VIDEO: Hoe “vluchtelingen” op de “vlucht” hun papieren “kwijtraken”

Screenshot - 2020-07-29T132412.793

(Vertaling: E.J. Bron)

De omstandigheid dat de “vluchteling”, die illegaal in Europa aankomt, in de regel zijn papieren op de vlucht is kwijtgeraakt, nooit echter zijn smartphone, is er waarschijnlijk het beste bewijs voor dat het bij zulke mensen absoluut niet om “arme vervolgde beschermingzoekers” gaat.

Mitteleuropa

Dat doet echter geen afbreuk aan het feit dat zulke asielbedriegers door de EU tot helemaal naar beneden naar de verblinde “goedmensch” bij ons in feite dezelfde status genieten als personen die daadwerkelijk vervolgd worden. Integendeel, vaak worden vooral goed geïntegreerde en echt vervolgde personen uitgezet, die echter niet voldoen aan het profiel van diegenen die via massamigratie ons continent willen destabiliseren en door de constante verzorging van integratieresistente mensen enorme sommen belastinggeld kosten.

Deze VIDEO dient in de eerste plaats te demonstreren om welk soort mensen het daarbij gaat, die hun papieren of creditcards in zee gooien: prepotente jonge mannen, die zichtbaar plezier beleven aan hun bedriegerrol. Deze zogenaamde “vluchtelingen” beschikken zelfs over creditcards, wat bewijst dat armoede bij hen niet de vluchtreden is, waarvan het zaak is deze op te heffen, zoals de mainstream media dit er bij ons ingieten. Het tegendeel is het geval – echte armen kunnen zich het helemaal niet veroorloven om te “bescherming te zoeken”.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Europa, EUSSR, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: Hoe “vluchtelingen” op de “vlucht” hun papieren “kwijtraken”

 1. Freddy zegt:

  Misschien moeten ze hun papieren eens op de gsm zetten. Wie zijn afkomst niet kan bewijzen , komt niet in aanmerking voor asiel.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Het zou een goede gewoonte worden als ‘vluchtelingen’ bij aankomst geld, sieraden en smartphone zouden inleveren. Levensonderhoud is duur, en wanneer die gasten er warmpjes bij zitten, kunnen ze best bijdragen in de onkosten.
  Intussen kunnen de overheden de smartphone afluisteren, en achterhalen waar die gasten vandaan komen, en welke motieven ze hebben om te ‘vluchten’.
  Ik meen dat Oostenrijk ook zo’n beleid voerde. Ik weet alleen niet of dit vandaag de dag nog steeds wordt toegepast.

  Like

  • Julia zegt:

   Cathja Zowel u als ik weet dat de algehele massale toestroom van migranten geen echte vluchtelingen zijn want die zijn niet in bezii van sieraden en smartphones. Overheden moeten nog maar een subtiel bedrag aan belastinggeld besteden om al die binnenlopers op te pakken op een heel groot schip verzamelen en direct enkele reis voor de kust van Afrika en Marokko van het schip aan wal zetten. Een ieder weet dat vele woestijnbewoners uit Marokko en andere omliggende landen komen en de zwarten uit Afrika. Voorbeelden stellen is de enige remedie om de massale toestroom definitief te stoppen.

   Like

 3. Republikein zegt:

  Moest het ff opzoeken, hoewel een vermoeden verrees.
  https://www.encyclo.nl/begrip/Prepotentie

  Like

 4. schapen neus zegt:

  Ja dieren asiel met een penning om de nek met een slot van staal .Wij zijn van de kekken in de maling genomen.

  Like

 5. Lady zegt:

  Dit moet alleen nog tot de Overheidsdiensten doordringen. Die blijven ‘goedgelovig’.
  Bij binnenkomst en géén legimatie, bloed prikken, dna afnemen, vingerafdrukken nemen, naam toekennen + land van herkomst.
  En als zij terug gaan voor vakantie.
  Legimatie blokkeren + aantekening in computer.
  Hoeveel Nederlanders leven er in Armoede, en kunnen NOOIT op vakantie. Hebben amper te eten …..

  Geliked door 2 people

  • hannah zegt:

   Mijn achterbuurman heeft nog nooit gewerkt …. pien in de roeg …. gaat elke maand een week naar Turkije om de huur op te halen van de apartementen die haar daar verhuurt …

   Geliked door 1 persoon

 6. Dr. Heinz zegt:

  Ruim 97% zijn economische parasieten, dus nooit toelaten tot modern welvarend westers Europa!!
  En wat hier zit, oppakken en retour eigen land!!

  Geliked door 3 people

 7. ronjaspers zegt:

  Is het nooit iemand opgevallen,de ene keer zijn het vluchtelingen dan weer asielzoekers dan weer migranten het is 1 grote leugen.De meeste zijn moslims oftewel soldaten van allah,ze worden met miljoenen tegelijk binnengehaald voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeese bevolking.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Hier in de plaatselijke krant hebben ze het altijd over arbeidsimmigranten of statushouders.
   De woorden asielzoeker of vluchteling zal je hier niet tegenkomen in de krant.

   Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ ronjaspers op 29/7

   Goed gezien Ron, dit zijn geen vluchtelingen, of bescherming zoekenden. Ik denk dat WIJ op termijn wel eens bescherming nodig zouden kunnen hebben, als die barbaren, die primitieve gasten, een seintje krijgen van hun ‘meerdere’ om ons aan te vallen, te beroven en te verjagen.
   Onbegrijpelijk dat er zoveel weerstand ontstaat als we dit publiekelijk zeggen. Waarom geloven nog zovelen dat we ‘medelijden moeten hebben met die arme stakkers’?

   De goedgelovigen onder ons zijn in feite een groot gevaar voor ons land, onze samenleving, onze vrijheid…, of wat daar dan nog van over is. Zouden zij ooit het lef hebben om zich tégen ons te keren? Wij, die de vrijheid en ons vaderland lief hebben en illegaliteit verwerpelijk vinden?

   Geliked door 1 persoon

 8. delamontagne zegt:

  Hun laatste nieuwste smartphones hebben ze dan weer wel kunnen redden………………….

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s