Allemaal de schuld van Pim!

Screenshot (61)

(Door: Ebru Umar)

Het is allemaal de schuld van Pim Fortuyn. De man op de radio zegt het duidelijk. Het respect voor de verslaggever is verdwenen sinds Fortuyn, die ooit een zeikende vrouwelijke NOS-verslaggeefster toeriep: “Mens, ga toch koken”.

Ja, sindsdien was het respect van ‘demense’ voor verslaggevers verdwenen, zegt de hoorbaar blanke man op de radio. Hoorbaar, want voortreffelijk Nederlands sprekend en moreel hooghartig, zoekend naar bijval. En bij de Publieke Omroep, op NPO Radio 1, is die bijval nooit ver te zoeken. Het weerwoord blijft uit – uiteraard. Want tegenwoordig worden verslaggevers van de NOS lastiggevallen en zelfs bespuugd, met als hoogtepunt dat er opeens acht man beveiliging mee moest met het NOS-personeel.

Lees verder>>>
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, establishment, Forum voor Democratie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, NOS, NPO, Pim Fortuyn, propaganda, publieke omroep, PVV, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Allemaal de schuld van Pim!

 1. droevige mof zegt:

  Dit uitstekende rapport van de Nederlandse wanttoknow is een passende aanvulling.
  https://www.wanttoknow.nl/overige/jankende-nos-journalisten-ga-in-de-spiegel-kijken/

  Geliked door 1 persoon

 2. LUCIA zegt:

  Schitterend artikel ze zegt het zoals het is !!!

  Like

 3. Lilith zegt:

  Ebru is altijd +heel veel! Dit is zo’n achterlijk geworden land waar de linkse (rijke) elite uit schuldgevoel op de cultuurverkrachtende linksdragers stemmen. Hun’Tolerantie’ was altijd een prachtig eufemisme voor opportunisme

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Die Nep verslaggevers hebben nog steeds niet door dat je respect moet verdienen en zolang je niet neutraal bent en linkse meesters dient ze nooit gerespecteerd zullen worden !!

  Geliked door 2 people

 5. Hovawart zegt:

  De term ‘extreemlinksch’ is slechts de mate van ontkenning, hoe hardnekkiger de oogkleppen gesloten gehouden worden, hoe extremer de Linksche Looney Brigade het Marxisme aanhangen…
  (des te hoger de salarissen, premies of bonussen dan spreekt men van een andere mate van extremisme, waarbij de linkse principes slechts een verdienmodel zijn) (wijze waarop een organisatie of instelling geld verdient)

  Geliked door 1 persoon

 6. Ebru ziet het weer goed; immigratie is door ministers veroorzaakt en dus niet door Fortuyn of Wilders of Baudet.

  Geliked door 1 persoon

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Mens, ga toch koken”

  Het bijzondere aan dit geheel is dat Pim Fortuyn dit nooit gezegd heeft. Daar was hij teveel heer voor. Wat hij dan wel zei was: “Ach, mevrouw, ga toch naar huis, koken of zoiets,veel beter.”
  Op het geluidsfragment is niet duidelijk te verstaan of hij zei mevrouw, of mevrouwtje.
  Prof. Pim wordt iedere keer foutief geciteerd en iedere keer zal ik proberen het te corrigeren. Pim is er zelf niet meer om het te doen, dus doe ik het voor hem.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Tistochwat zegt:

   J. C. Th. Köhler 25 juli 2020 om 14:31

   Pim zei: “Ga lekker naar huis, koken, veel beter.”

   Wat is ‘linksvolk’ toch intolerant en arrogant: ZIJ hebben altijd gelijk, Alleen ZIJ weten wat goed en slecht is. Ik walg ervan:

   ‘Communist’ Paultje (door mijn vader R.I.P. altijd ‘de moordenaar van Pim Fortuyn’ genoemd) is weer smerig aan het ‘zuigen’:

   Like

 8. BigLJohn zegt:

  Alles draait in onze wereld om leugens en Satanische praktijken. Vandaar dat ik wel eens zeg; De geest, zo je wilt de spirit van de Duivel is in de mensen gevaren. Hoe anders dan kan het verklaard worden dat het er in de gehele wereld zo aan toe gaat. De MSM mediakanalen zijn er wereldwijd van vergeven, de justitie, lagere en hogere overheden, evenals het kabinet, Brussel, en degene die dit alles aanstuurt; The NWO. De gehele wereld staat op zijn kop en de leugen regeert alom. Diegenen die strijden voor de waarheid komen geen stap verder, worden daarvoor vervolgd, en moeten er zelfs voor oppassen om niet in de gevangenis te belanden. Je zult maar tiener zijn en nog een heel leven voor je hebben….

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s