Europa: Verkrachtingsslachtoffers beschuldigd van racisme

Screenshot (46)

Sarah Champion, een politica van de Labour Party en afgevaardigde van Rotherham (het epicentrum van de seks grooming) ervan beschuldigd “de vlammen van de rassenhaat aangewakkerd” en “zich als een neofascistische moordenares” gedragen te hebben. Haar misdaad? Ze had het gewaagd om te zeggen dat “Groot-Brittannië een probleem met Brits-Pakistaanse mannen heeft, die blanke meisjes verkrachten en uitbuiten”.

(Door: Raymond Ibrahim – Vertaling: E.J. Bron)

Het is een steeds populairder idee dat altijd wanneer rassen op elkaar botsen alleen minderheden slachtoffers kunnen zijn. Dit idee blijft nauwelijks beperkt tot de jongste onlusten in Amerika. Elementen van dit denken duiken vaak in andere samenhangen op.

Gatestone Institute

Britse vrouwen bijvoorbeeld, waaronder verkrachtingsslachtoffers, die de aandacht op “Aziatische” (Pakistaanse en Zuid-Aziatische) seks-grooming-bendes vestigden, worden ook door het “woke” establishment aangevallen.

Begin deze maand werd in Groot-Brittannië Sarah Champion, een politica van de Labour Party en afgevaardigde van Rotherham (het epicentrum van de seks grooming) ervan beschuldigd “de vlammen van de rassenhaat aangewakkerd” en “zich als een neofascistische moordenares” gedragen te hebben. Haar misdaad? Ze had het gewaagd om te zeggen dat “Groot-Brittannië een probleem met Brits-Pakistaanse mannen heeft, die blanke meisjes verkrachten en uitbuiten”.

Dezelfde elementen die Champion ervan beschuldigen een “moordenares” te zijn, karakteriseerden ook het Britse anti-extremisme programma “Prevent” als “opgebouwd op een fundament van Islamofobie en racisme”.

Enkele weken daarvoor verscheen er een artikel met de kop “Ik werd door de Rotherham grooming-gang verkracht – nu word ik online nog altijd met racistische laster geconfronteerd”. Daarin onthulde een Britse vrouw (alias “Ella”) dat haar islamitische verkrachters haar tijdens de meer dan 100 verkrachtingen in haar jeugd door de Pakistaanse grooming-gang “een blanke hoer, een blanke bitch” noemden.

“We moeten racistisch en religieus gemotiveerde delicten begrijpen wanneer we ze willen verhinderen en de mensen ertegen willen beschermen en wanneer we ze correct willen vervolgen”, zei ze onlangs in een interview.

“Preventie, bescherming en strafvervolging – ze worden allemaal gehinderd, omdat we het verzuimen de religieuze en racistische aspecten van bendecriminaliteit goed aan te pakken… Dat betekent voor hen dat het oké is om blanken te haten.”

Ella´s pogingen om te wijzen op de “religieuze en racistische aspecten” van haar en gelijksoortige mishandelingen van vele andere meisjes, leidden alleen maar to “veel laster door extremisten van de extreemlinkse en radicale feministische academici”, zei ze. Zulke groepen gaan online en proberen iedereen te bestrijden die zij als nazi, racist, fascist of blanke racist beschouwen.”

“Ze zijn niet geïnteresseerd in antiblank racisme, omdat ze schijnbaar geloven dat dit niet bestaat. Ze hebben geprobeerd om me neer te halen en me constant te bekritiseren, en dat gaat al enkele maanden zo. Ze hebben geprobeerd met tot zwijgen te brengen… Ik heb nog nooit in mijn leven zo´n haat meegemaakt. Ze beschuldigen me ervan ´op te komen voor blanke pedofilie´ en een ´duister demonisch wezen´ te zijn.”

De schuld – of in ieder geval de verantwoordelijkheid – op het slachtoffer te schuiven, is niet tot Groot-Brittannië beperkt. Volgens een bericht van 9 augustus 2019 werden “in de Zweedse stad Uppsala… in net zoveel dagen vier vrouwen verkracht”. Hoewel de politie het verzuimde om omschrijvingen van de verkrachters te geven – normaal gesproken een zeker teken van hun herkomst – waarschuwde ze de vrouwen er echter voor “erover na te denken hoe ze zich gedragen”, “vooruit te denken” en niet “alleen uit te gaan”.

Adviezen tegen alcohol, drugs en onverantwoord gedrag waren overtuigender toen ze niet gepaard gingen met de dreiging van een seksuele overval als gevolg van de niet-nakoming.

Nadat in de nacht van Oud & Nieuw in Keulen in 2015 tot duizend vrouwen door islamitische migranten seksueel mishandeld werden, riep de burgemeester van de stad, Henriette Reker, de vrouwen op om “zich beter voor te bereiden, vooral met het oog op het carnaval in Keulen. Daartoe zullen we online een handleiding publiceren, die deze jonge vrouwen kunnen doorlezen om zich voor te bereiden”, aldus de burgemeester.

Nadat in Oostenrijk een 20-jarige vrouw, die stond te wachten bij een bushalte in Wenen, door vier islamitische mannen overvallen, geslagen en beroofd werd – waaronder een man, die “begon met zijn handen door het haar van de vrouw te woelen en duidelijk maakte dat er in zijn culturele achtergrond nauwelijks blonde vrouwen zijn”- regeerde de politie door te zeggen dat ze haar haren zou moeten verven.

“Eerst was ik bang, maar nu ben ik woedend. Na de aanval zei men tegen mij dat vrouwen na 20.00 uur niet meer alleen op straat zouden moeten zijn. En ze gaven me ook nog andere adviezen en zeiden tegen me dat ik mijn haar donker zou moeten verven en me ook minder uitdagend zou moeten kleden. Indirect betekent dit dat ik medeschuldig was aan hetgeen wat me is overkomen. Dat is een enorme belediging.”

In Noorwegen staat Unni Wikan, professor voor sociale antropologie aan de universiteit van Oslo, erop dat “Noorse vrouwen hun deel van de verantwoordelijkheid voor deze verkrachtingen moeten nemen”, omdat islamitische mannen hun manier van kleding als provocatief zouden beschouwen. Zoveel over de feministische bewering dat het vrouwen vrijstaat om zichzelf zo verleidelijk te kleden als ze willen – en o wee de man die dit verkeerd interpreteert, tenzij hij behoort tot een minderheden ras of minderhedenreligie.

Professor Wikan kwam tot de conclusie dat islamitische mannen die in het Westen wonen zich niet aan westelijke normen hoeven aanpassen, integendeel: “De Noorse vrouwen moeten inzien dat we in een multiculturele samenleving leven, en zich aan deze aanpassen.”

Zelfs als het om verkrachting gaat, dan is ze, als het slachtoffer blank is en de verkrachter niet, überhaupt geen slachtoffer; erger nog, ze is een “raciste” en “haatster”, die het kennelijk verdient wat ze heeft gekregen en meer. “Het slachtoffer de schuld geven” komt steeds meer terug en wint in het hele Westen terrein.

Bron:
https://de.gatestoneinstitute.org
Vertaling: Daniel Heiniger

Bron oorspronkelijk artikel:
www.gatestoneinstitute.org
Door: Raymond Ibrahim

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "hatespeech", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, anarchisme, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Feministes, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Europa: Verkrachtingsslachtoffers beschuldigd van racisme

 1. verwardeman zegt:

  Het lijkt erop dat er maar twee keuzes zijn :
  Je woede verbijten en het onrecht maar slikken.
  Er op los slaan met alle mogelijke gevolgen van dien .
  Feit : van de politie / overheid hoef je geen hulp / gerechtigheid meer te verwachten.
  Jammer .

  Like

 2. Alfred zegt:

  mohammedanen horen bij geen enkel normaal volk, feitelijk zelfs niet bij de mensheid!
  Kenmerken van een mens c.q. mensdom:
  Beschaving: Tot ontwikkeling komen van geestelijk, mentaal en lichamelijk potentieel.
  Samenleven: poging tot gezamenlijk leven, waarbij ook het welzijn van anderen maatstaf is om tot een bevredigend resultaat te komen.
  Respect en liefde voor vrouwen en kinderen in het algemeen en de rest van de mensheid en de schepping in het bijzonder.
  De behoefte vrouwen en kinderen te beschermen, te hoeden en een gelijkwaardig menselijk bestaan te bieden.

  Like

 3. karton zegt:

  Nieuw “verkeersbord” in de maak : “Verzet tegen verkrachting ten strengste verboden”.

  Like

 4. Jan zegt:

  Is Boris Johnson nou een ongelofelijke lamstraal en lafbek geworden of was hij nooit niks anders dan een kameleon met tijdelijk een grote bek?

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Unni Wikan …….Professor…..??? Hoog begaafd en debiel schuren toch wel erg dicht tegen elkaar aan . Opsluiten deze gek !

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ koddebeier.
   Het mankeert nog aan ’t volgende : een mevrouw roept tijdens haar verkrachting : “Smeerlap, rot op en neem al die wachtende, vieze negers én islamieten ook maar mee !!!”.
   Zij krijgt een proces-verbaal wegens belediging.

   Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Ik hoop zelfs dat die moslim-verkarchters ooit eens dat walgelijke kreng van een Henriette Reker, die akelige pseudo-professor van een Unni Wikan en al die anti-racisten gaan aanranden, verkrachten en aftuigen! Want ik kan haast niet voorstellen dat zij hierna zo kwiek blijven als ze door dat tuig worden gemangeld!

   Geliked door 1 persoon

 6. Willem zegt:

  Fijn zo’n professor, hij heeft er voor doorgeleerd en zoveel geleerd dat zijn gezonde verstand door zoveel kennis volledig afgestompt en tot nul gereduceerd is.

  Like

 7. Harry willemse zegt:

  Zoals je ziet is er geen argument te min voor dat schorum.

  Like

 8. Bas zegt:


  Je hoeft die kop maar de te zien om te weten dat dit pathetische, afzichtelijke geval geestelijk niet in orde is.
  Ze neemt het niet op voor vrouwen die onschuldig slachtoffer zijn, omdat ze onbewust jaloers en afgunstig is, en dit vervolgens afreageert door minachtend en rancuneus naar haar seksegenoten te zijn.
  Ze heeft geen enkel gevoel van medeleven, empathie of inlevingsvermogen voor de slachtoffers, dit is teken nummer 1 van psychopathie en/of sociopathie.
  De uitspraken die ze doet zijn op geen enkele manier logisch, redelijk of verantwoord te noemen, eerder racistisch, discriminerend en zwaar vrouwonvriendelijk.

  Bingo:
  Factor 1 (primaire psychopathie)
  Oppervlakkige charme en welbespraaktheid.
  Gevoelens van grandiositeit.
  Pathologisch liegen.
  Manipulatief en sluw gedrag.
  Gebrek aan berouw of schuldgevoel.
  Ontbreken van emotionele diepgang (vluchtige emoties)
  Kil en/of gebrek aan empathie.
  Geen verantwoordelijkheid nemen voor het eigen gedrag

  Like

 9. jantjeuitnl zegt:

  Vrouwen hebben de helft van het aantal stemmen.
  Een kwestie van op de juiste partij stemmen.
  Samen met de LQHTBers hebben ze al een ruime meerderheid!
  En: “Sociale wetenschappen zijn geen wetenschap”, want de proeven zijn niet na te spelen en tevens wordt er vaak naar de conclusie toegeschreven.

  Like

 10. Bas zegt:

  http://westerse-beschaving.org/stadia-naar-een-volledige-overname/

  Stadia naar een volledige overname

  FASE 1: INFILTRATIE

  FASE 2: CONSOLIDATIE VAN DE MACHT

  FASE 3: OPEN OORLOG/ LEIDERSCHAP & CULTUUR

  FASE 4: TOTALITAIRE ISLAMITISCHE ‘THEOCRATIE.’

  Like

 11. waarom zij die moslims hier?

  Like

 12. Julia zegt:

  Volgens mij was die Boris Johnson niet door corona besmet maar waarschijnlijk door één of ander virus dat zijn hersencellen heeft aangetast. Wat een ongelooflijke misselijkmakende landverrader of is hij dermate angstig voor zijn eigen hachje. Ik vrees dat er niet veel meer anders op zit dat burgers vooral vrouwen zichzelf drastisch gaan beveiligen en beschermen. Hoe ??? is voor mij een weet en geen onmogelijke oplossing. Van de rechtelijke macht kunnen wij helaas niets meer verwachten omdat laffe regeringleiders de problemen met Islam jaren toestaan en zelfs nog supporten door meer massale instroom van dergelijke woestijnratten ongecontroleerd toe te laten.

  Like

 13. Ruud zegt:

  Wat heb ik mij kwaad gemaakt om dit verhaal. Wat zijn dat voor mensen die de schuld bij het slachtoffer durven te leggen. Blijf met je poten van een vrouw af, het maakt niet uit waar je vandaan komt. Het staat een vrouw vrij zich sexy te kleden, waarom dat met diepe decollete’s moet, waardoor je voor een groot gedeelte haar borsten ziet, zie ik de meerwaarde niet van in. Een strakke blouse en strakke jeans, vind ik juist sexy.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat met diepe decollete’s ,daar zie ik nou juist weer wel de meerwaarde van in.
   Ze trekken het toch zelf aan dus willen dat je het ziet.
   Maar dan moeten ze ook niet gaan zeuren dat er na gekeken wordt.

   Maar ik ben het verder met je eens dat je met je poten af blijft van vrouwen als ze er niet op zitten te wachten.

   Like

 14. M. zegt:

  Het is zo krankzinnig onderhand dat je gewoon als onwillige spermaontvanger neergezet word.
  Ik vraag mij regelmatig af hoe lang het nog duurt voor de pek en veren weer eens van stal gehaald gaat worden voor al die mensen die hier aan meewerken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s