%3A+beschikbare+corona-apps+weinig+ge%C3%AFnstalleerd

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   Aan iedere lezer op dit forum.
   Check je android telefoon!

   Google heeft stiekem de corona app geïnstalleerd en je kan hem vinden onder je instellingen en zoek dan onder instellingen ‘google instellingen’, daar staat het bij.
   Ik heb hem uitgezet.
   Ze hoeven van mij niet eer te weten dan dat ze al doen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Daar hadden we ’t al eerder over hier.
    Het is geen app die ze stiekem geïnstalleerd hebben maar een toepassing/ uitbreiding om een corona app goed te laten werken.
    Zolang jij geen aparte corona app op je telefoon zet zal deze toepassing helemaal niets doen of werken.

    Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  Kleine kinderen geloven nog in Sinterklaas. Grote mensen geloven in het Corona killer virus, althans, dat werd ze aangepraat door smeerlap Rutte. Dat grote mensen blijkbaar hetzelfde intellectuele niveau hebben als een 4 jarige. Dat zegt wat over de intellectuele vermogens van veel Nederlanders. Wel in staat om een bul te halen, maar niet in staat om dat slap gelul van Rutte te doorzien !

  Geliked door 2 people

 8. pepo Copyright zegt:

  Door het muilkorven en de 1,5 meter afstand kun je geen goed immuunsysteem op bouwen.
  Om deze tijd wordt in vele landen het 5g netwerk uitgerold.
  Als je je 2 maanden onder 5g straling bevindt zijn je cellen ( gezondheid) aangetast én je hebt hierdoor geen enkele immuniteit meer over.
  Als ze in de zomer van 2021 het nieuwe virus ( heeft een patent) verspreiden zal 30 % van de wereld overlijden doordat ze geen immuunsysteem hebben.

  Geliked door 3 people

 9. Blaffertje zegt:

  Tot dusver is alles uitgekomen zoals ik verwachte.

  Alle genomen maatregelen waren schijnveiligheid, het enige wat ze ermee bereikten was dat mensen onnodig in hun vrijheden werden beperkt en bang werden gemaakt.

  Mondkapjes, 1,5 meter, handjes desinfecteren, “schone karretjes”(waar even later kinderen met vuile schoenen vol straatvuil of poep in werden gezet), niet in groepjes groter dan 3 personen buiten bij elkaar staan praten, zijn allemaal onzin.
  Nu zou half het land dood en doodziek moeten zijn nadat de hoeren weer mogen wippen, we massaal protesteren en hutje mutje boven op elkaar staan
  Maar gebeurt dat?
  Nee.

  Ook het ophokken van mensen is nooit goed geweest, daar onderdruk je het virus mee en zodra ales weer een beetje normaal begint te draaien steekt het de kop weer op, logisch toch?
  Als men alles gewoon zijn gang had laten gaan was het virus nu uitgewoed en hadden we waarschijnlijk minder doden gehad dan nu, omdat mensen dan gelijkmatiger en met een minder geconcentreerd virus in aanraking waren gekomen.
  Nu, door iedereen op te hokken kreeg je in de huizen een hoge concentratie van het virus waardoor je iedereen die in datzelfde huis aanwezig was,gegarandeerd infecteerde.
  Buiten heeft een virus veel minder kans en komt men met verdunde concentraties in aanraking waar een lichaam zich veel gemakkelijker tegen kan verweren.
  En laten we maar zwijgen over de arme bejaarden die zonder beschermende middelen moesten worden verzorgd en verstoken bleven van familie.
  Sommigen zijn gestorven van verdriet.
  De ophokplicht was voor deze mensen meer dan desastreus.

  Maar de deskundigen zeiden dat deze redenatie fout was en bijna het hele volk trapte in de kutsmoezen van Abje, Flutte Rutte, Jaapje en Hugo griezel.
  Ze hebben inmiddels al 300 miljoen coronavaccins gekocht van het dubieuze pharma bedrijf AstraZeneca.
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/5150956/vaccin-corona-astrazeneca-farmaceut
  En dat moet ons allemaal opgedrongen worden omdat ze niet nog eens zo’n flater willen slaan als met de Mexicaanse griep wat zo’n 700 miljoen heeft gekost en door de goot is gespoeld.

  Gelukkig zijn er mensen opgestaan die tegengas gaven, eigenwijze stukken stront als ik, deskundigen en artsen en dat heeft een heleboel mensen de kleppen van de ogen laten vallen.

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   Blaffertje 22 juli 2020 om 21:44

   Zo denk ik er ook over.
   Ik vind het onbegrijpelijk dat niet iedereen dit vooropgezette plan doorziet.
   Er zijn nog zó veel makke volgelingen die het heerlijk vinden dat ze een muilkorf moeten dragen.

   OMG, ik zei het al eerder: eind 2024 zijn we straatarm en is ons bestaan niet meer mogelijk.
   Amalia heeft dan echter al een paar jaar 1,5 miljoen per jaar in de knip gehad.

   Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s