Linkse demonstratiewaanzin: Haat op Trump, haat op het systeem, haat op “witten”

Screenshot - 2020-07-27T210424.072

(Vertaling: E.J. Bron)

Ze haten Trump, ze haten de “witte” Amerikaanse middenklasse, ze haten de politie, ze haten de traditionele familie, ze haten het systeem. Tot aan de verkiezingen zullen de Amerikaanse Democraten de linkse demonstraties verder aanwakkeren en voor zichzelf gebruiken om Trump te schaden.

Die Freie Welt

De onlusten in de VS gaan verder. Op dit moment woeden ze vooral in Portland, ze dreigen echter ook over te slaan naar Seattle. In Chicago woedt de meute in de straten. Steeds meer steden in de VS lijken op een slagveld. Commentatoren in de media zijn het met elkaar eens: dit zal vermoedelijk tot de verkiezingen zo doorgaan.

De Amerikaanse president Donald Trump stuurde de federale politie. Deze dient ook naar Chicago te komen, ondanks het verzet van de Democratische burgemeester.

Voor een deel van de Amerikanen betekent dit: de president zorgt voor rust en orde.

Voor de linksen, “Black Lives Matter”-activisten, Antifa-demonstranten en veel radicale tegenstanders van Trump betekent dit: Amerika glijdt af naar het fascisme. Des te fanatieker ontwikkelen zich de protesten.

De grotendeels linkse demonstranten worden verenigd door haat: ze haten Trump, ze haten de “witte” Amerikaanse middenklasse, ze haten de politie, ze haten de traditionele familie, ze haten het systeem, ze haten de Amerikaanse symbolen, de vlaggen, het volkslied, de monumenten, de Amerikaanse geschiedenis en ze haten het kapitalisme, dat Amerika groot en sterk gemaakt heeft.

Gabriel Johnson, een 48-jarige zwarte en gepensioneerd soldaat, vertelde dat hij door linkse demonstranten racistisch werd bejegend en dat de Antifa hem tot zijn huis gevolgd zou zijn. Hij werd zelfs aangevallen met een honkbalknuppel. Waarom? Omdat hij met een Amerikaanse vlag voor een gerechtsgebouw protesteerde en zich uitsprak tegen het geweld en in plaats daarvan tot eenheid opriep. Zelfs dat is tegenwoordig blijkbaar al te veel.

Dit geval is geen incident: voor veel van deze demonstranten is de Amerikaanse vlag een haatsymbool geworden. Dat laten talrijke taferelen zien, waarbij demonstranten de Amerikaanse vlag verbranden. Taferelen, zoals we die anders kennen uit Iran, Irak of Palestina.

Tot de verkiezingen zal er geen einde in zicht zijn. Want de Democraten zullen proberen gebruik te maken van de stemming onder de demonstranten. Als het Trump maar schade berokkent. En als hij probeert orde in de chaos te brengen en de federale politie te sturen, zal men hem beschuldigen van fascistische methodes. Dat is hun methode: provoceren en bij reacties de ander beschuldigen van geweld.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Black Lives Matter", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Donald Trump, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, provoceren, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

31 reacties op Linkse demonstratiewaanzin: Haat op Trump, haat op het systeem, haat op “witten”

 1. Bas zegt:

  Foutje…bedankt

  Like

 2. Blaffertje zegt:

  Laat die democraten dat vooral maar doen.
  Het gedrag van die agressieve idioten gaat zich steeds meer tegen hen keren en dat is straks in het voordeel van Trump.
  De gewone man is dat gedrag van die waanzinnigen meer dan zat en zal juist nu op Trump gaan stemmen omdat die durft op te treden tegen dat tuig.

  Like

 3. Bas zegt:

  Maar in Nederland is blm heel anders……
  Een beetje dom?

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Is er klaar mee

  Geliked door 2 people

 5. Bas zegt:

  Facebook praktijken

  Facebook-CEO Mark Zuckerberg wordt nu geconfronteerd met een strafrechtelijke verwijzing omdat hij onder ede heeft gelogen tegen het Congres.

  Hier beantwoordt hij in 2018 vragen van Ted Cruz … Denk je dat hij schuldig is?

  Geliked door 2 people

 6. verstandige mensen gaan dus op Trump stemmen in november

  Like

 7. Johandederde zegt:

  Ik ben een fan van Trump, helaas zit ik opgescheept met een pinokkio en de linkse uitvreters.
  Helaas zal Trump geen 2e periode als President uit zitten, hij wordt zo tegen gewerkt. Ik hoop dat de Amerikaanse volk zijn oogkleppen zal verwijderen en inzie wat hij voor het grootste deel van de bevolking allemaal doet.

  Geliked door 1 persoon

 8. Japio zegt:

  Als Trump niet wordt dood geschoten en de verkiezingsuitslag wordt niet vervalst dan is de kans heel groot dat hij weer president wordt. De gewone Amerikaan blank of zwart zullen op hem stemmen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Martinique

  Ze hebben vandaag niet zomaar het straatnaambord met de naam van # VictorHugo in #Martinique afgebroken. Ze verwoestten ook het beeld van keizerin Josephine, de vrouw van Napoleon. Dit is een totale aanval op het Europese erfgoed wereldwijd, van Columbus tot Neil Armstrong

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado zegt:

   Mag ik wensen dat een VETTE HURRICANE hun beloning mag worden!! Stik de moord in je eigen zoveelste generatie doorgesnoven inteeltzooi!!

   Like

 10. Bas zegt:

  Verblinden met gevaarlijk laserlicht

  Als je je afvraagt ​​hoe het voelt om een ​​federale officier te zijn die probeert het Federale Gerechtsgebouw in #Portland te beschermen tegen platbranden. Ik kan nog steeds niet begrijpen hoe niet iedereen is gearresteerd. Dit zou 2-3 dagen duren in #Poland

  Geliked door 1 persoon

 11. Cathja zegt:

  Ik vrees dat het nooit meer goed komt in de VS., of Trump de verkiezingen nu wint of verliest. De haat is diep geworteld, en wat de mensen elkaar nu aandoen wordt echt niet vergeten. Rassenhaat is van alle tijden, alleen niet altijd in dezelfde hevige mate.

  De wereld spoedt zich naar het einde. Dit kan nooit heel lang meer goed gaan. Is er ergens nog een land of landje waar niets aan de hand is? Volkeren staan tegen elkaar op, overal geweld, regeringen die onder valse voorwendselen hun burgers letterlijk de mond willen snoeren, hen willen opsluiten, en ga zo maar door…..

  Arm nageslacht.

  Geliked door 2 people

  • Gienekehado zegt:

   Moedertje Aarde kan nog een paar miljard mee, maar of ze het zo lang uitzingt, dat is de vraag. Zelf denk ik dat ‘iedereen en alles’ tzt smoort in het plasticafval dat uiteindelijk als microdeeltjes in alles wat leeft terechtkomt en zich daarin ophoopt. Nu al eet / snuift menig mens een pinpas aan plastic op elke week, dieren nog veel meer. In Zuid-Frankrijk maakt men zich zorgen om de hoeveelheid mondkapjes die in zee drijven. Nog even er drijven meer mondkapjes dan kwallen in de Middellandse Zee!!!!!!!!!!!!!!!!!! Met dank aan de KWALLEN op het vaste land!!

   Like

 12. Bas zegt:

  Black only militia

  De gemaskerde en bewapende Afro-Amerikaanse NFAC-militie marcheert in Louisville: ze beschouwen geweld en moord als een acceptabele reactie op onderdrukking. Hun uiteindelijke doel is om zich als een natie op zichzelf te scheiden van de Verenigde Staten, alleen voor zwarte mensen

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Sla die links fascistische terreur met geweld neer, dat is de enige taal die links begrijpt !!

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  Zwarte immigranten…

  “Fuck the American system, fuck Trump, fuck every American person” die het daar niet mee eens is, zeggen ze.

  Waarom emigreerden ze naar een plek die ze haten, om te leven tussen mensen die ze haten?

  Trouwens, ik kwam naar de VS omdat mijn familie van Amerika houdt. We zijn dol op dit land en het Amerikaanse volk.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Bizar, ze komen uit een shithole land en een maal aangekomen in de USA willen ze daar ook een shithole van maken, mij ontgaat de logica daarvan….

   Like

 15. J.A. Kapteyn zegt:

  Ze haten het hele systeem waaraan ze hun welzijn en voorspoed hebben te danken. Als ze hun zin krijgen, Trump van een tweede termijn weten af te houden waardoor Joe Biden (of een andere democraat) president wordt, dan zijn de rapen echt gaar. Dan gaan ze de VS in een sociale heilstaat veranderen die lijkt op Cuba of Venezuela. Niet te geloven dat de Democraten daarnaar hevig verlangen. Het Marxisme omarmen… De waanzin ten top !
  Hopelijk ziet de Amerikaanse burger in dat Trump het beste met Amerika voor heeft en dat de Democraten alleen maar uit zijn op vernietiging van bestaande verworvenheden. Hopelijk kiezen ze Trump voor een tweede termijn. MAGA 2020 !!

  Like

 16. guusvelraeds zegt:

  Als drie jaar lang via geconstrueerde acties Trump niet uit het zadel gewipt kan worden dan worden de troepen van de straat erbij gehaald. Ik zie het als een herhaling van de Kristalnacht. Los daarvan hebben de anti fascisten ook haat voor de Joden Christenen middenstand kortom alles wat te maken heeft met fatsoen en moraal, hard werken, verantwoording nemen voor gezin huis en haard en liefde voor nationale vrijheid en de eigen cultuur. Het socialisme is de grootste maatschappelijke kanker ooit en zal nooit de christelijke moraal en naastenliefde kunnen vervangen.

  Geliked door 2 people

 17. Gienekehado zegt:

  Haha, de ironie (IDIOTIE) ten top… En toch zijn veel Zwarten aan de smeersels die de huid lichter maken en aan het verbouwen om er als een Witte uit te zien!!!!!!!!! Fuck Off met je DiscrimiNAZI!! Steek je eigen vaderland in de fik, Gestoorde Gek, Martin LOOTER King!!

  Geliked door 2 people

 18. koosv8 zegt:

  Het is de linkse media, gesponsord door linkse miljardairs, links gepeupel, ANTIFA , BLM gesponsord door linkse miljardairs, en linkse partijen,, democraten,, gesponsord door linkse miljardairs. En zo gaat alles kapot. Schieten het is niet bepaald TRUMP die hier mee is begonnen. Kom nou je hoef je land niet te laten afbreken door geestelijk gestoorde democraten. VUUR.

  Geliked door 1 persoon

 19. Bas zegt:

  Sabotage
  https://www.breitbart.com/politics/2020/07/27/fbi-prepped-agent-mock-briefings-spy-trump-flynn/

  FBI Prepped Agent met ‘Nep Briefings’ om Trump en Flynn te bespioneren

  De FBI, onder leiding van James Comey, selecteerde een hooggeplaatst lid van het team dat de vermeende heimelijke verstandhouding tussen Rusland en de Trump-campagne onderzocht en bereidde hem met ‘nepbriefings’ voor voordat hij een officiële FBI-veiligheidsbriefing hield voor de presidentiële campagne van Trump – allemaal om te bespioneren en verzamel informatie van de toenmalige kandidaat Donald Trump en zijn toenmalige nationale veiligheidsadviseur, Michael Flynn.

  Zonder medeweten van zowel Trump als Flynn, herdenkt de FBI-onderzoeker de briefing – inclusief uitwisselingen met Flynn en Trump – in een officieel document dat is toegevoegd aan het Crossfire Hurricane-dossier dat de Trump-campagne aantoont over ongefundeerde en uiteindelijk in diskrediet gebrachte beschuldigingen van collusie tussen de Trump-campagne en Russische agenten

  De onlangs vrijgegeven documenten beschrijven hoe de FBI een agent gebruikte om de standaardbriefing uit te voeren – die bedoeld was om de Trump-campagne te waarschuwen tegen bedreigingen van buitenlandse inlichtingendiensten – als een gelegenheid om informatie te verzamelen die gebruikt kon worden tegen de Trump-campagne en, later, de administratie

  Like

 20. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/2020-election/2020/07/27/george-soros-spends-52m-2020-election-cycle/

  George Soros geeft $ 52 miljoen uit aan de verkiezingscyclus van 2020

  Volgens een rapport voor de Washington Free Beacon besteedde de linkse en partijdige democraat-miljardair George Soros meer dan $ 52 miljoen aan politieke uitgaven, volgens de aanvraag van de Federal Election Commission (FEC). Het totaal omvat niet de schijnbaar filantropische uitgaven via zijn Open Society Foundations-netwerk.

  The Washington Free Beacon rapporteerde over FEC-aanmeldingen van Soros’s politieke actiecomité (PAC), Democracy PAC:
  Soros verhoogde zijn politieke uitgaven deze cyclus via de PAC voor democratie, die hij vorig jaar creëerde om grote bedragen in de schatkist van andere linkse groepen te pompen. Uit nieuwe aanmeldingen bij de Federal Election Commission blijkt dat de PAC het afgelopen kwartaal bijna $ 17 miljoen heeft uitbetaald, waardoor de totale contante betalingen deze cyclus op $ 48 miljoen brengen. Soros gaf nog eens $ 4 miljoen rechtstreeks aan democratische campagnes en commissies zonder het geld eerst in zijn PAC te storten. De cashinstroom van $ 52 miljoen is meer dan het dubbele van Soros ‘vorige recordhoogte van $ 22 miljoen, die tijdens de laatste presidentsverkiezingen kwam.

  De politieke uitgaven van Soros die in 2020 door de FEC zijn vastgelegd, zijn $ 30 meer dan in 2016.

  Geliked door 1 persoon

 21. Bas zegt:

  Alle blm donaties verdwijnen naar de democraten…

  BLACK LIVES MATTER is niets anders dan een witwasmachine voor de DNC

  ONDERWIJS LIBERALEN legt de FEITEN uit

  Geliked door 1 persoon

 22. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 23. Jan zegt:

  en haat tegen zwarten die het hatelijk gedrag tegen Trump meer dan beu zijn, zoals Dem VernonJones die MSNBC-gek Craig Melvin gepeperd antwoord geeft nadat Melvin beschuldigt van betaald te worden door Trump

  Democrat @RepVernonJones
  DESTROYS @craigmelvin
  for questioning his support for President Trump.

  “You only ask me that because I don’t fit your narrative.”

  video

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s