Er moeten minderheden op het Britse Pond komen te staan

Screenshot - 2020-07-29T184200.859

(Vertaling: E.J. Bron)

Een munt voor allemaal

Groot-Brittannië dient zijn geld te veranderen en daarop meer etnische minderheden afbeelden, eist een campagne. De plaatjes op de Britse munt moeten mensen voorstellen en eren, die geholpen hebben het koninkrijk op te bouwen. Dat er echter tot nu toe alleen maar blanken op de bankbiljetten en munten te vinden zijn, zou zo snel mogelijk veranderd moeten worden, zoals de campagne “Banknotes of Colour” eist.

Blick Oostenrijk

Belangengroep wilde “inclusief geschiedenisbeeld”

“Mensen van verschillende komaf hebben er bij geholpen Groot-Brittannië op te bouwen”, zei Zehra Zaidi, een voormalige Conservatieve parlementskandidate, tegenover de Britse krant “The Independent”. De “We Too Built Britain”-campagnegroep pleitte voor een inclusief geschiedenisbeeld en wilde daarvoor mensen met verschillende sociale en etnische voorgeschiedenissen laten zien, die erbij geholpen hebben Groot-Brittannië op te bouwen”, aldus Zaidi.

Bijdragen van de etnische minderheden waarderen

Volgens de campagne dient Brits geld voortaan “diegenen te tonen, van wie we denken dat ze iets aan onze geschiedenis, economie en cultuur hebben bijgedragen. Onze campagne beschouwt het als dringend noodzakelijk om te waarderen dat etnische minderheden hieraan een groot deel bijgedragen en veel bereikt hebben.”

En de campagne stuit al op instemming uit de politiek. Minister van Financiën Rishi Sunak wil mogelijkheden onderzoeken dat invloedrijke mensen van verschillende etnische herkomst hun plek op Brits geld krijgen.

Eerst kandidaten voor nieuwe bankbiljetten zijn er al

In overweging genomen worden bijvoorbeeld Mary Seacole, een Brits-Jamaicaanse verpleegster tijdens de Krim-oorlog, evenals Khudadad Khan en Kulbir Thapa – de eerste Indische en de eerste Nepalese soldaat die het Victoriakruis – een van de hoogste Britse onderscheidingen voor dapperheid – ontvingen.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, cultuurrelativisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Multiculti. Bookmark de permalink .

10 reacties op Er moeten minderheden op het Britse Pond komen te staan

 1. andre zegt:

  Moeten ze er nu wel of niet op? hahaha alle negertjes hebben ze al van de gouden koets afgegumd want daar mochten ze weer niet op maar als ik het kabinet van de koning bekijk dan zit er ook maar weinig kleur tussen ja de gekleurde schoenen van Hugo de Jonge en daar houdt het verder wel mee op. Stelletje idioten zijn het ))))))

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Net als in Nederland hebben de negers ook daar Engeland groot gemaakt. Stelletje onnozelen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Meine zegt:

  Ik vind dat de koffie-juffrouw op een biljet moet. Dit dankbare beroep is nu vrijwel uitgestorven. Of een vuilnisman of putje-schepper, Die zijn zo vreselijk gediscrimineerd, wil je niet weten…

  Geliked door 3 people

 4. hans-e-pans zegt:

  Gek, gekker, gekst enwaanzin.

  Geliked door 2 people

 5. Kees zegt:

  Hoe diep kun je gezonken zijn. DIT IS ECHT TE TRIEST OM WAAR TE ZIJN.
  En het ergste is dat “En de campagne stuit al op instemming uit de politiek. Minister van Financiën Rishi Sunak wil mogelijkheden onderzoeken dat invloedrijke mensen van verschillende etnische herkomst hun plek op Brits geld krijgen.”

  Like

  • Ach Kees zo worden al onze waarden naar de kloten geholpen dat is namelijk BLM deze marxisten ze zullen niet stoppen voordat ze al onze normen en waarden gesloopt hebben.denken ze zelf maar dat gaat niet lukken.
   De Donald zal ze wel eerder terug in hun hok jagen.
   Die klootzakken willen de westerse wereld om zeep helpen maar zo langzaamaan lopen ze op hun laatste poten want het kan zo maar zijn dat morgen de nationale garde zich komt aanmelden.
   En GB zal ook ondar Boris Johnson dit spel niet lang vol houden.
   Straks komen andere mensen zich aanmelden en is de story over.

   Like

 6. karton zegt:

  Wat is dit nu weer voor waanzin ?
  Dat zwarte zootje wil NIET op een gouden koets staan maar wél op een bankbiljet ?
  Misschien is er een plekje voor dat zwarte spul op uhh……..bijv. toiletpapier ?

  Like

 7. de sluwe vos zegt:

  Dat men dan in heel Afrika en in alle derdewereldlanden dan maar afbeeldingen op hun geld zet van blanken die hebben bijgedragen aan hun welzijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s