Met de Covid-19 pandemie en de rassenrellen wil de Deep State Trump de macht ontnemen

Screenshot (52)

(Door: “Balkanske priče”)

In zijn nieuwe boek “Patronen van bedrog – Niets is wat het lijkt” schrijft Willem Middelkoop dat in de meeste landen niet de democratisch gekozen leiders de dienst uitmaken, maar de Deep State, een “onzichtbare en invloedrijke elite”: “Niet de democratie, maar de Deep State bepaalt alles. Vanaf begin jaren veertig werkte een kleine groep insiders aan een plan voor Amerikaanse werelddominantie. Door de overwinning in de Tweede Wereldoorlog slaagde het plan en sindsdien doet de VS er alles aan om haar macht zo groot mogelijk te houden. Daarbij is bijna alles geoorloofd: van regime-changes en financiële steun tot couppogingen en moordaanslagen op afvallige politici en presidenten. Dit heeft er voor gezorgd dat landen in de Amerikaanse pas bleven lopen. Maar ook binnen de VS is een continue machtsstrijd gaande”… “Presidents are selected, not elected”, zei Franklin D. Roosevelt, maar Donald Trump maakte een einde aan die traditie. Niet de elite achter de schermen, maar het volk had voor het eerst sinds 1913 haar president gekozen…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, kwaadaardige opzet, machtswellust, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

5 reacties op Met de Covid-19 pandemie en de rassenrellen wil de Deep State Trump de macht ontnemen

 1. andre zegt:

  Balkanske ja ik ben het met je eens. In deze achterlijke tijden waar we nu in moeten leven, opgelegd door een stelletje randdebielen is het nul democratie. Als deze democratische dames en heren echt waren gekozen door het volk was dit natuurlijk al lang afgeschaft en verboden. Wat we nu gaan zien is nog nooit eerder vertoond.

  Ik ben nu bijna 50 en ooit begonnen met handel in US in de guldentijd. Dit ging prima want US had het vrije gedachtegoed en Duitsland was wel duurder maar was weer perfect met goederen. Toen kwam de euro en het werd voor mij onbetaalbaar om nog handel uit de US te halen en werd eigenlijk gewongen om op te schuiven naar China wat absoluut ook weer goed ging. Maar wat je ziet vanuit helicopter view is een rondreizend circus dat overal de poen weg zuigt fffffffffffffffffff en weg op naar het volgende laatse NWO project China.

  Trump? Misschien Ja en misschien nee Adolfje hitste ook het nationalisme aan met 5 miljoen baantjes maar Adolfje werd voor 100% betaald via NL en Trump weer niet. Laat ik het zo zeggen……Als Trump word herkozen gaat ie zn vriendin Merkel slopen en de NATO. Of we klappen in een gat waarbij China de macht grijpt met natuurlijk weer op de achtergrond dezelfde psychopaten of Trump teamt op met Rusland en Rusland brengt de EU weer in een normaal leven.

  We zitten in een achtbaan waar we op het moment niet uitkunnen.

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Ik hoop dat iedereen in de # LGBTQ-gemeenschap deze video van Joe Biden kan zien

  Geliked door 1 persoon

 3. BigLJohn zegt:

  Mijnheer Balkan; soms is het niet wat het lijkt. Men wist 4 jaar geleden – zeker – dat Hillary Clinton de Amerikaanse verkiezingen zou winnen, totdat bleek dat de Amerikaanse kiezer er anders over dacht. Ongeveer hetzelfde verhaal bij die twee Brexit referendums. Tijdens het tweede referendum stemden er nog veel meer Engelsen anti E.U, terwijl de mainstream media tijden lang kwetterden dat steeds mee Engelsen in de E.U wilden blijven. Dus onderschat de Amerikaanse kiezer niet. In tegenstelling tot de Nederlandse kiezer (die last heeft van Alzheimer) heeft de Amerikaanse kiezer het geheugen van een olifant en vergeet niets over wat ze hem aangedaan hebben.

  Geliked door 1 persoon

 4. BertG. zegt:

  “Er was niets bijzonders. Geen feest of partij. Een avond als alle anderen sinds de heropening op 1 juni met alleen bezoekers aan een tafel. Voor zover bekend werd niemand ernstig ziek, maar de besmettingen gebeurden allemaal na elf uur ’s avonds. Er werd toen niet meer goed geventileerd, omdat de deuren dicht moeten vanwege het geluid.”

  Je gelooft toch niet wat je hier leest!
  Iedereen zit braaf 15 decimeter van elkaar aan een tafeltje te pimpelen en wordt plotsklaps ziek als de deur dicht gaat?? Hoe zie je dat, dondert iedereen dan van zijn kruk en is het dringen op het toilet? Nee, want: “niemand werd ernstig (sic) ziek”. Hoe zie je het dan, verschieten ze van kleur? Of denken ze: “Shit, de deur gaat dicht, nou gaan we er aan!?”

  “De besmettingen gebeurden ALLEMAAL na 11 uur ’s avonds”.
  Het staat er toch echt.

  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/07/25/corona-brandhaard-hillegom-gevolg-van-overheidsregels/

  Like

 5. Jan zegt:

  De deep state charlatan Fauci

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s