Ongelooflijke foto: BLM-“activist” knielt op klein blank kind!

Screenshot (65)

(Vertaling: E.J. Bron)

Op dit moment schokt een foto Amerikaanse internetgebruikers. Daarop is te zien hoe een zwarte ondersteuner van de “Black Lives Matter”-beweging op de hals van een klein blank kind knielt, terwijl dit door iemand anders wordt vastgehouden en zichtbaar schreeuwt in paniek. De dader is de 20-jarige Isaiah Jackson uit de staat Ohio, die de foto op een sociaal mediakanaal met de verwijzing “Blm now mf” (“Black Lives Matter now motherfucker”) postte.

Mitteleuropa

Blanke moeder leverde eigen kind uit

Het kind zou wel eens van de blanke vriendin van Jackson kunnen zijn, die zich geschokt toonde door de daad en er zogenaamd niets vanaf zou hebben geweten, tegelijkertijd de misdaad echter relativeerde en zei dat er immers “niets gebeurd” zou zijn met haar zoon. Veel boze internetgebuikers beschuldigden de vrouw er daarna van haar eigen kind aan een criminele, meermaals veroordeelde (20 keer!) zwarte psychopaat te hebben uitgeleverd.

Inmiddels is het jongetje bij zijn grootmoeder en zijn vader, die de dader met vergelding dreigden zodra hij uit de gevangenis zou komen. Want Jackson werd wegens een ander delict op 20 juli gearresteerd en zit op dit moment in de Clark County gevangenis. Het schandaal werd ontmaskerd door de activist Vincent James, die de pro-Trump website “Red Elephant” bedrijft. Tot nu toe berichtte geen enkel mainstream medium over deze racistische gewelddaad tegen een kind!

Geen woord van “Black Lives Matter” over het schandaal

De links-radicale “Black Lives Matter”-beweging was verbazingwekkend stil over het schandaal rondom de kindermishandeling door een van haar aanhangers. Geen woord ter verontschuldiging of veroordeling!

Zoals de oma van het kind meedeelde, is inmiddels de kinderbescherming ingeschakeld. De moeder mag het kind alleen nog maar onder toezicht van de vader zien en bezoeken, bovendien wordt een aanklacht wegens nalatigheid onderzocht.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Black Lives Matter", Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, verloedering, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Ongelooflijke foto: BLM-“activist” knielt op klein blank kind!

 1. karton zegt:

  Een nekschot voor deze dappere gekleurde mede-“mens” ?

  Geliked door 3 people

 2. Willem zegt:

  Helaas, ik kan er niets aan doen, maar dat hele BLM gedoe heeft mij heel anders doen denken over een bepaalde groep zwarte mensen dan daarvoor en niet in hun voordeel.

  Geliked door 6 people

 3. Julia zegt:

  Mijn stelling is dit zwart barbaars kwaad zet meer haat!!! Het moet al die linkse mafkezen toch goed doen dat onze multi culti knuffelaars zittend in het Duivelshof Den Haag en gemeentelijke linkse bestuurders dit soort tuig subsidiëren en hiervoor eigen volk verraden en in de kou zetten. Mede dank aan de gesubsidieerde linkse propagandazender NPO en onze zeer eenzijdige linkse media waar huilende journalisten proberen nog enigszins sympathie op te wekken. Hoe triest en hoe walgelijk.

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Julia, de linkse mafkezen zeggen dat dit maar een incident is. Dat je niet alle negers over een kam moet scheren en dat er ook slechte blanken zijn. Deze riedel hoor ik al meer dan 50 jaar. Waarom elk neger land een shithole is kunnen ze niet uitleggen behalve dat het door de slavernij en het kolonialisme komt.

   Geliked door 3 people

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Ik moet van BLM niets hebben maar ik heb een oproep aan alle christenen in dit land. Bedenk dat de god van de christenen (als je dat gelooft), de negers niet voor niets zwart gemaakt heeft, daar zal die vast wel een bedoeling mee gehad hebben. Het spreekwoord zegt niet voor niets “iemand zwart maken”.

  Like

 5. roheline1 zegt:

  niet gewezen slaven vragen excuus(en centen natuurlijk) van nooit gewezen slavendrijvers. Knap ziek hoor, in een rechtsstaat.

  Geliked door 2 people

 6. De lezers hier moeten goed weten dat die hele BLM shit gestuurd word door het linkse gespuis daar in Amerika en gesponsord door de ouwe rat Soros.
  Alleen om Trump ten val te brengen want blijft Trump nog vier jaar aan de macht zal een groot deel of misschien wel het hele moeras uitgemest worden en dan gaan er grote koppen rollen.
  Het Amerikaanse publiek heeft dat maar al te goed begrepen en zal dan ook en masse Trump steunen ondanks alle nep polls die momenteel de mensen voorgeschoteld krijgen.
  De mensen zijn wakker daar aan de andere kant van de oceaan let maar op mijn woorden.

  Geliked door 4 people

 7. Republikein zegt:

  https://nworeport.me/2020/07/25/watch-rapper-t-i-wants-44-trillion-in-slavery-reparations/

  Rapper T.I. has put a heavy price tag on slavery reparations: $1 million for every descendant of slavery, equal up to $44 trillion.

  Speaking with radio host Charlamagne tha God on “The Breakfast Club,” T.I. outlined his reparations goal and demanded that black people be represented equally across the board in the United States.

  “This is my goal,” he said. “My goal is to get every black person in America that’s a descendant of slavery one million dollars, at least. That take about $44 trillion. So that’s my goal, so I’m working up on $44 trillion.”

  Rapper T.I. heeft een zwaar prijskaartje gehangen aan slavernijverheidsreparaties: 1 miljoen dollar voor elke afstammeling van de slavernij, gelijk aan 44 biljoen dollar.

  Sprekend met radiogastheer Charlamagne tha God op “The Breakfast Club,” schetste T.I. zijn doel van herstelbetalingen en eiste dat zwarte mensen over de hele linie gelijkelijk vertegenwoordigd zouden zijn in de Verenigde Staten.

  “Dit is mijn doel,” zei hij. “Mijn doel is om elke zwarte persoon in Amerika die een afstammeling is van de slavernij een miljoen dollar te krijgen, op zijn minst. Dat kost ongeveer 44 biljoen dollar. Dus dat is mijn doel, dus ik werk aan 44 biljoen dollar.”

  Geen blikgroente.

  Like

 8. Bob zegt:

  Allen die hiervoor verantwoordelijk voor zijn
  (politici van de regering en gedoogpartijen,media
  en donateues en andere steuners) zijn mede verantwoordelijk
  aan kinder mishandeling en moeten hiervoor zeer zwaar
  gestraft worden.

  Like

 9. Pingback: Media zwijgen: Zwarte executeert 5-jarig blank jongetje | E.J. Bron

 10. Pingback: Media zwijgen: Zwarte executeert 5-jarig blank jongetje! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s