VIDEO: Scherpe zondagsmis – Is dit coronavirus een teken van het einde van de wereld?


Wanneer u het religieuze gedeelte van de video wilt overslaan, kunt u kijken vanaf ongeveer minuut 9 tot minuut 35.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

(h/t “Konkie” en “Henk V.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: Scherpe zondagsmis – Is dit coronavirus een teken van het einde van de wereld?

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Er heerst een aantal andere virussen in o.a. Utrecht:
  – een knielvirus waardoor we ons voor van alles en nog wat zouden moeten schamen en verontschuldigen wat onze voorouders honderden jaren geleden al of niet zouden hebben gedaan.
  – een slikvirus waardoor we ons hebben laten onderwerpen aan een EU-virus waardoor onze regering ondergeschikt is gemaakt aan grotendeels belastingvrije eurovirus
  – een grenzeloos immigratievirus waardoor wij niet meer zeggenschap hebben over wie er allemaal via onze grenzen ongecontroleerd binnen kunnen komen.
  – een justitievirus waardoor officieren van justitie en rechters tot in de kist onschendbaar maken en ze hun politieke voorkeuren kunnen uitleven op onze eigen inwoners.
  – een toerismevirus waardoor met name chronisch onderbezetting is ontstaan bij de lokale politiekorpsen.
  – overbevolkingsvirus ontstaan door subsidies uit het gemeentefonds van de Rijksoverheid waardoor de wachttijden op een betaalbare woning zelfs oplopen tot meer dan 11 jaar, zoals in Utrecht.
  – een energieschaarstevirus waardoor we zonder referenda opgezadeld worden met een enorm dure energievormen en kapitaalvernietiging van ons aardgasnetwerk terwijl we eenvoudig zouden kunnen aansluiten op het aardgasnetwerk bij onze buren in Duitsland.
  – een subsidievirus waardoor Utrecht zich voor 60% financieel afhankelijk gemaakt heeft van subsidies uit het gemeentefonds van Den Haag.

  Geliked door 4 people

  • koddebeier zegt:

   Het landverraders virus .
   Het boeren kapotmaak virus.
   Het autochtone bevolkings wegpest virus.
   Het huichelaars virus.
   Het collaboratie virus.
   Het overheids volk belazer virus.
   etc. etc.

   Like

 2. fleckie zegt:

  Heeft die geestelijke ook verteld waarom HET vaticaan, en de islam de BALKAN vrij wil van de orthodoxe Kerk, en hoe het zit met ( is nog steeds geldig) concordaat , via voor namelijk gesloten Eugenio Pacelli, , ( die ook nog heilig !!! verklaard zou worden , door de Poolse paus.)
  Op 28.12.2019, meer dergelijke. Info. over. e.e.a. en attendering over boek: ‘Hitlers paus, ‘ de. VERBORGEN GESCHIEDENIS VAN. PIUS Xll,( Eugenio Pacelli’. , ( hoe hij DE rk Kerk.’ bestierde,‘ etc.. ( er werd VOORHEEN wel tamtam gemaakt over een verkracht? meisje Maria Goretti , om de aandacht af te leiden van Heel . iets. ANDERS, SOMS!!?? ……..<~<~<~<~<~<~<~

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘Hitlers Paus’ . Kan men. echt niet in een ruk. . uitlezen, , desalniettemin echt de moeite van ‘,het’weten’ waard,.,!,!!

   Like

  • Wim zegt:

   @ fleckie Deze man is geen pastoor (wel een pastor) en behoort dus niet tot de Rooms Katholieke kerk. Hij houdt een preek en bedient al helemaal niet de ‘zondagsmis’.

   Like

 3. fleckie zegt:

  Op16.10.2019, op ‘Video Jensen’ Het gevaar van China14, en op 13.7.2014: ‘ wat de media verzwijgen’. …….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 4. pepo Copyright zegt:

  Goed gesproken zeg….

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  Uit allerlei bronnen komen precies dezelfde conclusies. Ook uit kerkelijke, wat deze video duidelijk laat zien. Wie nu nog beweert dat dit soort beweringen valt onder een complottheorie, heeft een hardhouten plank voor zijn stomme kop zitten !

  Geliked door 2 people

 6. Wim zegt:

  Goede samenvatting van wat er gebeurd is… En waarschuwing voor wat zomaar kan gebeuren…
  Beetje vreemd die ‘waarschuwingssticker’ om de eerste minuten over te slaan. Kan helemaal geen kwaad om dat stukje lezen uit de Bijbel mee te krijgen… dan weet je weer eens wat je afwijst of juist niet afwijst. Overigens, dit is geen mis (rooms katholiek) maar een protestantse dienst.

  Like

 7. Ruben zegt:

  Echt een geweldige preek! Bedankt ook voor de vertaling.
  Hadden wij maar een bisschop die obs zo zouden waarschuwen.
  Deze voorganger doet in weze alleen zijn plicht! De mensen waarschuwen.
  Geweldig gesproken en allemaal begrijpelijk.
  Beste bisschoppen en andere geestelijke leiders: wanneer gaan jullie ons waarschuwen?
  Jullie zijn aangesteld als herders!! U weet toch wat dit betekent en inhoud!!! De kudde beschermen en waarschuwen.
  Of doen jullie alsof er niets of weinig aan de hand Is?
  Ik vrees het laatste.
  Arme herders!!!!
  Ik wens jullie veel sterkte, priesters en protestante leiders.
  Onze zielen zullen geëist worden van jullie!!!!

  Like

 8. Tom zegt:

  Ik heb nog niet de hele preek uit gekeken maar het is zeker zeer interessant wat de beste man opnoemt en te horen welke teksten uit zowel het Oude als het Nieuwe Testament hij aanhaalt.

  Wat ik mis is dat het in de Bijbel draait om Israël en het specifiek om Jeruzalem gaat. Heel veel eindtijdprofetieën gaan over Israël, de Joden en Jeruzalem. Eén van de tekenen van de eindtijd is de terugkeer van de Joden naar het land Israël. Dit zou gebeuren zodra de tijd van de heidenen voleindigt zou zijn.
  Met de heidenen worden alle niet-Joden bedoelt. Een ander gebruikt woord is dan ook ‘de volkeren’ waarmee alle niet-Joden worden aangeduid. Echter als gelovige christen mag je geestelijk deel nemen aan de belofte van God aan Abraham, Izaäk en Jakob (Israël).

  De tijd van de heidenen (volkeren) is voleindigd want het Evangelie is tot alle heidenen gekomen. In 1948 zagen we de heroprichting van de staat Israël (dat is letterlijk geprofeteerd in de Bijbel). Nu zien we langzaam maar zeker dat de Joden terugkeren naar Israël, mede vanwege het antisemitisme (het één leidt tot het ander).
  Dit alles staat meerdere malen geprofeteerd over een tijdsbestek van 2000 tot zo’n 3500 jaar geleden.

  In grote lijnen ben ik het eens met de spreker in het filmpje en je hoeft volgens mij ook geen gelovige christen te zijn om aan te voelen dat we in een sneltreinvaart naar de Grote Finale aan het razen zijn. Johannes (de schrijver van Openbaringen) schreef dat hij zich verbaasde over wat hij zag. Ik verbaas me intussen iedere dag vanwege wat ik zie gebeuren.

  Persoonlijk ben- en blijf ik van mening dat we het gevaar van China niet moeten gaan onderschatten. Globalisme en 1 wereldregering met 1 grote leider is synoniem voor het communisme. De situaties waar de Bijbel ons voor waarschuwt is deels als werkelijkheid in … China! En uiteraard andere communistische landen als Noord Korea.

  Uiteraard zijn mensen als Bill Gates en Soros belangrijke spelers op het wereldtoneel en elk persoon speelt zijn eigen rol en iedere speler grijpt zijn kans om een bijdrage te leveren waar hij/zij voor staat. Overigens noemde de spreker in het filmpje niet de naam van de Rothschilds (als ik me niet vergis!) waar ik blij om ben want deze familie wordt zaken in de schoenen geschoven waar zij niets aan kunnen doen en waar zij niets mee te maken hebben. Echter ook de Rothschilds zijn belangrijke spelers en zij zijn mede verantwoordelijk voor de oprichting van de staat Israël (google ook maar eens op de Rothschild Boulevard). Het zijn geen heiligen maar dat is geen van ons allen.

  Maar terug naar China. Wie het Israëlische nieuws volgt merkt op dat China een steeds sterkere bondgenoot aan het worden is van Israël (er zit veel kennis in Israël en dat wil China ‘benutten’ plus in Israël zit flink wat olie en aardgas). Ik vind deze bondgenootschap een zeer zorgwekkende ontwikkeling. Uiteraard is Israël afhankelijk van sterke bondgenoten en zij kunnen nieuwe bondgenoten zeer goed gebruiken. Daarnaast is het maar de vraag wie er na Trump president gaat worden in de VS. De kans is reëel dat de volgende president Israël aan zijn lot over zal laten met betrekking tot het Iran-probleem. Dit probleem begint langzaam maar zeker een gigantisch megaprobleem begint te worden. Zeker wanneer Iran over kernwapens zal gaan beschikken waardoor Israël een preventieve aanval moet gaan uitvoeren. Organisaties als hamas en hezbollah hebben intussen honderden (!) geavanceerde Iraanse raketsystemen op Israël gericht staan vanuit woongebieden. Eén keer raden wie de schuld in de schoenen geschoven gaat krijgen zodra Israël deze raketsystemen zal gaan uitschakelen waarbij er burgerslachtoffers zullen vallen…

  Zodra de VS Israël laat vallen dan zal Israël afhankelijker gaan worden van de Chinese en Russische invloed in het Midden Oosten m.b.t. Iran. Het zal mij absoluut niet gaan verbazen wanneer het China lukt om een vrede af te dwingen tussen Iran en Israël… Dat zal echter de geprofeteerde ‘valse’ eindtijdvrede zijn waarover wordt geschreven in de Bijbel. Vervolgens zal Israël terecht gaan komen in een bijna totaal vernietigende oorlog. Hopelijk hoef ik dat niet meer mee te maken.

  Linksom of rechtsom: corona komt uit China en nog steeds weet niemand waar in Wuhan het echt is ontstaan (in het lab of op de markt?). Het virus is nog altijd niet weg en sterker nog; het grijpt wereldwijd steeds sneller om zich heen.

  Economisch gezien is het zeker het gevaarlijkste virus ooit want het legt complete economieën plat!
  Verdeel en heers: zorg voor paniek en doe er je voordeel mee – en juist dat is China nu aan het doen. En uiteraard doen de globalisten lekker mee aangezien zij hun kans nu schoon zien voor hun agenda. Het één leidt tot het ander…

  Wat is het grootste risico bij het merendeel van de terroristische aanslagen? Juist: PANIEK! Door paniek ontwricht je samenlevingen en dat is nu juist wat corona (China) doet.
  Wie is nu de echte baas van de WHO? Juist: China!

  De macht van China in Afrika is ook intussen zeer groot. Is het toeval dat er steeds meer immigranten uit Afrika onze kant op komen? Ik weet het niet.

  Het zal mij ook niet gaan verbazen wanneer China straks met het werkend vaccin op de proppen gaat komen – wel of niet gefabriceerd in een Clinton lab en eventueel gedistribueerd door Soros.

  De waarheid zal ergens in het midden liggen en wie weet gaan we er binnen niet al te lange tijd achter komen hoe het eindspel zich zal gaan ontvouwen. Mijn gevoel zegt me dat het niet lang meer zal gaan duren gezien de wereldwijde ontwikkelingen die elkaar sneller en sneller opvolgen.

  Like

  • fleckie zegt:

   Nog ‘even’ wachten, men is nog niet zo ver dat MEN!! kan ‘uitwijken’ naar andere planeten, zoals MARS bijvoorbeeld, ( en de MAAN.. ? ). Een tweede vraag is of bewoners van andere planeten uberhaupt AARDLINGEN. op. hun planeten willen/ zullen toestaan . …….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 9. Tistochwat zegt:

  Ik had geen enkel probleem met het religieuze gedeelte.

  Geliked door 4 people

 10. fleckie zegt:

  De Folkertsma Stichting, ( heet nu Anders) voor Talmoedika, kan men ook raadplegen, over het OUDE TESTAMENT!!…….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s