Justitieschandaal in Dortmund: Vrijgelaten verkrachter slaat opnieuw toe

Screenshot - 2020-07-29T123937.770

(Door: Frank Haubold – Vertaling: E.J. Bron)

Eind juni verkrachtte een Afghaanse verdachte volgens persberichten een 11-jarig (!) meisje. Maar helaas is dit nog niet het eind van het verhaal. Want door deze onverantwoordelijke en bijna crimineel te noemen beslissing van Justitie kreeg de dader de kans om nog een meisje (13) te verkrachten!

philosophia perennis

Eind juni verkrachtte een Afghaanse verdachte volgens persberichten een 11-jarig (!) meisje. Citaat “Bild-Zeitung”: “Korte tijd na de misdaad werd de man opgepakt, kwam echter op 3 juli na slechts twaalf dagen voorarrest met een meldplicht weer vrij. Motivering: ´Geen vluchtgevaar´.”

Maar helaas is dat nog niet het einde van het verhaal. Want door deze al bijna crimineel te noemen beslissing van Justitie kreeg de dader de kans om nog een meisje te verkrachten!

Eerst een 11-jarige, nu een 13-jarige verkracht

Citaat: “Vrijdag zou de Afghaan, die een voorlopige verblijfsvergunning heeft, toen een 13-jarige in voorportaal gelokt en eveneens verkracht hebben. Omdat het meisje de dader goed kon omschrijven, kon haar beul nog in de nacht naar zaterdag opgepakt worden.”

De verantwoordelijke officier van justitie, Börge Klepping, rechtvaardigde de vrijlating van de verdachte als volgt: “Hij was daarvoor opgevallen door een drugsdelict, maar niet in verband gebracht met seksuele delicten. Hij heeft een vast woonadres en daarom bestond er geen reden om hem vast te houden met betrekking tot vluchtgevaar.”

Seksueel misbruik van kinderen geen grond tot voorlopige hechtenis?

Welnu, een vluchtgevaar bestaat er voor daders op deze manier inderdaad nauwelijks vluchtgevaar, want er bestaat geen land waarin ze zelfs voor zware misdaden als de verkrachting van een kind mildere straffen te verwachten zouden hebben (als ze überhaupt al bestaft worden). Je zou echter van een officier van justitie moeten kunnen verwachten dat hij het Wetboek van Strafverordening kent en opvolgt, waarin o.a. onder § 112a de grond tot voorlopige hechtenis m.b.t. herhalingsgevaar expliciet uiteengezet wordt:

“(1) Een grond tot voorlopige hechtenis bestaat ook wanneer de beschuldigde er dringend van verdacht wordt,

1 een delict volgens de paragrafen 174, 174a, 176 tot 178 of volgens § 238 alinea 2 en 3 van het Wetboek van Strafrecht of…”

En wat is er te vinden onder § 176 van het Wetboek van Strafrecht? Exact de misdaad waaraan de verdachte zich schuldig gemaakt heeft, namelijk het seksueel misbruik van kinderen! Ook de andere voorwaarden van § 112a van het Wetboek van Strafvordering m.b.t. het gevaar van herhaling en de hoogte van de te verwachten straf waren in dit geval vooral onder inachtneming van de omstandigheden in het land van herkomst van de verdachte duidelijk te bevestigen.

Afghanistan en Dortmund

Afghanistan geldt als een van de gevaarlijkste landen ter wereld voor vrouwen en meisjes, zoals de vrouwenrechtenactiviste Humaira Rasuli bevestigt: “Geweld, seksuele overvallen en vernederingen behoren voor veel vrouwen tot het dagelijks leven – in de familie, in de dorpsgemeenschap, van de kant van de autoriteiten of de politie”.

En zelfs de “Spiegel” constateert: “Nergens leven vrouwen zo gevaarlijk als in Afghanistan – dat is het resultaat van een nieuw globaal onderzoek. Doelgericht geweld, slechte medische verzorging en grote armoede zijn volgens het onderzoek de grootste problemen voor vrouwen in het land. Daar zou nog bij komen dat vrouwen, die zouden opkomen voor gelijkberechtiging, ´vaak geïntimideerd of gedood worden´, aldus Antonella Notari van de hulporganisatie ´Women Change Makers´.”

Naïef of onverantwoordelijk?

En tegen deze achtergrond bestaat er volgens de officier van justitie geen herhalingsgevaar en mag men daarom de verdachte onmiddellijk weer op de eigen weerloze bevolking loslaten? Dat kan men – als men het heel goed meent – naïef noemen. Ik noem het juridisch twijfelachtig en onverantwoordelijk en dat zijn nog de meest milde benamingen die mij met het oog op de noodlottige gevolgen van deze beslissing te binnen schieten.

Het leven van nog een minderjarig meisje werd op grond van het eclatante falen van Justitie verwoest, en het is helaas zoals gebruikelijk te verwachten dat deze foute beslissing geen enkele consequentie voor de verantwoordelijken zal hebben.

De prijs voor de onverantwoordelijke immigratiepolitiek van de regering en het systematisch falen van Justitie bij de bestraffing van immigrantencriminaliteit worden in de Bondsrepubliek Duitsland ook betaald door de zwaksten van de samenleving, de kinderen. En ik moet toegeven dat ik me schaam voor de bevolkingsmeerderheid van ons land, die deze toestanden niet alleen accepteert, maar door haar stemgedrag ook nog bevordert.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Frank Haubold

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Justitieschandaal in Dortmund: Vrijgelaten verkrachter slaat opnieuw toe

 1. Republikein zegt:

  Tegen de muur, allemaal.
  Errug he!

  Geliked door 1 persoon

 2. Sophia. zegt:

  Ongelofelijk, wat ’n rechtstaat!
  – CRIMINEEL!
  Stel u maar eens voor,
  – als er ’n moslim meisje zal worden verkracht, dan staan de krantenkoppen vol, en zal er ’n openbaar zeer gedreven protest komen, net als met George Floyd.
  Al zeker vanuit haar familie.

  Maar ach het waren zeker maar blanke meisjes ( woest)

  zum kotzen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rene E. zegt:

  Mijn oplossing: tegen de muur die schoft, gelijk goed voorbeeld voor de rest van dat vieze tuig. Waar zijn we in Godsnaam in beland, kan hier zo kwaad om worden.!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  De Afghaan kan daar niets aan doen. Hem werd geleerd dat onbedekte meisjes en vrouwen vogelvrij zijn. Bovendien leeft binnen de islam geen morele leer die een eigen geweten voedt. De schuldigen zijn zij die de grenzen openen voor deze aliens die in de kern van de zaak in Europa niets te zoeken hebben.

  Geliked door 1 persoon

 5. karton zegt:

  11-Jarige verkracht, nú een 13-jarige verkracht ; wéér zo’n hoog opgeleid stuk vuilnis ! De z.g. rechterlijke macht in Duitsland is al nét zo idioot als de Nederlandse.

  Like

 6. Astrid zegt:

  Als politie, politiek, rechters etc. ons criminele en verkrachtende immigrantenprobleem niet oplossen, moeten we het zelf maar doen…..zowel deze crimineel als de criminele rechter. Dit is toch niet meer uit te leggen!

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Astrid.
   Mee eens.
   Ik huldig de stelling : “Oog om oog tand om tand”.
   Ooit werd één van onze zonen doorlopend getrapt en geslagen, van de fiets getrokken enz. op weg van huis naar school én terug. (Ik was in die tijd werkzaam bij justitie/politie echter niet in de uniformdienst). Omdat ik niet op eigen houtje wilde “optreden” belde ik collega’s;zij kwamen ff een rondje maken en vertrokken, ik kreeg ook geen hulp om : mij op non-actief m’n zoontje heelhuids weer thuis te krijgen in de middag. Dit duurde weken lang. Totdat hij slaag kreeg met een ketting, hierop heb ik één van de aanvallers met een stuk hout een flinke klap gegeven. Aangifte tegen mij volgde, vervolgens probeerden diverse van mijn chefs zich ermee te bemoeien : mij op non-actief enz. Na heel lang wachten, want ik hoorde maar steeds niks van de rechtbank, belde ik de behandelende off. van justitie, hij zei dat er géén vervolging tegen mij zou worden ingesteld omdat er begrip was voor mijn handelen; maar………dit was, volgens hem, al maanden bekend bij mijn chefs, die waren echter te belazerd om mij iets te zeggen.
   Kunt u zich voorstellen hoe ik na die tijd tegen de politie ben gaan aankijken ?
   Één grote smeerlapperij !!!
   Ik maakte er een vrij lang verhaal van om duidelijk te maken hoe iemand door z’n werkzaamheden en door toedoen van z’n chefs, kan veranderen in z’n mentaliteit.

   Like

   • Astrid zegt:

    Ik begrijp je verhaal. Wat een wereld en de politiechefs zijn al net zo laks en corrupt geworden, zij dansen reeds lange tijd mee met de n.w.o.! Sterkte met je situatie en hou je hoofd koel, onze rechtvaardigheid komt nog wel. Karma zal de oneerlijken daar treffen, waar het hen ’t zeerst doet.

    Geliked door 1 persoon

 7. wauso zegt:

  Prachtig (steeds hetzelfde) verhaal, dat raakt mij dus niet (meer).
  Een video van de verkrachting op T.V., de ouders erbij die voor de camera vertellen dat ze CDU/SPD of Groen stemmen, de Officier van Justitie die ons komt vertellen dat dit eenmalig was en als kers op de taart de Afghaan zelf die zijn nederige excuses aanbied. Waarop een GroenLinkser of een andere Politie Idioot zegt: “Die man komt uit oorlogsgebied en de blonde kleine snol zal er wel aanleiding toe hebben gegeven. Geef de man een nieuwe kans een nieuwe start, een nieuw begin voor zijn leven met een huis, inboedel en een islamitisch vrouwtje”!
  Voor dit soort T.V. zou er een #divicup moeten zijn.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De eerste vraag die zich bij mij altijd opdringt is; hoe zou zo’n verantwoordelijke OvJ en/of rechter zich voelen nadat zoiets gebeurd ?
  Dat je het naar de buitenwereld vergoelijkt dat begrijp ik wel, maar naar jezelf, hoe doe je dat want je hebt het toch op je geweten. Die hebben zelf toch ook familieleden en misschien zelfs zelf kinderen!

  En de tweede vraag die zich altijd bij me opdringt, hoe gaan de ouders van het slachtoffertje en dan met name de vader hiermee om? Als je weet dat het stuk verdriet weer los rondloopt ga je hem dan niet ‘even opzoeken’ ? Dan laat je je toch niet tegenhouden door een eventuele straf ?

  Hoogste tijd voor een herziening van de rechtspraak.

  Like

 9. Marc zegt:

  Die laatste zin is buitengewoon zinvol. Ook ik heb het geloof in mijn eigen volk verloren, want ook zij stemmen in overgrote meerderheid voor ‘antiracisten’ die zou zelfvernietigend als de neten zijn.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Moslims staan toch boven de wet,

  Like

  • karton zegt:

   @ koddebeier.
   Mee eens.
   Zaterdag j.l. in Winterswijk : in een feestzaaltje kwamen pl. 150 Turken samen om een bruiloft te vieren. Omwonenden die de hele zooi zagen aankomen, er waren veel Turken uit Duitsland bij, belden de politie om ze te informeren omdat hier zéér vermoedelijk de afstand van 1,5 mtr. in ’t geding zou komen. Politie had geen trek om te komen want……..Turken hè ? Na afloop van ’t feest, plm. 24.00 uur, kwam de hele bende naar buiten en ze begonnen een vechtpartij , álle aanwezigen deden dapper mee. Politie kwam toen wél ter plaatse, suste de boel en vertrok naar elders.
   Er werden géén aanhoudingen verricht en ook géén aandacht besteed aan de 1,5 mtr. afstand tot elkaar. Een in de omgeving wonende wethouder zou vragen gaan stellen aan de burgemeester m.b.t. het politie-“optreden”.
   Nederland een rechtstaat ? Vergeet het maar !

   Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Politie is tegenwoordig een (linkse) politieke organisatie.

    Like

   • karton zegt:

    @ koddebeier. De politie laat zich gebruiken door de Haagse bende. Veel politiechefs zijn van linkse signatuur en dus zéér zinvol voor die bende, ze zijn niet voor niks op die leidinggevende functies neer gezet, het zijn politieke benoemingen zoals bij de rechterlijke macht.

    Like

 11. Dr. Heinz zegt:

  Héél Europa moet islam vrij worden!!
  Gebeurt dat niet, dan is dit wat dagelijks voor zal komen!!
  Met dank aan dat links deugvolk, dat EUSSR tuig!!

  Like

 12. Kijk als je het videootje wat Ik dacht Bas hier ergens heeft geplaatst dan wordt een en ander heel snel Duidelijk en kun je zien dat een en ander niet alleen in Nederland van toepassing is, maar in bijna heel west Europa hetzelfde verhaal op gaat.

  Geliked door 1 persoon

 13. Bas zegt:

  Omvolking..
  https://www.breitbart.com/europe/2020/07/29/germany-people-migrant-backgrounds-one-quarter-population/

  Duitsland: meer dan een kwart van de bevolking met ‘migrantenachtergronden’

  Het aantal migranten of mensen met ten minste één buitenlandse ouder heeft een recordhoogte bereikt in Duitsland en vertegenwoordigt nu meer dan een kwart van de bevolking, volgens statistieken die dinsdag zijn vrijgegeven.

  Een rapport van het Duitse Federale Bureau voor de Statistiek toonde aan dat 21,2 miljoen inwoners van Duitsland een ‘migrantenachtergrond’ hebben, volgens censusgegevens die in 2019 zijn verzameld.

  De migrantenachtergrond is in 2018 met 2,1 procent gestegen tot 26 procent.

  Mensen van Turkse afkomst of die oorspronkelijk uit Turkije kwamen, waren de grootste niet-Duitse groep, die 13 procent van de migrantenbevolking uitmaakte, met Polen en Russen die de op een na grootste bevolking vormden.

  Uit het rapport bleek dat bijna tweederde (65 procent) van de mensen met een migratieachtergrond afkomstig is uit andere Europese landen, terwijl die uit Azië of van Aziatische afkomst zijn uit plaatsen als Syrië, Afghanistan en Irak, 22 procent van de buitenlandse bevolking.

  Like

 14. Bas zegt:

  Like

 15. Willem zegt:

  Fuck Marrakesh! En wat mij verbaasd is dat er nog geen groep is opgestaan die het recht in eigen hand neemt. Ik bedoel als er 10 van deze, steeds weer de fout ingaan, afghanen, pakistanen of andere ‘verrijkers ‘ in een gecoordineerde actie geelimineerd worden, zal de politie zich dan voor 100% gaan inzetten om de daders op te sporen?

  Like

  • Heniusz zegt:

   Ja zeker! Daar kan je absoluut van verzekerd zijn. Voor dergelijke gevallen blijkt in eens capaciteit te over te zijn, dan ineens wel. Maar het leidt geen twijfel dat er zo’n moment gaat komen. Neem zelf al eigen maatregelen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s