Aan Marcel Gelauff

Screenshot (35)

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Marcel,

Gefeliciteerd! De hoofdredacteur van het NOS Journaal heeft ´m in the pocket! Ik dacht tot gisteravond dat-ie naar rapper Akwasi zou gaan, omdat heel PoC-Nederland gehoor had gegeven aan een oproep op de posters bij KFC. Jeweetwel, die hitser die op de Dam eerst voor een juichende menigte beroepsactivisten en linkse heulmeisjes dreigde om in november alle zwart geschminkte mensen in hun gezicht te trappen. En die huiliehuilie ging doen toen mensen maar niet wilden begrijpen dat die bedreiging ‘woordkunst’ was en ze niet meer in zijn mooie praatjes over ‘verbinding’ trapten.

Of dat een outsider als relatietherapeute Annette van Bolhuis opeens veel stemmen zou vergaren dankzij een ondersteunend tweetje van de door haar bewierookte moordenaarssponsor Sigrid Kaag.

 Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Censuur, demoniseren, Desinformatie, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, NOS, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

2 reacties op Aan Marcel Gelauff

  1. guusvelraeds zegt:

    Like

  2. karton zegt:

    Ik zag en hoorde Gelauff in het programma Op1. Een niet belangrijk figuurtje. Wat ik wel geinig vond was NOD- verslaggever Edwin v.d. Berg en een mevrouw van tv-Gelderland. Zij ondervinden steeds meer hinder van mensen die hen pesten tijdens het interviewen; dit was zó erg dat zij zelfs één beveiliger meenamen op hun klus. Wat een stelletje jankbekken, zóóóó zielig !! Zij “vergaten” te vermelden dat dhr. Wilders al járen lang 24 uur per dag wordt beveiligd , mede veroorzaakt door hun eenzijdige berichtgeving.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s