Rotterdamse moskee weigert corona-aanwijzingen Aboutaleb op te volgen (Wat nu, Aboutaleb!?)

Screenshot - 2020-07-29T142755.878

En dat terwijl er weer extra coronagevallen in Rotterdam worden gemeld

De Rotterdamse Kocatepe Moskee (foto) wil niet luisteren naar burgemeester Aboutaleb.

De Kocatepe Moskee in de Afrikaanderwijk legt de oproep van burgemeester Aboutaleb om thuis te bidden tijdens het Offerfeest naast zich neer en roept de achterban op om op tijd te komen voor het gebed, willen ze een gebedsplek bemachtigen. ,,We hebben plek voor iedereen, indien nodig maken we ook gebruik van de binnenplaats’’, zo staat er in de oproep. De moskee verwacht rond de 500 bezoekers.

Post online

Dikke kans dat als alle andere moskees zich wel netjes houden aan de oproep van Aboutaleb, het natuurlijk hartstikke druk wordt in deze ene moskee. Dat is extra wrang, omdat minister De Jonge onlangs meldde:

In Rotterdam zien we een stijging van clusters in Marokkaans-Rotterdamse gezinnen. De burgermeester van Rotterdam riep daarom eerder op om het aanstaande offerfeest in smallere kring binnen het eigen huishouden te vieren en niet naar plekken te gaan waar het druk is, ook niet naar een moskee of naar een andere openbare ruimte voor een gebed. Ook is er sprake van een toenemend aantal positief geteste Rotterdamse jongeren, waaronder studenten.”

Dit kan alleen maar goed gaan! Pray the corona away!

Bron:
https://tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotterdam, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Rotterdamse moskee weigert corona-aanwijzingen Aboutaleb op te volgen (Wat nu, Aboutaleb!?)

 1. Steven zegt:

  …en wat gaaan de handhavers doen?…..HELEMAAL NIETS!!!

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Laat die moslims daar in de moskee in Rotterdam anders gewoon WEL bij elkaar komen en de corona-aanwijzingen NIET opvolgen! Dan zullen ze elkaar allemaal gaan besmetten onderling en daarna niet gaan klagen of voor Allah bidden dat die hen daar niet tegen beschermde! Wie niet horen wil moet maar voelen!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Jules Vismale op 29 juli

    Maar ná de samenkomst dan ook niet meer naar huis laten gaan. De prijs die ze moeten betalen: 14 dagen quarantaine IN de moskee!
    Als ze dan toch zo graag samen zijn, dan moeten ze de gevolgen van hun fijne ‘feest’ ook samen dragen!

    Like

 2. koddebeier zegt:

  Oogjes dicht en snaveltjes toe, zal het wel worden.
  Ze hebben hun eigen wetten en schijt aan die van ons !

  Geliked door 3 people

 3. Cathja zegt:

  Dan de hele moslimgemeenschap nadien in quarantaine plaatsen. Als wij in onze kladden gegrepen worden wanneer we ons niet aan de regels houden, dan moeten ook zij de consequenties van hun gedrag dragen. Plus controle op de naleving van de verplichte quarantaine uiteraard.

  Geliked door 2 people

  • Sophia. zegt:

   Precies, gelijke monniken, gelijke kappen.

   Like

  • Steven zegt:

   één ding ontgaat je.. deze ‘cultuurverrijkers’ zijn niet van die watjes als de autochtone Nederlanders. Deze meute is immers wel eensgezind t.o.v. de eenzame Nederlander die alles ALLEEN moet opknappen. ZIJ breken wel gezamelijk een heel dorp af als ze dwars gezeten worden.
   Verder hebben deze brave allochtonen ook nog eens de wind in de rug mee. Want tenslotte zijn ze hier (naartoe gehaald) om chaos en ellende te creëren en uiteindelijk de blanke bevolking uit te roeien.

   Geliked door 2 people

 4. Tistochwat zegt:

  O, het is weer tijd om dieren te folteren.

  Kijk, dat doet MIJ nu pijn in mijn ziel!
  Heel wat erger dan de ‘pijn’ die zwarten voelen bij het aanschouwen van onze geliefde Zwarte Piet.
  Maar wie houdt er rekening met mensen die niet tegen dierenmishandeling kunnen?
  Nou? Kom op?

  Geliked door 7 people

  • Gienekehado zegt:

   Grote schande dat DIERENKWELLING nog steeds door HET MISDADIGE GEBOEFTE op Het Binnenhof wordt toegestaan!!!!!!!!! SOORT zoekt soort!!

   Like

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat

   Met gevoelige mensen houden zij absoluut geen rekening. Wij mogen wel de pijn voelen over het misselijk makende afslachten van weerloze dieren, maar o wee als wij een speklapje (gekocht bij de slager) aan de deur van de moskee hangen!! Dan noemen ze dit een AANSLAG! En de hele moslimgemeenschap voelt zich daarna ‘aangevallen’, ‘gediscrimineerd’, ‘achtergesteld’.

   Laat duidelijk zijn dat wij het in Nederland NOOIT normaal gaan vinden om weerloze dieren op gruwelijke wijze af te slachten, en daar dan ook nog een groot familieFEEST van te maken. Dit soort ‘feesten’ horen niet thuis in een ontwikkeld en beschaafd land.

   Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Ik had nog niet verder gelezen alleen de foto met koepel en eronder de donkere bakstenen met typische ramen.
  En ik wist ’t gelijk weer, het schoolgebouw waar ik jaren ’50 examen heb gedaan.
  De voormalige HBS is van koepel voorzien en…………………..WEER een moskeet.
  Als je toendertijd als jongere zoiets ziu hebben voorspeld, zou je voor onderzoek naar Maasoord zijn gestuurd.
  ABU TALIB ? ?, geen enkele moslim is te vertrouwen, ook die in “hoge” posities niet………………..

  Geliked door 1 persoon

 6. Bob zegt:

  Wir haben nicht gesehen und gewusst.

  Like

 7. Dr. Heinz zegt:

  Die moskee op slot!!!

  Héél simpel!!!

  Die moslims passen zich nooit aan, die volgen hun eigen agenda!!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Lady zegt:

  Helaas wordt er met 2 maten gemeten door Overheids Ambtenaren, op elk niveau.
  Er is niet 1 Burgemeester die zijn/haar mond open durft te doen…. – Angsthazen & Angstcultuur -.
  Alhoewel ik ook vermoed, dat het expres gebeurd om van Nederland een 3e wereldland te maken, door massale integratie…

  Geliked door 1 persoon

 9. Sophia. zegt:

  Elke Burgemeester, in NL mag zijn eigen/haar beleid gaan bepalen, althans wat mondkapjes betreft.
  Volgens de nieuwe wetgeving, wat er daar gaat gebeuren weet niemand van ons.
  Dat hij ’n oproep doet, aan de moslim bevolking van Rotterdam, is te prijzen, vind ik.
  Zéker vanuit zijn positie.
  Even afwachten, wat er werkelijk gaande zal zijn, is op z’n plaats.

  Want wie wil dit in NL:

  Like

  • Steven zegt:

   Een groep allochtonen hadden die agent al de tering geslagen. Blanken blijven gewoon staan kijken en durven niks te zeggen… dat is het verschil.
   Ze weten dondersgoed het verschil in volk, en daarom kijken ze bij die agressieve ‘cultuurverrijkers’ ook de andere kant op!

   Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Zo Aboutaleb werk aan de winkel direct de moskee dicht timmeren, hoge boetes uitdelen en die liefelijke moslims een maand quarantaine verplichten. Laat zien dat u daadwerkelijk daadkracht heeft of hou op met het gezeik van de noodzaak voor mondkapjes en leg dan de rest niet Moslims verder geen enkele maatregel meer op. Maar ik vrees dat alle handhavers de anderen kant moeten uitkijken en hoofdzakelijk geen 1,5 mtr afstand moeten afstraffen en degenen die geen mondkapje dragen. We weten van heel veel bestuurders dat zij weg kijken en vooral niet durven aanpakken binnen de Moslim gemeenschap. Lafheid en discriminatie ten top.

  Geliked door 1 persoon

 11. Julia zegt:

  Geweldige stad Rotterdam Atoutaleb. De eerste grote stad waar restaurants en kroegen die zich niet aan de regels houden gewoon zonder torenhoge boete open kunnen blijven omdat de Moskee ook niet wordt gesloten. Dit houdt in dat niemand in Rotterdam zich meer aan de regels behoeven te houden wat een verademing.

  Like

 12. Gienekehado zegt:

  Van mij mogen de allahtonen in Nederiglandje overal KEELDOORSNIJDENFEEST vieren, kont aan kont!! Zal ze leren de SUFKUTTEN!!! ALÁÁÁÁAÁÁFFF…….

  Like

 13. Julia zegt:

  Wake up Nederlanders het volgende gaat er gebeuren Aboutaleb gaat uiteraard zijn eigen Moslim broeders niet afvallen laat staan aanpakken. Die laat eerst zijn broeders hun gebed doen en daarna zich verontschuldigen met de welbekende smoes dat zij zich achteraf toch aan de Corona regels hadden gehouden en keurig 1,5 mtr afstand hebben gehouden en allen biddend tot Allah hun monddoekjes voor hadden. We weten dat zelfs politieagenten in uniform knielend in Moskeeën zitten ondanks zij tijdens het dragen van uniform en volgens eed zich van elk geloof of politieke voorkeur moeten distantiëren en uitsluitend de opdracht hebben haar burgers te beschermen. De algehele eed wordt dagelijks genegeerd zie o.a. het zich tegen haar burgers te keren door nodeloos gewelddadig op te treden. Hoelang keurt een volk dergelijke discriminatie van linkse politici en laffe linkse bestuurders nog goed i.p.v. ze flink af te straffen. Dat algehele linkse geknuffel en het voorkeursbeleid sis al te ver uit de hand gelopen.

  Geliked door 2 people

 14. ronjaspers zegt:

  Die aboutaleb gaat regelmatig op auditie bij de nazi bilderberg groep,dus krijgen de moslims een voorkeursbehandeling.En wij de ongelovige kafirs moeten onze bek dicht houden en ons als schapen naar de slachtbank laten leiden.

  Like

 15. karton zegt:

  Kan allah himself niet even ingrijpen ?
  Échte Nederlanders krijgen een bon van € 400 als ze te dicht bij elkaar staan en dit gajes laten ze rustig hun gang gaan ! Méér dan schandalig !!!
  De NL-“overheid” ? Ze schijten in hun broek, stelletje lamzakken !!!

  Like

 16. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Ook is er sprake van een toenemend aantal positief geteste Rotterdamse jongeren, waaronder studenten.”
  Geef ze in vredesnaam géén hydroxychloroquine! Ze zouden eens kunnen genezen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 17. BertG. zegt:

  Ik kan mij nou totaal niet druk maken om wat mossels wel of niet doen.
  Ik zorg wel dat ze uit mijn buurt blijven.

  Like

 18. verwardeman zegt:

  D

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s