Bolsonaro genezen van coronavirus

Screenshot (81)

(Door: “Tistochwat”)

Gisteren bracht de NOS het nieuws dat de Braziliaanse president Bolsonaro genezen is van het coronavirus. Hij zit lachend op een foto, met in zijn hand een doosje hydroxychloroquine, het medicijn waaraan hij zijn genezing te danken heeft. Echt weer nepnieuws van die NOS om er dan meteen bij te zeggen dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat hydroxychloroquine een gunstig effect heeft op de ziekte. Dat is een regelrechte leugen.

De NOS wordt betaald met overheidsgeld, onze moeizaam opgehoeste belastinggelden, en ze staat ons gewoon weer voor te liegen. De journalisten van de NOS hoeven maar vijf minuten te googelen op internet, en dan vinden ze het ene artikel na het andere, waarin staat dat uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat hydroxychloroquine wel degelijk een effectief medicijn is tegen het coronavirus.

De president van Brazilië was eerst positief getest op het virus, en nu is hij alweer genezen. Hij prijst hydroxychloroquine aan en hij toont de wereld triomfantelijk het medicijn dat hem heeft genezen. Nog een extra bewijs dat het medicijn helpt tegen het virus. Maar de NOS houdt tegen beter weten in vol dat er geen wetenschappelijk bewijs is. Inmiddels stapelen de bewijzen zich op, maar de leugen regeert bij de NOS. (tekst NOS-artikel: scroll down!)

Door:
“Tistochwat”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", belangenverstrengeling, Censuur, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, NOS, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Bolsonaro genezen van coronavirus

 1. flo zegt:

  De nos is een smerig links virus dat heel simpel uit te roeien is door de euro kraan dicht te draaien, en de ca. € 1 miljard die jaarlijks vernietigd wordt aan linkse indoctrinatie en propaganda aan andere echt urgente zaken te besteden.

  Geliked door 4 people

 2. bobzelf zegt:

  IK IMMITEER NU EVEN DE KREET VAN HUGO “” SNUIFFFFFFFFFFFFFFFFFFF””

  GODGLOEIENDE GLOEIENDE GLOEIENDE

  OOM CORONA

  p.s. ik mag aannemen, dat na eerst het melden van dagelijkse doden
  het daarna naar melden van wekelijkse doden
  en toen dat ook maar 1 of 2 ….
  werd …
  en zelfs JAN LUL , DAARVOOR NIET MEER THUIS BLEEF ……….

  u NU OVERAL OVERSPOELD WORDT, MET DE OPLOPENDE BESMETTINGEN !

  DUS JA …..ALS JE VEEL TEST, ONTDEK JE MEER BESMETTINGEN

  DAT ER NIEMAND DOOD GAAT…….,

  DAAR GING HET NIET OM

  ANGST, EN TOTALE CONTROLE,

  DUS ?

  DE NEDERLANDER ZIT WEER OPGESLOTEN THUIS.

  VEEL PLEZIER NOG

  GREECE 141 DAGEN NA UITBRAAK ITALIE 197 DODEN

  WAT DOEN WE VERKEERD ???

  MIJN BESTE DIERENARTSEN EN RIVMoordenaars ?? onze expert ???

  Geliked door 5 people

  • Vooral de vraag wat doen we verkeerd is makkelijk beantwoord BoKijk hier in Nederland word tenminste nog goed geteld want zelfs iemand die voor de trein springt is hier een corona dode.
   En daar doet Griekenland het fout omdat ze naar elke waarschijnlijkheid niet elke overledene per definitie een corona dode speldje opspelden.
   Jaen het Nederlandse stemvee sliep verder.

   Geliked door 3 people

 3. WC zegt:

  heeft ie nou een chanoekia op z,n dressoir staan? dat heeft misschien geholpen.

  Geliked door 2 people

 4. Tistochwat zegt:

  In onderstaande video komt professor Risch zelf aan het woord:

  https://www.bitchute.com/video/QFxLsJtmsRNK/#video-watch

  De video begint met een reclameboodschap. De professor doet zijn verhaal vanaf ongeveer 02:00.
  Hij klaagt over hetzelfde als Rob Elens: hydroxychloroquine (HCQ) helpt wel degelijk tegen het coronavirus, maar de corrupte medische stand houdt het tegen.
  Het interview met professor Risch van Yale universiteit waarin hij de effectiviteit van HCQ toelicht, is van internet verwijderd.

  Geliked door 2 people

 5. duinsnip zegt:

  Wilders en Baudet zijn zeker ook buiten bewustzijn? Waar zijn de politici die nog helder denken?

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Niet alleen in NL dus, de naam van dat medicijn heb ik hier in Fr al mnden terug in artikelen/internet gelezen.
  De man die het propageerde, werd door Macron zelve tegengewerkt.
  Ik geloof zelfs dat hij er niet meer over mocht spreken.
  Hij heet; “professeur Raoult” en propageert dat middel al veel langer.

  https://www.capital.fr/economie-politique/le-professeur-raoult-craint-desormais-une-deuxieme-vague-de-lepidemie-1373180

  Geliked door 2 people

 7. koddebeier zegt:

  Het is van die smerige nazi bende de bedoeling dat we alleen de rotzooi van Bill Gates ingespoten krijgen, daar hebben ze al miljoenen voor betaald of het helpt of je er aan dood gaat doet ze geen ene moer !!! Weg met de bende van de EU,de WHO en de VN en hun smerige aanhangers !!!

  Geliked door 3 people

 8. Julia zegt:

  Het blijkt dat de leugens en het bedrog rondom de coronavirus de massa psychisch ziek maakt. Hoe haalt men het in zijn hoofd om direct naar de teststraat te rennen voor een hoestje of niesje. Lieten zij zich tijdens het oude normaal ook gelijk testen en liepen ze dan ook direct naar de huisarts. Nu die massahysterie over het dragen van smetlappen die totaal geen effect hebben maar blijkbaar de mensen in hun hoofd gerust stelt en hierdoor gevrijwaard blijven van virussen. Echter zij vergeten dat zij nu met het mooie weer door juist deze smetlappen te dragen het immuunsysteem dermate verzwakken en zich door het dragen van deze smetlappen als een kasplantje straks als de normale griepvirussen die jaarlijks in najaar en winter terugkeren ze juist ziek en zwak maakt doordat de weerstand totaal is afgebroken. Denken mensen dat zij nu onsterfelijk zijn en realiseren ze zich niet meer dat zij door kanker, hartfalen of andere ernstige aandoeningen waar jaarlijks helaas veel slachtoffers vallen zelf ook getroffen kunnen worden. Kortom de algehele realiteitszin is totaal teniet gedaan en deze mensen zijn totaal blind voor hetgeen wat een ieder buiten deze zogenoemde virus om kan treffen. Zij leven nu in een harnas en doen alsof zij nog genieten terwijl ze stikken in angst en over niet te lange tijd zichzelf hebben besmet met de gevaarlijke ongekeurde en zelf in elkaar geflanste smetlappen. Ze hebben zich totaal gek laten maken en beseffen niet wat het voor een desastreuze economische en maatschappelijke gevolgen heeft omdat we nu al weten dat in het najaar nog meer faillissementen, onderdrukking en lock down verder economisch totaal ten onder gaan en beseffen niet dat zij met hun slaafse angstige onderdanigheid zelf hieraan volop hebben mee gewerkt en er nog meer tweedeling wordt gezaaid onder nu voor en tegenstanders van deze ongekeurde smetlappen. Zij blijken er alles voor over te hebben en hun zelf en gezinnen door massaal baanverlies verder naar een totaal ongekende dieptepunt te helpen. Hoe triest is dat een massa onderdanige slaven zich door deze leugens laten misleiden en blijven geloven dat zij nimmer zullen worden besmet. Dan twijfel ik nu echt aan het verstandelijk vermogen van velen. De waanzin rondom het zogenoemde Corona virus maakt meer en meer kapot dan ons lief is waar wij jaren de zware gevolgen zullen ondervinden en heel veel zure vruchten zullen plukken. Fijne vakantie allemaal en niet hopen dat u straks als beloning allen minimaal 14 dagen quarantaine moet met of zonder mondkapje. Genieten mag niet meer in het nieuwe normaal. Echter is het wel zo dat er in Italië dagelijks meer en meer besmettingen met het bootje binnen varen echter zonder mondkapje.

  Geliked door 3 people

 9. Jan zegt:

  Alles gelogen. Iedere dode is een coronadode

  Palm Beach CBS News Finds Suicide and a Fall Listed as COVID Deaths – Only 169 of 581 COVID Deaths Did Not Have Contributing Illnesses (VIDEO)

  Geliked door 1 persoon

 10. Tistochwat zegt:

  We leven in een krankzinnige wereld waarin huisartsen het reddende geneesmiddel, dat gewoon klaarligt, niet mogen gebruiken.

  Er komt een tijd dat we verplicht worden om alle kieren in onze huizen af te plakken en ook binnen een muilkorf te dragen. Dan stikken we vanzelf.
  Een geraffineerde manier om van ons af te komen, vooral van de ‘nutteloze’ bejaarden.

  Alles onder het mom van: kijk eens hoe goed we alle mogelijke ‘coronamaatregelen’ nemen om ‘besmetting’ tegen te gaan?
  Houden de dictators zelf hun vuile handjes lekker schoon.
  En het kuddevee is nog dankbaar ook voor deze ‘liefdevolle bescherming’.

  Onbegrijpelijk.

  Geliked door 1 persoon

 11. De Paus zegt:

  Iedere dode met COVID-19 geldt als een COVID-19 dode. Ook als er duidelijk sprake is van een andere doodsoorzaak.

  Op die manier wordt het aantal COVID-19 doden wel heel erg opgeklopt. Stervende patienten in een hospitium, waar de patienten door het personeel besmet worden met het virus, worden allemaal als COVID-19 doden beschouwd.

  Geliked door 2 people

 12. Svalbard zegt:

  Hydroxychloroquine in combinatie met zink, mits in een vroeg stadium verstrekt biedt uitstekende resultaten. Steeds meer bewijs is er beschikbaar. Dat het hier in Nederland nog steeds wordt verboden is een schandaal. Blijkbaar is een mensenleven hier bij onze overheid maar weinig waard. In de praktijk komt het er op neer dat men hier zo’n 4000 mensen onnodig heeft laten sterven. Ik hoop echt dat er hier nog eens een parlementaire enquête over zal worden gehouden. Als ik iemand vermoord ga ik terecht voor vele jaren de bak in, maar hier zijn straffeloos duizenden mensen vermoord!

  Geliked door 1 persoon

 13. Steven zegt:

  Bolsonaro genezen met medicijnen van 50 cent die ze hier verbieden voor te schrijven, maar dan wel 5 soldaten de dood in jagen met test corona-vaccin.

  https://www.ninefornews.nl/5-mensen-sterven-bij-test-coronavaccin-in-oekraine/

  Like

 14. Kees zegt:

  Het hele probleem is de veel te grote macht van de farmaceutische industrie. ZIJ dicteren wat er op dit gebied gebeurt, door middel van lobby en bakken met geld.
  Vorige week heb ik het boek “dodelijke leugens” gekocht. Daar word je bepaald niet blij van, maar geeft op basis van studie wel goed weer hoe de wereld van artsen(opleidingen) en farmaceutische industrie in elkaar steekt. Artsenopleidingen worden gesponsord door de farmaceutische industrie, dus artsen zijn over het algemeen een verlengstuk van de farmaceutische industrie en hebben geen of nauwelijks kennis van goede voeding. We moeten volgepropt worden met pillen, levenslang. Terwijl medische fouten/foute medicatie inmiddels de op twee na belangrijkste doodsoorzaak is.
  Zie ook: https://www.dodelijkeleugens.nl/coronavirus-pandemie-vaccinatie/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s