Tweet van Alice Weidel . . .

Screenshot (56)

De statistiek van de politie bewijst het zwart op wit: Stuttgart heeft, net als veel andere steden, een enorm probleem met jonge mannelijke migranten die bereid zijn rellen te schoppen. Van de ondertussen 50 verdachten hebben 80% een migratieachtergrond of zijn buitenlanders.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; Alice Weidel)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Rechts geluid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Tweet van Alice Weidel . . .

 1. Cathja zegt:

  Het zoveelste bewijs dat illegale mannelijke immigranten oververtegenwoordigd zijn in het plegen van misdrijven, en waarover ook wij hier al geruime tijd spreken. Wie durft dit enorme probleem nog te ontkennen?

  Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   Cathja.De satanische globalistische elite wil 90% van de wereldbevolking uitmoorden.Dan importeer je toch gewoon de vijand (soldaten van allah) met miljoenen tegelijk naar b.v. europa.Moslims worden geleerd om de ongelovigen te haten,te terroriseren en af te slachten.

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Cathja.De satanische globalistische elite wil 90% van de wereldbevolking uitmoorden.Dan importeer je toch gewoon de vijand (soldaten van allah) met miljoenen tegelijk naar b.v. europa.Moslims worden geleerd om de ongelovigen te haten,te terroriseren en af te slachten.

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Het overduidelijke bewijs dat de EU met de instroom van asieleisers enkel uit is op het ophitsen, opporren, oproepen, opruien, opstoken, opwekken, opzwepen van individueel geweld en grote onveiligheid, plunderingen en burgerlijke ongehoorzaamheid, om dan als reactie de samenleving met georganiseerd geweld in politionele acties hun macht en autoriteit op te kunnen leggen. Hervormen door de boel eerst gierend uit de hand te laten lopen,……een bewussie plegen.
  Het beramen van terrorisme jegens de bevolking door de gereguleerde import van afrikaanse huurlingen,……mensen kijk toch eens om je heen, het word overdag en s’nachts steeds donkerder op straat.

  Geliked door 2 people

 3. John van antwerpen zegt:

  De buitenwijken van Parijs en Londen gaan zich overal vermenigvuldigen.
  Mat alle problemen van dien. De linkse lobby zal het wel weer goed praten.
  Maar hier is weinig wir schaffen das aan. De slachtoffers worden de autochtonen,
  wat zelfs niet gezegd mag worden. De linkse lobby gelooft in sprookje,s.
  Zoals roodkapje een lieve oma aan te treffen maar een wolf zag, zo houden de wolven
  in schaapsleren ons voor lieve migranten aan te treffen…die zich als wolven gaan manifisteren.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ton Ruygrok zegt:

  Welnee … dit is nu echt wat je noemt.. rechts extreem racistisch gejank.. , zijn gewoon leuke jonge gasten die een beetje kattekwaad uithalen.. we zijn toch allemaal jong geweest… we hebben allemaal wel eens auto’s in brand gestoken.. winkelruiten ingegooid… winkels geplunderd… straat klinkers en zwaar vuurwerk naar politie,brandweer en ambulance personeel en hun auto’s gegooid…, willekeurige mensen in elkaar geramd …, en als onze nieuwe jonge burgers dit doen dan huilen we rivieren vol met krokodillen tranen… , echt dat zielige populistische gezever… laat deze jongelui de boel lekker slopen daar door ontwikkelen zij zich des te beter en sneller en raken wij meer aan hen gewend..,

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Ook de “PC”-Burgemeesters worden wakker !

  3 burgemeesters (Groenen, SPD en CDU) bekritiseren het “structurele probleem” dat door jonge migranten wordt veroorzaakt DE “toenemende agressiviteit” en hebben de regering een brief gestuurd.

  Gedeelte brief;
  Met grote zorg, en dit niet alleen sinds de laatste nacht van onrust in Stuttgart of na wat er net gebeurde dit weekend in Frankfurt am Main, zien we de toenemende agressiviteit en de gebrek aan respect van groepen jongeren en jongvolwassenen in onze steden.
  Onder de vluchtelingen bevindt zich een kleine groep jonge mannen die vatbaar zijn voor geweld, en die een sterk overwicht uitoefenen in de openbare ruimte en ze zijn sterk oververtegenwoordigd bij ernstige misdaden, met name seksueel geweld en mishandeling en aanvallen. Politiestatistieken van het Federaal Strafbureau bevestigen dat dit geen geïsoleerde gevallen zijn, maar een structureel probleem met ongeveer 50.000 recidivisten onder de vluchtelingen. ”

  BRON:

  Klik om toegang te krijgen tot 380_schreiben_obm_anlage.pdf

  Geliked door 1 persoon

 6. M. zegt:

  Men is gek op mosterd na de maaltijd en het demoniseren van mensen met commentaar op de migratie ellende om als het leed al is geleden hetzelfde te roepen als de mensen die eerder gedemoniseerd werden als ze over de migratie ellende spraken of schreven.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bob zegt:

  s de VN en de EU uit op een burgeroorlog.
  Oorlogen van land tegen land is te gevaarlijk
  vanwege de nucliaire dreiging.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s