“DE NOS-REDACTIE IS VOLSTREKT ONAFHANKELIJK!”. . .

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Tony Hellings“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, NOS, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op “DE NOS-REDACTIE IS VOLSTREKT ONAFHANKELIJK!”. . .

 1. Bas zegt:

  Waslijst zwartboek nos
  https://www.thekarskenstimes.com/weblog/item/699-zwartboek-nos-journaal-annex-15e-vangst

  Zwartboek NOS Journaal- annex (15e vangst)

  Bent u blank, rechts, Jezidi, christen of een aanhanger van objectieve journalistiek? Dan leest u deze 15e vangst Zwartboek NOS Journaal tal van onaangename voorbeelden hoe de NOS in strijd handelt met de eigen taken en missie, die zorgvuldigheid, ongebondenheid, pluriformiteit, objectiviteit en onafhankelijkheid voorschrijven.

  Op 3 augustus 2019 bereikt het NOS Journaal van 18.00 uur de journalistieke ethische ondergrens in een item over Jezidi’s-vrouwen. Velen raakten in Syrië en Irak in handen van de terreurgroep Islamitische Staat ’tegen hun wil zwanger’, zegt de studiopresentatie. Een bizarre uitspraak. De NOS suggereert daarmee dat de slachtoffers, waaronder vele minderjarigen en die dag in-dag uit op zeer brute wijze werden verkracht, een keuze hadden: wel of niet in verwachting raken. Je zegt ook niet over iemand die gruwelijk is vermoord dat hij/zij ‘tegen zijn/haar wil is overleden’!

  Dit is geen NOS-slip of the tongue want in de 20.00 uur-uitzending op deze 3e augustus 2019 wordt dezelfde bagatellisering ‘tegen hun wil zwanger’ gebruikt, terwijl er volgens het internationaal recht toch echt sprake is van misdrijven tegen de menselijkheid en genocide.

  Blijkbaar zijn Jezidi’s in de ogen van de redactie minder dan andere volkeren. Althans die indruk wordt stevig gewekt. Want bij het ongewenst zwanger raken van Rohingya’s, een vervolgde moslimminderheid in Birma, gebruikt nos.nl van 23 mei 2018 -overigens zeer terecht- het woord ‘verkrachting’ in de eerste twee alinea’s driemaal!

  Geliked door 2 people

 2. Peter zegt:

  Het nieuwe normaal,gelijk beginnen met het opheffen van steun aan de media .De wereld zou er gelijk een stuk van opknappen .

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/07/fvd-is-niet-onder-de-indruk-van-anti-fvd-speech-npo-topman-demonisering-maar-wij-blijven-ons-uitspreken/

  FVD is niet onder de indruk van anti-FVD-speech NPO-topman: ‘Demonisering! Maar wij blijven ons uitspreken!’

  Forum voor Democratie gaat zich niets aantrekken van de “demonisering” van NOS-hoofdredacteur Marcel Gelauff, die gisteren bij Op1 de politieke partij beschuldigde van het aanzetten tot een “vijandbeeld” jegens de NOS. De partij trekt de onafhankelijkheid van de publieke omroepman in twijfel, en laat weten gewoon door te gaan met de huidige standpunten over de met belastinggeld gefinancierde media.

  Een nogal opzienbarend optreden gisteren bij Op1: Marcel Gelauff, de hoofdredacteur van de NOS, zei dat de PVV en Forum voor Democratie openlijk aanzetten tot een vijandbeeld jegens de publieke omroep

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   @Bas. Het is vanzelfsprekend dat de NOS beschuldigd PVV en FvD van openlijk aanzetten tot vijandigheid tegenover het “publieke omroep”. NOS heeft probleem met partijen die onaangename waarheid verkondigen. Namelijk: Het Nederlandse publiek financiert met belastinggeld een ‘Lügenpresse’, dat vijandige agenda op na houdt d.m.v. het nieuws te verdraaien, te bagatelliseren- of belangrijk nieuws achterwege te laten. NOS is tot een propaganda-omroep geworden waar Jozef Göbbels of de Sovjet Unie trots op konden zijn.

   Like

 4. Monalisa zegt:

  NOS Neuken Op Stand.

  Geliked door 1 persoon

 5. Harry zegt:

  Prima uitleg !
  Zo zie je hoe het linkse geteisem ons probeert te manipuleren .

  Geliked door 3 people

 6. Bas zegt:

  De @NOS vertelt dat de kritiek op Trump toeneemt vanwege het inzetten van ordetroepen (die in militaire outfit)
  Op het @nosnieuws vertelden 2 linkse journalisten dat de inzet een schande is want de protesten verlopen zo VREEDZAAM

  Echt waar

  Like

 7. Bas zegt:

  https://amalek.news/2020/07/23/de-eu-leugentop-wat-werd-er-eigenlijk-gevierd-in-brussel/amp/?__twitter_impression=true

  De EU-leugenTop: Wat werd er eigenlijk gevierd in Brussel

  Doorbraak op de EU-top, het Corona-wederopbouwfonds en het financiële pakket van 1,8 biljoen euro, de mainstream juichten euforisch toe. In feite was er achter de schermen iets veel belangrijkers gebeurd: de EU kreeg de unanieme politieke toestemming om schulden te maken en haar eigen belastingen te innen. Geen van beide is toegestaan onder het huidige EU-recht. Met de fiscale bevoegdheid neemt de EU nu een staats-achtige vorm aan. Een slimme zet die het recht op inspraak van de burgers mist.

  Democratisch tekort

  Hoewel deze twee “nieuwe bevoegdheden” de structuur van de EU fundamenteel veranderen, is er op dit punt geen nieuw EU-verdrag. Dit zou jaren hebben geduurd en in sommige EU-landen zouden de burgers erover hebben moeten stemmen. Dat willen ze niet. Met deze meesterlijke zet omzeilen de 27 – bewust of naïef – het democratische basisprincipe. Dit is het beginsel waarop de Brusselse autoriteiten zich zo gemakkelijk beroepen wanneer zij impopulaire staten als Hongarije, Polen of Tsjechië aan de kaak stellen en voor het gerecht brengen.

  Like

  • fleckie zegt:

   Kan die hele troepuitBrussel. niet onderuitgehaald worden, zodat wij uit de. EU. Kunnen stappen, voordat. IEDEREEN. aan de. BEDELSTAF. Is geraakt,:( MET DANK!! aan het CDA- lid,Balkenende, En en die ons ondanks overwegend NEEN- zeggen,TOCH de EU. heeft ‘’binnengeleid’’…….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 8. Bas zegt:

  https://gerard1945.wordpress.com/2020/07/23/onderscheiding-voor-oud-wethouder-die-info-lekte-over-moordenaar-van-pim-fortuyn/amp/?__twitter_impression=true

  Onderscheiding voor oud-wethouder die info lekte over moordenaar van Pim Fortuyn.

  Vier uur na de moord op Pim Fortuyn op 6 mei 2002 (en de aanhouding van moordenaar Volkert van der Graaf) belde de Wageningse GroenLinks-wethouder Jack Bogers – die veel contacten had met verscheidene links-extremistische actiegroepen – rond 22:00 uur met Sjoerd van de Wouw, de voorzitter van de Vereniging Milieu Offensief, waar de Volkert werkte. Niet lang daarna waren ruim 200 bestanden van de computer van Volkert van der Graaf gewist, waaronder informatie over zijn netwerk.

  De (inmiddels) ex-GL-wethouder Bogers werd begin 2003 door de politie aangehouden wegens het breken van zijn geheimhoudingsplicht en op 31 december 2003 door de Arnhemse politierechter veroordeeld tot een boete van 500 euro.

  Desondanks werd Jack Bogers op woensdag 22 juli 2020 door de gemeente Wageningen onderscheiden.

  Like

 9. verwardeman zegt:

  Die hele kut-NOS is een propagandamachine in dienst van TRIX , LEX en hun
  Bilderberg-globalistenvriendjes , het is een NWO-roeptoeter .
  MoSSel en zwart is GOED , blank is FOUT………………………….
  Zak in de stront met je kutomroepje , typhuslijers !

  Like

 10. George1984 zegt:

  Straks wordt een klimaatscepticus klimaatnazi genoemd. Heeft de taalcomissie ook al een term bedacht voor lieden die hun bedenkingen over het coronaschandaal hebben?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s