Schout-bij-nacht De Felice: “Onze regering maakt ons belachelijk in de wereld”

Screenshot - 2020-07-29T144544.848

(Vertaling: E.J. Bron)

“UNSER MITTELEUROPA” citeert hieronder een actuele bijdrage van “VoxNews” in een originele vertaling:

Schout-bij-nacht De Felice, die wij graag als minister van Defensie van een soevereine Italiaanse regering zouden willen, zou zichzelf tot spreker van de geest van de opstand moeten maken, die, zoals we weten, binnen de Italiaanse strijdkrachten circuleert; de reden is de verwoesting, die de huidige regering de rol van de strijdkrachten aandoet.

 Wij hebben soldaten, die gedwongen worden om voor illegale migranten als “vluchthelpers” te dienen. De schout-bij-nacht zegt dit heel duidelijk:

Mitteleuropa

Ze landen heel rustig en zelfs met een hond aan de lijn, alsof ze in Club Med vakantie zouden vieren! En ons leger patrouilleert op de stranden om de afstand tussen de mensen vanwege het coronaverbod te controleren! Deze regering van ondeskundigen, erger nog, hersenlozen vernedert ons en maakt ons voor de ogen van de hele wereld belachelijk!

En wij van “VoxNews” vragen ons af, schout-bij-nacht, of het misschien niet eens tijd zou worden dat ons leger een serieuze en plechtige beslissing neemt. Deze regering bedreigt onze toekomst. Daar mag je geen handlanger van zijn.

(Bron: “VoxNews”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Schout-bij-nacht De Felice: “Onze regering maakt ons belachelijk in de wereld”

 1. flo zegt:

  Een coup en trap dit linkse geteisem eruit of kapot!!
  Hier ook graag als er tijd over is…..

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Een militaire coup is nodig in Europa. Een kolonelsregime dat de verraders in Brussel de Noordzee ingooit en hun handlangers in de Nationale parlementen er achteraan. Maar of dat lukt met legers die gender neutrale toiletten belangrijker vinden dan voldoende uitrusting voor de soldaten betwijfel ik zeer. We hebben vrouwen als ministers van defensie. Ik bedoel maar het zijn niet de type vrouwen als Golda Meir, Margareth Tatcher en Indira Ghandi. Het zijn omhooggevallen Schoevers meisjes die hooggehakt op legerinspectie gaan. Iwan lacht zich dood.

  Geliked door 4 people

  • Monalisa zegt:

   Dan krijgen we een Hitler no 2, ook daar zitten we niet op te wachten, dus de politiek heeft niks geleed wat er zo’n 85 geleden heeft afgespeeld, we beginnen straks weer opnieuw?????

   Like

   • guusvelraeds zegt:

    De socialist Hitler is via democratische verkiezingen aan de macht gekomen en niet via een coup. Hitler was ook geen militair. Hij was de politiek leider van de Nationaal Socialistische Duitse Arbeiderspartij. Franco was wel een militair die voor de spanjaard de hel van het socialisme buiten de deur gehouden heeft. Was Franco een politiek correct theedrinker theedrinker geweest was hem dat niet gelukt.

    Like

   • karton zegt:

    @ guusvelraeds. Adolf H. te D. was toch korporaal ?

    Like

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Als dat zelfs al vanuit zo’n hoge positie gezegd wordt dan moet je je eens bedenken hoe frustrerend het voor de militairen op de stranden moet zijn.
  Als elke vezel in je lichaam schreeuwt dat je er graag wat tegen zou willen doen en je krijgt in plaats daarvan de opdracht gewone mensen te controleren.

  Like

  • karton zegt:

   @ Tijl Uylenspiegel.
   In Nederland gebeurt toch precies hetzelfde ?
   Demonstraties van échte Nederlanders worden met grof geweld door de politie uiteen geslagen, hierbij worden kinderen én ouderen niet ontzien !
   Als in Rotterdam, of waar dan ook, een demonstratie van duizenden Turken en Marokkanen wordt gehouden, zie je geen politie !
   Hetzelfde gebeurt tijdens diverse demonstraties van negers tegen bijv. ónze zwarte Piet, dat zwarte gajes wordt “beschermd” maar als een paar Friezen met hun auto dat zwarte spul hindert op weg naar hun speelplekje, i.c. Dokkum, dán is de Heilige Hermandad zéér snel ter plaatse.
   Hoogste tijd dat zowel de politie als het leger wordt ingezet om Nederlanders én Nederland veiliger te maken en te vrijwaren van al dat smerige islamitische gesodemieter.
   Dát zal pas gaan gebeuren als zowel bij politie als leger géén allochtonen op “belangrijke” plaatsen worden gestationeerd.

   Like

 4. Julia zegt:

  Waar zijn al die militairen en die lapzwansen die de Europese grenzen zouden moeten bewaken. Elke dag stromen massaal migranten als zwermen insecten binnen echter zonder controle en erger nog zonder mondkapjes waar iedereen nu duidelijk voor is en zegt als het moet dan moet het maar. Het is een grof schandaal en men kan constateren dat welk leger binnen Europa of de linkse politieke macht totaal geen enkele controle meer heeft en de macht over de onverantwoorde instroom van migranten verloren is zodat wij worden overspoeld met woestijnratten die hier niets te zoeken hebben maar wel miljarden kost aan belastinggeld. Dat onze regering ons belachelijk maakt met al haar machteloosheid en wanprestaties is al jaren een voldongen feit maar hebben het wel druk om eindeloos te zeveren over racisme. Hoe triest en gezonken is de regering in ons land en de overige Europese lidstaten onder regime van het mislukte bolwerk dat zich EU noemt. Maar vooral wel keihard door gaan met dictatuur en zogenoemde risicoś m.b.t Corona. Het is werkelijk zum kotzen en nog triester dat een groot deel van de bevolking zich nog langer van alles laat wijs maken rondom de besmetting terwijl dit de realiteit is. Dus blijkbaar loopt het niet zo een vaart met die besmettingen evenals de vakantiegangers uit zogenoemde landen met groot risico ongecontroleerd terug keren met het verzoek (let wel het verzoek) zelf 2 weken in quarantaine te gaan maar waar geen enkele controle op wordt uitgeoefend. Dus de regering maakt zich met heel veel meer zaken belachelijk.
  https://www.frontnieuws.com/hier-bestormen-migranten-het-siciliaanse-toeristenparadijs/

  Like

 5. karton zegt:

  Wij, échte Nederlanders, worden al járen lang door Pinokkio Rutte en co. belachelijk gemaakt !

  Like

 6. Ben zegt:

  Schoon schip maken, dat moet de Schout bij Nacht doen.

  Like

 7. bobzelf zegt:

  Whahahahahahahaa , ik geloof dat onze verwarde man
  hier ook wel even moet reageren
  HOE DURFT DIE “”SCHOUTENKEES BY NIGHT ” dit zomaar te roepen zo open en bloot de wereld in te gooien
  met al die tere zieltjes
  WHAHAHAHAHA

  Ze landen heel rustig en zelfs met een hond aan de lijn, alsof ze in Club Med vakantie zouden vieren! En ons leger patrouilleert op de stranden om de afstand tussen de mensen vanwege het coronaverbod te controleren! Deze regering van ondeskundigen, erger nog !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, hersenlozen vernedert ons!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en maakt ons voor de ogen van de hele wereld belachelijk!

  IK ZOU EEN KLACHT INDIENEN

  WHAHAHAHAHAAHA

  GOH, NOOIT GEDACHT DAT IK ZOVEEL STEUN ZOU KRIJGEN …
  EN ZO SNEL OOK , , WHAHAHAAH

  OOM LOBOTOMY

  Like

 8. ron K zegt:

  als een zwerm sprinkhanen op zoek naar voedsel komen dagelijks duizenden asielparasieten aan die onze economie en ons zorgstelsel onderuit willen trekken en we staan er bij en kijken er na

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Er zou een Anders Breivik op dat strand moeten staan.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Monalisa zegt:

    U neem geen blad voor u mond, zouden er meer meoten doen

    Like

   • Harry zegt:

    Dat snap ik ook niet hoor !
    Als de burgers nou de eerste tien boten die binnen schootsafstand komen , continu beschieten en als ze niet teruggaan af laten borrelen , het zwarte koor of wat daar van over is weer terugbezorgen waar ze vandaan kwamen , dan is het toch binnen een paar weken achter de rug ?
    Geweren met dempers hoor je echt niet aan zee .
    De enige manier om die pigmentrijken wat te leren is om ze bij wijze van spreken , met hun neus door de stront te wrijven .
    Dergelijke dingen kun je ze echt niet uitleggen , het moet zeer doen .

    Like

 9. Jan zegt:

  Het Afrikaanse uitschot

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s