De absolute noodzaak van Geert Wilders en de PVV

Screenshot - 2020-07-29T153530.940

(Door: “Balkanske priče”)

“Europa is Eurabia geworden en heeft zich als een hoer aan de vijand verkocht. Binnen elk van onze steden is zo een tweede stad ontstaan, een moslimstad die bestuurd wordt volgens de Koran”, zo schreef Italiaanse journaliste Oriana  Fallaci. Er zijn in West-Europa nu wijken met een moslimmeerderheid waar op straat nauwelijks meisjes of vrouwen te zien zijn, laat staan ongesluierd. Het is ook in dat soort wijken waar herkenbare homoseksuelen, Joden of niet-islamitisch geklede meisjes en vrouwen een groot risico lopen om te worden lastiggevallen, uitgescholden of aangevallen. Naar deze wijken met een hoge concentratie allochtonen durven ambulances of de brandweer niet meer zonder politiebegeleiding uitrukken, omdat ze door jongeren worden aangevallen. Ook bussen van de openbare vervoersmaatschappijen worden er bekogeld en beschoten. Deze jongeren bakenen als het ware hun territorium af en lijken alles te willen verbannen wat naar de reguliere Westerse maatschappij verwijst en in het bijzonder alles wat zij met overheid of gezag associëren. De autochtone bevolking wordt geruild voor een allochtone bevolking. De Europese cultuur wordt geruild voor een islamitische sharia-cultuur…

PVV nieuw

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nationalisme, Nederland, Patriottisme, PVV, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op De absolute noodzaak van Geert Wilders en de PVV

 1. verstandig kiezen in maart 2021 kan verdere schade wellicht voorkomen

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Deze jongeren bakenen als het ware hun territorium af en lijken alles te willen verbannen wat naar de reguliere Westerse maatschappij verwijst en in het bijzonder alles wat zij met overheid of gezag associëren.

  Acuut de uitkeringen bevriezen!!!!!

  Geliked door 2 people

  • Nachtkaarsje zegt:

   Precies. Nou op strategische punten rondom die stedelijke enclaves een paar honderd zwaar bewapende soldaten neerzetten met het nodige zware materaal als snelvuurwapens op wagens, tanks hoeft niet, Wegblokades, maar dan echte, en water gas en electriciteit afsluiten. Alle voedseltransporten tegenhouden en alles wat eruit komt opvangen en hup zo een kamp in en later op transport naar de woestijnen waar ze vandaan komen. Daarna gaan we kijken wat ze aan waarde hebben achtergelaten en zal blijken dat het tuig waarschijnlijk alles heeft betaald voor dit soort acties. Kosten, nul!!!

   Like

 3. karton zegt:

  Een partij als de PVV van dhr. Wilders is broodnodig in dit bijna verloren landje, maar dan wel graag een PVV die 3 X zo groot is als vandaag. Aan mij zal ‘t niet liggen.

  Geliked door 5 people

 4. Jean zegt:

  Wij Europese burgers moeten die waanzin resp. misdaad stoppen en Europa voor 100% islamvrij maken. Stem enkel nog op PVV en voor de rest weg ermee.

  Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   Gaat niet gebeuren, Duitsland telt al 10 miljoen moslims en ze zijn zeer fanatiek.

   Geliked door 1 persoon

   • guusvelraeds zegt:

    Europa 100% islam vrij maken zou betekenen dat het op massa moord gaat uitlopen. Dat willen we niet. Zou ik zelf ook niet willen. We staan dus voor een voldongen feit. Wat je wel kunt doen alle religieuze uitingen in de publieke ruimte verbieden. Religie alleen nog achter de voordeur. Een kruisje op straat of een keppeltje of een hoofddoek oké maar niet binnen scholen, gemeentehuizen, ziekenhuizen enzovoorts. Maar de grenzen dicht is nog het voornaamste. Geen import van niet westers volk.

    Like

   • Monalisa zegt:

    De EU had jaren geleden de grenzen dicht moeten doen, gaat niet gebeuren, hierom bekijk de statuten van de EU er moet voor het jaar 2050, 25 miljoen vluchtelingen zijn geplaatst in heel Europa. Hier heeft elk land zijn handtekening onder gezet. In heel Europa zijn nu 8 miljoen mensen geplaatst dus er komen er nog in de jaren 17 miljoen binnen.

    Like

 5. Hovawart zegt:

  De islamisering van het Westen is niet meer te beteugelen, elke poging zal resulteren in scherpere afbakening van islamitische leefgebieden en het afwijzen van de westerse rechten en plichten.
  Het voorbeeld, zoals de Saudische olievlekken van Banlieue in andere lidstaten, is een politieke ontkenning en een opmaak voor het ontstaan en de expansie van islamitische vrijstaten…..
  In 2004 riep men al dat de vier grote steden de ‘vrijstaten’ harder gingen aanpakken. ‘Vrijstaten’ zijn gebieden waar de overheid haar gezag niet of nauwelijks nog laat gelden, omdat de problemen van ‘vrijstaten’ vaak zichtbaar worden bij het innen van belastinggeld. “De belastingdienst durft vaak niet eens het geld te innen bij sommige vrijstaten” In overleg met toenmalig VVD-minister Remkes van Binnenlandse Zaken is toen afgesproken dat de grote steden de wetteloosheid die er in sommige van deze oorden heerst niet langer zullen tolereren….men paste een ‘zero-tolerance’ beleid toe op dit soort vrijplaatsen.
  De harde aanpak in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht moest de basis vormen voor een landelijke aanpak van het probleem. Volgens een woordvoerder van Binnenlandse Zaken was het de bedoeling dat later ook wat kleinere steden het gedogen van vrijstaten zouden staken.
  Sedert die tijd heeft het ‘zero-tolerance’ beleid haar vruchten afgeworpen, en is de islamisering geen strobreed in de weg gelegd,…..de zware misdaad tiert weliger dan ooit, de buitenlandse bolides bij de moskeeën en de toename van het aantal schiet- en kogel-incidenten is natuurlijk enkel te wijten aan de feestelijke evenementen in de stad, want vuurwapens en dolken horen nu eenmaal bij de islamitische cultuur…………….zolang ze maar hun belasting betalen.
  Het kabinet zou eens op staatsbezoek moeten gaan naar deze prachtwijken in Duitsland en Frankrijk, België en Engeland, er eens zonder beveiliging met de metro reizen en de dialoog aangaan met de plaatselijk ‘Couleur Caramel’ de lokale lichtgetintiërs, eens kijken of men dan nog zo tevreden is met de ‘verrijking’ en ‘zegening’……….

  Geliked door 2 people

 6. Monalisa zegt:

  Kijk eens verder op de Telegraaf (wuz) word Geert Wilders elke dag afgekraakt, hier bij van de Bron zijn te weinig mensen om op Geert Wilders te steunen. Daarom glijd de PVV weg.
  Ik hoop dat de grote niet stemmer eens gaat stemmen, dat geld voor meer Nederlanders 3,8 miljoen ouderen, kunnen een mooi verschuiving zorgen, ze worden allen in hun portemonnee geraakt door Rutte, we zullen moeten wachten wat de verkiezing uitslag word op 21 maart 2020 of deze gaat niet door. Maar ik heb er een hard hooft in. En anders zijn we verkocht aan Brussel.

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Ik denk dat jij niet helemaal begrijpt hoe dat werkt met WUZ inzendingen.

   Helaas uw bericht kon niet geplaatst worden i.v.m. de huisregels.
   Je krijgt er in ieder geval nog een mail over dat je niet deugt.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Gelukkig krijg ik geen bericht, dus je verhaal klopt weer niet, wat je schrijft hebben ze afgeschaft, maar dit wist je weer niet. 😂😂😂 je brult weer een stuk in de ruimte.

    Like

   • BertG. zegt:

    Bassie, het is ook al lang geleden dat ik voor het laatst geprobeerd heb om iets op te sturen naar de Telegraaf, het wordt toch geweigerd.
    Maar je weet nog wel dat je voorheen keurig een berichtje terug kreeg als het weer niet klopte met de huisregels.
    Maar dat hebben ze dus afgeschaft. Dat geef je dan weer wel toe.
    Alleen een achterlijke blijft het proberen, anders wist jij het ook niet dat ze dat afgeschaft hebben.

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Lulletje je kan inloggen en gewoonweg plaatsen maar je krijgt al 13 jaar geen bericht van ze

    Like

 7. BigLJohn zegt:

  Stemmen ? Hooguit bij de muziekles, of voor een piano die vals klinkt. We kampen al jaren met stembusfraude. In dit land bestaat geen democratie meer, en zijn de Haagse politici bijna allemaal van radicaal linkse snit en tot op het bot onbetrouwbaar. Tijdens de Europese verkiezingen kregen de PVV stemmers een uitgelezen kans om op de PVV te gaan stemmen. En wat gebeurde er ? De complete PPV werd uit het Europarlement weggevaagd door stembusfraude, en je maakt mij niet wijs dat de PVV stemmers opeens allemaal thuis bleven. En hoe zal het in Maart 2021 vergaan ? Als de verkiezingen niet een jaar uitgesteld worden alweer een linkse overwinning, veroorzaakt door stembusfraude en een PVV c.q. het FVD die niet boven het maaiveld uitkomen door, ja door stembusfraude. Het linkse blok in de tweede kamer word steeds groter. De PvdA zou weer als een Phoenix uit zijn as verrijzen, terwijl de VVD ook al radicaal links geworden is samen met de rest (uitgezonderd dus PVV en het FVD). Ik weet wel wie er niet gaat stemmen. Want het is al meer dan 50 jaar hetzelfde verhaal, een grijs gedraaide grammofoonplaat; Links wint de verkiezingen….

  Geliked door 1 persoon

 8. ronjaspers zegt:

  Regeringen en politici zijn een farce,het is een poppenkast.De werkelijke macht ligt achter de regeringen (schaduwregering) politici worden gechanteerd of omgekocht (denk aan epstein) In europa hebben de bilderbergers en de rotschilds de macht.

  Geliked door 2 people

 9. Ronald B zegt:

  Er zal een tijd komen dat alle moslims uit Europa worden verbannen….Dat zal met grof geweld gepaard gaan en vele doden zullen vallen….Een WO 3 zal een oorlog tegen de islam zijn!!! En terecht….het mag van mij nu beginnen!!!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Ronald B op 29 juli

   Dat geloof ik echt niet. Wij hebben amper nog iets te vertellen met onze geminimaliseerde legertjes, en dat geldt ook voor de meeste andere Europese leger(tje)s. Daar is behoorlijk op bezuinigd, want ja, we zouden ‘één’ worden. Eén Europa waar geen oorlog meer zou zijn…..

   Turkije schijnt een behoorlijk modern leger te hebben, en hoewel een NAVO-bondgenoot (ahum…), is dit land voor geen meter te vertrouwen. Erdogan slijpt de messen al….
   Dus een oorlog tegen de islam zullen we verliezen. Moslims zijn bereid om buitensporig grof geweld te gebruiken, en wij hier staan met een mond vol tanden.
   De onlusten overal in Europa, veelal/meestal veroorzaakt door moslimjongeren, zijn een voorbode van dit soort geweld.

   Dat moslims uit Europa verbannen gaan worden? Vergeet het maar! Frans Timmermans zei het ooit met een vleiende stem: “de islam hoort al 2000 jaar bij Europa”….. Dat die sukkel niet eens weet dat de islam ‘pas’ ca. 1400 jaar bestaat zegt voldoende.
   Maar Brussel houdt maar wát graag de moslims hier. Dat is toch duidelijk? Waarom laten ze anders toe dat dagelijks boten vol jonge mannen voet op Europese bodem zetten?
   Illegalen worden toch gedoogd en niet uitgezet? Criminele illegalen worden gewoon even overgeplaatst, en als ze weer braaf zijn mogen ze terug naar de oude opvang.

   Duidelijker kan ik niet zijn in mijn overtuiging dat de islam NOOIT meer weg gaat uit Europa. Geert Wilders is een man die jaar in jaar uit dezelfde boodschap brengt, maar ik vermoed dat ook hij weet dat het vechten tegen de bierkaai is.

   Toch stem ik op Geert.

   Geliked door 4 people

 10. Pingback: De absolute noodzaak van Geert Wilders en de PVV! | eunmask

 11. Marc zegt:

  Natuurlijk sta ik zoals altijd achter Wilders. Maar met de huidige stand van zaken zou ik zeggen ‘too little, too late’. Dat ligt niet aan hem, maar aan het Nederlandse volk en in het bijzonder de meerderheid van Nederlandse politici.

  Ik weet niet wat nog bewaard kan worden.
  Als ik dertig zou zijn geweest zocht ik een Oost-Europees land uit. Of startte een burgeroorlog.
  Nu rest mij niets anders dan de rest van mijn leven in dienst te stellen van het overdragen van wat eens de Nederlandse samenleving was aan de nieuwkomers. De overheid en de meerderheid der Nederlanders dwingen mij daartoe door mij geen andere keus te laten.

  Maar … als ik dood ben kan ik opgelucht ademhalen. Dan ben ik Nederlander af!

  Geliked door 2 people

  • Gienekehado zegt:

   ‘Maar … als ik dood ben kan ik opgelucht ademhalen. Dan ben ik Nederlander af!’ DKan mij er helemaal in vinden, zo sta ik er ook in! Uiteindelijk heeft ‘de Nederlander’ zijn / haar eigen landje naar de Filistijnen geholpen!

   Like

   • Gienekehado zegt:

    ‘Maar … als ik dood ben kan ik opgelucht ademhalen. Dan ben ik Nederlander af!’ Die houden we er in!!!!

    Like

 12. Bas zegt:

  Zelfs op vakantie gaan wordt je niet meer gegund!
  2 illegale migranten uit Eritrea en Guinee halen gewoon je spullen uit de je dakkoffer en kruipen er zelf in om mee te liften! Als de mensen het ontdekken druipen ze af de struiken in, waar ze thuishoren!

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado zegt:

   Ik heb gelukkig tot voor 8 jaar veel gereisd en genoten. Nu niet meer. De ergernissen beginnen al als ik amper 100 m van huis ben! 1 Grote PauperZooi! Snel weer naar huis!

   Like

 13. Bas zegt:

  Like

 14. Bas zegt:

  Eyeopener
  https://mobile.twitter.com/EdRoodbeen/status/1288400704063836165/photo/1

  Na 10 jaar #Rutte is het gemiddeld vermogen per Nederlander spectaculair gedaald tot het niveau van Kroatië en Slowakije. Hij heeft met zijn Partij van, voor en door Ondernemers (#VVD) het land gesloopt en al het geld via #brievenbusfirma’s weggesluisd naar #belastingparadijzen.

  Like

 15. leefbarbaar zegt:

  Hoogste tijd dat de PVV hervormt en een echt bestuur krijgt. Dat mensen, zoals Faber, Beertema en Bosma bijvoorbeeld een grote stem krijgen in het bestuur van de partij.
  Nu maakt meneer Wilders de dienst uit en dat maakt de partij erg kwetsbaar en heeft de kiezer geen enkele invloed op de richting van de partij.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s