Tweet van Geert . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. verwardeman zegt:

  moet ik nu bang worden van die moSSelstront ?
  Ze zijn te laf om tegen bewapende ongelovigen te vechten , enkel waneer de ongelovige ongewapend en alleen is , durven ze hem / haar met wapens aan te vallen , en dit dan vaak
  nog met een groep .
  Laffe gore vuile moSSelstront , STERF !

  Geliked door 2 people

 2. boorzalf zegt:

  Word ik niet vrolijk van, als ik dit zo leest, tis één en al doodslag.

  Klik om toegang te krijgen tot Koranverzen-die-oproepen-tot-haat-en-moord-op-ongelovigen1.pdf

  Like

 3. Henk Azie zegt:

  Maar Geert wil het Verdrag van Straatsburg niet ter discusiie brengen……
  Heel vreemd is dat.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Geert heeft helemaal niks tegen mossel maar is tegen de islam.
  Alleen bestaan er geen mossels die ook de islam verwerpen.
  Anders zijn het ook geen mossels meer.
  Daar zou Geert een keer wat duidelijker over moeten zijn.
  Het 1 bestaat niet zonder het andere, maar dat weet moet hij zelf ook heel goed weten.
  Dus ik neem het allemaal maar met een korreltje zout wat hij daar over vind als Geert zich daar niet een keer duidelijk over uit spreekt.
  Mijn mening daarover is verder wel duidelijk en hoe ik tegenover mossels sta, maar die wijkt toch echt behoorlijk af t.o.v. zijn standpunt hierin.
  Geloven in allah is ook het complete pakket er bij accepteren, anders kun je gen mossel zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Ik denk dat dat tactiek is , Bert !
   Niet de personen aanvallen , maar die rottige ideologie .
   Als je mensen op de korrel neemt , vliegt haast de hele politiek naar je strot .
   Althans het vrome-linkse-communistische gebroed .
   PLUS al die kutmoslims !
   En dat zijn er wel een heleboel , samen .

   Like

   • BertG. zegt:

    Zo kan je ook alles recht lullen waar meneer onduidelijk over blijft.
    Er is dan altijd wel een reden om iets niet te doen.

    Like

 5. Jackholland zegt:

  Het oude testament staat ook vol met dit soort shit alleen 98 % van de christelijken nemen hier open en bloot afstand van. De eerste moslim die afstand neemt van deze werkelijk discriminerende en tot geweld en haat aanzettende soera s moet nog geboren worden. En daar moet Geert op gaan sturen . Vraag in het openbaar , tweede kamer ed tijdens bv debat met denk Aan kuzu als het over discriminatie gaat eens wat hij vindt van deze discriminerende islamitische soera s. Dan wordt het pas echt leuk want geen 1 moslim mag wil kan geen commentaar geven op deze smerige teksten. Als dit bij het grote publiek bekend gaat worden dan gaan heel misschien die makke nl schapen het gevaar eens inzien van die GORE islam.

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Ook al praat de Heer Wilders 24 uur per dag over de gevaren van de islam, het zou beter zijun als de NOS meer aandacht besteedde aan de islam-“cultuur”.
  Zoals de vrijheid van keuze in moslimlanden, inplaats van aandacht te besteden aan het AFSCHUWELIJKE offerfeest.
  ( laten zij zichzelf opofferen…! )
  * / * / *
  Nigeria: Moslims executeren 5 mannen, 3 bekeerden naar het Christendom en 2 die dat gingen doen.

  De Nigeriaanse moslims hebben afgelopen week een Video vrijgegeven waarop is te ziendat 5 Nigerianen worden onthoofd.
  ” het is een waarschuwing aan alle gelovigen [ = moslims !] om zich niet tot ’t Christendom te laten bekeren.
  BRON:
  https://www.dreuz.info/2020/07/27/nigeria-des-musulmans-executent-5-hommes-3-convertis-au-christianisme-et-2-qui-allaient-se-convertir/

  Like

 7. Jean zegt:

  Die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam genaamd MOET verboden in en verdreven worden uit heel Europa want die zwijnerij is een bedreiging voor onze veiligheid én samenleving. De mosselketen moeten omgebouwd worden tot varkenskwekerijen zodat wij ons dagelijks stukje vrees kunnen nuttigen.
  In onze landen leven ± 150 nationaliteiten, met ± 140 zijn er zelden tot nooit problemen maar met ± 10 die deze zwijnerij liefhebben is het 24u op 24u ellende en geweld, barbaars geweld en DAT MOET STOPPEN.

  Geliked door 1 persoon

 8. Gienekehado zegt:

  Komt wel uit de MSM-hoek, maar daar kom je toch regelmatig nieuws tegen dat elders ANGSTVALLIG verzwegen wordt!! Schiphol is baaie lek en in feite ligt alles daar voor de grijp. Je hoeft echt geen doorgewinterde speurneus te zijn, om te weten hoe dit allemaal zomaar kan. Dit is al de de 2e grote miljoenendiefstal in 2020!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/marechaussee-onderzoekt-diefstal-van-iphones-ter-waarde-van-3-miljoen-euro/ar-BB17gByM?li=BB13YidB&ocid=mailsignout

  Like

 9. Gienekehado zegt:

  Ik weet niet of deze site hier wel of niet geliefd is, maar plaats het toch maar even. Ik wou dat ze HET ONGEDIERTE die dit allemaal al 50 jaar FACILITEERT en organiseert van ONZE CENTEN eens de kop insloegen. Komen we eindelijk van die ZOOI af!!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/07/ongelooflijk-honderden-asielzoekers-in-azc-budel-slaan-en-steken-elkaar-compleet-aan-gort/

  Like

 10. Gienekehado zegt:

  Daar gaat weer 30 MILJOEN naar de corrupte Faalestina KLOTENZOOI!! De Wereldbank is evengoed een misdadig instituut en faciliteert moord en doodslag!!
  https://www.jpost.com/arab-israeli-conflict/world-bank-grants-30m-to-palestinians-economically-harmed-by-covid-19-636599

  Like

 11. Bas zegt:

  https://www.joopletteboer.nl/?pagina=resolutie1743

  OPINIE: HET GEVAAR VAN EU-RESOLUTIE 1743
  resolutie1743.php werd voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 24 april 2020

  De EU-resolutie 1743 van Straatsburg die in dit artikel wordt behandeld is een eenvoudige weergave van het origineel, zoals die in 1973 door het kabinet Den Uyl zou zijn getekend en in 2010 door de Raad van Europa werd aangenomen. In deze resolutie – waarin de islam wordt verheerlijkt – komt het erop neer dat we in Europa als makke lammetjes moeten capituleren voor de islam. In deze resolutie maakt men dezelfde fout als toen Adolf Hitler in opkomst kwam en men dacht dat zijn socialistische gedachtegoed goed voor ons was: dom, gevaarlijk en knettergek.

  Eén van de redenen dat men weigert het islamprobleem te benoemen en aan te pakken is dat de politieke elite “beleid” maakt op basis van deze gevaarlijke EU-resolutie. Nu al is in onze samenleving zichtbaar dat deze politiek leidt tot het ontkennen én verliezen van onze vrijheid, cultuur, identiteit, soevereiniteit en geschiedenis. In navolging werd in december 2018 het omstreden VN-omvolkingspact van Marrakesh getekend, wat in West-Europa een volgende invasie van kansloze moslims en nóg meer ellende in zal luiden. Omdat de msm volgens Artikel 33C in dat pact niet meer negatief over (de rampzalige gevolgen van) massa-immigratie mogen berichten, wordt er continu nepnieuws verspreid om incidenten en overlast van niet-westerse allochtonen te verdoezelen.

  Het zal duidelijk zijn dat men bij het opstellen van de gevaarlijke resolutie 1743 niet gehinderd werd door enige kennis over de islam. De geschiedenis heeft ons inmiddels geleerd dat deze resolutie zeer gevaarlijk is voor het voortbestaan van het Europese volk en haar vrijheid. Het zal mensen met gezond verstand niet verwonderen dat hierdoor bewust wordt aangestuurd op een Europese burgeroorlog. Knettergek! Dit artikel geeft antwoorden op enkele belangrijke, maar krankzinnige punten en stellingen uit resolutie 1743:

  Like

 12. Bas zegt:

  https://www.alertgroepen.nl/2016/08/21/raad-van-europa-versterkt-islam-en-islamisering-in-europa-doelbewust/

  Raad van Europa versterkt islam en islamisering in Europa doelbewust

  Van achterkamertjesresolutie 1743, waarmee in Europa de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord. De islam krijgt daarin een speciale status aangemeten waarmee moslims alle ruimte en middelen krijgen om met hun religie, cultuur en tradities Europa diepgaand om te vormen. Deze resolutie is officieel bekrachtigd en nationale regeringen maken daar beleid op.
  Wat simpelweg neerkomt op het ontkennen én verliezen van onze eigen cultuur en identiteit in ruil voor meer islam.

  Hier in het kort zwart op wit:

  1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.
  1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.
  1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.
  1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.
  1743-11: De islam is een religie van vrede.
  1743-12: Haat zaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.
  1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.
  1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.
  1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.
  1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.
  1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.
  1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten

  Like

 13. Bas zegt:

  Discriminatie en seksisme…..alles mag.
  https://tpo.nl/2020/07/28/loi-cursus-hr-management-beter-geven-jonge-vrouwen-geen-leiding-aan-allochtonen-is-cultuur/

  LOI-cursus HR Management: beter geven jonge vrouwen geen leiding aan allochtonen, is cultuur
  ‘Als allochtoon situatie moet begrijpen kan uitleg beter worden gegeven door mannelijke oudere collega’

  Like

 14. Bas zegt:

  https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/opinie/2018/12/660590-660590/

  Immigratiepact Marrakesh muilkorft de journalistiek

  Het omstreden pact van Marrakesh vormt een ernstige inbreuk op de westerse persvrijheid, constateert Afshin Ellian. Nieuwsmedia krijgen tussen de zinnen door een nieuwe ideologische taak toebedeeld: het propageren van massa-immigratie als positief en gewenst fenomeen.

  De onwelgevallige journalisten en opiniemakers moeten kortom een educatie ondergaan.

  De heropvoeding van journalisten is in één adem genoemd met strafbare feiten als racisme, hate speech, et cetera. Natuurlijk hebben de meeste landen op aarde, die ook nog eens niet-democratisch zijn, geen probleem met de heropvoeding van journalisten en de controle op internet. Dit pact is een ernstige aantasting van vrijheid van meningsuiting.

  Dit is geen journalistiek meer, maar een despotische propagandamachine. Vreemd dat de Nederlandse journalisten nog geen bezwaar hebben gemaakt, tegen deze ernstige inbreuk op hun persvrijheid.

  Like

 15. Bas zegt:

  Erdogek

  Doe je nog steeds alsof je niet luistert naar wat deze gek zegt?

  Like

  • Inderdaad knetter gek @ Bas.
   Maar wel levensgevaarlijk knetter gek.
   In de 30 er jaren van de vorige eeuw hadden we er ook zo een die knetter gek genoemd werd maar die wel een oorlog op wereldschaal veroorzaakte en deze gek houd er precies dezelfde retoriek op na.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s