Israël wil Joden uit Frankrijk naar huis halen

Screenshot (51)

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Wegens antisemitisme en onderwerping aan de jihad

De vicevoorzitter van de Wereld Zionisten Organisatie, Chair Yaakov Hagoel, werkt samen met het Israëlische ministerie van Integratie een strategie uit om honderdduizenden Franse Joden thuis te brengen naar Israël. De situatie in Frankrijk zou met de dag erger worden, het antisemitisme zou toenemen, Frankrijk zou zich onderwerpen aan de jihad, zei hij.

Blick Oostenrijk

Tot 500.000 repatrianten

“De Joden zullen Frankrijk verlaten”, is hij van overtuigd. Er zouden 500.000 Joden in Frankrijk zijn die in de nabije toekomst terug naar huis kunnen, en nog eens 500.000 die later kunnen komen. Een databank met potentiële werkgevers voor nieuwkomers maakt ook deel uit van zijn terugkeerstrategie. Het zou niet goed zijn voor toekomstige generaties wanneer dit nu niet snel aangepakt zou worden. De joodse gemeenschap, die nog in Frankrijk blijft, is verbonden met het zionisme. Uit peilingen blijkt dat Franse Joden Israël op verschillende manieren ondersteunen, bijvoorbeeld door daar hun vakantie door te brengen. Sinds 2015 zou het aantal van de uit de diaspora naar huis teruggekeerde Joden (Aliyah) zijn afgenomen. Er zou sprake zijn van teveel hindernissen om een leven in Israël in te richten.

Samenhang in eigen cultuur

De coronacrisis, de slechte economische situatie en de toename van de radicale islam zouden een unieke gelegenheid zijn om de bureaucratische barrières uit de weg te ruimen en de Joden van Frankrijk naar Israël te brengen, zegt Hasoel. Iedere in de nieuwe immigranten geïnvesteerde sjekel zou de komende 10 jaar als 15 sjekel terugkomen. Dat zou zionisme, dat zou Jodendom zijn, “dat is onze traditie”.

Afgezien van een waardevolle investering in het eigen land zou men van een nieuw elan en een sterkere, verenigde gemeenschap profiteren, waarvan de leden al eeuwenlang bij elkaar zijn. Israël zou zich niet op de toekomst kunnen verheugen zonder de Franse Joden tot de Aliyah te bewegen.

Bron:
www.wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Barbarisme, Bureaucratie, demoniseren, emigratie, Frankrijk, gezond realisme, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, Israël, Jihad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

14 reacties op Israël wil Joden uit Frankrijk naar huis halen

 1. Julia zegt:

  Mooi gebaar van Israël omdat de discriminatie en verachting van het Joodse volk in Frankrijk de spuigaten uitloopt nog even dan kunnen ook veel Joden uit de rest van de EU worden teruggehaald. Het is natuurlijk van de zotte dat zelfs de Islam roept om van Duitsland een kalifaat te maken. Het zou een verademing zijn als de landen waar de Islam de boventoon voert en christelijk geloof een doodzonde is en vooral onze vrouwen niet veilig zijn binnen de gemeenschap van deze barbaren niet teruggehaald moeten worden maar de de EU verbannen dienen te worden. Echter zijn de EU en haar leiders hiertoe niet bereid en laten onze samenleving verder ten gronde richten door al die buitensporige Islam barbaren.

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   @Julia. Frankrijk is een zinkend schip. Het wordt bevolkt door EEN KLOTENLOZE VOLK die nihilistisch en totaal onverschillig naar de toekomst kijkt; al er is voor dit volk nog een toekomst? Frankrijk is overspoeld door een tsunami van islamitisch en zwarte ongedierte die steeds gewelddadiger en wreed wordt. Dagelijkse brute aanvallen op autochtone Fransen, het in brand steken van kerken, moordpartijen, roofovervallen en verkrachtingen van vrouwen, meisjes en kinderen zijn aan de orde van de dag. De gedegenereerde linkse elite vindt het prima. Niemand houdt de beesten tegen. Als iemand durft te protesteren, dan is hij of zij een racist, xenofoob of islamofoob. Het is overduidelijk dat de president van dit land, is daar geplaatst door vreemde mogendheden, die tevens zijn vroegere werkgevers waren. De man gedraagt zich net als de vroegere nazi-commandanten; een soort moderne Seyess Inquart die volgt orders en instructie uit Brussel! Het is vanzelf sprekend dat Joden verlaten dit gevaarlijk land. Als de Fransen willen op ISIS wijze worden afgeslacht (wat gaat gebeuren), is dat hun zaak. Maar de Joden hoeven daar geen deel aan nemen. Ook in Israël, zouden ze last hebben van moslims. Maar daar hebben ze het recht een machinegeweer of een pistool te dragen. Zij hoeven om hun leven te beschermen, geen toestemming krijgen van geesteszieke linkse multiculturele psychopaten.

   Geliked door 3 people

   • Julia zegt:

    R Thomasson. Helemaal mee eens maar gelukkig hebben wij volksverrader Rutte die inmiddels vriend Macron tevreden heeft gesteld door weer miljarden te storten naar dit door en door rotte en verziekte land. Maar ik vrees dat in Duitsland al grotendeels dezelfde barbaren chaos heerst en Nederland niet gevrijwaard zal blijven. De linkse smerige politiek in ons land en politici binnen het EU miljarden bolwerk bestaat uitsluitend uit linkse ziekelijke machtswellustelingen die er niet voor schromen om die barbaren meer en meer binnen te laten en rijkelijk te belonen door eigen volk totaal uit te kleden.

    Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ R.Thomasson.
    Óók Nederland is een zinkend schip en eveneens bevolkt door een grotendeels “klotenloos” volk, dit volk wacht op een échte leider en zal alsdan opstaan tegen de huidige dictators. Ook NL is overstroomd door islamitisch schorem en ander gekleurd gespuis. De enige bevolkingsgroep die toont dat zij wél “kloten” heeft, zijn de boeren, de rest, w.o. ook ikzelf laten alles over zich komen en knikken “ja en amen” op alles wat er vanuit “den Haag” aan leugens over ons wordt uitgestrooid. Ik laat het over mij komen omdat ik van mijzelf weet, dat ik niet de capaciteit heb om een groep te leiden; mocht er echter zo’n groep ontstaan van bijv. Boze Bejaarden of Ondeugende Ouderen dan zal ik daar zéker aan meedoen.
    Israël doet in ieder geval iets voor haar bevolking terwijl in Nederland álles tégen de eigen bevolking gericht is.
    In de meeste EUSSR-landen heerst dezelfde situatie, m.u.v. Polen, Hongarije, Tsjechië en nog een paar landen.

    Geliked door 1 persoon

 2. Svalbard zegt:

  Het is ook God’s plan om alle Joden te doen terugkeren naar hun land, talloze profetieën in de Bijbel spreken daar ook van. Een van de meest treffende profetieën staat opgetekend in het boek Ezechiël, waarin we een beschrijving vinden van het herstel van Israël na de holocaust in de hoofdstukken 36 en 37. Hoe treffend is het dan ook, dat deze profetie, die 26 eeuwen geleden door God is geopenbaard, in onze tijd zo ongelooflijk nauwkeurig en gedetailleerd in vervulling is gegaan!

  Geliked door 3 people

 3. Alfred zegt:

  Churchill in 1899..

  Individual Muslims can have great qualities, but the influence of religion pervades the social development of her followers. There is no stronger regressive force in the world. Far from dying, Islam is a militant belief that wants people to convert. It has already spread throughout Central Africa, producing unrestrained warriors at every step,
  And if Christianity was not protected by the strong arms of science, the science against which it (Islam) has been struggling in vain, civilization of modern Europe could can fall as the civilization of ancient Rome has fallen.
  Winston Churchill released in his book “The River War” in 1899

  Geliked door 3 people

 4. Gienekehado zegt:

  Ondertussen in Noord-Israël, ‘High Alert’. Hezbollah heeft wraak gezworen vanwege de dood van een manschap, eerder deze week.
  https://www.jpost.com/israel-news/idf-ups-alert-in-northern-command-over-concerns-of-hezbollah-terror-attack-636224

  Like

 5. John van antwerpen zegt:

  Zou het niet mooi zijn om stukken Mossad naar hier te sturen. Kunnen ze gelijk beginnen
  met waar ze goed in zijn.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @John van Antwerpen. Nederland heeft uitstekende inlichtingendiensten en ze wisselen informatie met de Mossad, BND, MI6 en andere organisaties. Het probleem van Nederland ligt niet in deze hoek. Wie Nederland laat vallen, zijn de linkse en liberale elites die not steeds in de wereld van ‘Alice in Wonderland’ leven. Of beter gezegd; ze kruipen nederig voor de EU bezetters. Zij accepteren willoos het idee dat de EU is een vazal van duistere globalistische krachten, die niets goeds in petto hebben met Nederlanders en andere Europeanen.

   Like

 6. Julia zegt:

  Het zou onze politiek sieren eens een andere weg in te slaan en deze Islam woestijnratten en Zwarte barbaren eens flink af te rekenen en het keiharde voorbeeld van aanpak van Israël toe te passen. Wat zou dat een verademing zijn voor ons land en de zogenoemde mislukte Europese Unie. Maar helaas de linkse lafheid viert hoogtij en het blijft bij massale import en miljarden belastinggeld stuk slaan om deze chaos te financieren alsmede subsidies te verstrekken aan terroristische groeperen en organisaties zowel in het binnen als buitenland.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/07/25/uk-muslim-charity-boss-called-jews-grandchildren-monkeys-pigs/

  Directeur van de grootste Britse moslim-liefdadigheidswerk noemt joden ‘Kleinkinderen van apen en varkens’

  Een directeur en trustee van Islamic Relief, de grootste liefdadigheidsinstelling van Groot-Brittannië, deelde berichten waarin hij Hamas prees en de joden bestempelde als ‘de kleinkinderen van apen en varkens’, beweert een rapport.

  De in Egypte geboren Heshmat Khalifa, die ook voorzitter was van Islamic Relief Australia en een directeur van de Duitse en Zuid-Afrikaanse bijkantoren van islamitische liefdadigheidsinstellingen, deelde in 2014 en 2015 de opruiende Arabisch-talige berichten op Facebook, volgens een onderzoek van The Times – blijkbaar door de omverwerping van de regering van zijn vaderland, de islamitische Moslimbroederschap, door generaal Sisi.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Bas.In de koran staat inderdaad dat joden apen en varkens zijn,en dat ze afgeslacht moeten worden.Trouwens iedere niet moslim moet afgeslacht worden volgens de islam.

   Like

   • fleckie zegt:

    Gos, af en toe ziet men bij de HIER. binnengedrongen donkere typen, …toch donkergetinten die lijken op apen of anderen dieren uit. de ‘beestenstal’……waar je doodsbang voor zou worden!!..<~<~<~<~<~<~<

    Geliked door 1 persoon

 8. R Thomasson zegt:

  @Karton. “Ook Nederland is een zinkend schip en eveneens bevolkt door een grotendeels “klotenloos”volk. Persoonlijk ben ik wat minder pessimistisch over Nederland. a) Wij hebben in Nederland twee sterke anti EU en- anti islam partijen en een partij (SGP) die niet in de pas loopt met standpunten die niet in haar visie passen. Alle drie maken het leven van de traditionele islam- en EU-knuffelaars behoorlijk zuur. Dat hebben ze kennelijk in Frankrijk, en zeker in Zweden, niet. Gelukkig zitten in de FvD en PVV-zwaargewichten zoals Thierry Baudet, Theo Hiddema, Geert Wilders en Martin Bosma die ze tijdens debatten van langs geven. b) De wilde acties na de moorden op Pim Fortuyn en Theo van Gogh, c) Bevolkingsgroep die ballen toont zijn inderdaad de boeren. De Friese boeren waren als eersten die in actie kwamen. Friezen, vooral uit Noord West Friesland, zijn niet voor de poes. Dat lieten ze al in Dokkum zien. Het gekleurde gespuis hoeft in Friesland niet al te brutaal worden. Dat weten ook de KOZP-gasten. c) Denk aan de wilde demonstratie tegen AZC ’s in Steenbergen, Wezep, Beverwaard Rotterdam, Geldermalsen, Enschede enz. Dat betekent dat de Nederlanders niet alles pikken; al wil regering Rutte en de NOS het graag geloven.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s